Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hergeldd magad, még !!!

Csuhai G
Most értem haza..egész éjjel a Party Arénában.. huhh! Fantasztikus volt! Ferry Corsten, aztán pedig Observer zúzása.. jövõre is menni kell! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ron Ragm
Ne aggódj, te 23 évesen is retardált leszel.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Speedway
18 vagyok :)
barmok

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Speedway
ti gyökerek
ki mondta hogy 17 éves vagyok???
bevagytok rúgva??
mit képzelõdtök
drogosok vagytok biztos és már elsorvadtak az agysejtjeitek

Kmarha
majd irj Serjrõl.. Maiden és az Iced Earth mellett, õ az aki miatt még kimentem volna szigetre :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gordon 24
Na már csak 2 nap!!

Ma lesz a lehetõ leg zsir faszább Koncert (legalábbis reméálem) Serj Tankian.. Jahh meg Superbutt! ááá kurva jó!!!

Holnap sajna vége de sebaj lesz jövõre!!!

A vitát meg hülyeség folytatni!
17 éves.. Elfog menni koncertekre elfog menni olyan helyekre ahova mi.. Meg kedvel egy zenekart "stárt" jön a szigetre, ott lesz õ is..

Azon kivûl sok embertõl hallom ezt. Talán a sziget 1x éves történetének, az elsõ két évérõl beszélnek.. Akkor valóban volt egy ilyen fenhangja a dolognak.. Azóta európa majdnem legjobb fesztiválja..

Azért irtam neki 2 napja, "hogy te hülye vagy" hiszen
1 nem ismerheti
2 nem arról szól amit innen onnan hall

de az se baj ha nem jön:D Legalább kevesebben vagyunk!

Üdv.

Downhill!!

ennek csak az elsõ része szólt nekem ugye ? ^.-

Jó ez nem a megmentem az életed topik.

/ON

hát én egy kicsit fosok a vihar miat vinnikell majd esõkabátot hétvégén :S nemtom milesz..meg partyarénába állítólag alig lehet beférni :S

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Gépzenét nembántani. :)

Majd rájössz kisfiam...amikor felnõsz és rájössz h ezzel a gondolkodásoddal kimaradtál minden buliból az életedben és soha többet nemleszel 17-18 hogy bepótold ezeket.
" És a 18 éves lányokért már fizetned kell majd." :D
Mehehehhehehe...amúgymeg kimondta, hogy a drog rossz? ( relatív itt ki mire gondol ):D Azon kívül, hogy a "rokkerek" sztem 80% nem drogozik, hanem iszik :D ... mehehehehe....

milyen sok drogos részeg rokker közé hülyegyerek? attól hogy valaki ilyen zenét hallgat még nem lesz drogos, mellesleg a legigényesebb zenék közé tartozik pl a maiden.. .de hallgasd csak az egygombos szar gépzenédet és maradj otthon

Vaxi
na jól van, nyilván tisztában vagy vele, hogy én mennyit tanulok (veled ellentétben nem középiskolában) és dolgozom, így biztos igazad van.
Csak egy valamit nem értek. 17 éves létedre, miért van az adatlapodon az, hogy 18-25 között...
Szomorú továbbá az, hogy szerinted az, aki a Szigetre kimegy, az drogos részeg állat. Nem is gond, hogy te véletlenül sem teszed ki oda a lábad.
Na majd ha betöltöd a 18-at, és beengednek egy ilyen rendezvényre, akkor talán más lesz a véleményed.
szükségtelen tovább folytatni a vitát

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Speedway
kemény vagy hülyegyerek
napi 1 órát ülök a gép elõtt
én is suliba járok , dolgozok is /1000 % hogy többet mint te/
mégse megyek a szigetre /sok drogos részeg rokker közé/

ámen.

vasárnap ---> justice ---> ottlevés :)

Vaxi
igen, a sok hülye ember, aki nem ül egész nap a gép elõtt, és van élete.
Arra gondolni sem tudsz, hogy vannak olyanok is akik suliba járnak, nyáron dolgoznak, aztán 1 hétre elmennek bulizni?
Nem gond, ülj csak a gép elõtt, és hidd el magadról, hogy milyen nagyszerû vagy.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

a sátorból ellopják a mûa.merevítõcsövet mer lehet vele sört inni

gordon 24
Igazából nincs sok:D Gyere! Hozz sátrat! Vigyázz hogy ne hagy benne semmit.. Aztán bulira fel!!

