SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Javítva pár script, bekerült SzirmosSzisza html5 videó script-je.

[merlinw.org]

MerlinW
cSuwwi
Well, már majdnem egy éve nem léptem be, de ahogy látom nem vesztettem semmit. Továbbra is tragédia ez az egész.
Én itt többet nem scriptelek, és mivel a régiek nem mennek az oldalt is leszedem.
Aki lát még fantáziát benne az scriptelje -.-

shit happens

Jim Morrison
Eddigi scriptek frissitve lesznek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

thx!
SzirmosSzisza
Felraktam ide, innen csak nem törlõdik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ezt lehetne kérni újra?
Calver
király vagy, tökéletes mûködik <#worship>

ezer hála és köszönet <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Ezt próbáld meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
hölgyeim és uraim, miként lehet elérni azt jelenlegi js berakós módszerrel, h scriptet topic minden betöltésénél újratöltse? esetleg #2649-ben emlegetett inline módszerrel, és ha igen, akkor azt hogy tudom összehozni? így néz ki perpill best of sg-ben berakott script, ezt akarnám átvariálni ilyenre, csak hát ööö... rémisztõ mód nem értek hozzá <#fejvakaras>

ezer hála és köszönet elõre is

"The trees move. Do you not see it?"

kifli
sg bõvítménybe van ignorelist...
Létezik olyan plugin chromehoz, amivel eltûnnek a korieais faszinak a hozzászólasai a Humiariból?

SzirmosSzisza
Ha esetleg valaki "inline" szeretne js-t szerkeszteni/használni, külsõ fájl nélkül. Chrome és Firefox alatt megy, IE alatt megnézhetné valaki, itt van berakva.

Szabi
ebbe a topikba szeretném valahogy átrendezni az infósor részt.. megoldható-e ? 😊

az SG forum post awards v2.6 csinálja meg így a dizájnt, viszont nem lehet elég széles felhasználó képet csinálni mert szétesik a dizájn, legalább az idõt jó lenne a felsõ sorba felrakni 😄

topicawards2.6.js

"Nulla tenaci invia est via"

Malakai
Stílusba:
.maskwindow img {

width: auto !important;
border: none !important;
cursor: auto !important;
}
Vagy pl a hozzászólás szélességéhez igazítani, amivel még mindig kicsinyít ugye, de nem annyira.
.maskwindow img {

width: auto !important;
border: none !important;
max-width: 100%;
}
Esetleg hogy kattintásra se dobja fel ablakban csak css-el IE-ben nem of menni (kiv 11-ben):
.maskwindow img {

...
pointer-events: none;
}
Vagy javascriptel, jquery-vel (ha már van topicban).
$('.maskwindow img').bind('click', function(e) {

e.preventDefault();
return false;
}).each(function() {
this.onclick = function() { return false; };
});
Vagy .bind helyett .on, ha újabb jquery.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
olyan sciptet nem tud valaki irni egy topikba, hogy ha beszúrok egy képet, nem kicsinyit le, hanem kiteszi nagyba? (tudom, ha nagyon nagy kép, akkor széthúzza az egészet, demégis csak jó lenne ha ki lehetne ezt valahogy iktatni)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

j0nNyKa
yolo
egyedi topic látogató számlálós cucc béta verzió, elvileg egyedi látogatót napi 1x számol csak
ebben a topicban látható mûködés közben: http://sg.hu/listazas.php3?id=1333095063

berakni pedig így lehet a topicokba: fejlécbe ezt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ez a reklám itt fent egy kicsit bezavar a képbe

★★★★★

Malakai
Azért jobb lenne ha hivatalosan megoldanák, nekem spec Dodo55 köztes javaslata szimpatikus lenne, persze pl login korlátozásokat akkor meg kéne hagyni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Jó sok bodyd van 😊

MerlinW

[merlinw.org]

