Kispál és a Borz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudok menni :P
De valahogy gyere te is, 9-10 nél hamarabb úgyse kezdõdik a koncert.. Vagy max kicsit késel.

-the invisible-

Buci
sztem ugy lesz, h ugyse maradok a végéig (nemtok 1huzamban 5 órán át szabályosan táncolni :D)
konci mikor kezdõdik?

carpe diem

Buci
hát... nemjó sajna :( partner megsértõdik, anyám meg megbüntiz :D

carpe diem

tigeroo
legyél beteg ;)
mármint csak annyira, h a tánc-záró bulira ne tuggyál menni:D
Buci
nagyon furán néznék ki öltönyben nyakkendõben az 1. sorban? :D

carpe diem

Buci
ÁPRILIS 7-ÉN KONCEEEERRT KECSKEMÉTEN!!!!!!!!!!!! és én nemtok ottlenni!!!! :'''''(((
hülye latin-tánc záró buli >:( mikor lesz ezután? csak õsszel nem? muszály elmennem vhogy...

carpe diem

flippy
<#nevetes1>ez teccik:D

tigeroo
loál nyelvtanból dolgozat a szóalkotásból:D...(+rövidítések, mozaikszavak)

felírja a tanár: pu. senki sem tudta hogy miaz (nem beszéltük meg) csak nekem eszembejutott a tiszai pu..nahmindegy, mostmár tudjátok milyen alma a mi osztályunk:D!
flippy
Most hallok róla elõször. De nem rossz. Ahol Lovasi van, az rossz együttes egyébként sem lehet. De nekem Kispál és a Borz jobban bejön:)

kenderke
kispálésaborzkispálésaborz jeeeee.<#nyes> hú, én uccsóra a zp- ben voltam koncin, máár naggyon kénee, menni akarok. a lovasi másik zenekarát, a kiscsillagot bírja valaki? sztem õk is jól nyomják. www.kiscsillagzenekar.hu. asszem

goagoagoa! infected mushroom!

Bandew
Én az uccsó 3 koncerten mindig találkotam agresszív f@szokkal, akik szándékosan keresték a balhét. Pl egyszer a pogó közben mondjuk nekilöktek egy srácot egy ilyen nyomoroncnak és rögtön elkezdte folytogatni, mintha egy ellene irányuló támadás lett volna. Persze õ is tudja, hogy egy ilyen pogóban nem lehet elkerülni egy-egy lökdösést, de a pöcsfejnek ennyi elég, hogy kötekedhessen. Végig figyeltem, összesen 4 embert bántott. És ez csak az egyik volt!
Szóval ez tényleg röhejes, hogy Pécsett (ahol sokkal több rokonszenvesebb, kedvesebb, intelligensebb ember van, mint Pesten) a koncerteken, több a kötekedõ hangulatgyilkos seggfej, mint Pesten, ahol csak a Zöld Pardonban tapasztaltam ilyet, ott viszont állandóan. Bár míg Pesten csak ott, Pécsett eddig minden koncerten!.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LSL
dec 23án voltunk Pecsában, elverekedtük magunkat az elsõ sorig. Mégsem mondhatnám, hogy túl veszélyes volt. Bár csak 2-3 számon keresztûl bírtuk ott

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Bandew
Az a baj, hogy mostanában nem...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LSL
Csak jó ha tudod, hogy ott "inteligens" pogó megy. Ennyi

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

flippy
nem hagyhatom ki!!! Ki se bírnám!

flippy
miért?

flippy
miért?

hmhm
14 alatt ? :<#wow1><#phone>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Bandew
Azért vigyázz magadra, mert az utóbbi idõben elszaporodtak a kretén divat-kispálosok, akik elég agresszíven nyomják az ipart.

Bandew
Ez nem egy koncert volt, hanem több és nem a Pecsában, hanem Pécsett. :-)
A Pecsás koncik nekem is pozitívak voltak.

flippy
Én elõször meek majd Kispál koncertre:) De alig várom. És azt is, h én jó napot fogok ki<#circling> De akárhogy is lesz, naon boldog leszek, h élõben láthatom õket:))

Ezek alapján azt mondom, csak rossz napot fogtál ki... Mert én a Pecsában például semmi ilyet nem éreztem, iszonyatosan jó volt, a hangulat is meg a zenekart is...

-the invisible-

Bandew
Ja csak nekem ez azért is volt csalódás, mert évek óta mindenki azt mondja nekem, hogy a kispál koncik Pécsett a legjobbak.
Ehhez képest a legborzasztóbb volt. Nem nagyon játszottak új számokat sem, mondjuk nekem az újak nem tetszenek annyira szal ez nem volt gond.

flippy
Teljesen igazad van! Kispál & Borz örök!<#worship><#worship><#worship>

*nem jelenti, szorri

-the invisible-

Én nem így látom, szerintem te fogtál ki rossz koncertet.. Nyilvánvalóan öregedik a csapat (bár Mike szerintem nagyon jót tesz nekik), de ez jelenti feltétlenül azt, hogy "visszaesnek". Más lett kicsit a zene, kicsit minden szám is, nekem viszont így is ugyanúgy tetszik. Amire lehetett ugrálni arre most is lehet, amire meg nem arra nem, de minden szám igényesebb, szebb lett - valszeg a technika fejlõdése miatt is.

-the invisible-

miért te nem?

-the invisible-

dinomano
valaki tudja, honnan tudok letölteni Kispál MP3-akat?:-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

pfuáh az égõ =)

flippy
ez van...Õk is öregednek...:))

Bandew
Én is szeretem õket, de elég rossz érzés, hogy az otthon hallgatott felvétel és a koncert között már nincs hangulati különbség.

flippy
Értem. De sztem akkor is jook. Nem érdekel. Így is úgy is elmeek...
Lehet, h van benne valami, de nem naon zavar...Biztos öregednek:))
Én akkor is Naon szeretem õket<#eljen><#worship><#smile>

Bandew
Hát itt Pécsett voltam pár koncertjükön és már nem éreztem azt a "valamit" a játékukban. Mondjuk Lovasi ezt meg is jósolta.

flippy
<#confused>

tigeroo
ezt hogyérted??
Bandew
Amúgy én úgy vettem észre, hogy mostanában a csapat kicsit kezd visszaesni. Ti hogy látjátok?

flippy
<#worship><#worship><#szeret>Kispál

flippy
De itt lesz Kaosváron!!!<#vigyor3> És én olyan boldog vok! Már úgy várom!

tigeroo
azért az idõpont messze van még :c
flippy
izé május 12:D

flippy
Május 13.-án Kaposváron Kispál koncert!!!!<#vigyor3><#taps><#vigyor><#vigyor>

flippy
hú, ez jó ötlet!!<#nevetes1>

tigeroo
weboldal-e:)
flippy
nem tudtok valamit róluk? h hova mennek legközelebb?<#rinya>

LSL
:P

felõlem kecskemétre is jöhetnek :) vagy pesten valahova

-the invisible-

flippy
és Somogymegye környékén esetleg.....

LSL
Szegeden már biztos nem:(

flippy
És nem tudjátok hol lesz legközelebb koncertjük?<#sir>

felébredtél? :)

-the invisible-