Maffiózók (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én Tony lennék:)
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
De csaltam mert Carmela lánykori nevét megkerestem meg hogy Phil mennyi ült. Ezek valahogy nem annyira fontos infók. Az utolsó kérdést nem tudtam.
Bar ez szerintem nem rossz, az egyetlen, a harombol, amit elrontottam ketto tipp volt, a harmadik egyszeruen nem jutott eszembe. Az Matthew gyilkosa volt. Elottem a jelenet, tudom hogy tortent, de egyszeruen nem ugrott be ki tette, pontosabban rosszul emlekeztem. Furcsa
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most nézem, hogy az 1719-esemben diszkográfiát írtam filmográfia helyett. Természetesen elírás volt, nem vagyok olyan lüke, hogy ne tudjam, hogy diszkográfia a zenészeknek, filmográfia pedig a filmeseknek van.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:35:47
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.11.06. 10:31:38
úgyhogy ha én találkoznék vele, óvatos lennék. :)
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2016.11.02. 19:56:21
Mestermunka, amit még csak megközelíteni sem lehet.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Az HBO-s megemlékező film James Gandolfini-ről magyar felirattal.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
ha lenne bd lejátszóm talán megvenném, de nincs és nem is kell szóval felejtõs.
amúgy érdekes hogy az 1 és az utolsó évad már kijött korábban bd-n. biztos fent lesz majd torrenten az egész:D
Yo, Bitch!
De az extrákra kíváncsi lennék :)
elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplõk, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)
http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítõ videó is.
Szerk.
E!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
elveszett jelenetek
két közös vacsora felvétele a stábbal és a színészekkel
25 kommentár
egy vadonatúj, 45 perces, Így készült-film, amiben a szereplõk, a stábtagok, celebek és kortársak, újságírók és egyetemi tanárok mondják el a véleményüket a sorozatról.
Nem hangzik rosszul, de az ára nagyon magas. (THR)
http://comment.blog.hu/2014/06/04/ot_oranyi_uj_extra_lesz_a_maffiozok_blu-ray-kiadasan
Van egy kis ízelítõ videó is.
Szer.
E!

nagy karakter volt, azt nem vitatom, csak engem rettenetesen idegesített. De ez azt jelenti, hogy jól játszotta a szerepét.
Sztem óriási karakter volt az anyja, kár hogy a színésznõ idõ elõtt meghalt.:(
Igen, ott a nápolyiak azt benézték és nem Phil-t nyírták ki, bár õk ezt nem tudták.:D
Yo, Bitch!
A többi utána már adta magát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én elhiszem, hogy meghalt, a Bobby-s beszélgetése miatt, teljesen úgy volt a vége megcsinálva, ahogy beszéltek róla a csónakban.
Amúgy az jól jött át, hogy az utolsó elõtti részben Tonyék emberei kinyírták Phil egyik emberét meg a lányát, és utána telefonál a srácnak a szexshopba. Tehát, hogy ott kicsit félre futottak? Ott Phil lett volna a célpont, csak nem õt sikerült kinyírni?!
Amúgy nagyon jó sorozat volt, Paulie hatalmas arc volt, meg úgy összességében tetszett az egész. Tony anyja meg Carmela néha nagyon idegesítõek voltak, de szerencsére egyik eltûnt, a másik meg nem mindig volt annyit képernyõn.
Chris halála amúgy kicsit váratlanul ért, mármint hogy Tony nyírta ki végülis. Bár gondoltam, hogy lesz vele valami, mert tényleg fenyegetés volt a családnak, ahogy ott az író haverjához is elment és elkezdte kiteregetni a szennyest.
Yo, Bitch!
Az, hogy mi lett a vége nem tudni. Chase úgy zárta le, hogy mindenki döntse el maga, hogy mi lett a sorozat vége. Talán az lenne a legkézenfekvõbb, hogy Tony meghalt, de ez egyáltalán nem biztos.
Carlo a Sopranos család egyik capoja, több részben szerepelt a sorozatban is (õ veszi át a buzi Vito helyét az építkezési buliban amit végül Tony az utolsó részben Paulie-nak ad). A fia pedig drokokkal kereskedett az egyetemen amit Patsy fiával közösen csináltak, (õk is szerepeltek 1-2 részben) emiatt tartóztatják le a fiát, és Carlo inkább köp a zsaruknak, hogy a fia megússza az egészet.
Yo, Bitch!
Olvastam azt, hogy a végén valószínûleg lelövik Tonyt, ezért kérdezem, hogy miért nem volt óvatosabb. Gondolhatták, hogy Phil megölése után csak lesz valami.
Vagy amúgy nem is annyira biztos, hogy lelövik ott? Annyira mutatták pedig a csávót, aki bemegy a WC-be.
Illetve, a Carlo, aki vallani fog, õ ki? Meg hogy jött képbe?
Yo, Bitch!