Downhill!!

gordon 24
Hát te hülye vagy:D

Downhill!!

Speedway
a szigetre csak sok nyomorék rokkerek, drogosok járnak meg akinek nincs semmi dolga
sok munkanélküli

az Iron miatt bánom h. dem vagyok ott

ahoi
holnaptól én is ott leszek
most megyek elõször...vmi tanács?
esetleg infó a pia árakról? :P

gordon 24
Na jahh:D

A -1 lement.. Zsir fasza! Sátorhelyük kurva komoly.. Árnyékos stb.. Csak hát a szomszédok:D

Na mind1..
Mek vissza jó bulizást mindenkinek!

Downhill!!

BlackShadow
na viszlát mindenkit a szigeten ! sörre fel ! :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csuhai G
Innen jön valaki Ferry Corstenre?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BlackShadow
Eladó 2 db ottalvós hetijegy, ha érdekel írj pm-et! darabonként is elvihetõ :P
- ez nem reklám, csak úgy néz ki! :D -

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gordon 24
Az is jó!!

Én meg hegyaljára mek:D

Downhill!!

kalaposkan
Na fiúk lányok a szigetre még várhattok, de a balaton sound itt van a nyakunkon:P már csak 2 nap és a balatonban áztathatom a lábam 2 bulizás között:D:D

én azért szeretem a Soundot, mert jól megfér egymás mellett mindenki, és nincs akkora tömegnyomor mint a szigeten, ráadásul a franciákat se kell itt elviselenm:D
Nála még sokkal veszélyesebb alakok is lesznek:D
koloncos
Uristen ilyen emberek is lesznek a fesztiválpn ! :D Ferike

gordon 24
Ugy van ahogy Szando irta..

-1 magyar dal ünnepe (sátram nekem is állni fog ekkor:D)
0 dik napn jön az Iron Maden.
És utánna kezdõdik igazán a cucc..

Downhill!!

Most valami "Magyar dal ünnepe" lesz a -1., kiöregedett magyar zenészek bohóckodnak a színpadon.. Engem nem izgat, de anyámék megnézik, nekik való.. Viszont a sátram már aznap délután leverem, hogy jó helyem legyen.
0. nap sem érdekel annyira, elhallgatgatom messzirõl a maident aztán piálás valszeg meg mokkacuka, ha lesz. Aztán elsõ naptól ereszdelahajamat ezerrel, 5 napig még menni is fog, remélem.

-the invisible-

Kmarha
-1.dik nap? eddig is volt ilyesmi de az csak a beköltözést jelentette. Emlékszem is csajok felizgultak rá hogy -1. nap, oda kellett rohanni, mert nem hitték el nekünk, azt a Szigetnél koppantak egyet, hogy a nap csak pénzköltésre jó, mert pár tucc-tucc sátoron és sörsátoron kivül más nem volt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gordon 24
Hát reméljük nem lesz rövidebb.
Igy mondjuk hogy lesz 0-dik és -1-dik nap is, szinte olyan mintha nem is csorbították volna (hála Az ujpesti szegény nyugdijjasoknak akik nem tudnak aludni, illetve nem bírnak ki egy évbõl 7napot hogy reklámozzuk az országunk a városunk és jól érezze magát több tzezer ember)

Szóval kiderül..

Downhill!!

Kmarha
sajnos mindenki csak hivott, de senki nem adott rá pénzt :D

Egyébbként mit tippeltek, hány év múlva lesz már csak 3 napot "ugyanennyi" árért?

gordon 24
A csönd nagy!! De nekem megvan már az ottalvós heti jegyem:DDD

Downhill!!