Maximus4
Pedig bennetek bíztam,hátha ki tudtok találni valami alternatív megoldást.
De amit írtál,azzal maradéktalanul egyetértek sajnos 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

cSuwwi
hát ennyi volt a scriptelés ahogy látom
a csodás új bagázs még annyira se kompentens mint az elõzõ leszarom brigád
akár lesz még scriptelés akár nem, a továbbiakban nem érdekel már (se az sg) max. readonly leszek, vagy ha tart a minõségi tönkretétel akkor az se, kár érte 😞

shit happens

pxxl
persze a reklámot se árt elõtte kilõni 😄

All hail the double x!

pxxl
ha valaki szeretné eltüntetni az a 45px-es felsõ sort (reklám helyét) akkor css-be

body > :first-child+div+div{display:none}

All hail the double x!

megtaláltam, elnézést a felesleges kommentért !
Anno megvolt, aztán valahogy eltûnt az a fajta chrome kiegészítõ amlyet feltéve a kedvencek menü kinyitható , a hsz-k automatikusan frissültek...stb
ez a fajta progiféle merre érhetõ el ? 😊
j0nNyKa
én nagyon jól tudom, hogy szerver oldalon lenne ez jó, és hidd el, ha lehetõségem lenne rá, ezzel egyetemben ezer meg egy dolgot fejlesztenék ott, dehát süllyedõ hajó ez, "beleszarok" adminisztrátori team-mel :\

egyébként már optimalizáltam a scripten, mondjuk amilyen kevés helyen van használva, lényegében mind1

SzirmosSzisza
Tippre sok apache-os dolgot használnak, de azt is el tudom képzelni, hogy a rendszergazda csak ehhez értett, emiatt ez lett telepítve.

De szerintem amíg egyszerû dolgokat nem javítanak, nem hinném, hogy pont infrastruktúrán változtatnának 😄

cSuwwi
nginxet aláírom, én is használom teljesen jó
de sqlite sztem kevés lenne ide, bár amilyen régi ez a cucc (viccesnek tûnnek már a php3-as kiterjesztések, gondolom történelmi okai vannak, hogy megmaradtak) gondolom csak az alap dolgokat használja

shit happens

MerlinW
Át kell cuccolni a fórumot nginx+sqlite-ra és máris felszabadul 30-40% erõforrás😊

[merlinw.org]

kifli
akkor inkább indíts loic-ot a haverjaiddal, az hatékonyabb <#idiota>

Egy webszervernek ki kell állnia terheléses támadásokat, de ez mindig is ígyvolt.
cSuwwi
átlagos használattal persze nem lesz semmi gond, de kell gondolni a nem átlagosra is
mivan ha én ezt eljátszom 10 tabon (gyors nettel), és még 2-3 cimborám

shit happens

cSuwwi
hát azért megnéznék egy sqltopot ha a humiariban egyszerre mondjuk 20an elkezdenének keresni valamire (és tegyük fel gyors netük van, hamarabb lefut egy keresés)
nyílván nem a kiszolgáló lesz a szûk keresztmetszet, de azért remekül lehetne lassítani vele

shit happens

kifli
persze, szerveroldali lenne az ideális megoldás. De jelenleg jobb nincs. Olyan sokan meg nem használják a keresõt, hogy gond legyen belõle. Arról beszélve, hogy a szerver is nagyobb terheléshez lett méretezve, lévén, hogy régen sokkal több volt a felhasználó.
cSuwwi
ilyen keresõt szerver oldalon "illene" megoldani, nem ezzel a mókolással
az alapelve ugye az, hogy folyamatosan tölti le az oldalakat és ha talál valamit akkor kiírja
van pár százezres topik, ha elkezdi oldalanként letölteni és feldolgozni... a vasat is terheli (megjegyzem feleslegesen) és lassú is

tudom hogy a béka segge alatt van itt a "szolgáltatásfejlesztés", különben ennek a topiknak se lenne létjogosultsága.
megcsinálni, berakni valami nagyobb topikba, és sok embert megkérni hogy egyszerre keressen vmire = szerintem kitaláljátok mi lesz 😄
a sajátban van a spamrobotos topik, annak is kb. annyi értelme van

shit happens

kifli
arra ott az egyes pont. Vagy már javították? Régen szar volt a keresõ topikon belül.
MerlinW
Alapvetõen nincs vele gond, viszont az oldalújratöltés nélküli dolog kényelmesebb. Keresek, találok, írom tovább a hsz-t😊

