piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik, hogy csak magyar alkoholt... mármint zsidót, ugye? A Zwack az nem annyira õsi magyar családnév...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az alkoholista témához annyit fûznék hozzá, hogy szerintem az az alkoholista, aki másképp nem bírja átvészelni a napokat, csak ha iszik... az, hogy valaki néha magában iszik még nem alkoholizmus, én is pl. ha késõbb csatlakozom a barátaimhoz egy buliban és pl. sétálok át a hídon és közben megiszok egy sört az még szerintem nem gond 😄
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egyébként meg maga az alkohol minden dózisban káros, a vörösborban SEM az alkohol az egészséges, hanem a tannin.
2cl tömény is káros sejt szinten, csak annyira kis dózis, hogy tünetei nincsenek.
Mindezek mellett ezzel tudattal, hogy káros, együtt lehet élni... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
2cl alkoholtól nem lesz senkinek se semmi baja, fõleg nem májelégtelensége. Még valószínûleg jót is tesz a szervezetnek ennyi mértékû minõségi alkohol 😊
Ez az x mennyiség, tudtommal 5cl tömény illetve egy üveg sör, vagy 2 dl bor a küszöb, tehát a felett számít valaki alkoholistának, a 2cl az kifejezetten egészséges sõt, sokszor ajánlják is, a napi 2dl bort vagy egy feles pálesz kifejezetten jót tesz az ember szervezetének, járj utána ha nem hiszel nekem.
Az alkoholizmust én úgy definiálnám, ha már remeg az ember keze ha nem ihat azaz ha látszik rajta az elvonási tünet.. Fesztiválok idején illetve nyaranta valljuk be össze szokott jönni olyan hogy 1-2 hétig hát matt részegek vagyunk, de attól még nem leszünk alkoholisták!
fry day fry day sálálálláláá
Bár...nem mondom a zsírosabb kaják mellé nekem is jól esik egy kis keserû. Adjunk a májnak nem!?😄
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Azt szeretném megtudni, h lehet-e még vhol kapni valódi vilmoskörte PÁLIINKÁT, mivel azóta, h a pálinka szót csak a valódi gyümölcsbõl készültre írhatják nem látok sehol amire nem az lenne írva, h szeszes ital.
Ha vki tudja hol lehet kapni, vagy lehet-e azt megköszönném!
-the invisible-
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
meg hát asszonnyal voltam, úgy meg nem az igazi, tudjátok..
-the invisible-
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nekem elég lájtos.. nem sokat ittam, és 5kor már kidõltem.. 😞(
-the invisible-
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
http://gaborszantai.co.uk/
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
-the invisible-
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
http://gaborszantai.co.uk/
az is nagyon dúrva amúgy
még egy nagyobb állatot is ledöntene: ))
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
amúgy meg foggalmam sincs életemben nem hallottam iylet
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
szilveszter.. hmm.. hát asszem a mindent mindennel kategória lesz az az este 😄
-the invisible-
A Dzsedibő a Onedin Kenedin legyen veletek!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
(vadász=vörösbor+kóla)
A Dzsedibő a Onedin Kenedin legyen veletek!