Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
van pletyka h ki jön helyette?
-the invisible-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
-the invisible-
egyik ismerõsöm fél hogy nem jön Mika a szigetre, mert nem találja a progamok között. Ti mit tudtok, jön vagy nem jön?
Faithless, Chemical Bros., Pink, Mika, NIN, Tool, Hives, Razorlight, Skinny Puppy, The Killers. Ha ezeket a koncerteket egyesével kéne megnézned sokkkal többet ott kéne hagynod a belépõjegyekre, mint amennyi a hetijegy lesz a szigetre. Én a Pinken kívül az összeset meg is akarom nézni. Szal úgy globálisan nem jelenteném ki hogy szar lesz az idei sziget, max neked nem jönnek be az elõadók, de ez már egyéni szocproblem 😄
én harmincért vettem 8 napra.. akkor most oszd el.. de segítek: 3750 naponta. mindezért. ha neked ez sok, akkor nem értem hogy az internetet hogy tudod fizetni egyáltalán...
-the invisible-
0. LGT (jó, 7ezer kicsit sok, de nem sokkal kevesebb lenne egy arénás koncert se - ha kevesebb lenne)
1. Kispál, Mika (akárki akármit mond nekem bejön - a scissor sisters is nagyon jó volt tavaly), Seeed
2. Chemical Brothers, The good the bad and the queen
3. Madness, Pink
4. elsõ négy élbõl: Hives, Rakes, NIN, Paso
5. Faithless, Sinéad O'Connor
6. Tankcsapda, Tool
7. Chris Connell, Eagles of Death Metal, Juliette and the licks, Killers, Leningrad, Värttinä
És akkor még ott van a rengeteg más program: színház, vurstli, luminárium (még nem tudtam bejutni eddig soha😄) stb stb
Ja, és a MEDÚZA! Az bármikor.
-the invisible-
-the invisible-
¡Hala Madrid!
Ez a lista sem végleges asszem, azok az együttesek vannak rajta akiknek már elérhetõ a honlapjaikon a nyári turné-menetrendjük.
-the invisible-
augusztus 9.: Chemical Brothers (UK), Gentleman (D), The Good, The Bad And The Queen (UK), Kaizers Orchestra (N), Ska Cubano (UK), Besh o droM (H), Tinariwen (Líbia), Cesaria Evora (Zöld-foki Köztársaság), IAMX (UK), Negative (FIN), Soulfly (USA)
augusztus 10.: Laurent Garnier (F), Gogol Bordello (USA), Madness (UK), Pink (USA), Baba Yaga (RU-H), Mau Mau (I), Skatalites (JAM), Rachid Taha (ALG), Fun-Da-Mental (UK), Sud Sound System (I), Killing Joke (UK), Skinny Puppy (CAN)
augusztus 11.: The Hives (S), Nine Inch Nails (USA), The Rakes (UK), Pannonia Allstars Ska Orchestra (H), Paradox Trio (USA), Fanfare Ciocarlia - Queens & Kings (RO), Manu Dibango (Kamerun), Cassius (F), Nevermore (USA), Pleymo (F)
augusztus 12.: Babylon Circus (F), Faithless (UK), Razorlight (UK), Sinéad O'Connor (IRL), Söndörgõ feat. Ferus Mustafov (H), Muzsikás (H), Alpha Blondy (Elefántcsontpart), Eddie Palmieri (USA), Beat Assailant (USA-F), Hooverphonic (😎, ROIA (A), Satyricon (N)
augusztus 13.: !!! (USA), Sportfreunde Stiller (D), Tankcsapda (H), Tool (USA), Sidestepper (COL-UK), Szájról szájra (H), Mari Boine (N), Sergent Garcia (F), GusGus (Iceland), Hyper (UK), Napalm Death (UK)
augusztus 14.: Chris Cornell (USA), Eagles of Death Metal (USA), Juliette and the Licks (USA), The Killers (USA), Napra (H), Motion Trio (PL), Leningrad (RU), Värttinä (FIN), Dobacaracol (CAN), K'naan (SOM), Hammerfall (S), Hanoi Rocks (FIN)
utánni koncert setlistje:
PINION
THE FRAIL
THE WRETCHED
WISH
SIN
THE LINE BEGINS TO BLUR
MARCH OF THE PIGS
SOMETHING I CAN NEVER HAVE
THE HAND THAT FEEDS
TERRIBLE LIE
CLOSER (with DOWN IN IT mix)
LOVE IS NOT ENOUGH
HOME
BURN
REPTILE
YOU KNOW WHAT YOU ARE
SUCK
GAVE UP
HURT
DEAD SOULS
STARFUCKERS INC
HEAD LIKE A HOLE
22 számból 5db volt az akkor éppen 1 hónapja kint lévõ új albumról. Szal ennyit arról hogy csak az újat fogják nyiomatni.
(bocs, kicsit fel van húzva az agyam 😄)
-the invisible-
volt 1 szép kis /kalapos csühes romacsávo vs. hosszufeketehajú blackmetálos/ balhé is!!!!
a hajléktalanok legalább jól ki voltak szolgálva ,beágyaztak az áruház oldalába végig és ették a szigetelõkkel eggyütt az ÁKCIÓS grilcsirkét!!
de tavaly se kaptál 7000 alatt napijegyet!!!!
tényleg hihetetlen lapos, és unalmas az új album.
nemelék hogy ottani cuccosokis rohaddrágák :$
porki fagyok fállalon
Azért régen ez a szám jóval a 6 körül mozgott, husz ezerrel olcsóbban (és azért 4-5 év alatt nincs ilyen hatalmas infláció 😄)
elOffolás: A Volt meg túl korán van.. no de legalább vizsgák után kapásból jön a kitombolás Kornon és Prodigy-n 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sajnos az eddigi felhozatablan Garnieren kívûl senki nem érdekel.
Aztarohadt... Én szoktam reménykedni, de egy pár évvel ezelõtt elõbb hittem volna el hogy lapos a Föld, minthogy a Nine Inch Nails és a Tool fellép egy fesztiválon európának ezen a részén. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
-the invisible-
Faithlessen, Chemical Brothersen, NIN-en meg Killersen tuti kint leszek. <#eljen>#eljen>
"Terjed az interneten egy kép, ami avatatlan szemlélõ számára Sziget-plakátnak tûnhet. A Sziget szervezõi szerint ez valójában a szponzorok számára készült terv, melyen a lényeg a logók elhelyezkedése, színe és hasonlók - a fellépõkre vonatkozó következtetéseket nem ajánlott levonni belõle. Mi sem spekulálunk, de azt megjegyezzük, hogy a nagy fesztivál elmúlt pár évének stratégiájával egybevág a plakátterven szereplõ, nulladik napra tervezett képzeletbeli LGT-koncert"
...
Én az elsõ 5bõl Pinken kívül mindegyiken ott lennék ha tényleg ezek jönnének. Mondjuk egy Muse-t el tudnék még viselni a listán 😊
-the invisible-