a MUSE

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
egy aktuális kép a muse-ról, most madridba vannak ha minden igaz (:

dixitque deus fiat lux

TommyC

(részlet)

"Letûntek hát a csillagok ?
utam már magam sem találom,
és ott, hol most ezüstös fény ragyog,
Most ott ülök, s talán örök lesz magányom.

Ez lettem hát,
már csak szívemben ragyog a napsugár,
magához ölelt a setét éj,
nem leszek én senkié se már."
***LT

dixitque deus fiat lux

TommyC
te lááány (:

dixitque deus fiat lux

"Vagy nem akarsz mesélni, hogy Te hogyan értelmezed?"

"Egy szóval leírom: univerzum.
És ehhez kapcsolódó dolgok."
Csillagok...

"Történt valami baj, hogy Te nem akarod/tudod másképp értelmezni? Tudom, hogy nem annyira fórum téma, ha igen...csak gondoltam megkérdem..."

Ne érzelmeskedjünk itt kéremszépen. Azért köszönöm, hogy megkérdezted.

TommyC
Gondoltam, hogy a másik kategóriába tartozol 😊
Vagy nem akarsz mesélni, hogy Te hogyan értelmezed?
Történt valami baj, hogy Te nem akarod/tudod másképp értelmezni? Tudom, hogy nem annyira fórum téma, ha igen...csak gondoltam megkérdem...

dixitque deus fiat lux

Vannak olyan emberek, akik ezeket a dalszövegeket szerelmesnek vélik. Vannak, akik mást látnak bennük. De így jó, elvégre nem mindenki gondolkodik ugyanúgy. (én a második kategóriába tartozom)
Hogy mit látok ezekben a számokban?
Egy szóval leírom: univerzum.
És ehhez kapcsolódó dolgok.<#alien2>

Hi!

Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
TommyC
Végignézzük az utolsó album számait? Kíváncsi vagyok, h h látod.
Általában a szám címe köré fonódó gondolatokat szoktam a legjelentõsebbnek venni.
Szerintem:
1.Take a Bow - nem arról szól
2.Starlight - arról szól
3.SBH - arról szól
4.Map - arról szól
5.Solider - nem ismerem annyira, de talán nem arról szól
6.Inv. - arról szól
7.Assa.;8.Exo - nem arról
9.City - arról szól
10.Hoodoo - szintén
11.cyd - ez is
12.Glo - ez is

Kiváncsi vagyok h te melyiket h értelmezed (:
de így 8:4=szerelmes:nem szerelmes, ami 67% 😛

dixitque deus fiat lux

Nem éppen...legalábbis én nem így értelmeztem....
Itt az összes szám dalszövege megvan magyarul, szerencsére.

TommyC
jah mondjuk angolul vannak a szövegek S:
lefordítsak párat? xDD .. na az nehéz lenne

dixitque deus fiat lux

TommyC
ezt nem tudom ismeritek-e

dixitque deus fiat lux

TommyC
de a legtöbb számuk szerintem errõl szól, és a legtöbb dolog is az életbe; nem?

dixitque deus fiat lux

"United States of Eurasia" (~Eurázsiai Egyesült Államok)

<#nyes>

Dejó! 😊
Nagyon szépen köszönöm.

"Egy csodálatosan felvett, erõs, elsöprõ, harcoló, felemelõ, ~zúzós, lendületed adó és mindent magába foglaló felvétel a szerelemrõl"[/szeretetrõl]"---az eleje elolvasása közben örültem...aztán jött a szerelem szó, ez lehangolt engem kicsit. :|

TommyC
2009 Május 22.-én a banda a weblapjukon és a Twitteren keresztül bejelentette, hogy az új albumuk címe "The Resistance" (~ellenállás), és az egyik szám címe "United States of Eurasia" (~Eurázsiai Egyesült Államok)

2009 Június 2.-án a banda e-mailen és a weblapjukon keresztül bejelentette, hogy belekezdenek egy európai, majd egyesült királyságbeli turnéba, mely 2009 Október 22.-én indulna a finnországi Hartwall Arénából és December 4.-én végzõdne az olaszországi Pala Olimpico-ba, valamint érintene két éjszakát a londoni O2 Arénába.

2009 Június 12.-én Dom egy blogot rakott fel a MySpace-jére, amelyben visszaigazolta, hogy az album elkészült (~"streamin and mastering"). Azt is megemlítette, hogy a véleménye szerint ez a legjobb album, amit a banda valaha készített.

2009 Június 16.-án a banda weblapján bejelentették a "The Resistance" hivatalos megjelenését. Az album kiadását ez év szeptember 14.-ére idõzítik.

