Ha megcsal a kedves...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan: kidobni és elkerülni, mert vagy akaratgyenge, szánalmas ember, vagy téged néz komplett hülyének
törpe és rohadék
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az ember mindig jobbat remél.
Kivéve, ha depressziós, mint én voltam.
De kva jól néznek ki a képeken...
"ez volt a tisztességes" A helyedben csak sajnálni tudnám, nem haragudni rá. Ha ennyit tud arról, mi az, ha valaki szeret, akkor elég sz@r élete lehet...szegényt még nem szerették igazán, vagy nem tudja értékelni. Örülj neki, hogy Te tudod, és kitartás... lesz még szebb az élet.
Mi az a photoshopos baba?
legszivesebbne megdugnám a fél világot, csak mi van ha nem találok megint egy olyan barátnõt, aki gyönyörû, nagyon megértjük egymást stb stb...
szerencsére nem nagyon vágyódom a photosopos lánykákra...tehát ettõl megkímél a sors...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Pl Britney kimondottan semmi különös, ha nincs megcsinálva....nem tudom, valahol láttam róla egy képet...de ha meg van preparálva, hááát, eléggé keményen néz ki sztem legalábbis!
nekem konkrétan nem ilyen helyzetem volt, de ezt most nem írom le... (non-public 😄)
Szóval ha tényleg jó a mostani barátnõddel(mért ne lenne az, 1 év elég idõ ,hogy rájöjj), akkor hagyd a francba a csajt, úgyértem ne foglalkozz vele, azok után amit csinált nem érdemli meg azt se, hogy leköpd. Nem volt õszinte, pedig ez 1 kapcsolat alapja.
(a dolog akár naponta többször is megismételhetõ)
A kockázatok és.....
Utána két év depi, most meg tt vagyok egy szerelemnek a kellõs közepén.
Mindent túl lehet, sõt, túl kell élni.
Felejetni tudni kell, elvégre férfiból vagyunk, vagy mi a szösz... ha megyünk valaki után, mint a boci, hol a férfiúi büszkeségünk?
Azt írtad, van egy komoly kapcsod, akkor meg van oldva a helyzet, foglalkozz többet jelenlegi barátnõddel. Egykettõre elfelejted, pláne így, hogy utolsó évesek vagytok, és ezután már nem találkoztok olyan sûrûn.
Na szóval most mi van, még mindig szeretem az exem, vagy ez csak abból adódik, hogy nekem õ volt az elsõ komoly hosszú kapcsolatom, és ezért hagyott ilyen mély nyomot bennem. Tényleg fogalmam sincs róla. Azóta nem beszéltünk, és el akarom felejteni végleg!!
Kíváncsi lettem volna Tuvok sztorijára...:p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha megcsal a kedves
Perverz állat
Tuti módszerek csajozáshoz
Lehet, hogy túl sokat asszociálok?
ez sem szmajlit jelent )
igy viszont mar szmajli 😊
es igy mar ez nyelvoltogetes 😛
erti battyja?😊
Ha megcsal,

, aztán kirúgni páros lábbal.
.....................................................................
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És ez télleg ígyvan mindenhez értelmesen és JÓT SZÓL HOZZÁ
Ez kurva egyszerû, minden ott van az Õ írományában!
Ennyi.
Aki ebbe bele akar kötni, az még nem csalta meg a párját vagy Õt nem csalták még meg úgy, hogy rájött...
Miután ezen túlvan az ember, máshogy látja ezeket a dolgokat (is)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincs csók és gumi...
amúgy ezt a csajoknak, hogy adtad be?
errõl kinek mi a véleménye?
csak az elmúlt húsz hozzászólás sajna nem a topicról hanem rólad szólt
Off vége:
télleg