Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
vegyük ugye az alaphelyzetet, hogy nem tudom hónapokkal elõre a programot, mert senki sem tudja, 37 500 Ft.

napijegy 8.000 (megeszem a kalapom ha nem 10 lesz ott a helyszínen). Balaton Sound 6.000 volt tavaly.

kombinált Balaton Sound és Volt 30.000 Ft. És azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy hova jönnek nagyobb/jobb elõadók.

Az a baj a szigettel, hogy azt hiszi, hogy elhoz pár nagyobb kiöregedett nevet, x évvel azután, hogy kellett volna és már meg is van oldva a nagy név probléma, jönnek az idõsebbek, a 30y kispál quimby és tudjatököm milyen tehetségtelen magyar banda van még azok úgyis jönnek, akkor már jönnek a kis tinik is, mi kell még, a metálosok elhörögnek akármire.

amúgy ez az oxegen tényleg nem túl jó, de attól még, hogy van szarabb a sziget nem lesz jó

GregSB
Pl itt ez a 3 napos ír fest: Nem sokban különbözik a lineup, 1-2 extra név van (pl Aphex Twin, Verve, Stereophonics).

A jegyek pedig: Napijegy €100 (25 ezer), 3 napos nemottalvós: €200 (50ezer). Az ottavlósok meg még drágábbak, és a camp site messze van a színpadoktól.

Szóval asszem nincs okunk panaszkodni.

GregSB
Jaja, európai szinten még mindíg a legjobb ár/érték arányú fesztivál. Nem hiába jön ilyen sok külföldi.

Kmarha
az idejéhez képest.. 5 nap, 30 ezer forint. mutass fesztivált ami drágább 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

legdrágább jegyár? mihez képest?

-the invisible-

Kmarha
<#szomoru1> azt vágod hogy izlés kérdése? az elmúlt évek legjobb felhozatala várható számomra a Szigeten.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

magus
szokás szerint idén is a szigeté a legrosszabb felhozatal és a legdrágább jegyár, kár érte

BSre is nagyon mennék.. de nem leszek itthon 😞

-the invisible-

nincs már tesco, egy évben volt csak..

-the invisible-

nyami
balaton sound se (:

és így megvan az összes jelentõsebb szigetes produkció 😊

PíszLávJuniti
a Volt se lesz rossz

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kmarha
és ez még messze nem a teljes, csak egy töredék 😊 Mi lesz itt még? Fáj a szívem komolyan mondom, és egy ilyen felhozatal mellett lebutítják az egészet 5 napra? És még a Tescot meg a többi újfajta baromságot sem tiltják ki hogy visszahozzanak valamit a régi hangulatból.. de hát ugye a pénz az nagy úr.

PíszLávJuniti
most végignéztem 😊
hûûû

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
flogging molly is csessze meg

Kmarha
azta!!! Apocalytica és Iced Earth is! Komolyan, leszarom, ki jön velem bankot rabolni??

Kmarha
hja, http://sziget.hu/fesztival 😄 Ott van pl a bannerban is 😄 ennél már csak az lenne a jobb ha hozná magával az egész soad-ot 😄

(program almenüben megleshetet a neveket)

PíszLávJuniti
Serj jön????????
errõl tudsz linket?

Kmarha
hát igen, de sex pistols, iron maiden, talán Rage Against, Serj Tankain.. omg... kell 30 ezer nincs mese!

egyébbként nem hiszem hogy tényleg rászánok erre az 5 napra ennyit (plusz majdnem ennyi a fel-le ut és ottani fogyasztás is)...

