Numizmatika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!kösz a linkeket szuszidi de nem találom az említett érmét sehol! Ha valaki esetleg tudna más linkeket akkor azt legyen szives ossza meg velem! Köszönöm!
Luiprima
Mindenképp értéke van , vannak akik kifejezetten gyûjtik a hibásan vert vagy nyomdahibás pénzeket. Az ára egyéni megállapodás kérdése legalább a piaci ár duplája de többszörösét is elérheti. Fõleg mert nem túl gyakori hiba.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Szuszidi
Nehéz kérdés. Megállapodás tárgát képezheti a dolog!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Sziasztok!
Mennyit érhet kb.1 1992-es papir 100ft-os,aminek hibás a nyomtatása.A hátulján keresztben átlósan egy kb.2mm-es üres csik van ,ami azért keletkezett,mert nyomtatáskor begyûrõdött.Köszönöm a segitséget,ha értéke van késõbb lehet rakok képet is.
Szuszidi
Próbáld meg itt!
Keres
vagy itt!

Hello! Valaki tudna segíteni ennek a börzén vett sestertiusnak a beazonosításában és az értékének felbecsülésében?
http://www.kepfeltolto.hu/?img=3gji
Sziasztok.

Errõl szeretnék 1-2 Információt megtudni, ha valaki segítene !
Kb. mit érhet ez most ?
(csak érdeklõdök)

Még itt az Sg / Galériámba betettem 17 db.-ot Mit érhetnek mostanában szerintetek ?
Köszönöm elõre is !
Köszönöm! Végülis az 5ft-osra esett a választásom! Mivel az sztem különlegesebb, ésha jól tudom kevesebb is van belõle.
Egyébként van belõle valós UNC? Mert többhelyen láttam kiirva, meg kapszulában, de azok is karcosak..
Szuszidi
Az attól függ milyen a tartásuk! De én azt mondom a Kossuth 5 Ft nem rossz árban van!! A sor kicsit drága 5 000 Ft is láttam már! De te döntesz!

Sziasztok! Sütgõs kérdésem lenne! Az a kérdésem, hogy szerintetek melyiekt vegyem meg?
1946 Kossuth vastag 5ft 3200ft
vagy
1948 táncsics-sor 5,10,20 ft 7800ft

Sürgõs!
Azért voltam pipa, mert a fazonnak marha jó bélyegei voltak és még biztos találnék ha böngésznék. De hát nem bírom a füstöt. Azért kérdeztem, hogy nem tud-e valaki hasonló de füstmentes helyett.

" míg én böngésztem, az asztal másik oldalán a tulajdonos cigizett. (az egész bolt egy kis lyuk volt) Én majd megfulladtam, s a bélyegek is holt büdösek voltak "

Végül is Én megértelek, sõt ...
Szevasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan bélyegboltot (Bp-en) ahol úgy lehet vásárolni, hogy nagyvonalakban megmondom, hogy mi kell (mondjuk sport), s aztán kitesznek elém egy nagy adagot, s ott válogathatok belõle kedvemre, db áron. (mert összeállított csomagokat nem szeretek venni, de konkrét sorokat sem)
Egyszer véletlenül a Délinél ráakadtam egy ilyen boltra. A választék szuper volt, viszont az nem tetszett, hogy míg én böngésztem, az asztal másik oldalán a tulajdonos cigizett. (az egész bolt egy kis lyuk volt) Én majd megfulladtam, s a bélyegek is holt büdösek voltak (lehet, hogy most ezért kinevettek, de én már ilyen finnyás vagyok).

Üdv

Üdv Mindenkinek!

Eladó német márkákat ábrázoló aranyozott kép!
Ha valakit érdekel vagy esetleg tudna segíteni az eladásban az az email címemre legyen szíves írni.
Kérésre küldök képeket róla.
[email protected]
Luiprima
Kitûnõ hajtatlan állapotban 1500-2000 Ft körül lehet venni bár láttam már 900-ért is elég szépet (1x hajtott)és láttam már 2500 ft-ért is árulni csak azt nem veszik meg.

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Az 1912-ben kiadott 500 rubelesek mennyit érnek?
(Mind kitûnõ állapotban van.)
A választ elõre is köszönöm
Sylvie
Luiprima
Szoktam de csak külföldi cserepartnereim vannak.

Szuszidi
Cserélsz is pénzeket??

Luiprima
Leginkább A Magyar Pengõ , forint-fillér pénzrendszer persze van sok régebbi is.
Külföldet is gyûjtök de nem viszem tulzásba. Ausztrália USA Kanada Szovjet Orosz tipus szerint + lehetõleg minden országból legyen legalább egy.

Szuszidi
Mi a gyüjtési területed??

Fülüke
Köszi! 😊 Mostmár legalább tudom hogy mik ezek. Ja és nem bántanál meg ha az árat is beírtad volna, mert amúgysem adnám el, oda senkinek. 😊
Meg amúgy én nem is vagyok gyûjtõ, ezek csak úgy vannak 😊

De k*rvajó géped van istenem....

Luiprima
Az 1. Osztrák 1 Krajcár ha jól látom B verdejel (Kremnitz "Körmöcbánya") elég jó évszám
2. Magyar 1 fillér
3. Osztrák 2 Heller szintén jó évszám ha valóban 1892 nem tudom kivenni ( gyenge tartás 😞 sajnos)
4. Osztrák 10 Heller nagyon gyakori év.
5. Magyar 2 fillér elég gyakori év
6.Németország Third Reich 10 Reichspfennig 1942 A verdejel (Berlin) nagyon gyakori
Árakat nem merek írni nehogy megbántsalak.

