Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RocknRolla990
Hali!
Ha valakinek van eladó napi/hetijegye(2-3db) az írjon a címemre!!
Onnan a többit.
Köszi

RocknRolla ----> SMS:25746 SZB-re megyek!

desigo
http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="id=2/1414583&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="384" name="guPlayer-2/1414583" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>
Kmarha
de jo hogy feltetted a kerdest. Igy megneztem en mire mennek el, es a Cadevarason kivul nem talaltam semmi olyant ami engem erdekelne azon a napon.

Igy mar kevesbe banom, hogy iden sem megyek Szigetre. Volt egy ev mikor bejott a Tecso a Szigetre. Azon voltam utoljara, es mar akkor az volt a velemenyem, hogy itt valahol a hangulat, az elveszett. Elotte evekben millioszor jobb volt, es megfizethetobb aron.

Tudom hogy maganugy, de en inkabb elmegyek 2 v 3 kisebb fesztivalra, es penzugyileg ugyan ott vagyok mint ha elmennek egy Szigetre.

Iden csak a Pannon Fesztival es a Fezen amire megyek, es boooven kielegiti e ketto az igenyeimet :) Jovore meg pluszban remelhetoleg Hegyalja is bekerul :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Danman
Sziasztok!

Én szombaton megyek ki ha minden jól megy (csak ekkorra tudtam jegyet szerezeni) mire érdemes kimenni szerintetek? Tippeket kérek:)

Placebo alap már csak egy every you every me vagy bitter end miatt is, meg editors

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

desigo
Fejlõdik a technika xD
A honvéd kórháznál is hallják :)
franc0
Alapvetõen nem vagyok a Sziget ellen, sõt. Holnap én is megyek. DE:

A Megyeri temetõnél lakom, immár 6 éve. Ez idõ alatt messze ez a leghangosabb Sziget. Egész nap hallom a mélyet, hol jobban hol kevésbé, éjjel 1kor is. Eddig még sosem volt ilyen. Azért ez már kicsit túlzás. Csekkoljátok le Google Maps-en milyen messze van ide...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

desigo
Sziget 2009

http://www.youtube.com/v/fIoiXvAwDRo&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Múlt héten derült ki, hogy megyek Szigetre.

ZilogR
kedves baeziol és narusco, nomeg minden késõn észhez térõ honfitársunk: ha esetleg a #924-ig olvasnátok vissza és júli 10 elõtt szóltatok volna, már rég kaptatok volna tõlem heti vagy napi jegyet 80%-os áron vagy valami ócskaságért cserébe és nem kellett volna a budin lehúznom 120eFt értékû üdülési csekket

a jó-hülye-vagy-hogy-kihajítottad megjegyzéseket pedig mellõzzük (mert azért annyira hülye nem vagyok)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sziasztok!

Ha van kedvetek játszani a Szigeten:)
A NOD32 forgalmazója játékot csinál a szigeten.

Vírusvadászat
Nem minden vírustól kell tartanod a Szigeten. Annak érdekében, hogy közelebbrõl megismerhesd a kártevõket, elõállítottunk egy-egy jobbára ártalmatlan mutánst a Magyarországon legtöbb problémát okozó 10 kártevõbõl, illetve a leghírhedtebb vírusokból. Látogass ki a Szigetre a fesztivál elsõ két napján, szerdán és csütörtökön, és vadászd le õket. Ha elkapod õket,fél éves NOD32 licenc a jutalmad.

Bõvebb információ: www.eset.hu/virusvadaszat

Catch me if you can.

BlackShadow
akkor próbáld felhívni a sziget irodát pl. és kérdezd meg tudnak e ezügyben segíteni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem is olyan van, ami anyám nevére szól, de ezért õ nem fog feljönni velem Budapestre sajnos. De hogy megyeszékhelyen miért nem lehet használni ezt a kurva üdülési csekket, az rejtély...

BlackShadow
kattints rá jobb gombbal - kép megjelenítése - és frissítsd, majd bejön v külön ablakban nyisd meg ezt: http://img257.imageshack.us/img257/2903/jshot.png

#933: lehet van vmi felhatalmazás féle, bár nem tudom.. tavaly üdülési csekkel vettem jegyet ami anyámé így vele mentem el. aláírósdi baromságosdi szal nemtok pontos választ

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ez engem is érdekelne

Csuhai G
Belinkelnéd mégegyszer?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nem tudjátok, hogy ha üdülési csekkel vennék jegyet, mennyire veszik azt komolyan hogy tényleg az vegye meg, akinek a nevére szól? Nem lehet valami felhatalmazást írni, vagy ilyesmi?

