SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
CSS-el közel se lehet bebiztosítani késõbbre, mivel ahoz class/id kellene. JQuery:
$('a').closest('table').hide();
Persze semmi se lehet abszolút biztos a változtatások ellen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Én azt nem értem miért akarsz valami scripttel eltüntetni, mikor CSS-sel is el lehet 😄

De mint mondtam, amit lehet CSS-sel az megy majd jQueryvel is, szal pl egy

$('table').remove(); -nak kéne mennie.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Amit itt írtam,spoilerben lévõ scriptet raktam be topikokba,de ugye ez csak a sasszemeset lövi ki.Az érdekelne,hogy hozzá lehet-e írni valamit,ami az alsó reklámot is eltünteti😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SzirmosSzisza
Témába? Nem igazán értem mit akarsz. De CSS selectorok 1 az egyben átvihetõk jQuery-be is, csak nem sok értelme van valami ott megcsinálni, ha css is tudja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Ja,de én úgy gondoltam,hogy beraknám a témába és nem a css-be😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SzirmosSzisza
Adblockban most ez van nekem: sg.hu##table

(valakinek valahonnan volt 600 széles táblázata 😄)

cSuwwi
Lehet, de minden 600-as táblázatot vele együtt (még ha nincs is más jelenleg). Jobban kéne konkretizálni.

shit happens

SzirmosSzisza
Amit Kata írt az kiszedi az alsót is.

Maximus4
Valaki tudna esetleg egy scriptet kreálni a topik alján lévõ reklámhoz (is)?Adblockot pedig nem akarok használni.
A sasszemeshez ez van bent nekem de jó lenne valahogy összevonni,hogy az alsót is kilõje😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$.each($("body").find(".sas"),
function(index, value) {
$(value).parent().parent().parent().parent().remove();
}
);
});
</script>

pxxl
hát akkor tessék sötétebbet választani 😄

All hail the double x!

cSuwwi
hát az alap sg színeknél a fehér pöttyök tényleg alig látszanak

shit happens

pxxl
<#sniffles>

All hail the double x!

DarkSector
esik itt a hó? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
X topikom <#whatever>

All hail the double x!

DarkSector
Milyen X....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
Nézd meg az X topikomban sztem az korrekt kis hóesés 😊

All hail the double x!

Malakai
Speciel szerintem baromi idegesítõ, amikor a tartalom elõtt hullanak a pelyhek, de ez én vagyok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
ja vágom, akkor inkább nem, nekem olyan kell ami elõrébb van mint maga a weboldal...😄
Gondoltam hogy ami most van jó csak eltérõ nagyságú pelyheket akartam. 😄

Malakai
Nem, hanem egy darab canvas elem az egész, amit a többi elem fölé kéne rakj, azaz letakarná õket, tehát az is egy háttér lényegében.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Vagyis nem tudom megszerezni a js fájlokat? vagy valahogy meghívni a oldalamon? 😄

Malakai
Ja, hogy az a különösen zavaró fajta kellene, ami belibeg a szöveg elé? 😄
Az a canvasossal (10-es) se fog jobban menni, habár egy clicktrough pointer-event: none segíthet modern böngészõkben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
thx de ez háttérben fut....😄

Malakai
DarkSector
itt a 10-esnek kellenének a cuccai de nem sikerült még lementenem, meg lehet valahogy szerezni ezt a 3d-s hófájlokat? 😄 10-es

DarkSector
Nekem 1920x1080-ban megy a böngészõ, nem esik le a monitor aljáig a pehely...😄
Amúgy thx.

Lyukasbogrács
ha megelégszel a pontméretû pelyhekkel (különbözõ méretekben), akkor nézd meg ezt, ezt (demo)
ha mindenképpen képekkel akarod, akkor ezt, de van még egy jó pár, pl. betûkkel is lehet.

nálam a topikodban nem tûnik el 3/4 résznél, megy rendesen, a hiba a böngészõddel lesz

DarkSector
Az a lényeg hogy gondoltam ne csak 1 féle hópehely hulljon. 😄
Ja és még az a bajom hogy a hópelyhek nem hullanak le hanem eltünnek a képernyõ 3/4 részénél, vagy idõzitve van vagy pixelre van gondolom lezárva hogy ne hulljon végig, hanem csak egy bizonyos területen viszont oldalirányban végig betakarja a képernyõt.

Itten van a js: script

topik

Lyukasbogrács
globális változókat használ a script, így felülírja az elõzõt
biztos van valami beállítás, hogy hóvihar legyen, ha azt akarsz

DarkSector
üdv beraktam egy topikba hóesést, egy js fájl meghívásával....nos az a bajom hogy ha alá meghívom még 1x ugyanezt, nem képes mûködni a második...ez miért van?

Kata
a CSS-ben az általad írt sor alapján analóg módon eltüntethetõ a keret is:

table {display:none;}

[/cserf][/fülünyúl]

Jim Morrison
ja, jó lenne ha gyorsan kiegészítené a kieget ezzel a pár sorral, csak sajnos mostanában nem nagyon van rá ideje 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Tökéletesen mûködik!
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Ki rakta be a reklémokat a topikokba?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Malakai
Nálam most ez van bent, bár nem tudom mindenhonnan eltünteti-e. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br,

#center > table > tbody > tr > td > center > center > div:first-child + br + table {
display: none;
}
Az ilyen scriptekben mondjuk lehetnének opcionálisak a reklámok szûrése és nem alapból rejteni, mondjuk egy bezár gombot mellétenni.
Mint ahogy dzsani kiegjében is opció.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Új reklámsáv ellen

CSS: (kis négyzet bentmarad ugyanúgy)

a {display:none;}

JS:

<script>
$(function() {
$('a').parent().parent().css('display','none');
});
</script>

szerk.: hm, már 4 parent kell, szerintem ezt még most próbálgatják csak, elõbb még elõbb volt 2 parent is 😄

tutituti
köszönöm szépen!
Tökéletes!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lyukasbogrács
ez valami csodálatos

Lyukasbogrács
<a href="#">katt 1</a>

<div id="szovegeslista1" style="display:none;">cucc 1</div>

tutituti
igen ilyesmi,csak szimpla szöveg lesz benne nem link de ez mondjuk nem számít.

SzirmosSzisza
Úgy mint itt a hasznos oldalak?

tutituti
Lenne megint egy kérdésem.

Megoldható az valahogy, hogy a banner alatt egy menü lenne, de mint a spoiler-nél ez csak kattintásra nyíljon le és egy lista lenne ott?
Mivel elég hosszú lenne, emiatt szeretném.

cSuwwi
akkor már legalább jól csináld <#idiota>

shit happens

pxxl
<#eplus2> nincs melóm bazzeg unatkoztam <#idiota><#mf1>

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Egy szín- és háttérkép cserétõl, hogy került a neved nemközépre igazítva ? 😄

cSuwwi
csodaszép <#zavart2>
custom css-el bárki tud színezni kedvére

shit happens

pxxl
<#whatever>

All hail the double x!

pxxl
<#eljen> nm

All hail the double x!

tutituti
fene a vak formámat.Köszönöm szépen!

pxxl

All hail the double x!

tutituti
Hy
Lehet, hogy kérdeztem már de rákeresve nem találtam meg.
El szeretném tüntetni a kék háttérszínt a hozzászólásoknál és a bannernél úgy hogy látszódjon a háttérnek beállított kép.

Illetve a logó melletti kék sávot is eltüntetném vagy megváltoztatnám a színét.

Ez megoldható valahogy?