Luiprima
Elnézésedet kérem nem akartalak megbántani csak hát ez az igazság. Gyüjtõi szemmel nézem és ilyen állapotban természetesen nem tenném be gyüjteménybe.

Luiprima
A 8-as és a 0 kivehetõ az 1 és az utolsó 0 már lekopott de a következõ évjárat 1812 és az már más tipus.

Fülüke
Helósztok. Lenne néhány kérdésem ezekkel a pénzekkel kapcsoltaban.

Ez magyar pénz? 1862-es....

Ez magyar...ezt csak úgy feltöltöttem. Régi 1 filléres 1934-es.

1892-es. Nemtudom hogy magyar-e.

1894-es. Magyar-e.

ezt csak úgy.. 1914-es magyar királyi váltópénz.

ezt meg csak úgy érdekességnek. A horogkereszt rajta van. 1942es.

Sziasztok!
Továbra is érdeklõdnék, hogy az NDK, leszedhetõ fedelû turmix gép megérkezett-e? Ja, bocs ez máshova tartozik......:-)
Na, de komolyan, senki nem tud valami infót adni a korábbi kérdésemre??? (176 )
Azt látom, hogy Anjou liliomok vannak rajta és arany, de ettõl még lehet III. Béla és Károly Róbert v. Nagy Lajos korabeli is....

Üdv:

Tyimo
Szuszidi
Veszek meg ha látom az évszámot! (Jó egy öreg 15 ös sony monitoron nézem ami megért a cserére)

Fülüke
Köszi. 😊 Na most ebben az az érdekes hogy én nem is akartam megkérdezni az árát, mert eszem ágában sem lett volna eladni még hogyha drága is. Az eszmei értéke felbecsülhetetlen. 😊))

Amúgy te látom nagyon értesz ezekhez. 😊
Ügyes vagy 😄

Luiprima
Osztrák 3 Krajcár Az évszám 1800 a vedejel a fej alatt található betû. Jelen esetben lehet A,B,C,D,E,F,G,S
A pénz redkívül gyenge tartású gyakorlatilag értéktelen.

Fülüke
Mi az a verde jel? Az évszámot letudom olvasni majd nemsoká beírom.

Szuszidi
Osztrák 3 krauzer! Értéke nem meg mondható évszám és verde jel nélkül!

Fülüke
Helósztok. Találtunk egy régi pénzérmét a szõlõben még vagy 15 éve, de azóta csak annyira jöttünk rá, hogy rávan írva, hogy BUDA meg habsburg címer + 1800 as évekbeli. Valaki esetleg betudná azonosítani?

Luiprima
Nézd te már beazonosítottad egy Sárkányölõ Szent György medál amibõl annyi variáció készült szerte a világban mint égen a csillag hogy ez pontosan mikori és honnan van sajnos nem tudom és szerintem nehéz lesz kideríteni. Általában Britt érméken gyakori az elõfordulása de nekem pl van Mária Teréziával is a másik oldalán. Lehet hogy pont valaki felismeri itt, de nagyon ne bízz benne.

Hello!
>segitene valaki aki ,tud a kérdésem megválaszolásában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>168 és 170 -ES KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!
2006-os Az 1956-os forradalom 50.évfordulója 50Ft-m elcserélném Magyarország az UNIO tagja vagy 15 éves a nemzetközi gyermekmentõ szolgálat-os 50ft-ra. Lécci írjon aki hajlandó elcserélni a [email protected]. Köszi

Remélem most sikerül....
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a csattolt érme beazonosításában?

Üdv:

Tyimo
170 és 168 -as forumkérdés
HELLO!
Lenne egy réz vagy bronz érmém amely ,egyik oldala Sárkányölõ Szent Györgyöt ábrázolja ,a másik pedig egy hajót és mindkét oldalon latin írás!!!
>Érdekelne az érme eredete és az értéke!!!!!ELADÓ

Íme az érme másik oldala...
Elõre is köszi az infókat!!!

erme0.jpg - 0.49MB
Szuszidi
Szia persze ha tudunk de mi a kérdés??

HELLO!
>kapok segítséget a kérdésemre????
>köszi
Íme az érme másik oldala...
Elõre is köszi az infókat!!!

erme0.jpg - 0.49MB
Luiprima
Az azonosításhoz szükség lenne az érme másik oldalának a képére is.
Linkeld be azt is.

HELLO!
Lenne egy réz vagy bronz érmém amely ,egyik oldala Sárkányölõ Szent Györgyöt ábrázolja ,a másik pedig egy hajót és mindkét oldalon latin írás!!!
>Érdekelne az érme eredete és az értéke!!!!!ELADÓ

Luiprima
500 ft-ot ér és nem hiszem hogy drágább lesz 15.000.000 darabot nyomtak belõle szerintem nyugodtan költsd el.

Hello!
van eladóba 6db 1956-os emlék 500ft-osom.
mennyit ér?
és kell valakinek 😊
Luiprima
A pénzverõnél 27.000Ft

Szuszidi
A Darabantnál ha van el lehet vinni 21-25 000 Ft között az éremforgalmazó nem mérvadó drága lehuzza az embert!

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Üdv!
Van egy arany érmém: III. Napoleon 20 francs 1856. tudja vki ,hogy mennyit érhet?
Elõre is köszi!