Ha megcsal a kedves...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Hát nehéz lehet neked... :S
Híd alatt meg úgysem fogsz élni. Szerintem akármelyik városban lehet munkát találni(lehet, h túl optimista vagyok). De ha terrorban élsz, az senkinek sem jó.
Ha jobban szereted a másik srácot, mint a férjedet(aki mellesleg a leírtakból ítélve nem szeret), akkor szerintem váltanod kell. Fiad is megérti egy idõ után, h szükségszerû lépés.
Nehezíti a dolgot, hogy a házatok fele a tiéd csak, de hatni kellene a férjedre, hogy terhes ez a dolog már nektek. Tudom, nehéz dolog az ilyen, itthoni dolgokból is látom, de meg kell próbálni.

Az a bizonyos közös nevezõ szerintem örökké messze lesz tõlük. Apám nem bírja felfogni, hogy hülye dolgai vannak, anyám meg tehetetlen. Nálunk annyival könnyebb a helyzet, hogy tesómmal fel bírjuk mérni, h kinek van igaza.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Négy éves múlt a kisfiam, Szilárd. Az apukáját is nagyon szereti. És szépen is bánik vele. De nem mindig. Van, mikor idegesíti. Pl: az éjszakai: "pisilni kell"-ek, és "szomjas vagyok".. És a srácot,-akit egyszerûen csak leszeretõzünk, holott egy figyelmes, kedves, odaadó fiú- már azelõtt szerettem, hogy férjhez mentem volna Balázshoz. És velem akar élni, és és elköltözni innen messze, és úgy tervezi, hogy munkát úgyis találunk majd.. De én félek.. És .. megpróbálok bátor lenni.. de nekem szinte semmim sincs! Egy húszéves, hangos diselautóm, és egy fél házam, aminek a másik fele meg Balázsé! Jól keresõ állásom sincs.. És a híd alatt nem akarok élni!
Köszönöm a bíztatásod! Aranyos vagy!
És a szüleidnek siderült megtalálni végre azt a bizonyos közös nevezõt?

dunga
Szüleim között sem valami jó a viszony, õk is tartottak itt párszor. Ha a férjedet nem szereted annyira, mint a szeretõdet, akkor válj el. Öngyilkossággal fenyegetõzni mocskos gyáva dolog. Én nem ismerem a férjedet, de szerintem ha fenyegetõzik, akkor nem fogja megtenni, bár ki tudja. A gyerek meg ha van annyi idõs, hogy el tudja dönteni, hogy kit szeret jobban, kivel élne nagyobb biztonságban, akkor meg nincs kérdés, hogy elveszik-e tõled.
A 'jólbevált mondat' pedig kis módosítással szerintem igaz, magadra és a gyermekedre gondolj csak. Terrorban õ sem és te sem élhetsz. Ha rossz a kapcsolat, akkor azt a gyerek is megsínyli (tapasztalat). És inkább éljen csonka családban, minthogy azt nézze minden nap, hogy a szülei ölik egymást.
Szerintem gondold át, hogy hogyan lenne jobb.(szerintem külön) Kérdezd meg azokat az ismerõseidet, akik ismerik a családod.
Ha meg van olyan hülye, hogy megöli magát, akkor (bocs, hogy ezt írom, de) meg is érdemli.
Nehéz, de minél hamarabb kell döntened.

Szurkolok nektek!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Ti mit tennétek abban az esetben, ha házasok lennétek.. De lenne egy társatok , akit nagyon szerettek, csakhogy ez a társ nem a hazastárs, hanem a "szeretõtök" (ez amúgy egy gusztustalan szó)?! Egy társ, akit nagyon szerettek, de a férjetek egy állat! Ha nem titeket üt, akkor öngyilkossággal fenyegetõzik, ha szóbakerül a "válás" szó..
Ja, igen van egy jólbevált mondat erre: "Légy bátor, és ne félj semmitõl! Magadra gondolj!"
Ez egy nagyon jó tanács.. Abban az esetben, ha nincs egy gyermeketek, akit nem akartok, hogy elvegyenek Tõletek!
Szerintetek, mit tegyek?!

Igen, segítettél. 😊 Az tartott vissza, hogy nem akartam, hogy szegény ismét depibe essen, és azt sem tudom, mennyire megbízhatóak az infóim.

A legjobb lesz, ha megmutatom neki, amit találtam, majd megbeszélik valahogy.

