Erõs vs Spigiboy

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
ha lesz idom, olyan zenet csinalok neked szimpla rebith 1.0-ban, magad ala fosol:****

....................................................................................................

Dani20
nem tom mit képzelnek magukrol az ilyen holy félék.. közük sincs az egész témához,de azér szivesen belepofáznak.. hát kb szánalom határán mozognak.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

JAST
hehe... mekkora fos balhék kerekednek... Valaki megtudott valamit a topic megnyitása óta a kliprõl? nem hiszem... egyébként vannak olyan elõadók akik amatõrként is jobb zenéket csinálnak mint ezek ketten! A legújabb felfedezett pl Soliquid!

robotnyk
honnan jön le hogy ingyenélõk? 😊
nagypofaju csicskagyerekek
csinaljatok jobb zenet
idiota ingyenelo kis szarok vagytok

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Lecter
elmentek ti a kurva anyátokba, rohadt faszszopó mind!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

robotnyk
muhahaha
Gyiik
hattal, mi?

....................................................................................................

Dani20
meghajolok vinyl elött

eheheh

VinylToy
lehet...de legalább normális zenét hallgatunk, nem igénytelen szarszágot 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nevetsegesek vagytok...

Lecter
Utánanézem, csak gondoltam, lehet, hogy más jobban informált mint én és tud olyanról amirõl én nem! ennyi

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

Dani20
😄DDD

Gyiik
szambol vetted ki...mar a szot, azt eheh

Dani20
"Dani20: kit erdekel a velemenyed spigiboyrol ?"

ez egy forum bazmeg itt azt irok ami nekem jolesik.. ugyhogy ezen te ne lovagoljál itt.

robotnyk
annyi idõ alatt, amíg megnyitotta ezt a topicot ennek a két szánalamas haknihuszárnak, õ maga is utánanézhetett volna a klippnek.
VinylToy
nagy slágerzene...pffffff......10 éves sutyók ugrálnak rá, a Bankban, meg a Zeklábban....ez a szánalmas, te kis hüle...

Ja és de...

Eros + Spangliboy FOS NYÁLZENE

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szanalom....
1 ember segitseget kert, es a sok suttyo csak flegmazni meg basztatni tud
gyokerek, inkabb vettetek volna a faradtsagot es utananeztetek volna a klipnek.. kb annyi ido lett volna mint beirni a gyoker dumatokat

Dani20: kit erdekel a velemenyed spigiboyrol ?
erdekes barmit mondasz, megis nagy slagerzene.. valszeg nem azert mert egy fos nyalzene
de ok, lehet hogy neked nem tetszik, akkor viszont szepen elkerulod ezt a topicot es ennyi...

Lecter
Akkor bocs a külön topicét!

Gyiik
remelem a mellere, hogy utana szetcsapd szivlapattal ehehe

JAST
Ok. Értünk, de ehhez a kérdéshez nem kellett volna külön topicot nyitni! Ennyi.

Lecter
engem csak a csaj érdekel, szarok Spigiboyra

Dani20
nekem csak igy ennyi a véleményem spigiboyrol.

Lecter
annyit kértem, ha valaki tudja hol juthatnék hozzá, az jelezze! Túl nagy az arcod!

JAST
Hogy lehet ilyen fos témát nyitni? Gyenge és Shaggyboj?

Lecter
A klipben szerepel az egyik osztálytársnõm, a "rúzsozott szájú szépfiú" pedig a pasija

Ehhe!
Az egész klipp 1 rúzsozott szájú szépfiúról szól. Hát akinek kell ez a klipp az vagy csaj, vagy tegyen magára 1 rózsaszín 3szöget.

DJ Skyline
klipphez???minek az neked???miért nem magát a számot?

VinylToy

Lecter
Nem tudja valki hol juthatnék hozzá a Valmi géget ér 2 klippjéhez? Elõre is köszi!

← ElőzőOldal 3 / 3