Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ki mondta hogy 17 éves vagyok???
bevagytok rúgva??
mit képzelõdtök
drogosok vagytok biztos és már elsorvadtak az agysejtjeitek
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ma lesz a lehetõ leg zsir faszább Koncert (legalábbis reméálem) Serj Tankian.. Jahh meg Superbutt! ááá kurva jó!!!
Holnap sajna vége de sebaj lesz jövõre!!!
A vitát meg hülyeség folytatni!
17 éves.. Elfog menni koncertekre elfog menni olyan helyekre ahova mi.. Meg kedvel egy zenekart "stárt" jön a szigetre, ott lesz õ is..
Azon kivûl sok embertõl hallom ezt. Talán a sziget 1x éves történetének, az elsõ két évérõl beszélnek.. Akkor valóban volt egy ilyen fenhangja a dolognak.. Azóta európa majdnem legjobb fesztiválja..
Azért irtam neki 2 napja, "hogy te hülye vagy" hiszen
1 nem ismerheti
2 nem arról szól amit innen onnan hall
de az se baj ha nem jön:D Legalább kevesebben vagyunk!
Üdv.
Downhill!!
/ON
hát én egy kicsit fosok a vihar miat vinnikell majd esõkabátot hétvégén :S nemtom milesz..meg partyarénába állítólag alig lehet beférni :S
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Majd rájössz kisfiam...amikor felnõsz és rájössz h ezzel a gondolkodásoddal kimaradtál minden buliból az életedben és soha többet nemleszel 17-18 hogy bepótold ezeket.
" És a 18 éves lányokért már fizetned kell majd." :D
Mehehehhehehe...amúgymeg kimondta, hogy a drog rossz? ( relatív itt ki mire gondol ):D Azon kívül, hogy a "rokkerek" sztem 80% nem drogozik, hanem iszik :D ... mehehehehe....
Szomorú továbbá az, hogy szerinted az, aki a Szigetre kimegy, az drogos részeg állat. Nem is gond, hogy te véletlenül sem teszed ki oda a lábad.
Na majd ha betöltöd a 18-at, és beengednek egy ilyen rendezvényre, akkor talán más lesz a véleményed.
szükségtelen tovább folytatni a vitát
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
napi 1 órát ülök a gép elõtt
én is suliba járok , dolgozok is /1000 % hogy többet mint te/
mégse megyek a szigetre /sok drogos részeg rokker közé/
vasárnap ---> justice ---> ottlevés :)
Arra gondolni sem tudsz, hogy vannak olyanok is akik suliba járnak, nyáron dolgoznak, aztán 1 hétre elmennek bulizni?
Nem gond, ülj csak a gép elõtt, és hidd el magadról, hogy milyen nagyszerû vagy.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Downhill!!
sok munkanélküli
holnaptól én is ott leszek
most megyek elõször...vmi tanács?
esetleg infó a pia árakról? :P
A -1 lement.. Zsir fasza! Sátorhelyük kurva komoly.. Árnyékos stb.. Csak hát a szomszédok:D
Na mind1..
Mek vissza jó bulizást mindenkinek!
Downhill!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
- ez nem reklám, csak úgy néz ki! :D -
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
-1 magyar dal ünnepe (sátram nekem is állni fog ekkor:D)
0 dik napn jön az Iron Maden.
És utánna kezdõdik igazán a cucc..
Downhill!!
0. nap sem érdekel annyira, elhallgatgatom messzirõl a maident aztán piálás valszeg meg mokkacuka, ha lesz. Aztán elsõ naptól ereszdelahajamat ezerrel, 5 napig még menni is fog, remélem.
-the invisible-
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Igy mondjuk hogy lesz 0-dik és -1-dik nap is, szinte olyan mintha nem is csorbították volna (hála Az ujpesti szegény nyugdijjasoknak akik nem tudnak aludni, illetve nem bírnak ki egy évbõl 7napot hogy reklámozzuk az országunk a városunk és jól érezze magát több tzezer ember)
Szóval kiderül..
Downhill!!
Egyébbként mit tippeltek, hány év múlva lesz már csak 3 napot "ugyanennyi" árért?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Volton nagy név, pl Offspring. Tizenéves korom (igazából mindenki aki volt tizenéves) kedvenc zenekara. aztán ott van pl a Nouvelle Vague, bár láttam már tavaly Soundon, megnézném mégegyszer, hihetetlen tündéri az énekesnõjük ahogy ordítja 10 percen át, hogy "Im too drunk to fuck". Aztán High Contrast, lehet mondani, hogy szar az új album, sztem akkorse olyan rossz, és hát az idei Essential mixe egyszerûen überalles. Marky & Stamina és Roni Size, szinte visszatérõ vendég. És amiért amúgy nagyjából lementem tavaly Soundra, a Kruder & Dorfmeister, az számomra hatalmas csalódás volt, mert vmi deep house mocskot játszottak a kellemes kis chillout helyett, de Voltra jön Tosca, ami ha jól tudom kb ugyanaz, de tuti azt a chilloutot játsza, amire vágyom. Dreadzonet is meghallgatnám
BS meg azért más kategória.. Ha voltál tavaj, tudod, hogy kevesebb a program jóval.. Persze kárpótol a Balaton, de akkor is.. Ja és 4kor minden zene lekapcs van.. nincs mokkacuka 0-24.. Pedig kurvára buliztam volna még néha :D
Egyébként hozzáteszem, hogy szívem szerint én is soundra mennék inkább végig, szigetre meg csak mondjuk 3 napot, de BSre idén nem tudok.. Úgyhogy marad a sziget full-time.
Egyébként Volton neked ki a nagy név? Mert kb az Offspringen kívül én már mindegyiket láttam...
-the invisible-