40 nap múlva kezdõdik a Sziget, és itt meg ekkora a csönd?!

itt a témáról egy cikk.

Pluskast
Na látod ezt még nem tudtam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

+ Angyalföld is

Pluskast
Egyébként meg a szigetet már nem csak Óbuda, a fõváros, Újpest támadja hanem a Marina-Lakópark is amit ugye jó pénzért eladtak az ottlakóknak. Persze azt a tényt nem tudom, hogy mennyire ismerték az ujdonsûlt tulajok, hogy ott minden évben van egy rendezvény....

Pluskast
Mondjuk Óbuda részérõl ez logikus nem akar közlekedési káoszt.

Óbuda kérte, hogy 3 héttel halassza el a fõváros az alsó rakpart lezárását, a budai szennyfõgyüjtõ csatorna építése miatt, de errõl a fõváros nem akar hallani. A gond, hogy a Bécsi út le lesz zárva, ezért, mivel a rendezvényre érkezõknek nem lesz parkolási lehetõsége, EGYELÕRE az óbudai polgármester nem adta ki az építési engedélyt a sátrakra. Durva káosz. elvileg ma is tárgyalnak a népek.

Pluskast
A fõváros? Merthogy?

Na most nem Ódbuda, hanem a fõváros fúrja a Szigetet...

magus
Van, hogy én is tolnám 4 után még, de azért általában elég, meg utána szedelõdzködünk haza, ha elkezded 10 körül a partyt (márpedig azért elkezded, mert végülis koncertekre mész, szóval fix az idõ) akkor nem nagyon vágysz 4 után túl sok mindenre, ha egyedül vagy akkor örülsz, hogy élsz, ha nem, akkor meg úgysem a tánctéren folytatódik a party : )

Volton nagy név, pl Offspring. Tizenéves korom (igazából mindenki aki volt tizenéves) kedvenc zenekara. aztán ott van pl a Nouvelle Vague, bár láttam már tavaly Soundon, megnézném mégegyszer, hihetetlen tündéri az énekesnõjük ahogy ordítja 10 percen át, hogy "Im too drunk to fuck". Aztán High Contrast, lehet mondani, hogy szar az új album, sztem akkorse olyan rossz, és hát az idei Essential mixe egyszerûen überalles. Marky & Stamina és Roni Size, szinte visszatérõ vendég. És amiért amúgy nagyjából lementem tavaly Soundra, a Kruder & Dorfmeister, az számomra hatalmas csalódás volt, mert vmi deep house mocskot játszottak a kellemes kis chillout helyett, de Voltra jön Tosca, ami ha jól tudom kb ugyanaz, de tuti azt a chilloutot játsza, amire vágyom. Dreadzonet is meghallgatnám

Még szerencse hogy másik pártízezer embernek nem annyi <#vigyor2>
BS meg azért más kategória.. Ha voltál tavaj, tudod, hogy kevesebb a program jóval.. Persze kárpótol a Balaton, de akkor is.. Ja és 4kor minden zene lekapcs van.. nincs mokkacuka 0-24.. Pedig kurvára buliztam volna még néha :D
Egyébként hozzáteszem, hogy szívem szerint én is soundra mennék inkább végig, szigetre meg csak mondjuk 3 napot, de BSre idén nem tudok.. Úgyhogy marad a sziget full-time.

Egyébként Volton neked ki a nagy név? Mert kb az Offspringen kívül én már mindegyiket láttam...

-the invisible-

magus
persze, jogos, tényleg ízlés kérdése, csak számomra évek óta annyi a sziget, hogy van max 2 nagy elõadó, aki tényleg híres, csak lecsúsztak pár évvel, viszont ez a kettõ nagyon telibetalált, pont azon gondolkoztam, hogy ha kérhetnék egy dnb és egy breakbeat dj-t, ki lenne az, és hát nem elhozzák.

GregSB
De ezen kár is vitatkozni, mert ez ízlés kérdése.

GregSB
Megnéztem a BS és Volt programját, és nem vagyok lenyûgözve. Nem látom hol jobb annyival ott a felhozatal mint a Szigeten.