Köszi!

hello! szerintem ha a lány rendes és szereted ot, akkor ne titkold elotte a dolgot hiszen a helyében te is tudni akarnád az igazságot!lehet h fájni fog de elmúlik a tag nem érdemeli meg! pontosan tudja milyen az élete a lánynak és még o is bekavar az helyett h támaszként mellette álna! szal nem legyen rossz érzésed tole, finoman tálald neki h ez nem jooo neki és lapozzon az élet nagy konyvében és keressen valaki olyat aki még értékeli is majd ot!
remélem segítettem egy picikét 😄

A tanácsotokat kérném.
Ismerek egy lányt, akivel jól kitolt az élet, (egy szülõ él, õ is alkoholista), eléggé magára maradt ebben a nagyvilágban - sajnos meg is látszott rajta.
Kb. egy éve jár egy sráccal, amitõl teljesen megváltozott, élvezi az életet.
Most viszont a neten, összeakadtam egy-két infóval, amelyek tanúsága szerint a srác "több vasat is tart a tûzben".

Szerintetek tegyek valamit?

PíszLávJuniti
barátnõit is vedd be egy körre mindenki jóljár :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

franc0
háteszt elszabtad.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nézd, szerintem ideje feltenni magadnak a kérdést, hogy boldog vagy Te egyáltalán ebben a kapcsolatban? Vagy csak az tesz boldoggá, hogy van 1 kapcsolatod, és félsz váltani?

Mi az, hogy egy társaságban vagytok, és a nõd leugat? Szvsz az ember álljon ki a párja mellett, fõleg mások elõtt. Gondolom, Te biztos nem ugattad volna le õt.

Megmondom õszintén, lehet, hogy régimódi vagyok, de ha az én párom mással csókolózna, vagy csak más ölébe ülne, úgy elhajtanám, mint a sz@rt. Persze, ezeket tisztázom is mindig a kapcsolataim elején.
ugye a régi vicc,
- Kohn, hát csal a feleséged!
- Nem baj, Grün, inkább vagyok csendestárs egy jól jövedelmezõ üzletben, mint teljes tulajdonos egy csõdszéliben...

😊)

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

nem tudom vagyis hmm.
ez a szitu más. itt csak sexröl van szo.
amugy meg nem látom értelmét aggodni nö miatt mármint hogy megcsal vagy ilyesmi mert ez csak akkor fordulhat elö ha 1. nem szeret már rég rosz, 2. nem tudom megadni azt neki amit akar még roszabb.
1. még csak csak el tudnám viselni de a másodikba bele is tudnék örülni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

dunga
Te kibírnád azt az érzést, hogy akit legjobban szeretsz, mással fekszik le?

mig valamit nem probáltam addig nem tudok véleményt mondani rajta. minden esetre kiprobálnám.

dunga
Neked az is tetszene, ha szerelmeddel közösülne más, miközben te mással?<#wow2>

mások vagyunnk 😊 hál isten! nagyon rosz lenne magammal vitatkozni! 😄

dunga
Szerintem is hülyeség. Ezt meg is kérdeztem tõle már, hogy akkor mi lenne, õ azt válaszolta, hogy csak nevetne...

De ez úgy volt beállítva, hogy õ nem akarta. Aztán megmutattam neki, hogy ha nem akarom, hogy megcsókoljanak, akkor nem is tudnak. Nem állandóan, de fel szokta hozni :/

És mikor egyik haveromnál lévõ összejövetelen odaszúrtam a másik lánynak, hogy sztem ez undorító, akkor meg én lettem leugatva. Amibe beszállt barátnõm is.

dunga
Nem jön be a dolog. Fõleg úgy nem, hogy ha az 'édes 3-as, 4-es'-ben a barátnõm is benne van. Nekem egy ilyen 'édes akárhanyas' is megcsalás lenne. Bár lehet bennem van a hiba.
Egyik haverom is hülyének néz, hogy nem tetszett, hogy lányokkal smárolt a barátnõm...

Ne haragudj, de az a duma, hogy "lánnyal nem számít megcsalásnak" egy hülyeség. Ezek szerint, ha Te egy fiúval smárolnál, akkor az neki sem számítana?

A másik: nem volt neki jó, de azért többször is kipróbálta a bulin, és állandóan felhozza az esetet? Ez is érdekes.