BlackShadow
itt az idei árlista .. omg szép drága :\ és még ászok sincs ..

Ha van valakinek vasárnapra eladó napijegye, tehát az utolsó napra, az írjon nekem privit!

BlackShadow
új reklám ^^
http://www.youtube.com/v/KX6j7qtONT0

ZilogR
Volt szerencsém Hajdúszoboszlón eltölteni két hetet és valóban nemzetiségi kisebbségben voltunk, ráadásul az átlagéletkor nyolcvan év körül mozgott, a sûrû barna vízben pedig ázott papírzsebkendõre emlékeztetõ "képletek" úszkáltak - érthetõ, h fürdõ nagyhatalom ide-vagy oda, nem biztos, h ebbõl kérek még egyszer...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Csuhai G
ennél gusztustalanabbul nem fejezhetted volna be, grat

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ZilogR
Üdv! Ajánlatom még mindig áll: megveszem a Sziget/VOLT/Heineken... belépõdet/hetijegyedet, stb..., ha szolgáltatsz érte valami régebbi laptopot/notebookot, pl. egy jó P3-as noti nem nullperces akksival, nem törött állapotban már nyerõ! Ha valakit érdekel egy ilyen barter üzlet, már mehet is a buli, megveszem a belépõt itt a Nyugati téren, kezedbe nyomom és adod a notit, mindenki boldog, te bulizol én kockulok a hûvös szobában.

Úgy érzed, h nem jó az üzlet?! Gyertek ketten és fejeljétek meg a notit valami hasznos csecsebecsével és két belépõt kaptok!

Nem üzérkedek, csak semmi kedvem német anyókák mellett áznom a Hajdúszoboszlói termálvízben, miközben a lábujjam közt siklik el a mindenféle leázott bõrdarab a nénikrõl-bácsikról... :-@

ZilogR
én nem elüzérkedni akarom, hanem ha 1 évig nem használtam el az üdülési csekkeimet, gondolkodom, van-e értelme hosszabbíttatni õket - ha vkinek kell kicsit olcsóbban belépõjegy, akkor jelentkezzen! akár eeepc-re vagy egy Nokia n91-re, stb... is becserélem, ha valakinek van 1 éppen felesleges és nem tudja jó áron eladni, ellenben be akar jutni a Sziget-re, VOLT Fesztivál-ra, Heineken Balaton Sound-ra

50%-os akció: na, igen... õk még nem kapnak efféle csekket így nem is fizethetnek vele, de gondolom nem csak diákok járnak arrafelé...

gondolom az áremelések "elûzték" a diákokat így valamit ki kellett találni. nameg több ember - több vásárló, ha már bent vannak...

BlackShadow
kétlem, h bárki jelentkezne, de akkor ez vonatkozik uigy rám is.. itt is van csekkecske :)
akartam is venni még jegyet, h majd elüzérkedem, mint tavaly, de ez az 50%-os akció keresztbe tett az ötletemnek :D

ZilogR
üdv! épp a nyakamon akar maradni némi üdülési csekk, ha valaki(k) úgy gondolják, h vegyek nekik belõle heti jegyet a szigetre, privátban keressenek meg! persze neked ki kell fizetni, de én veszem meg az én csekkembõl - értelemszerûen... egy kis kedvezmény is belefér...

Hát nem hiszem, ez a jelentkezési ûrlap elvileg pont azért van, mert kell nekik a munkaerõ. Haverom EFOTT-ra jelentkezett így tavaly, és simán kapott melót. Szóval én azért bízom benne.

BlackShadow
hát a legtöbb cég meg stb általában saját embereit / ismerõseit viszi oda magával akiket már ismer/megbízik stb.. host/essen kívül elég nehéz másféle melót nuku ismeretséggel szerezni oda :) v aztán csak én gondolom így ezt azt nem így van nemtom :P

Kihalásos? Ezen mit értesz? Az a fura, hogy kb egy hónapja néztem a honlapjukon, és le volt zárva a jelentkezés. Ma megnéztem újra, és most lehet jelentkezni....ki is töltöttem az ûrlapot, de csak augusztus elején fognak visszaszólni. Nekem elsõsorban a pénz kell, a fesztivál annyira nem izgat, de azért nem lenne rossz :D

A bizonsági õrös meló nem tûnik rossznak! Köszi. Bár nem vagyok az a határozott típus, szóval nem tudom hogy illenék-e oda.......most azon gondolkozom, hogy írjak-e ennek az ürgének, vagy várjam meg amíg jeleznek a szigetrõl...