PíszLávJuniti
az a durva, hogy ugyan annyiért idén már csak 5 napos

PíszLávJuniti
sex pistols is elvileg lesz 😊

Kmarha
nincs mese, harminc ezret szereznem kell valahonnan.. a fogyasztást meg majd összelejmolom

artschiatwork
Egyelõre csak pletyka, de nem volna rossz:

A rumor that’s been very persistent on a lot of forums and websites lately, the one about the legendary-just-reformed

RAGE AGAINST THE MACHINE

playing at this year’s Sziget Festival. There are even some sources that say that the announcement is just a matter of time and that the band will play on August 17th. Nothing officially confirmed yet, though. We’ll keep you posted the moment we have more on this.

szigetnews.com

GregSB
Szerintem tuti lesznek még hasonló kaliberûek mellette. Tavaly sem csak egy nagyobb kaliberû elõadó volt, hanem 3-4 😊

2007ben voltam ..és remélem most is ott leszek😊)))..bakancsos kurvák...😊ehehe

ez még elég kevés.. egy idõben imádtam az rem-et, szóval biztos ottleszek, de remélem nem ez lesz a fõattrakció 😊)

-the invisible-

GregSB
Mrena
Hi
Van 2 eladó jegyem az összes szigetes rendezvényre!(Sziget,Volt,Balaton....stb)
Érdeklõdni: [email protected]

Pheaper
tavalyi képek is mehetnek ??

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Brankley
Nekem sajnos nemvolt itthon a gépem Sziget alatt, de jó ötletnek tartom! Majd jövõre... 😉

Légy jó, légy hû Magyar!

Sziasztok,
Indítottam egy oldalt a szigetes fényképek megosztására.
Bárki regisztrálhat és tölthet fel képeket:

Sziget Pictures

http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

Brankley
Én eddig ezt szeretncsére nem éreztem. Valahogy ma vettem észre, hogy az idei is gyorsan elment. 😞

Légy jó, légy hû Magyar!

Imádom a szigetet. csak olyan gyorsan vége van....

Brankley
ehh 😄
Mondjuk, nekem az összes az volt. Ez volt a 7. 1 hetem. Az összes tökéletes! 😊

Légy jó, légy hû Magyar!

nekem is ez volt az eddigi legjobb szigetem 😊 lehet hogy azért mert nem nõvel voltam idén 😊

-the invisible-

Brankley
Hát óriási volt ez a Sziget is!! És már nincs 1 teljes év, és újra eljön! 😉

Légy jó, légy hû Magyar!

Action: mennyi az az áron alul? : [email protected]
thx

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az idõjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Sziazstok ha vkinek kell ottalvós hetijegy akkor hivjon mert elárvult 3 db nálam.Nem utolsó szempont h már nemlehet kapni...és igencsak áron alul adom. 06-20-352-84-95

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Pheaper
ihh :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

GregSB
Fákk

Ennek most nem örülök :S

értem..
hát, meglátjuk mi lesz, már nem kell sokáig várni 😊

-the invisible-

Sephirot T
Maga a koncert,kevés ismert számot játszottak,inkább az újabb lassú számokat játszották,a számok között nem volt semmi összekötö szöveg,a közönséghez alig szóltak,tehát nem volt meg az az igazi hangulatos koncert

konkrétan mi volt a rossz?

-the invisible-

Sephirot T
Hát nem tudom mennyire szedik össze magukat mert itt is nagy dobásra készültek mivel vagy itt nagyon sokáig ki voltak tiltva.

Kmarha
ejj, most elgondolkoztattál! 😊 Bár azért a Nagybetüs Szigetre csak összeszedik magukat, nem? <#nemtudom>

Bár igyis-ugyis drága lenne egy koncertért, fel-leutazással, temérdek sörfogyasztással az egész.. 15-öt még talán a jó LGT sem ér meg.. talán..

Sephirot T
Nem ajánlom!Most voltam Félsziget Feszten Marosvásárhelyen,oda is eljött az LGT és hát nagyon csalódtam,de nem voltam egyedül ezzel,soknak nem tetszett és már az elsö óra után elmentek a szinpadtól

Pheaper

Kmarha
a 30 ezer felettti összeg nekem nagyon sok. De esküszöm, az LGT koncerten nagyon gondolkodom ( lehet még elõvételben kapni jegyet rá vajon? )

Nem nagy a nyüzsi!?
Manu Chao jejejejejeje!!

-the invisible-

Pinket véletlenül nem akarják törölni, mert én nagyon tudnék örülni neki<#nyes>