Ha belekezdene egy lánnyal is egy kis lightos kapcsolatba, akkor ki a fontosabb neki? Te vagy a lány? Ez elõbb vagy utóbb felvetõdne.
sz4bolcs
neked van farkad. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

háát én nem félnék a helyedben mig tudsz neki olyat nyujtani amit más nem.
ha viszont megjelenik valaki aki többet nyujt neki mint te akkor otthagy legyen az fiu vagy lány. amugy kicsit sajnállak hogy nem jön be a dolog mert ezek után meg pár üveg rövid után hamar ösze jönne egy édes 3mas 4 es 😄

dunga
Késõ van...
javítás: *két csaj csókolózik

dunga
Látom, már jó rég nem írt ide senki, de hátha valaki észreveszi a topicot, és hozzászól...
Az én történetem egyik haveromnak tetszik, másik meg undorodik tõle. Az történt, hogy volt egy buli, barátnõmmel pár nap híján 4 hónaposak voltunk. Én sportolok, általában szombaton vannak a meccseim, ezért pénteken max este tízre otthon szeretek lenni, hogy legyen erõm következõ nap. Na tehát én idõben hazaértem, barátnõmet otthagytam barátnõivel, hagy bulizzon. Az én haverjaim is ottvoltak a bulin, elvártam volna tõlük, hogy tájékoztassanak, ha valami történik (persze ha látnak valamit). Következõ hét. Egy suliba járunk barátnõmmel, véletlen lukas óráink pár napon megegyeznek. Ilyenkor együtt szoktuk elölteni azt a pár percet. Hétfõn, buli után 3nappal, egyik osztálytársa elkezdi barátnõmnek elõttem, hogy nem akar-e mondani nekem valamit a hétvégérõl. Én csak nézek, hogy mi lehetett. KEdves barátnõm mentegetõzik kicsit pirult arccal, hogy csak hülye a srác, ne is foglalkozzak vele. Jó, egy darabig rossz volt, hogy nem tudom, h mirõl volt szó, de végül elfelejtettem. Egy hónapra az eset után épp itt volt nálam a kedvesem, és épp sg-n mutattam neki egy képet, ahol volt egy kép, amin két csak csókolózik. Õ meg nevetve elkezdi, h már csinált ilyet. (Mikor kezdtük a kapcsolatot, mondta, h kipróbálta már lánnyal, és mondta, h nem volt neki jó. Nekem ez akkor sem tetszett, minden homo cucctól undorodok.) Gondoltam, h a régirõl beszél, de nem. Elkezdte, hogy azon az ominózus bulin megcsókolta az egyik(legjobb) barátnõjét. De semmit se jelent, mert ittasak voltak, blabla. Kicsit elment mindentõl a kedvem. Egyrészt azért, mert ezt tette, másrészt meg azért, mert egy hónappal utána mondani el... kicsit húzós. De aztán sikerült neki mondani, hogy nem csak azzal a lánnyal, hanem egy másik (legjobb)barátnõjével is. Ugyanazon a bulin. Na én ekkor voltam úgy, hogy hagyom az egészet. Aztán azóta is együtt vagyunk, bár ezt jó párszor vagy õ hozza fel(gondolom, hogy fájdalmat okozzon), vagy én(pl mikor nélkülem megy bulizni).
Azzal védekezik amúgy, hogy lánnyal nem megcsalás. Meg egy csók sem az. De szerintem egy õszinte csók néha többet ér, mint egy gyors numera... És az is mindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal csinál akármit.

Bocs, hogy kicsit elnyújtottam a dolgot, de remélem valaki megírja a véleményét a dologról.

krisztike
de mekkora lendülettel ...még a takarómat is lehúzta rólam ... :-DDDDD

Hanga
vis ma hajnalban jött, nálad is?😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

krisztike
tévedsz holnapután ... 😄D

krisztike
tudod ,valaki melózik is ...

Hanga
és holnap már Mikulás😊

mohus
gyors reagálás volt😊)))

szept okt nov dec😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

krisztike
egyetértek Veled

krisztike
és ,ha ez így van -ahogy mondod ,- nem fogod érzelemben teljes emberként érezni magad ,habár ezt sohasem fogod bevallani magadnak ...

krisztike
tudod ,a szerelem elmúlik és helyette jobb a szeretet és tisztelet és megszokás és az az érzés ,amikor néha úgy érzed ,hogy nem tudod nélkülözni (mindemellett jöhet a kisebb vita is mivel az azt mutatja ,hogy attól függetlenül külön egyéniségek vagytok ...)

rorr
Lépj tovább .....Ha még nem léptél!!! szerintem magadnak hazudsz,hazudtál......

Arch
Én nemtom már.

Én ugyvagyok vele hogy inkább pad alatt legyek, mit hogy ösze legyek zavarodva 😛

Arch
Ha valakit meg tudsz csalni, nem szereted igazán. Különbséget kell tenni, a testi függés (kolléga), a megszokás (régi bnõ) és a szerelem között.

