Horrorra Akadva 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyikrész sem volt szar, mindegyiken beszartam a röhögéstõl. Azon már lehet vitázni, hogy melyik volt a legojbb.

Instict
felraktam két videót amibe ott az ember, az ottani mûsor címe Pop Idol. érdemes megnézni õket :)
Video 1
Video 2

Instict
errõl jut eszembe, hogy mikor van az a rap verseny, és az a pali dumál, hogy milyen szar volt amit elõadott, meg a hely is milyen szar és utána agyonlövik, az ami nálunk volt Megasztár mûsor, annak az angliában adott szériájának az egyik zsûrije.

CSOCSO
igen az is lol volt de a legjobb akkoris amikor lent a pinceben mondja hogy a golyoim.. jezusom..hat ott sikitoztam:)
CSOCSO
gratulalok.. az elso ember vagy aki ezt mondja.. itt 100 emberbol 100 ugy van vele hogy a masodik a legszarabb
[Walaki]D`Lair
Na megnéztem...:DDD

Kurvajó...:DDD

De sztem idáig a 2. volt a legjobb...bár itt a "tömegjeleneteknél" (nigger-ravatal, elnöki beszéd) szénné röhögtem magam...:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
szerintem jó film, de az 1-2 sokal jobb volt. Mondjuk a májkl dzsekszonos jeleneten szarráröhögtem magam. :DDD

shaba23
vagy amikor a rapversenyen meghajol :)
Alien!
naja...az egyik legjobb....:) mondjuk engem az arab gyerek váratlan kérdése(a balesetnél)csapott mellbe legjobban....:)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Matthewpamer
szerintem túl rövidre csinálták,amúgy elmegy.de az 1 a király

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

shaba23
...a kutyák mostanában furcsán viselkednek...
CSOCSO
a legjobb amikor a jeleket csapatjak.. es megszolal: a golyoim.. jezusom.. hat ott tapsoltam a nevetes kozepette
PLackó
Köszönöm.

Punker
nem valószínû, mert még most megy a mozi reklám...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

shaba23
Most szedtem le...estére kinéz egy röhögés )
PLackó
DVD-n még nem lehet kikölcsönözni a videótékából???

Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor megjön a pap, egyszer, csak egy ajtócsapódás hallatszik, a gyerek meg eltûnik; kiderül, hogy a pap lesz lesz a bébisintér. Meg amikor elõveszi a bort meg a gyertyát...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
igen de mivel Murphy ebben a filmben játsza talán a legtöbb karaktert (4-5) így még jobban kijönnek ezek a dolgok, de tény hogy jó a magyar szinkron is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ramore
ez minden Murphy filmre vonatkozik, de ennek ellenére a Murphy filmeket aránylag jól szinkronizálták ezidáig
Ramore
"az egyik legjobb" nem a legjobb
Punker
persze jó a szinkron, de nem adja azt vissza mikor Murphy a legtisztább irodalmi angolról át vált a gettószlengre pl a fodrászos jelenetnél

PREMIERE1
Nem is! Kincs, ami nincs!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

BADE
Nem most néztem meg,hanem már lassan 1 hónapja,nincs már meg.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
A legjobban szinkronizált filmek egyike az Amerikába jöttem szerintem.
Punker
annál sokkal jobb az eredeti hang ott sokkal jobban kijönnek a szleng váltások Murphy-tõl

Punker
le ne töröld kiváncsi vagyok rá :)

Ramore
33 és 1/3 engem is felháborított, miért is kellett szinkronhangot váltaniuk!

Mostanában szinte minden film mellé raknak magyar hangot is, sajnálatos módon az 1-2 évvel ezelött kiadott filmeknél valamiért ezt nem így csinálták, rádobtak egy feliratot, aztán viszlát. Ezáltal elég sok "alap" filmrõl lemondhatunk, legalábbis a szinkronjáról. Pl: Amerikába jöttem (Eddie Murphy)
csum666
A dumb és dumber is jó volt régen jó filemk voltak

ami tecettmég a remény rabjai komoly 1 film:)

vígjáték közül van sok

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Alien!
naja...nem is tudom,hogy a CSP 33 és 1/3-ban miért is nem õ a szinkronhang,mikor késõbbi Leslie Nielsen filmet is szinkronizált...Megugye az is elgondolkodtató,hogy a DVD kiadás miért csak feliratos,miért nem raktak rá legalább egy mono szinkront..annyira alap dolog..a kiadóknak úgylátszik nem esik le,hogy emiatt sokan nem veszik meg,de hát majd rájönnek..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ramore
A Kentucky Fried movieról még nem hallottam, kár hogy nincsen hozzá felirat!

6 részes volt csak a Police Squad sorozat??? Még halványan emlékszem a királyi tv-n mindíg néztük, késöbb talán a német rtl csatornán láttam viszont. Szívesen látnám szinkronizálva újra, de csak akkor, ha Sztankay István a szinkronhangja Frank Drebin hadnagynak.

Ma vettem meg a Kellemes húsvéti ünnepeket dvd-n, nagyon király egy film, hála Sztankaynak.

