Ha megcsal a kedves...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dugd meg a legjobb barátnõjét, aztán 1:1. 😄D
Ezt definiáld légyszives hogy mire mondtad, mert nem egészen egyértelmû, attolmég hogy adtam neki még egy esélyt, mér lennék papucs? Amenyiben erre gondoltál...

BontottCsirke
ma megcsalnak, akkor nagyon intelligensen és visszafogottan kell az illetõ cuccait kihajigálni kertbe/kapu elé, szétcibálni/vérmérséklettõl függõen felgyújtani és hogy ne váljunk el haraggal, maradjunk barátok elköszönni egy rohaggymeg-viszláttal <#eplus2>
komolyan: kidobni és elkerülni, mert vagy akaratgyenge, szánalmas ember, vagy téged néz komplett hülyének

törpe és rohadék

Rafaelo
papucs -e vagy?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

a mostani kapcsolatom elején, kb 3hónaposak lehettünk, 7ével ezelött. Szoval volt egy eset, amikor átestem azon h megcsaltak, nah amint megtudtam, az elsõ dolgom az volt h hellosziaviszlát! aztán még aznap este könyörgött h vegyem viszza, mert rájött hogy hülye volt, és h nem történt semmi csak csók, ezt már akkoris tudtam amikor kidobtam, 1 napot voltam töle "távol" és már hiányzott, már nagyon jól ismertem, általános iskolába évfolyamtársak voltunk, és legjobb "barátok" ( 😄), és nagyon azt éreztem a beszédén hogy télleg megbánta és hogy engem akar nem a másikat, ugyvoltamvele h egy esélyt még adok neki, de egy kis baki és vége örökre, és hálát adok az égnek hogy viszavettem, azóta semmi zûr se volt!

Szándékosan volt durva. Kiszállni? 9mm (lásd lentebb) ki lehet, de nem érdemes, ez maga az élet :-)

Hát valami olyasmi, de azért a segédmunkás az durva hasonlat😊😊😊 Ez sztem egyszerûen az emberi telhetetlenségbõl fakad. Ami megvan, az már nem olyan szép, jó....más kellene...de ha meg nem lenne, és más lenne, akkor a mást unná meg az ember, és az kéne ami már nincs meg...😊 Ördögi kör ez, ki lehet egyáltalán szállni belõle? Én ki akarok😊
Ja, értem, ez olyan, mint az, hogy a minden kisgyermek királyfi szeretne lenni fehér lovon, vagy hõs katona, pilóta, stb... aztán lesz belõlük segédmunkás.
Az ember mindig jobbat remél.
Kivéve, ha depressziós, mint én voltam.

HÁt pl a playboy csajszik, meg az összes CKM, FHM szépség, akik tökéletesek, minden domborulat pont ott van ahol kell....na hát azok photoshopos babák 😄 Jól néznek ki, de elveszik az ember eszét, és beprogramozzák, hogy ilyen nõt kell keresni, ami ugye nincs. Mert életben azok a csajok is csak emberek, hibákkal😉
De kva jól néznek ki a képeken...
dejavum van, mintha már válaszoltam volna... vagy csak akartam?

"ez volt a tisztességes" A helyedben csak sajnálni tudnám, nem haragudni rá. Ha ennyit tud arról, mi az, ha valaki szeret, akkor elég sz@r élete lehet...szegényt még nem szerették igazán, vagy nem tudja értékelni. Örülj neki, hogy Te tudod, és kitartás... lesz még szebb az élet.

Mi az a photoshopos baba?

Cathie én is éreztem így, hogy jobban szerettem, mint bármi mást a világon és kitartottam mellett (pedig tudtam hogy megcsalt) ,mert szerettem és úgy éreztem nem fölöslegesen töltök el valakivel 1,5 évet. Erre azt kaptam,hogy a lehetõ legszemetebb módon rendezte le a kapcsolatunk végét,hogy minél jobban fájjon a másiknak és a csúcs az egészben kijelentette ez volt velem szemben tisztességes. Ezekután mit gondoljon az ember róla?
Match
hehh...ez bennem is megvan 😄
legszivesebbne megdugnám a fél világot, csak mi van ha nem találok megint egy olyan barátnõt, aki gyönyörû, nagyon megértjük egymást stb stb...
szerencsére nem nagyon vágyódom a photosopos lánykákra...tehát ettõl megkímél a sors...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Na de bocs hogy itt hadoválok, csak ezek ilyen félelmek, meg kétségek, meg ilyesmik, amik ezután a szakitás után maradtak, illetve jöttek elõ bennem😊
Ja mert ugye a photosopos babákat nem látjuk fáradtan, meg világites nélkül😞 Akkor talán nem lenne ilyen gondom😊
Pl Britney kimondottan semmi különös, ha nincs megcsinálva....nem tudom, valahol láttam róla egy képet...de ha meg van preparálva, hááát, eléggé keményen néz ki sztem legalábbis!
Jól megvagyunk, és szeretem a barátnõmet, de az a 9 miliméteres jól jönne😄 Elég szar azt tudni, hogy egy olyan barátnõd van, akivel talán majd összeköthetem az életemet, de mellette még ki szeretnék próbálni más nõket is....nem mint lelkileg, hanem csak úgy. Na ez a hülye férfi dolog sztem. Holott, az utcán többen hátast dobnak tõle, ha éppen úgy van felöltözve, de hát ugye az ember megszokja a dolgokat😄 Na ezt is jó lenne kikapcsolni. Na meg azt, hogy olyan nõt keressünk, aki photosopolva van! Mármint a teste....Ááááá útálom ezeket a gondolatokat. De tényleg furcsák, és idegesitõek!
Match
non, azért ha lenne egy csaj akit kurvára szerettem, és így kibaszna velem, és minden nap látnom kéne a suliban, akkor valszeg nem tudnám azt csinálni, hogy kimondom hogy "leszarom" és nem érdekel többé...
nekem konkrétan nem ilyen helyzetem volt, de ezt most nem írom le... (non-public 😄)

