Kispál és a Borz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Tök jó! BTK-n volt plakát...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

flippy
<#sir><#rinya> és én nem voltam😞(

flippy
<#sir><#rinya> és én nem voltam😞(

Aquir
Jatéban.
Kispál koncert 😊
22-kor

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

flippy
Szegeden???😞((((((((((((

flippy
Hol volt??? Mikor???? <#wow1><#guluszem1> ????????????

LSL
Ne csináld! nem láttam plakátot sehol.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hol? milyen?

-the invisible-

Aquir
úgy volt koncert hogy koncert volt 😊
a honlap nem friss 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hogyhogy koncert volt?
mert a honlapon nem volt kiírva az tuti..

-the invisible-

Aquir
Jó volt tegnap a Kispál koncert!! (Szegeden) =)

flippy
Amúgy, h lehet Kispált nem szeretni??? Mert ismerek egy párat...<#boxer>

flippy
<#vigyor2>

Aquir
igen. a kispál meg a borz 😛

flippy
még van kedvencetek?<#smile>

Aquir
a 22

Buci
mind király, de amuigy a best album a Turisták bárhol (arórl naon bírom a Csillag vagy fecskét, az Életigenlõ számot, meg a Tiszai Pu. a best! 😊)

carpe diem

Szívrablás <#eljen>

-the invisible-

flippy
nekem nincs is kedvencem, mert mindet vagy meghallgatom, vagy szeretem<#vigyor2>

tigeroo
csillag vagy fecske
Bandew
0 óra 2 perc <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

flippy
Mi a kedvenc számotok?<#smile>

LSL
2 órával de mind1

Buci
késõn,kb 10 perccel mielõtt elmentél

carpe diem

LSL
Ne baszogasd szegényt, én szóltam aznap 😄

Buci
te, nem tudsz esetleg olyan képeket, amiket kinyomtatva kirakhatnék plakátnak? (Természetesen kispálosat)

carpe diem

hmm hát nenekemmondd Dani is szólhatott volna 😛

nekem az 5. tetszik nagyon, csak az a baj hogy abból nagyon sok van, szal ha vennék akkor négyest

-the invisible-

Buci
Hi
én nem voltam sajna, 1esek nem szóltak h lesz... (ez célzás, esetleg neked 😄)
és még a kecsóin se voltam 😞 nem sok kedvem volt 1edül menni...

Mikor fognak újra turnézni? Mert láttam h most szünetelnek.
(amugy zsír pólók, nem? 😊) nekem az 1. marhára teccik, vhogy be is fogom szerezni 😊)

carpe diem

ó ye 😊

Pecsás bulin volt valaki? én nagyon élveztem, bár azt sajnálom hogy nem volt vendégzenész...

-the invisible-

Buci
hûûû de döglött topic 😊 7UP!! 😄
Pár fasza kispálos cucc:

carpe diem

Bodom
Hell! Ki jön a 17.ei Nyíregyházi Fõsulis Kispál koncertre?

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

tigeroo
kb. 1 hete a viva interaktívban : "-sokan kérdezik, hogy mikor lesz má végre kispál és a borz, az egy ideig nemlesz, de nemsokára jön az alvin és a mókusok"<#wilting>
nyami
pnt a felsorolt okok miatt ne mentem (na meg volt más program is)

nyami
jha sry az hittem h egyremegy... ami mindegy... ááhh sazl 1 kispálra mész <#zavart2>

mukika
én csak 3 koncerten voltam... de a ZP-s koncert annyira szar volt(a koncert maga jó, a közönség szar). ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sok gyökér, akik nem is ismerik/szeretik a Kispált de eljönnek mert szinte ingyenes.

rohadt sokan voltak. sokna nem is fértek be, pont emiatt a gyökerek miatt.

ja és lájtosabb Kispál számokra pogozni(ha lehet ezt annak nevezni) 11-12-13-14 éves fejjel nevetséges... sikitozó tinilányok... tiszta ideg voltam.

Hanga
nem te

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

nyami
nem

Hanga
1remegy

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

nyami
3mon voltam asszem nem tudom hányra akartam menni 😮

Nyáron 5-re akartam menni, 4re sikerült 😊

ivjoe
np, nyáron 3 kispál koncertre akartammenni, egy sem jött össze :CCCC
Kaplan
Az franc egye meg 😛
A tökömért nem tudtam kimenni pont ilyenkor kellett közbejönnie mindennnek.
Aki kint volt, milyenek voltak a fiúk? 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
holnap a ZP-ben (zöld pardon a gyengébbek kedvéért 😉 )!!!!!!!!!!!!!!!4

"Amikor én még kissrác voltam - Tisztelgés az Illés zenekar elõtt" cd-n a legjobban a Kispál átdolgozás tetszett, szerintem nagyon eltalálták, jó a hangszerelés, Lovasi éneke is sirály
szóval aki még nem hallotta a számot, az szerezze be!

Kispál és a Borz - Elvonult a vihar

Háát nem sokat beszélt, azért is kapta ajándékba a csirkelábat!<#vigyor>
És végre hallottam Kispált beszélni 😄D

-the invisible-

Aki nem látta a kultúrházat:
Volt interjú, élõ koncertfelvétel, sõt volt egy '92-es koncertfelvétel + interjú Lovasival! Már akkor is nagyon jól nyomták!
Én is imádom õket!
Ma m1 23.00 Kultúrház Live - Kispál és a Borz!!!!!!
Up srácok!

Most nagyon rákattantam a Kispál-ra.
Tudnátok még ilyen stílusú együtteseket mondani?

Egyébként ajánlom a Hiperkarmát. Hasonló kurva szöveggel meg úgy az egész zenéjük fasza.