Maffiózók (TV)

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Paulie már Tony-val van odafent (vagy lent :D) <#szomoru1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én Adriana. Ami nem akkora baj, mert egész nap a kezemen ülnék. :D

Met

10-10. Phil börtönéveire csak tippeltem, de a többit tudtam. Carmela egyszer mondta a saját anyjának, hogy örült annak hogy a családnevük nem magánhangzóra végződik mert C anyja öngyűlölő olasz.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Met
Tulajdonképpen nekem is annyi volt.
De csaltam mert Carmela lánykori nevét megkerestem meg hogy Phil mennyi ült. Ezek valahogy nem annyira fontos infók. Az utolsó kérdést nem tudtam.

ProGabe
Csak 7 :O
Bar ez szerintem nem rossz, az egyetlen, a harombol, amit elrontottam ketto tipp volt, a harmadik egyszeruen nem jutott eszembe. Az Matthew gyilkosa volt. Elottem a jelenet, tudom hogy tortent, de egyszeruen nem ugrott be ki tette, pontosabban rosszul emlekeztem. Furcsa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Met
Kinek hány pont?Link

Itt még milyen sovány a Tony :) Bezzeg a hatodik évadban.

Javítás:

Most nézem, hogy az 1719-esemben diszkográfiát írtam filmográfia helyett. Természetesen elírás volt, nem vagyok olyan lüke, hogy ne tudjam, hogy diszkográfia a zenészeknek, filmográfia pedig a filmeseknek van.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:35:47
Mivelhogy az HBO második saját gyártású sorozata volt (az Oz után), ezért értelemszerű, hogy igyekeztek a színészi játékokból a lehető legigényesebbet kihozatni mindenkivel. (Értsd: Ha a sorozat megbukik a gyenge teljesítmény miatt, talán nem lesz érdemes további szériákat készíteni.) Az állandó szereplők közül legalábbis nem tudok olyat mondani, aki szerintem gyenge volt. Az epizodikus szereplők között biztos találnék, ha direkt keresnék.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:31:38
Szerintetek ki játszott a sorozatban a leggyengébben? Kiváló a színészi munka is, ezért nagyon nehéz egyáltalán gyenge teljesítményt találni, bár szerintem a Meadow-t alakító színész gyakran túljátszotta a szerepét.

Inkább csak a múltja olyan. Evvel az erővel Danny Trejóval is vigyázni kell. <#vigyor0>
Úgy tudom a Paulie-t játszó fickónak (bár más filmekben is játszott) a valóságban is van némi köze a szervezett bűnözéshez,
úgyhogy ha én találkoznék vele, óvatos lennék. :)

Én Paulie-val találkoznék szívesen. Na meg Silvióval. Könnyesre röhögöm magam rajtuk.

:) akart lenni. Telóról miért nem lehet szerkeszteni?
Mondjuk úgy: kövérkés. Meg ugye őszebb is. :(
A sorozatban egyszer lefogyott, de még akkor is nagyon kövérnek számított. Most az életben mekkora volt ?

Csak azért egy A5-ös papírra fénymásolt fényképre vetett aláírásért kissé sokalltam a 20 dollárt. Valóban igazi maffiaár.<#wow2> És ez még a legolcsóbb volt, voltak ott a csomagtartóban ennél drágább dolgok is. De hát a diszkográfiáját nézve eddig ez volt neki élete szerepe, nyilván megragadja az alkalmat, hogy aprópénzre váltsa. <#vigyor0>
Ebben mi az érdekes ? Ha láttad volna a sorozatot, tudhatnád, hogy a pénz felfelé folyik, a szar meg lefelé. :)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.11.02. 19:56:21

Ha New Yorkban jártok, érdemes befizetni a Sopranos túrára. Szombatonként van. New Jersey kirándulásnak sem utolsó. Nem tudom, hogy rendszeres dolog-e, de amikor én voltam, a túra elején odahozták Joseph R. Gannascoli-t, aki Vito-t játszotta a sorozatban. Volt vele fényképezkedés, meg autogramosztás (bár az érdekes, hogy utóbbiért fizetni kellett. <#wow2><#vigyor0> ).
Én is pont ott tartok. Hihetetlen rohadék ez a Ralph. :D

Met
Én nem régen kezdtem újra nézni megint, 4. évad második résznél tartok :)

<#eljen>

Még mindig nem tudom abbahagyni, újra és újra elő kell vennem ezt a sorozatot.
Mestermunka, amit még csak megközelíteni sem lehet.

LaszloLedzenyi
<#worship><#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Met
<#worship>

ForzaInter
http://www.youtube.com/embed/37lVvKwL20M
Az HBO-s megemlékező film James Gandolfini-ről magyar felirattal.

Yo, Bitch!

megmaradt néhány maffiózók dvd mind a hat évadból, akit érdekel írjon : [email protected]

ForzaInter
http://www.youtube.com/v/WgYwsM5UkXs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Yo, Bitch!

ForzaInter
én õsszel szedtem le 1080p-ban, újra is néztem, tökéletesen megfelel:)

ha lenne bd lejátszóm talán megvenném, de nincs és nem is kell szóval felejtõs.

amúgy érdekes hogy az 1 és az utolsó évad már kijött korábban bd-n. biztos fent lesz majd torrenten az egész:D

Yo, Bitch!