Jagi
+ Vlala jól beszél!

Jagi
Ez el fog múlni. Tudom mit beszélek. Csak ne ess át a ló másik oldalára,(ahogyén is) hogy odamész hozzá beszélgetni, mert akkor 2 dolog történhet: 1. Elhajt a p*csába, vagy jópofizik(ez ugyan az), 2.hmm... ezt részt pedig a jelenlegi kapcsolatod bánná.

Szóval ha tényleg jó a mostani barátnõddel(mért ne lenne az, 1 év elég idõ ,hogy rájöjj), akkor hagyd a francba a csajt, úgyértem ne foglalkozz vele, azok után amit csinált nem érdemli meg azt se, hogy leköpd. Nem volt õszinte, pedig ez 1 kapcsolat alapja.

Match
a testi vágyat úgy lehet kikapcsolni hogy szólsz a jelenlegi barátnõdnek hogy szeretnél vele "kettesben meztelenül beszélgeni" 😄

(a dolog akár naponta többször is megismételhetõ)

A kockázatok és.....

A vágyat egy 9mm-essel lehet kikapcsolni. Az elsõ hosszú, komoly kapcsom azzal ért véget, hogy a barátnõmet titokban eljegyezték... 2 hónap múlva lagzi, majd egy év múlva (17 évesen) baba.
Utána két év depi, most meg tt vagyok egy szerelemnek a kellõs közepén.

Mindent túl lehet, sõt, túl kell élni.
Felejetni tudni kell, elvégre férfiból vagyunk, vagy mi a szösz... ha megyünk valaki után, mint a boci, hol a férfiúi büszkeségünk?
Azt írtad, van egy komoly kapcsod, akkor meg van oldva a helyzet, foglalkozz többet jelenlegi barátnõddel. Egykettõre elfelejted, pláne így, hogy utolsó évesek vagytok, és ezután már nem találkoztok olyan sûrûn.

Na én is leirom a történetemet, hátha valaki okul belõle, meg még tanácsot is kapok talán😊 Na szóval a dolog 2002 okt 2. án történt, azaz a szakitás. Az egész azzal kezdõdött, hogy elmentünk valahova kicsit szórakozni, a barátnõmmel, de mivel én egy kicsit fáradt voltam, mondtam hogy hazamegyek, hazamentem, persze elõbb hazakisértem a koliba, és nyugodtan lefeküdtem aludni. Másnap reggel meglátogattam, és mondta, hogy röstelli magát, hogy nem szólt, mert elment szórakozni. Hát mondtam, hogy semmi gond, megesik az ilyen. Aztán szépen eltelt egy hét....nagyon szar hét volt, éreztem, hogy valami nincs rendben, de hétvégére visszajött, hogy együtt lehessünk. Okt 2. án egy óráról hazafelé tartva(évfolyamtársam) kibújt a szög a zsákból, azaz én kérdeztem rá, még a nevet is tudtam. Szóval kb olyan volt, mint egy törökzúzok fúdenagyonfáj élmény😊 Iszonyatosan szar volt, nem tudtam mit érezzek. Persze mondta, hogy õ már egy ideje nem úgy érez blabla(a szerelem sztem hullámzó) Sirt, és nagyon rosszul volt, hogy ezt tette velem. Meg hogy nem fog járni azzal a sráccal blabla....A probléma kicsit a hiúságomat is sértette, ugyanis a srác sehol sem érhet a közelembe. Olyan kb, mint a brad pitt, meg a küklopsz közti különbség😊😊 Bár én nem vagyok Brad Pitt.😊 A lány is szép volt nagyon. Na most az egészet azért irtam le, mert elég érdelkes szitu van azóta köztünk. Õ már 2 éve megvan a sráccal, én meg már egy éve egy elég komoly kapcsolatbanm élek. Utolsó évesek vagyunk, de 2 éve semmit nem beszéltünk egymással, és még mindig fáj, ha látom. Nem tudom ez mit jelenthet. A mostani barátnõmet nagyon nagyon szeretem, és eszem ágában sem lenne megbántani. Apropó hogyan lehet kikapcsolni az agyunkban a más nõ iránti vágyat? Természetesen csak testileg😊😊Mert idegesit😊
Na szóval most mi van, még mindig szeretem az exem, vagy ez csak abból adódik, hogy nekem õ volt az elsõ komoly hosszú kapcsolatom, és ezért hagyott ilyen mély nyomot bennem. Tényleg fogalmam sincs róla. Azóta nem beszéltünk, és el akarom felejteni végleg!!
Shaman
hola topig eleje???

