Horrorra Akadva 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurvajó...:DDD
De sztem idáig a 2. volt a legjobb...bár itt a "tömegjeleneteknél" (nigger-ravatal, elnöki beszéd) szénné röhögtem magam...:D
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mostanában szinte minden film mellé raknak magyar hangot is, sajnálatos módon az 1-2 évvel ezelött kiadott filmeknél valamiért ezt nem így csinálták, rádobtak egy feliratot, aztán viszlát. Ezáltal elég sok "alap" filmrõl lemondhatunk, legalábbis a szinkronjáról. Pl: Amerikába jöttem (Eddie Murphy)
ami tecettmég a remény rabjai komoly 1 film:)
vígjáték közül van sok
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
6 részes volt csak a Police Squad sorozat??? Még halványan emlékszem a királyi tv-n mindíg néztük, késöbb talán a német rtl csatornán láttam viszont. Szívesen látnám szinkronizálva újra, de csak akkor, ha Sztankay István a szinkronhangja Frank Drebin hadnagynak.
Ma vettem meg a Kellemes húsvéti ünnepeket dvd-n, nagyon király egy film, hála Sztankaynak.
Tökös tekés nekem is nagyon bejött.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Belõlem a Farelly flmek közöl az Én meg Én meg az Irén hozta ki azt a hatást(röhögõgörcs több percen keresztül),mint ami a régi ZAZ filmeknél elõfordult...Illetve a Tökös Tekés bizonyos fõbérlõs-szexes jelenete.....

Airplane, Csupasz pisztoly, Nagy durranás, Dumb és Dumber FOREVER!!!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintem is a körös video a legjob benne, a széken forgó hapsival... meg az 8mile-ból nyúlt rapverseny

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Annak egyébként nem látom értelmét, hogy elmondjuk itt elõre a poénokat, de a legjobb a legvége, meg amikor kinyitja Leslie Nielsen az ajtót, a csaj meg lesik. A szokásos bebaszom a fejem poénok is vannak, de azok is elit minõségben, tehát ha már unod õket, ezen akkor is röhögni fogsz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...