Horrorra Akadva 3.

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
ha már a Pitérõl is volt szó: nekem tetszett a harmadik rész, sõt talán az a legjobb

Horrorra Akadva sorozatról már elmondtama véleményem, az elsõ kettõ erõltettett eléggé(fõleg a második), viszont a három már jobb

persze izlések és pofonok😊

Stann
Ja, azaz epilepsziás öreg sem volt semmi, akit elõször ufónak néztek.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

nekem az is teccett amikor rappelnie kellett a csávónak, aztn kinyitotta a vécéajtót aztán lehányta a csávót, ezen sétröhögtem magam bazze..!!! És ténylegKurta nagyon hiányzott belõle!!!

Al Bundy23
az sem volt gyenge duma amit a lesli nilsen kent le azon a dijátadáson...."ROnda kurva, takarodj a bolygomról" 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Most kár, hogy naon hülye vagyok, de ez már volt a magyar mozikban? Mer akkor rohadtul lemaradtam.
Stann
Szerintem qrva jó volt! Fõleg az elején, amikor:
"olyan furcsán viselkednek a kutyák"
meg a vita a "patkány vagy egérrõl" is teccett.
Elég jól összerakott film, habár néhány rész télleg elég erõltetett.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Bandew
Pite 3 nagy szar, a szó szoros értelmében!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Al Bundy23
na megnéztem ezt. Hát nem volt olyan jo mint a 1 vagy 2 de azért könnyesre röhögtem a szemem...

IBANEZ UV777 Rulez

Rohadt nagyokat tudtam röhögni a "pisikaki" vicceken is, a pite 3 nem olyan jó, mint a 2, az volt a legjobb pite.
Egyébként a sorrend az nekem is ugyanaz, de Kurta akkor is NAGYON hiányzik belõle.

Na má!!!! Én örülök neki!!! De nagyon!!! Viszont Kurta hiányzik nekem a legjobban! Azon majdnem szétestem, amikor az egyben állandóan szívott, meg a gyilkos is! Lüki is baszott jó figura volt!!

Laalee
1. rész
3. rész
2. rész

igy van a tetszési sorrendem. szerintem elég jó paródia lett, elég ütõs fikázásokkal 😄 és amitöl féltem nem tolódott méginkább a pisikaki vicc irányába. a 2. ban ez nem tetszett, féltem olyan hulladék lesz mint a pite3, de annál lényegesen jobb, bár aki a vulgáris poénokat szereti az inkább a pite3 at nézze, ott van kutaygumi evés nagymama dugás fanször a tortán satöbbi...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsega
érdemes megnézni. Csak azért hogy tujuk hogyan lehet egy jó filmbõl egy szart (jó film önmagában csak az elõzõ kettõhöz képest!!!!!) csinálni!!!! toszta mint a taxi 1 szuper 2 jobb jelenetek de laposabb 3 frankó kidolgozás silány minõséggel.
egyébként meg van benne egy csomó frankó rész de azért egy csomószor megáltam a röhögésben és sokszor csak mosolyogtam az elsõ résznél meg nem tudtam leállni annyira röhögtem.
hm asszem ennyi! azé NEM rosz!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

zaki
feliratok.hu

Al Bundy23
nekem az xvid kiadáshoz kéne egy felirat...esetleg vki?

IBANEZ UV777 Rulez

PLackó
Az 1. az király volt , a 2. már nem annyira.Nagyon meg akarom nézni a 3.-at.Írjatok már belõle!!!

Bandew
Hát ha David Zucker rendezi, akkor biztos nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Nem lesz feltétlenül ez annyira katasztrofálisan gatya film!/legalábbis remélem/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zaki
zaki
sajnos

Al Bundy23
peek-a-boo 😊))))))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

fifi
Én nem akarok spoilert írni, csak annyit hogy a legkirályabb amikor megnézik a videót és kiderül mi is a KÖR valójában...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A 2ben a tolókocsis meg a nyomikezû gyerek volt a legjobb. Én mindkét résznél majd meghaltam a nevetéstõl. Már-már tényleg féltem hogy meghalok. 😄

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Bandew
Az elsõ tényleg jó volt, a második már nem annyira.

Alien
jaja

Alien
Én láttam mindet, az elsõ nagyon fárasztó , a második szerintem egyenesen POCSÉK, a harmadik viszont kellemes csalódás volt. Nem egy év filmje, de egyszer meglehet nézni

wizy
de jó lenne....:-))) nekem a második nem tetszett annyira (amit kifiguráztak, a Ház a Kísértet-hegyen annál jobb volt), az elsõt viszont megnéztem egy jópárszor:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Lesz négy?

zaki
hát, én a 1-et láttam, elég fárasztó volt, 2-ek az eleje tetszett, ördögûzõ rulez 😛 a 3-ra már nem vagyok 1általán kíváncsi, a 4-re meg ennyire sem leszek.

Csá!
Naná, hogy láttam! Eszméletlen sokat röhögtem rajta! Bár az elsõ rész áll még mindig hozzám a legközelebb, mert a Sikoly sorozat a legnagyobb kedvencem, azért eddig egyik részben sem kellett csalódnom, egyszerûen hihetetlen jó mindegyik rész!

sziasztok, aki látta a Horrorra Akadva 3-ataz írjon ide!!!

← ElőzőOldal 3 / 3