Kíváncsi lettem volna Tuvok sztorijára...:p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jók a topic-címek egymás alatt:
Ha megcsal a kedves
Perverz állat
Tuti módszerek csajozáshoz

Lehet, hogy túl sokat asszociálok?

CSOCSO
rakja oda : -it ... tudod.. mert
ez sem szmajlit jelent )
igy viszont mar szmajli 😊
es igy mar ez nyelvoltogetes 😛
erti battyja?😊
CSOCSO
1 ejszakar numera kerestetik...!!!!
repjegyet nem fizetek...😊
CSOCSO
"tyektyuálisan"

DE EEEEDI😊))))))))))))))))))))))))))
Sungame
.....................................................................

Ha megcsal,, aztán kirúgni páros lábbal.

.....................................................................

Sir Quno Jedi
Ez vicc volt, vagy komoly, na csak mert viccnek dúlva ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
És melyik hozzászólásban???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt birom Katában hogy tudós és polihisztor !!!
És ez télleg ígyvan mindenhez értelmesen és JÓT SZÓL HOZZÁ

Blasta
Kata megválaszolta helyettem a nekem feltett kérdéseket!
Ez kurva egyszerû, minden ott van az Õ írományában!
Ennyi.

Aki ebbe bele akar kötni, az még nem csalta meg a párját vagy Õt nem csalták még meg úgy, hogy rájött...

Miután ezen túlvan az ember, máshogy látja ezeket a dolgokat (is)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Egy pár éves gyerektõl nincs mit kérdezni... Õ nem tehet róla, hogy szülei vad önmegvalósításba fogtak ! Tudod, mindenki igyekszik a saját boldogságával törõdni, de másokra nem gondol közben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Igazad van, de az sem állapot, hogy apuci úgy gondolja, hogy bármit megtehet mással, mert anyuci vele marad a gyerekek miatt és az is szempont, hogy Jobb-e egy olyan család ahol mindig elõjön ez a téma, vagy inkább a gyerekek külön lássák a szüleiket. Ismerek olyan fiatalt aki azegyiket és ismerek olyat is aki a másikat tartja jobbnak. Én csak azt tudom mondani, hogy meg kell kéérdezni a gyereket is, hogy mit akar....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Itt végig arról beszéltek, mintha csak azon múlna ki mit bocsát meg, avagy sem !!! Itt nem mindig két emberrõl szól a dolog. Akinek már családja van és másokért is felelõsséggel tartozik, ott nem pusztán a felek önzõ érdekei, vagy érzelmei esnek latba !!!!! Tudnék mesélni...

Bucser
Pretty Women subidubábbá😊)) tudod Van epres, kék rózsaszin és Arany a nagymenõknek😊)))

hykao
LOL
Breki33
már bocsi de ez tudod mire emlékeztet?
nincs csók és gumi...

amúgy ezt a csajoknak, hogy adtad be?
volt egy barátnõm, aki nagyon féltékeny volt rám.két és fél évet jártunk együtt, de az utolsó egy év már nem volt az igazi.észrevette hogy néha nõzök mellette.mikor mondtam hogy szakítsunk, kitalálta, hogy ha gumival csinálom és csók nélkül, akkor az nem számít megcsalásnak!
errõl kinek mi a véleménye?

hykao
megbocsájtani lehet (nagy szerelemgõzös mámorban), de elfelejteni sosem...
Tuvok
Biztos vmi gonosz mod eltüntette a #1-ezõt 😄

Tuvok
télleg

ricsi1
hol az #1?

Bucser
Off:

csak az elmúlt húsz hozzászólás sajna nem a topicról hanem rólad szólt

Off vége:

Breki33
ez legyen itt a legoffabb
Tuvok
nem vita, off

Breki33
ebben semmi vita nem volt sztem
ha méágis elnézést
Tuvok
#66-#70

Breki33
ki vitatkozik és min?
Breki33
hát ha neked a szemed alatt van a nyelved :-)