SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Én itt többet nem scriptelek, és mivel a régiek nem mennek az oldalt is leszedem.
Aki lát még fantáziát benne az scriptelje -.-
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ezer hála és köszönet <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ezer hála és köszönet elõre is
"The trees move. Do you not see it?"
az SG forum post awards v2.6 csinálja meg így a dizájnt, viszont nem lehet elég széles felhasználó képet csinálni mert szétesik a dizájn, legalább az idõt jó lenne a felsõ sorba felrakni 😄
topicawards2.6.js
"Nulla tenaci invia est via"
.maskwindow img {
width: auto !important;
border: none !important;
cursor: auto !important;
}Vagy pl a hozzászólás szélességéhez igazítani, amivel még mindig kicsinyít ugye, de nem annyira..maskwindow img {
width: auto !important;
border: none !important;
max-width: 100%;
}Esetleg hogy kattintásra se dobja fel ablakban csak css-el IE-ben nem of menni (kiv 11-ben):.maskwindow img {
...
pointer-events: none;
}Vagy javascriptel, jquery-vel (ha már van topicban).$('.maskwindow img').bind('click', function(e) {
e.preventDefault();
return false;
}).each(function() {
this.onclick = function() { return false; };
});Vagy .bind helyett .on, ha újabb jquery.(\__/) ( X.x) ( } . { )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egyedi topic látogató számlálós cucc béta verzió, elvileg egyedi látogatót napi 1x számol csak
ebben a topicban látható mûködés közben: http://sg.hu/listazas.php3?id=1333095063
berakni pedig így lehet a topicokba: fejlécbe ezt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
★★★★★
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
De amit írtál,azzal maradéktalanul egyetértek sajnos 😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a csodás új bagázs még annyira se kompentens mint az elõzõ leszarom brigád
akár lesz még scriptelés akár nem, a továbbiakban nem érdekel már (se az sg) max. readonly leszek, vagy ha tart a minõségi tönkretétel akkor az se, kár érte 😞
shit happens
body > :first-child+div+div{display:none}
All hail the double x!
ez a fajta progiféle merre érhetõ el ? 😊
egyébként már optimalizáltam a scripten, mondjuk amilyen kevés helyen van használva, lényegében mind1
De szerintem amíg egyszerû dolgokat nem javítanak, nem hinném, hogy pont infrastruktúrán változtatnának 😄
de sqlite sztem kevés lenne ide, bár amilyen régi ez a cucc (viccesnek tûnnek már a php3-as kiterjesztések, gondolom történelmi okai vannak, hogy megmaradtak) gondolom csak az alap dolgokat használja
shit happens
Egy webszervernek ki kell állnia terheléses támadásokat, de ez mindig is ígyvolt.
mivan ha én ezt eljátszom 10 tabon (gyors nettel), és még 2-3 cimborám
shit happens
nyílván nem a kiszolgáló lesz a szûk keresztmetszet, de azért remekül lehetne lassítani vele
shit happens
az alapelve ugye az, hogy folyamatosan tölti le az oldalakat és ha talál valamit akkor kiírja
van pár százezres topik, ha elkezdi oldalanként letölteni és feldolgozni... a vasat is terheli (megjegyzem feleslegesen) és lassú is
tudom hogy a béka segge alatt van itt a "szolgáltatásfejlesztés", különben ennek a topiknak se lenne létjogosultsága.
megcsinálni, berakni valami nagyobb topikba, és sok embert megkérni hogy egyszerre keressen vmire = szerintem kitaláljátok mi lesz 😄
a sajátban van a spamrobotos topik, annak is kb. annyi értelme van
shit happens
Csak egy ötlet volt😊
[merlinw.org]
- Jó lenne egy paraméter a $(".cfClose").click() -hez, mármint hogy alapból kicsinyítve legyen a doboz. Én megoldottam, de sokaknak ez nem olyan egyértelmû😊
- Ha a hozzászólások tartalmában is keresne az lenne az igazán tuti. Felhasználóra ritkán keres az ember.
[merlinw.org]
Elkészült egy béta verziós script, ami azt tudja, hogy hozzáad egy kis formot az adott topic bal alsó sarkához, amelyben egy adott felhasználó hozzászólásaira szûrhetünk.
innen tölthetõ
itt nyomkodható
shit happens
autoCommentLoader - ha új üzenet érkezik a topikba, automatikusan betölti (nem kell kattogni a figyelmeztetésre). a piros vonal értelmét veszti, mert el fog mászkálni, de ha ablakban nézel egy pörgõs témát, nem is lesz rá szükség. 5 mp-enként fut le, csak akkor ha érkezett új üzi. cookie-ban tárolja hogy akarod-e vagy sem, itt a fejlécben kapcsolható. topikid-t is menti, így nem kell neki saját tárhely, linkelhetõ innen is.
már akit érdekel persze.
shit happens
Volt valahol régebben egy kis FAQ ami a sg.hu topic design alapok variálást tartalmazta nyers formában -leírásokkal-, hogy mi mire való. (háttér betûszín, lekerekítés stb)
Azt merre találni?
Valaki belinkelné?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
a házigazdák berakhatják ízlés szerint
de az ultimate-be nem akarok ilyen közvetlenül az oldalt befolyásoló dolgot berakni, még opcionálisan sem (mert ha értelemszerûen senki se akar reklámot, mindenki rákattint. ennyi erõvel lehetne a beállítások oldalon is egy select, hogy akarsz-e látni reklámot igen-nem. szted mire állítaná mindenki?)
shit happens
Egy példa septiben, egy docreadybe pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saját stílushoz meg kiszedni a hideButton.css(...)-bõl kiszedni ami nem kell és helyette saját css-ben hozzáadni a .hideAd classt.
edit inkább pastebinre raktam sg hiba miatt
(\__/) ( X.x) ( } . { )