2009 Júlis 2.-án miután meghallgatta a "The Resistance"-t Zane Lowe a következõképp értékelte: "Egy csodálatosan felvett, erõs, elsöprõ, harcoló, felemelõ, ~zúzós, lendületed adó és mindent magába foglaló felvétel a szerelemrõl"[/szeretetrõl]

2009 Júlis 3.-án a musewire (a Muse Twitter fiókja) elkezdte kiadni a szám címeket. 21:42-re a következõ címek lettek nyilvánosságra hozva:

1. Uprising
2. Resistance
3. Undisclosed Desires
4. The United States of Eurasia (+Collateral Damage)
5. Guiding Light
6. Unnatural Selection
7. MK Ultra
8. I Belong to You (+Mon Coeur S'Ouvre A Ta Voix)
9. Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
10. Exogenesis: Symphony Part II (Cross Pollination)
11. Exogenesis: Symphony Part III (Redemption)

dixitque deus fiat lux

És ezt magyarul most, ha kérhetném.

TommyC
húúúúúúúúú (:

On 03 July 2009, musewire (Muse's Twitter account) began to release track titles. By 21:42 GMT, the following titles had been divulged:

1. Uprising
2. Resistance
3. Undisclosed Desires
4. The United States of Eurasia (+Collateral Damage)
5. Guiding Light
6. Unnatural Selection
7. MK Ultra
8. I Belong to You (+Mon Coeur S'Ouvre A Ta Voix)
9. Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
10. Exogenesis: Symphony Part II (Cross Pollination)
11. Exogenesis: Symphony Part III (Redemption)

dixitque deus fiat lux

TommyC
On 22 May 2009, the band announced through their website and Twitter that the title of their new album would be The Resistance and that one of the track titles would be "United States of Eurasia".<44><45>

On 2 June 2009, the band announced through e-mails, and their website, that they would begin a tour of Europe, and the UK, beginning on 22 October 2009, at Hartwall Arena, Finland, and ending on December 4, at Pala Olimpico, Turin, Italy, and including two nights at London's O2 Arena. A full list of tour dates can be found here. This tour had completely sold out their 95,000 allocated tickets within minutes from the general onsale at 9 a.m. on June 5.<46>

On 12 June 2009, Dom posted a blog on his MySpace confirming that the album's mixing and mastering process had been completed and that the album is fully done. He also mentioned that he believes it is the best album that the band has ever made. <47>

On 16 June 2009, the official release date of The Resistance was announced on the band's website. The album is scheduled to be released September 14 this year.

On 02 July 2009, after listening to The Resistance; Zane Lowe reviewed it as "A beautifully recorded, strong, sweeping, fighting, uplifting, rocking, lilting and inclusive record about love."

dixitque deus fiat lux

Bebe555
Sziasztok! Tud valaki valamit a beígért filmrõl? Vagy Ti is csak a trailert láttátok? =)

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

PíszLávJuniti
ki volt koncerten?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

TommyC
IMÁÁÁÁÁDOOOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

él még valaki aki szereti? 😛

dixitque deus fiat lux

GregSB
Nagyon helyes!

Remélem nyernek valamit, bár van egy olyan érzésem a Snow Patrol (SZVSZ teljesen igazságtalanul) el fogja vinni elõlük a díjakat 😞

GregSB
Szerintem nagyon jó lett, az elsõ 4 szám a beszteszt, de a többi is teljesen rendben van. A kedvencem a Map of the problematique, képes vagyok egymás után többször is meghallgatni 😊

PíszLávJuniti
teljesen más mint az eddigiek. nekem szokatlan, és annyira nem bejövõs - eddig -.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Desiderata
megjelent az új album, valaki már hallotta?
aham, és milyen volt?

hullabaloo nem egy nagy durranás?
igaz hogy a galstonbury koncert veri magasan, de azért ez is egy fasza koncert

amúgy vasárnap lesz pesten a rocktogonban egy koncert amin ismerõsem játszanak nagyrészt muse-t, plusz 1-2 saját számot

Andi

avi-ba kaptam le

nemcsakfeel
mien extrák vannak rajta?

*hihi ** *

lekaptam netrõl dvd-t
sajna nem egy nagy durranás, inkább összes klip dvd kellene

nemcsakfeel

és már üvölt micro cuts

*hihi ** *

szacsi
htx ^^

:-O http://www.ashes.hu O-:

aeris
juj szeressük^^

nemcsakfeel

*hihi ** *

ha a többire is kiváncsi vagy, itt meghallgathatod!

szacsi
Az Origin of Symmetry megvan, bár még nem hallgattam...maj most út közbenö

:-O http://www.ashes.hu O-:

vannak jó számaik!
oldaluk

nekem legjobban a Muscle museum címû számuk tetszik
a klipben mindenki sír: Muscle museum klip

többi klip
Real Alternative player

O0D:
igyekszik az ember 😄DD
ahogy kinéznek, egy kicsit buzisan az elég érdekes, tehát az az oldaluk nem igazán nyer meg, de amit csinálnak, szal sztem vannak nagyon kira számaik, kivéve az akusztikusat.

Hajrá Dózsa György!

ismerjük, nemszeressük....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Taranov
Kezdesz egy kicsit sok topikot nyitni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

O0D:
Errõl a bandáról lenne szó:

Hajrá Dózsa György!

← ElőzőOldal 3 / 3