Sziget Fesztivál

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Arról van vkinek infója, h ha most éjjel vége a bulinak, akkor holnap délelõtt lehet kimenni a csõcsúszdákhoz vagy kell egy-két nap, míg kipucolják a terepet?

Amúgy amikor vége egy ilyen rendezvénynek, akkor az embereket (értsd: a vendégeket, akik nem elõadók voltak) elküldik vagy addig maradnak míg jólesik?

Elõre is kösz!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Pluskast
Remélem megpusztúl ez a szemét Gerendai. Marha unalmas, hogy már 1 hete még éjjel fél kettõkor is ezt hallom mintha 3 sarokkal odébb buliznának. Franc ki van ezzel a szar szigettel....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

http://www.youtube.com/v/4MJ2RYGMweA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

w77d
közben megtudtam, hogy ez egy szakmai ottalvós hetijegy + VIP szalag. Csak a jegyet 30-35 környékén hirdetik sok helyen, én VIP szalagot mellédobva adom 25-ért..

w77d
sziasztok, kéne egy kis help.

Kaptam egy ilyen belépõt, de nem tudom, hogy ez egy napra jó, vagy végig?

Pluskast
50 fokos melegtõl nem kell félned. A hétvége az utolsó nyári nap (napok). Jövõ héttõl jön az esõ meg a hûvös.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Spészgószt
Valakit esetleg érdekel VIP heti jegy?
privátban keress!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Deftones.

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Csuhai G
Minél korábban érdemes lesátorozni, lehetõleg már 0. vagy -1. napon, azokon is inkább délelõtt, mint délután. Nagyon hamar elfoglalják a legjobb sátorhelyeket, ezért inkább szenvedjetek a napon sátorállításkor, mint utána egy héten keresztül minden reggel.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

maffi
sziasztok! idén megyünk le a barátaimmal szigetre. sátorral tervezzük a mókát, de nem tudjuk, mikor lenne érdemes lemenni. nem akarunk se túl korán, se túl késõn (értsd: hogy a tûzõ napon kelljen nyalókázni az 50 fokos sátorban) érkezni. vkinek vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Sziasztok!
Már csak kevesebb mint egy hónapig lehet féláron hozzájutni a Sziget hetijegyekhez!! Aki nem szeretne lemaradni:
Részletek itt: http://www.facebook.com/event.php?eid=141305359272908
Csatlakozás itt: http://sziget.meex.hu/csapat/KMFRFA

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Sziasztok!

Idén is él a 50%-os bérletvásárlási lehetõség. Csoportot szervezünk, szépen gyûlünk és kellene még pár ember, h minél több kedvezményünk legyen!
A hivatalos jelentkezés a csoportokba a jövõhéttõl lesz lehetséges, addig is egy facebook csoporton belül gyülekezünk, ahol le van írva minden információ:

https://www.facebook.com/event.php?eid=211809488834941&ref=ts

Ha a következõ hibaüzenetet kapod:
Event Unavailable

We're sorry, but this Event is currently unavailable. Please try again later.

Akkor ez tök normális, fogalmunk sincs, h miért csinálja a facebook. Késõbb tessék próbálkozni :)

Üdv,
Tech

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

BlackShadow
4

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

REPS0L
SÍROK!!!!! :'((((((((((

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

WuFraZselic
hát, sajnos az egyetlen várt esemény, a Deadmau5 buli elmarad, mivel tegnap összeesett set közben, és orvosi utasításra a következõ 3 hét 9 buliját ki kell hogy hagyja.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csuhai G
Tudtommal csak bérleteket lehet kedvezményesen venni csoportos akcióban.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!

A szigetre van ez a csoportszervezõs dolog, hogy 11+ fõt kell összeszdni egy csoporthoz és akkor marha jó mindenkinek, mert nagy kedvezmény van a jegyre. a Kérdésem az volna, hogy van a neten valami oldal, ahol összeszervezik ezeket a csoportokat ill. az, hogy a kedvezmény arra is vonatkozik, ha csak a 6000Ft-os Kispálra akarok menni ill. az utolsó napra Billy Talent ill. Musera.
Szóval, ha 1 napra megyek papiron 12ezerért, akkor az egy ilyen csoporttagsággal felezõdhet mondjuk 6000re vagy valahogy így?

igazábol akinek van 1-2-3 feles napja az sztem így menjen be,este 10 után féláron és akkor addig maradjon benn amíg tart a jegye és utána amíg ki nem rakják,még 1-2 napot így simán ki lehet huzni benn,persze nem árt ha ott vannak a haverjaid és elfetrengsz melletük.

1 egész hét allatt a jegyünk érvényességét 1gytelen egyszer ellenõrizték!
simán benne van az 2-3 nap.nyilván nem tudsz kimenni,ezért kellenek cimbik hoyg behozzák neked ami kell,azt ennyi.

REPS0L
és mennyi az a félár :)

BlackShadow
napijegyet lehet mindig venni .. és idén is van asszem h 11 v éjfél után féláron belehet jönni.. többet fejbõl így nemtudok

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

REPS0L
Üdv!
Csak külön a Deadmau5 koncertre, vagy annak a napjára lehet jegyet venni? köszönöm!