Met
Én leszedtem 720p-ben a sorozatot, nekem elég...
De az extrákra kíváncsi lennék :)

ProGabe
Bizony, az elsõ ízben ilyen (BR-gyûjteményes) formában elérhetõ HBO-kultsorozat november 4-tõl lesz kapható az amerikaiaknál, azaz 1-es régiókóddal, potom 280 dollárért (67 742 forint, azaz kb. 11 300 / évad). A 28 lemezen természetesen rajta lesz mind a 86 epizód, kapunk egy ingyenes digitális kópiát is (a netrõl akkor is streamelhetjük a HD-tartalmat, ha az adathordozó nincs nálunk), ezen kívül lesz még öt órányi extra:

elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplõk, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)

http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítõ videó is.

Szerk.

E!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Bizony, az elsõ ízben ilyen (BR-gyûjteményes) formában elérhetõ HBO-kultsorozat november 4-tõl lesz kapható az amerikaiaknál, azaz 1-es régiókóddal, potom 280 dollárért (67 742 forint, azaz kb. 11 300 / évad). A 28 lemezen természetesen rajta lesz mind a 86 epizód, kapunk egy ingyenes digitális kópiát is (a netrõl akkor is streamelhetjük a HD-tartalmat, ha az adathordozó nincs nálunk), ezen kívül lesz még öt órányi extra:

elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplõk, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)

http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítõ videó is.

Szer.

E!

ezt nem is tudtam, hogy a halála miatt írták ki a sorozatból. :-(
nagy karakter volt, azt nem vitatom, csak engem rettenetesen idegesített. De ez azt jelenti, hogy jól játszotta a szerepét.

ForzaInter
Hát pont ez a lényege, hogy mindenki máshogy látja a végét. A készítõ ránk hagyta a döntést, és zseniális jogy még 8 év után is sokan vitatkoznak az utolsó jelenetrõl.:D

Sztem óriási karakter volt az anyja, kár hogy a színésznõ idõ elõtt meghalt.:(

Igen, ott a nápolyiak azt benézték és nem Phil-t nyírták ki, bár õk ezt nem tudták.:D

Yo, Bitch!

ez igaz, de ettol fuggetlenul irritalo volt. :D

IMYke2.0.0.0
Tony anyja nélkül az egész sorozat kábé értelmét veszítette volna: Tony épp az anyjával való komplex viszonya, és szépen lefejtett rétegek kellettek az egész sztorihoz <és ugye a pszichiáter néni is>.
A többi utána már adta magát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

:D akkor nem spoilerben írom.
Én elhiszem, hogy meghalt, a Bobby-s beszélgetése miatt, teljesen úgy volt a vége megcsinálva, ahogy beszéltek róla a csónakban.

Amúgy az jól jött át, hogy az utolsó elõtti részben Tonyék emberei kinyírták Phil egyik emberét meg a lányát, és utána telefonál a srácnak a szexshopba. Tehát, hogy ott kicsit félre futottak? Ott Phil lett volna a célpont, csak nem õt sikerült kinyírni?!

Amúgy nagyon jó sorozat volt, Paulie hatalmas arc volt, meg úgy összességében tetszett az egész. Tony anyja meg Carmela néha nagyon idegesítõek voltak, de szerencsére egyik eltûnt, a másik meg nem mindig volt annyit képernyõn.
Chris halála amúgy kicsit váratlanul ért, mármint hogy Tony nyírta ki végülis. Bár gondoltam, hogy lesz vele valami, mert tényleg fenyegetés volt a családnak, ahogy ott az író haverjához is elment és elkezdte kiteregetni a szennyest.

ForzaInter
Annak, hogy Tony meghalt ellentmond, hogy évekig terben volt egy Maffiózók film, amibõl sajnos ilyen-olyan okok miatt nem lett semmi, és most már sajnos nem is lesz..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sztem ennyi idõ után már nem kell spoiler.:D

Az, hogy mi lett a vége nem tudni. Chase úgy zárta le, hogy mindenki döntse el maga, hogy mi lett a sorozat vége. Talán az lenne a legkézenfekvõbb, hogy Tony meghalt, de ez egyáltalán nem biztos.

Carlo a Sopranos család egyik capoja, több részben szerepelt a sorozatban is (õ veszi át a buzi Vito helyét az építkezési buliban amit végül Tony az utolsó részben Paulie-nak ad). A fia pedig drokokkal kereskedett az egyetemen amit Patsy fiával közösen csináltak, (õk is szerepeltek 1-2 részben) emiatt tartóztatják le a fiát, és Carlo inkább köp a zsaruknak, hogy a fia megússza az egészet.

Yo, Bitch!

Amit nem teljesen értek:

Miután Philt kicsinálták, miért nem voltak óvatosak Tonyék, mint korábban?
Olvastam azt, hogy a végén valószínûleg lelövik Tonyt, ezért kérdezem, hogy miért nem volt óvatosabb. Gondolhatták, hogy Phil megölése után csak lesz valami.
Vagy amúgy nem is annyira biztos, hogy lelövik ott? Annyira mutatták pedig a csávót, aki bemegy a WC-be.

Illetve, a Carlo, aki vallani fog, õ ki? Meg hogy jött képbe?

Na de akkor valaki elmagyarázhatja a végét, most fejeztem be :) :D :D

nem arra gondolok. hanem arra, hogy sokkal kevesebb idõt van képernyõn itt a végén, mint korábban, mondjuk az 1-4. évadban.

ForzaInter
nem akkori került elõzetesebe egy idõre? mert akkor jó pár részt kihagyott, talán több mint 5 részt. igazából azért mert valami miatt meg kellett mûteni a színészt.

Yo, Bitch!

Oldal 1 / 35Következő →