KOZMOSZ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Furcsa kérdésesem van: nem tud valaki egy olyan elérhetõséget, fórumot, ahol HIVATALOS csillagvizsgálót, meteorológiai/csillagászati jelenségekkel foglalkozó társaságot lehet elérni, vagy bármi olyat, ahol hivatalosan tudnak bármit is mondani hullócsillagokról, kisbolygókról ???
Csak azért kérdem, mert ma éjjel láttam egyet, töménytelen számút láttam már életemben, de ez olyan volt, amilyet még soha, és nem találok rá magyarázatot, mert nagyon furcsa volt .
Most látom, hogy sikerült a linkem, aki megcsinálta, annak ezermillió thanx!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aszinnéd galaxisütközés, mi?

köcsög

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha érdekel valakit... 😄
Az lenne a jó, hogyha meg is lehetne venni ezeket,
mint egy födgömböt.....
A fölsõ képen a legkisebb az ugye a Pluto vagy a Hold ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Voyager -egy aranyozott LP lemezt vitt magával,
és az emberek üdvözletével, zenékkel.
Apropoó, hol jár most pontosan a Pioneer ûrszona, mi a helyzete mostanság ?
nincs errõl valami kép ?
mert én meg ezt kerestem ,de nem találtam róla semmit.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ezer helyet végignézte, de semmi
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
köcsög
13-án (szerdán) 18:00-kor a Jupiter 0,6 fokkal északra lesz a Holdtól, szerintem érdemes lesz felnézni az égre, ha csak egy pillantásra is!
Látta valaki a Vénusz Merkúr együtállást két hete? (Asszem akkor volt...) 😊
JOINTEER: Mivel nézted meg azt a csillagot? Milyen mûszered van?
<#nemtudom>#nemtudom>
köcsög
nincs lényegi hozzászólásom de annak ellenére hogy ismerem a fizika idevágó törvényeit, lenyûgöz az erõ amivel a pályáján tudja tartani pl a Nap a bolygóit <#vigyor2>#vigyor2>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.