Tökös tekés nekem is nagyon bejött.
BADE
Szerintem a 3 eléggé szarul sikerült,nemhogy röhögni,de még sírni sem tudtam rajta,inkább fogtam és bevágtam az egészet a Lomtárba.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Alien!
hát elõfordul,hogy kiégtek,bár szerintem van elég pihentagyú ember amerikában,aki tudna jó forgatókönyvet írni,csak nem fér a tûzhöz...Egyedül a Kentucky Fried movie-t nem láttam tõlük(már megvan edonkey-n fenn van,csak nincs hozzá felirat),ami a rajongók kedvence,illetve a Police Squad!(nagyon különleges ügyosztály)összes részét(6) akarom majd újranézni,de sajnos ehhez sincs felirat...

Belõlem a Farelly flmek közöl az Én meg Én meg az Irén hozta ki azt a hatást(röhögõgörcs több percen keresztül),mint ami a régi ZAZ filmeknél elõfordult...Illetve a Tökös Tekés bizonyos fõbérlõs-szexes jelenete.....

Ramore
Egyet értek, de tartok tõle, hogyha összeállnának akkor sem sikerülne még a saját árnyékukba sem érniük. Nekem már a Maffia sem jött be igazán, viszont Farellyék szerintem is nagyon jók.

Airplane, Csupasz pisztoly, Nagy durranás, Dumb és Dumber FOREVER!!!
Alien!
talán azért,mert anno 3 igazán pihentagyú ember gondolkodott a gegeken,és stílust teremtettek(Zucker-Abrahams-Zucker),most meg általában egyedül próbálnak szerencsét...Ami sztem utoljára sikerült az talán a Maffia volt,azóta csak szánalmas filmeket csináltak(pl.Rat Race)...Sajnálom,mert imádok vinnyogni a hülyeségeken,de sajna mostanában a h*gyra/g*cire korlátozódik a filmek humora,és arra,hogy ezt ki hogyan fogyasztja el...Teljesen kivesztek a jó paródiák,talán Farellyék tudnak még jó filmeket csinálni....így maradnak a régi klasszikusok ezredszer megnézve...

Ramore
Szerinted mi lehet az oka, hogy régen sorra készítették a szó szerint szuperebbnél szuperebb filmeket, mostanában meg ahogy írtad harmatgyenge produkciókkal jön ki a Zucker-Proft banda?
Alien!
nekem is sikerült legyûrnöm...az 1. rész aránylag teccett,bár azóta sem néztem meg még egyszer(nemúgy mint a régi nagyokat Csupasz P.,Nagy Durranás,Airplane stb)..A 2. már szánalmas volt,végig se tudtam nézni,valszeg azoknak biztos bejön,akik "zöldek",mer ugye másról se szól...A 3. pedig helyenként rendesen megröhögtetett,de harmatgyenge...Sajnálom,hogy az alkotóknak megkopott a humorérzéke(David Zucker,Pat Proft),régen azé nagyon ott voltak,de vhogy szarok a poénok,hiába a jó színészek sajna...

Ramore
Nagyon gyenge a harmadik rész is, hiába a korábbiakban neves rendezõ. Össz-visz három jó poén volt a filmben, amiket már itt a fórumon kiveséztek elöttem.
Nézd meg!

csum666
Az 1 jó volt a 2 nem tecett a 3at még nem láttam

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Nagyon jó még acsuklyás rész a rap versenyen, meg az alienek köszönési szokásai

Lacee
hát az igaz, hogy a zseniális eredeti filmeknek nem ér a nyomába, de azért marha jókat lehet röhögni rajta.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Alien!
ez jó ómen...kiváncsi vagyok rá(nagy ZAZ-film rajongó lévén),bár kötve hiszem,hogy tudták volna hozni az említett filmek humorát,de hátha...

Lacee
ja, ez lemaradt:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
marha jó ez a film! magasan veri az elsõ két rész pisi-kaki-meztelen nõ humorát (jó, ez csak személyes vélemény), hála a rendezõváltásnak (David Zucker a Wayans-tesók helyett). Na persze ha az embernek nem jön be a Nagy durranás-Csupasz pisztoly-féle vonal, akkor nem biztos hogy tetszeni fog... :)
Szerintem is a körös video a legjob benne, a széken forgó hapsival... meg az 8mile-ból nyúlt rapverseny

Balo
nézd meg azt kész! amugy tényleg a vége a legjobb, amikor már ufók is vannak

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

PLackó
THX!!!!!!!!!

Gyakorlatilag 3 filmet dolgoz fel: Jelek, A Kör, 8 mérföld.
Annak egyébként nem látom értelmét, hogy elmondjuk itt elõre a poénokat, de a legjobb a legvége, meg amikor kinyitja Leslie Nielsen az ajtót, a csaj meg lesik. A szokásos bebaszom a fejem poénok is vannak, de azok is elit minõségben, tehát ha már unod õket, ezen akkor is röhögni fogsz.

fifi
Fasza film volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PLackó
írjatok a horrora akadva 3 ból lécci!!!

Alien
nem volt még