Horrorra Akadva 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horrorra Akadva sorozatról már elmondtama véleményem, az elsõ kettõ erõltettett eléggé(fõleg a második), viszont a három már jobb
persze izlések és pofonok😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

És ténylegKurta nagyon hiányzott belõle!!!
IBANEZ UV777 Rulez
"olyan furcsán viselkednek a kutyák"
meg a vita a "patkány vagy egérrõl" is teccett.
Elég jól összerakott film, habár néhány rész télleg elég erõltetett.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
IBANEZ UV777 Rulez
Egyébként a sorrend az nekem is ugyanaz, de Kurta akkor is NAGYON hiányzik belõle.
3. rész
2. rész
igy van a tetszési sorrendem. szerintem elég jó paródia lett, elég ütõs fikázásokkal 😄 és amitöl féltem nem tolódott méginkább a pisikaki vicc irányába. a 2. ban ez nem tetszett, féltem olyan hulladék lesz mint a pite3, de annál lényegesen jobb, bár aki a vulgáris poénokat szereti az inkább a pite3 at nézze, ott van kutaygumi evés nagymama dugás fanször a tortán satöbbi...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
egyébként meg van benne egy csomó frankó rész de azért egy csomószor megáltam a röhögésben és sokszor csak mosolyogtam az elsõ résznél meg nem tudtam leállni annyira röhögtem.
hm asszem ennyi! azé NEM rosz!!!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Naná, hogy láttam! Eszméletlen sokat röhögtem rajta! Bár az elsõ rész áll még mindig hozzám a legközelebb, mert a Sikoly sorozat a legnagyobb kedvencem, azért eddig egyik részben sem kellett csalódnom, egyszerûen hihetetlen jó mindegyik rész!