Szerintem én is kipróbálom, nem igazán vesztek vele semmit...
Hajrá hajrá
Dejó, ezt be kell próbálni.
hát ezeknél álmomba is jobb képet csinálok magamról xD
oh köszi így könnyebb
Igen, keresgélhetsz is vagy ha gondolod akkor segítek, itt nézheted http://www.snickers.hu/mg
a snickersnek van ilyen nyereményjátéka ?
akkor rákeresek neten...
Jah, de segíthetek is kicsit, snickers :)
paszulypisztoly
minden évben van valami nyereményjáték csak szét kéne nézni...rinyálás helyett inkább keresgélnél..

jó lenne valahogyan szerezni egy ingyen jegyet !
ingyen kimennék, de nem szívesen adok ezért pénzt, koszos, már kiöregedtem ebbõl XDXD
paszulypisztoly
ez a meex-es sziget mizéria már kezd az agyamra menni...egymás után beírják egymás után 6an ugyanazt kb ugyanazzal a szöveggel és elhiszik,hogy fognak csatlakozni hozzájuk....hihetetlen.

Gyere féláron szigetre! Csatlakozz és megvan a biztos bázisod az 50%os jegyre! Szólj a haveroknak és gyertek együtt bulizni a legnagyobb koncertekre! csapatkódot, nevet e-mailben, Infó és jelentkezés: [email protected]
3630/974-20-80
Littlepig13
Hello lenne két vip jegyem ami eladó egész hetes céges nyakbalógos cucc. Ismerösöm szerzi csak sajnos nemtudok elmenni és elszeretném adni. A jegyekhez Sziget elött két héttel fogok hozzá jutni. Árban megy egyezhetünk érdeklõdni itt topicban válaszban vagy privátban írjanak rám.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Sziasztok!

Tavaly is mindenki féláron ment szigetelni a csapatomból, idén is így lesz! Csatlakozz a sziget.meex.hu/ oldalon az alábbi adatokkal: Csapatnév: farkasaron Csapatkód: KVFN75

vagy küldj egy emailt meghívóért!!! [email protected]

már facebook-on is: http://www.facebook.com/group.php?gid=113074452050247
Csatlakozzatok hozzánk, hogy elérjük az 50%ot és ti is meg mi is olcsón szigetezzünk:) Muse rajongók sört is kapnak:)

csapatnév: Cydonia lovagjai
kód: K7CC45

elõtte mailt ide dobj: [email protected]
Nekünk is szükségünk van még pár emberre a hõn áhított 50%-os bérlet eléréséhez, úgyh gyertek-gyertek, csatlakozzatok hozzánk!!
Regisztráljatok a sziget.meex.hu oldalon és ezek alapján tudtok belépni hozzánk:

Csapatnév: Knights of Hysteria
Csapatkód: KCR6JM

Köszi=)
Kellene még pár ember, hogy megkapjuk az 50%-os hetijegy
kedvezményt:) a csapat neve:lipstickonthepig kód: KQ8978

és itt jelentkezhettek: http://sziget.meex.hu/
Ha valami kérdés van: [email protected]
csatlakozzatok!!!
Sziasztok!
Aki akar idén szigetre féláron jönni dobjon egy mailt!
[email protected]
Kmarha
csak taktikaban :D AIDS kicsit eroteljesebben vegzi el a "munkajat", plusz hosszabb lappangasi ideje van, es kiirtani szinte lehetetlen. hja meg mashogy terjed.

a H1N1 meg nem uj jelenseg, mar reg jelen van a vilagunkban, a leggyakoribb influenza fajta. A spanyol natha is H1N1 egyik torzse volt.

Amit most felfujtak az ennek egy megint ujabb torzse A(H1N1), mely kicsit eroszakosabban terjed, es gonosz mod raszal a tudo szovetekre, roncsolva azokat, utat nyitva minden mas fertozes szamara, ami a tudoben erzi jol magat. Mivel mutalodott torzs rendesen, egy ideig nem is volt ellenszere. Ezert ert el media "sikereket".

Ha jol tudom. :) Orvos azert nem vagyok :)

"hamár úgyis OFFos a hangulat" :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ZilogR
jé, ez pont olyan, mint az AIDS...
hamár úgyis OFFos a hangulat

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Igen, de az összes influenza ilyen. Nagyon felfújták ezt a H1N1-et.

Kmarha
hja, orulj hogy fiatal vagy, es nem szedtel ossze melle meg valamit. Nem a virus a veszelyes onmagaban, hanem az altala meggyengult szervezet, mely mar keptelen mas ellen is vedekezni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nem kell rajta problémázni, pár nap alatt kigyógyul belõle, ugyanolyan mint bármilyen más influenza.

(én is elkaptam, pár hónapja külföldön)

Trade
sziasztok vki megkapta az influenzát a szigeten?Amikor voltam vmi kis hülye 16 csitrik azon viháncoltak hogy megkapták.Akkor elvileg nem betgedtem meg csak sajna a haverom öccse most jött haza usaból és hozta magával a kórt.

BlackShadow
na ez is jo volt .. jövõre uott :p

Oldal 1 / 20Következő →