Szerintem jegeld ezt a dolgot mindkét lánnyal egy darabig. Bár a régi bnõ nem tudom mit szólna ezek után, ha azt mondanád neki, hogy bocs, de gondolkodnom kell...
De ebbõl szerintem is csak a két szék közül a pad alá lesz.

sz4bolcs
huh bazeg, bocsi, rossz helyre linkeltem. Haditechnikába ment volna. <#lama><#csodalk><#integet2>

sz4bolcs
Ezt láttátok, srácok? Amúgy mi az a camouflage?

Hanga
hálazégnek

egy nap arra ébredhetsz, hogy egyedül maradtál...
...akkor annyi nekije 😮

echinacea
javaslat:mormon egyház

Hát figy, én a helyedbe eldönteném h melyiket választom, mert mind2 nem állapot. Elkéne döntened, hogy szereted e valamelyiket, ha meg ugyérzed mind2 iránt érzel valamit, akkor meg gondolkodj ugy hogy ha a vesédet kéne odaadni valamelyiknek, és döntsd el melyiknek adod oda 😊 Ez a kapcsolat, egy idõ után az agyadra fog menni, és ez hat mind2õre, ezért kell elkerülni h az agyadra mennyen, szvsz válassz!!!

mohus
házinyúlra nem lövünk

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Üdv mindenkinek!
Amennyiben zavarhatok, leírnék egy kis történetet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. 2 évig éltem együtt egy nap híján egy leányzóval. A kapcsolatunk romantikus és harmónikus volt a szex is megfelelt. Tudni kell, hogy nem úgy kezdõdött az egész hogy egymásba szerettünk, hanem csupán egyszerû szimpátia során alakult ki valami.
Lényeg a lényegben, hogy 2004.december 31.-én a munkahelyemen ezidáig számomra közömbös kolléganõmmel, hosszasan társalogtam majd mivel egyre többet és többet tudtunk meg egymásról az idõk során pár nap alatt bizseregni kezdett köztünk a levegõ. Amikor megláttuk egymást égett a testem kiszáradt a szám és Õ hasonlóképpen érzett irántam. Tudta, hogy tartós kapcsolatban vagyok viszont azt is tudta, hogy ez a kapcsolat jelenleg a mélypontján van. Nem figyeltünk már annyira egymásra, nekem csak a net és a munka, neki pedig a munka és a net. Hibás voltam és a mai napig is hibásnak érzemmagamat amiatt, hogy így alakultak a dolgok.
Februárban közöltem vele, hogy megismerkedtem valakivel és hogy nem szeretném megcsalni és ezért inkább véget szeretnék vetni kapcsolatunknak. Fájt amit akkor éreztem és nem tudtam mit is teszek valójában. Elköltöztem tõle egy albérletbe ahol 3 hétig maradhattam. Eggyött laktam a kolléganõmmel. Azt kaptam tüle amire mindíg is vágytam, odafigyelést cirógatást gyöngétséget.
Eközben eltelt három hónap. Az együtt élés jól sikerült egy hangos szó sem csattant el csak a furcsa sms-ek 23 óra körüli idõben. Kérdésre válasz válaszra kérdés. Szám csere magyarázkodás uncsi kétszínû fejezetek. Jelenleg a helyzet, hogy elköltöztem tõle is. Az érzelmeim azóta teljesen összekuszálódtak. Amíg meg nem ismertem a kolléganõm teljesen monogám pasi voltam. Most pedig vissza könyörögtem a régihez magam, aki megbocsájtott közben pedig szemét módon hébe hóba a kolléganõmmel is....
A mocsárban állok és érzem, hogy süllyedek viszont nem tudok elszakadni egyiktõl sem. Mérlegeltem nagyon sokat és az eredmény döntetlen. Mostanra ott tartok, hogy a kolléganõm tudja, hogy tartom a kapcsolatot a régivel, viszont a régi azt hiszi, hogy csak Õ van. Soha nem hazudtam ez nekem nem kenyerem és csak emésztem magam, miközben mindenkinek fájdalmat okozok. Köszönöm, hogy leírhattam nektek és ha nem szól hozzá senki sem, akkor is köszönöm. (Kócos)
Cabrio
gázt

Az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt.

😊 nem olvas fórumot, komolybol írom, õ csalt meg engem elöször, amikor én õt az rá fél évvel volt kb, kinntvolt spanyolba rokonoknál, és picit illuminált álapotba megtörtént. De ez az egy eset volt!

Most kiderült... Olvas fórumot? Ezeket komolyból írod? Ki csalt meg kit elõször?
nem a legjobb, de volt rá példa h egy régi barátnõjével voltam, de nem derült ki azóta se

Cabrio
taposás

Az utolsó ember, aki elhagyja az országot, oltsa le a villanyt.