Csak egy ötlet volt😊

[merlinw.org]

cSuwwi
merlin 2. kérdésére írtam, tudom hogy nem felhasználókeresõ, miben rossz?

shit happens

kifli
1 az rosszul mûködik (asszem), 2 itt felhasználóra lehet rákeresni 😊
cSuwwi
ott van a topik alján az üzenetkeresõ, az miért nem jó?

shit happens

MerlinW
Szuper😊 Pár ötlet:

- Jó lenne egy paraméter a $(".cfClose").click() -hez, mármint hogy alapból kicsinyítve legyen a doboz. Én megoldottam, de sokaknak ez nem olyan egyértelmû😊
- Ha a hozzászólások tartalmában is keresne az lenne az igazán tuti. Felhasználóra ritkán keres az ember.

[merlinw.org]

j0nNyKa
Sziasztok!

Elkészült egy béta verziós script, ami azt tudja, hogy hozzáad egy kis formot az adott topic bal alsó sarkához, amelyben egy adott felhasználó hozzászólásaira szûrhetünk.

innen tölthetõ
itt nyomkodható

Rage47
<#worship>
cSuwwi
cSuwwi
Új script! 😄

autoCommentLoader - ha új üzenet érkezik a topikba, automatikusan betölti (nem kell kattogni a figyelmeztetésre). a piros vonal értelmét veszti, mert el fog mászkálni, de ha ablakban nézel egy pörgõs témát, nem is lesz rá szükség. 5 mp-enként fut le, csak akkor ha érkezett új üzi. cookie-ban tárolja hogy akarod-e vagy sem, itt a fejlécben kapcsolható. topikid-t is menti, így nem kell neki saját tárhely, linkelhetõ innen is.
már akit érdekel persze.

shit happens

zsoltioregon
Üdv
Volt valahol régebben egy kis FAQ ami a sg.hu topic design alapok variálást tartalmazta nyers formában -leírásokkal-, hogy mi mire való. (háttér betûszín, lekerekítés stb)
Azt merre találni?
Valaki belinkelné?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

cSuwwi
külön scriptként mehet, ezzel nincs semmi probléma
a házigazdák berakhatják ízlés szerint

de az ultimate-be nem akarok ilyen közvetlenül az oldalt befolyásoló dolgot berakni, még opcionálisan sem (mert ha értelemszerûen senki se akar reklámot, mindenki rákattint. ennyi erõvel lehetne a beállítások oldalon is egy select, hogy akarsz-e látni reklámot igen-nem. szted mire állítaná mindenki?)

shit happens

Malakai
Ahogy azt már korábban említettem egyszer szerintem jobb megoldás lenne ha már script, hogyha optin a dolog, tehát ahelyett, hogy alapértelmezetten tiltani, egy bezár gombot mellé és a böngészõben megjegyezni, hogy tartsa elrejtve.

Egy példa septiben, egy docreadybe pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LiNK
Saját stílushoz meg kiszedni a hideButton.css(...)-bõl kiszedni ami nem kell és helyette saját css-ben hozzáadni a .hideAd classt.
edit inkább pastebinre raktam sg hiba miatt

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cSuwwi
ez az utóbbi jól hangzik
a js-t nem nagyon szoktuk letiltani (hogy ne menjen), én is ezt támogatnám

belerakhatnám az ultimate toolba, de sztem ez lenne az utolsó szög a js engedélyezés koporsójába (és kitiltanák az összeset). inkább egyénileg oldjátok meg 1 sor beszúrásával

shit happens