Ha megcsal a kedves...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nõk többsége sztem kutyát akarnának belõlem csinálni, megérzem, oszt inkább meg sem szagolom. Az oké, hogy vauvau, de ha már én kutyásdit játszanék, akkor köszönés képpen kinya... és utána kezdõdne a vaúúúú...
ienek ezek az ösztönlények😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De sajnos ennek van egy hátránya is: itt vagyok majdnem 23 évesen, és nem volt egy kis fikarcnyi kapcsolatom sem.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
megoldás: KIDOBOD!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szerintem a hûség alap dolog egy kapcsolatban, és igen is vannak hûséges emberek. Ha megcsal a másik fél, akkor arra szerintem nem érdemes idõt pocsékolni. 😊
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
2, 'Csakazértis' megcsalod?
Szerintem ha nem is mind a kettõ, de elég érdekes felfogás.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Csak kár, hogy nagyon kevés ember teszi ezt.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szeretõ dolog nekem meg nem tetszik. Ha nem szereted azt, akivel együtt vagy, akkor hagyd el. Mindkettõtöknek csak szenvedés ez adolog, ahogy leírod. Utána pedig szabad a pálya, nem kell megcsalnod senkit.
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt.. Gyerekek voltunk még mindketten, amikor megismerkedtünk. Egyértelmûen naív vagyok, ahogyan ezt Nyarlathotep is írta. De buta, az nem, mert azért maradtam végig a Balázzsal, mert õ mindig könyörgött, hogy ne hagyjam el. És már akkoriban is fenyegetõzött öngyilkossággal, ha elhagyom. Azt hittem, ez a szerelem jele.. És azért maradtam mindig vele, mert megígérte, hgoy megváltozik, és nem bant soha többé.. Na ekkor lehet, hogy buta voltam.. Nem is kicsit! Hiszékeny vagyok, és befolyásolható. Szili már majdnem egy éves volt, amikor összeházasodtunk.. De hogyan?!?!
Mondhatni belekényszerítettek a dologba. Nem akarom magam sajnáltatni, tényleg nem! De mindenki csak nyomta a hülyeségét, mert ott a gyerek, annak család kell, meg, hogy milyen jó ember ez a Balázs... Stb..
De én akkor már rég azt a fiút szerettem.. Nem mertük felvállalni egymást.. Bizonytalanok voltunk, meg ott volt a kicsi.. Akit már nagyon szeret.. Komolyan!
Zavaros.. de pont így éreztem magam.. És ott volt az esküvõnkön, és láttam, hogy neki is rossz, én meg csak sírtam folyamatosan..a wc-ben.. És tudtam akkor már, hogy mindketten hülyék voltunk..
Ez nem egy egyszerû félredugás... NEm egy ribanc vagyok! Hûséges voltam én mindig is.. De nem hiszem, hogy egy olyan emberrel kéne leélnem az életem, akit nem szeretek, aki csak mondja, hogy szeret, de jelét nem mutatja, és agresszív velem, és a Szilivel is!
És szex azért nincs az életünkben, mert én nem akarom, régóta nem, és, mert mint mondtam, hûséges vagyok, ahhoz, akit szeretek..
És a gerinctelen én vagyok... De csak azért, mert gyáva vagyok!
A feleségem rossz házasságba nõtt fel,szüleimnek milyen volt a házassága nem tudom nem faggattam Õket!
Hogy miért nem feküdtetek le egymással azt megbeszéltétek?Lehet Te is közrejátszol
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Majdnem biztos, hogy Josefine egy balféket fog másodszorra is kifogni. A mostani srác is elég gerinctelen ha egy ilyen szeretõsdibe belement.
"Ha nem titeket üt, akkor öngyilkossággal fenyegetõzik, ha szóbakerül a "válás" szó.."
Szerinted ez az ember milyen apakép lesz? Vagy a késsõbiekben megtáltosodik és gerincet növeszt? Nem hiszem, arra ott volt a kamaszkor.
Thrash \'Till Death
Azt viszont megnéztem kit veszek el.Ha valamni probléma van 1 házasságba akkor nem mindjárt más ágyába kell bújni hanem megpróbálni megoldani.
A másik probléma a barátok,amik miatt a legtöbb válás van.
Lehet barát ,de 1 évbe 4-5 alkalom és kész.
Azt állítja a férjem: szeret, és nem akar nélkülem élni.. Sem elválni, stb.. De hidd el: 5 éve vagyunk házasok, én már 2és fél éve nem feküdtem le vele! Bírja szerinted egy férfi szex nélkül, éveken át?! Én nem hiszem, hogy szeret! Szerintem csak megszokásból nem akar különmenni..
Én komolyan szeretem, azt a másik fiút!
A Szilárd is érzi a feszültséget. És addig kellene tudnunk elválni, míg nem viseli meg annyira a válás-dolog.. Szerintem tini, meg kamaszkorban sokkal rosszabb elfogadni az ilyet! Nem?!
És nem akarom, hogy a férjem megbocsásson nekem.. én, ha akarja, megbocsátom a durvaságait, a hazugságait, a szemétségeit, meg , hogy mindig, mindenki elõtt megalázott.. Csak hagyja már végre, hogy elmenjek!!!!
Férjed még szeret téged? Megbocsátott neked? Veled akar élni? Vagy csak a gyerek miatt nem akar válni...
Tény, hogy szeretne egy közös gyereket is.. De komolyan úgy gondolom, hogy nem tenne különbséget közöttük.. És nem érezné a kisfiammal, hogy kevesebb, mint a másik, csak azért, mert más az apukája. 3 éve vagyunk -majdnem a legnagyobb titokban- együtt, és tényleg úgy látom, Õ az igazi. minden szempontból..
Már rég elváltam volna, de sajnos mégis túl sokat kell gondolkoznom. Egyrészt, mert a férjem állandóan "öngyilkos" akar lenni, ha a válás kerül szóba, meg a Szilit is el akarja venni tõlem... És ahogyan ismerem, a kedvesemet meg szemrebbenés nélkül megölné...
Komolyan félek, és már az idegeim sincsenek teljesen rendben.. Nem bírom én annyira a titkolózást! És féltem a fiamat, és a kedvesemet is..
Lehet, hogy itt-ott bonyolultan fogalmaztam... De a lelkiállapotom hasonlóan zavaros mostanság..
Én mégis próbálok optimista lenni, és meg akarom valósítani a terveimet..
Férjed iszik,nõzik, megver,estleg a fizetéseteket elszórja?Akkor válj el,ne sokat gondolkozz!
Ha nem akkor embereld meg magad,de minél gyorsabban amíg nem késõ!
A tervekbõl több mint a fele nem valósul meg.
A srácnak a mostani gyereked addig fog kelleni míg nem költöztök össze esetleg lesz egy közös.
Ez a megcsináljuk Magyarország most nem arról híres hogy olyan könnyû munkát kapni estleg árkot pucolni minimálbérért,nem nagy perspektíva!
Kösz..
Vajon.. Magadból indulsz ki?!
Az a gáz, hogy tele vagy tervekkel, okos-okos ötletekkel, és mégsem tudsz ezekbõl megvalósítani semmit! Engem is riaszt a bizonytalanság, de Vele látok kiutat!
Ennyire bizonytalanra szerintem nem érdemes lelépned. Ha az új barátodnak lenne állása, vagy egy biztos pont, de így a "semmire", meg hogy majd lesz valahogy, nem vállalhatod, a gyerek miatt. Sorry a negatív hangulatért, de nincsenek csodák, állást sem könnyû találni mindenfelé. Amíg nincs hova mennetek, ne lépjetek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler