Kispál és a Borz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy elküldtem a honlapos címre a plakátokat és aszonták, h valszeg kirakják õket :)))
carpe diem
Jó számokat is nyomtak, bár 2õt úgy át dolgoztak fel sem ismertem összességében nagyon jól éreztem magam :)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
régen voltam már kispál koncin, ez most kellett :)
-the invisible-
Nem volt valami nagy durranás.
Sok kiccsaj szétvisította magát. :-)
Meg baromi nagy tumultus volt, amit nagyon nem szeretek, pedig egész jó lett volna. Azt hiszem nem túlságosan szívlelem a mostani kispál-rajongók krémjét.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
carpe diem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Én vagyok az õrangyalod
Kezemben felhúzott kalasnyikov ragyog
A nap kel fel éppen a hátam mögött
Nagy fehér szárnyakkal ott körözök"
-the invisible-
ráadásul picikét depis is vagyok két napja... szóval passzol :)
-the invisible-
Hülye voltál, mondom magamnak, majd ha ez elmúlik
Csak múlna már el nem is én vagyok ez már
Csak szerettem volna, ha velem is van ilyen
És most benne vagyok, még sosem volt sûrûbb homály.
Pont az az egy, az az egyetlen darabja, az kéne
Elvinném, s ha nem akar meghalni a többi jön el érte
A szíve egy dobozban, bársony közé raktam
És kopognak, az ajtóban áll, én meg örülök, hogy itt vagy
-Gyere be, mit hoztál ide el, csak nem hiánytalan
-Mindenem itt van, csak a szív kéne, ami még nálad van
-Azt nem adom, mert te azt örökbe adtad! - szólok mérgesen
S becsapom az ajtót, felõlem meghalhat
Aztán megbánom: tessék a sajátom, nesze az itt van
Dobogjon az benned, szolgálja életed amíg van
Hülye voltál, mondom majd ha ez elmúlik
Csak múlna már el, nem is én vagyok ez már
-the invisible-
Jövõ hét péntek, május 12. Kaposváron jönnek koncertezni!!!:D:D:D Kicsit drága a jegy, de Kispál koncira bármennyit fizetek ( azért nem bármennyit...)!!!:))))
-the invisible-
csak az uccsó képen lévõ szöveget értelmezd jobban, az úgy van hogy: "idõnk az volt, nagy komám lett..." tehát az idõ lett nagy komám. csak ennyi :)
-the invisible-

carpe diem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amugy õis ott punnyadt a mögöttünk lévõ asztalnál, már majdnem bealudt, amikor mentünk csukva volt a szeme ha jól láttam (monnyuk nem csodálom, tök csunya lányok lézengtek körülötte, ott kérdezgették meg minden...)
Michaelnek meg Ákosnak is jobb csaj jutott, Lecso meg közönség elõtt produkálta magát :D (történetek vicek stb.)
carpe diem
-the invisible-
na de majd kecsón 7-én ;)
-the invisible-