BlackShadow
épp alkalmi melók után nézelõdök azt találtam egy ilyet neked
biztiõr "kisegítõ" :D

BlackShadow
legtöbb esetben kihalásos sajna :)
bár én egy szigetet le nem cserélnék melóra :D

Mit tudtok a munkavállalásról a szigeten? Minden infó érdekel.

sziasztok! Sziget jegyek akár féláron nálam! Akit érdekel keressen a [email protected] címen. Teljesen hivatalos a dolog!
BlackShadow
na megjöttek az elsõ nevek
prodigy, ska-p, fatboy slim, pendulum, bloc party, hogy csak azokat említsem ami engem kifejezetten érdekel :D

BlackShadow
na mi a helyzet a cikkel? :D

csecs...volbeaten volt vki..az elsõ napon volt..a hammerben...kibasszotkurvajûvolt..az aznapi program egyébként is faj volt..road,,rómeó vérzik..bírtuk...

oks

BlackShadow
áldásom rá :D csak majd kérek linket :p

gordon 24
Huhh az tényleg kemény lehetett! Oda elég faszán elhallatszik!

Mi a Nagyszinpad (ha szembe állsz vele) bal oldalánál bent az erdõben..
Nekünk is már 2 éves hagyománnyá vált a hely..

De jövõre feladjuk! Valószinüleg bemegyünk a nyag kempingbe elõre! Ha minden jól megy valahogy összehozunk egy vw transporter addigra!

Downhill!!

idézhetem a hsz-edet egy cikkben? <#idiota>

BlackShadow
arany ászok sátor mögött az állatvédõ sátornál -legalábbis régen az volt ott :D- az a jó kis törzshelyünk :)
duma színház tényleg jó volt :) f6ra mentünk helyetfoglalni .. voltak egy páran :D

gordon 24
Én nem... Én kemény zuzásos helyeken voltam:D Egy egy nagyszinpaddal füszerezve..

Jahh meg Duma szinázzal.. Tegnap Kiss Ádámon meg Beliczai Balázson behaltam:DDD

Downhill!!

voltatok Kovbojokon? :)

Sztem nemvolt gáz a hang igaz én csak nagyszinpadot figyeltem inkább meg partyaréna ... justice n1 micsoda party micsoda party :D

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

gordon 24
A hangósitás elég szar volt jahh!

Én Messugahh-n (hamerworldbe) A csávó olyan ideges lett waz, bedobta a mikrofont a nézõk közé..
Kifele jól szólt de neki vagy gerjedt vagy nem volt elég hangos neki..

Superbutt-nál (hamerworld) az elsõ számba semmi ének nem volt utánna meg csak csörmpölt..

Ahol viszont fasza volt zuzda hátul, meg a nagyszinpaddal sem volt igazán baj...

És wazz én is mindennap arra keltem hogy hangoltak:D Az a kemény.. Nagy csönd egyszercsak bámm:D

Mondjuk lehet nem kellett volna ilyen közel lenni a nagy szinpadhoz!

Te hol voltál??

Downhill!!

engem is felbaszott hogy az Aces High-ból semmit nem hallottam... utána valahogy ráálltam vagy megoldották, nemtom nem figyeltem, de a kedvenc maiden számom... =(

BlackShadow
ah ennek is vége :( sikerült por-aurát növesztenem magam köré mire hazaértem :D sziget kft kereshetne új hangosítókat.. 1 koncerten volt élvezhetõ a hangosítás -számomra- azt szevasz.
na meg ezúton üzenem a kedves hangpróbásoknak akik hajnal 10 órakor tesztelik a nagyszínpadot csutka hangerõvel h elmehetnek a sunyiba :D
ja és akkor már megemlíteném a rohadék kincsvadászó csöveseket akik bebúrták a székemet mire felébredtem :P

gordon 24
Nekem nagyon tetszett! Igaz ugye nem System of a Down. És a Stilus sem annyira kemény. De nagyon jó volt! Irtó jól énekel a faszi.. Igaz nagy volt a szél ésa hangositás nem volt 100-as

Hát sajna vége.. Kiköltözés mevolt! Most sátrat mosok mert ugy néz ki hogy kegyetlen..
Elvileg kék:D

Na majd beszélünk irjon mindenki aki kint volt!!

Downhill!!

nem igazán...

mi volt?

901-es busz élménye mindenkinek megvolt hajnalban?

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.