Fiatal foci csillagok

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új Zidane, Ronaldo egyikből se lett.

ÍMe egy mai fiatal játékos intelligenciája...

a képen Kacidisz látható. Tettéért örökre számûzték a görög válogatottból

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sabcsee
Premier League legnagyobb(angol) reménységei:
1. Jack WILSHERE
2. Daniel Sturridge
3. Danny Welbeck
4. Tom Cleverley
5. Kyle Walker
6. Phil Jones
7. Alex Oxlade-Chamberlain
8. Raheem Sterling
9. Kieran Gibbs
10.Chris Smalling

kaka

Paul Papp az román játékos, tuti erdélyi:)

297: Ja fáradt voltam már nem figyeltem csak linkeltem:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Radoslav Kirilov
Roberto Inglese
Ekuban (nem tudom milyen Ekuban :D)
Federico Maccarone
Adrian Stoian
Isaac Cofie
Paul Papp
Nicola Bellomo
Mario Sampirisi
Marco Silvestri
Sergio Viotti
Nicola Rigoni
Diego Farias
Nestor Djengoue
Guenouche Mehdi (nagy focista lesz)
Tuti kihagytam még valakit... :D
Effe88
te vak vagy??XDXD

ott van a képen
bolívia-Oriente Petrolero csapata:D:D

Pedro Azogue

ezt a játékost felfuttattam a FIFA 13-ban:D:D:D Amúgy kajak nem tudom hol játszik sehol nem írják.

DasIsFuck
pedig ott van pénz...ja bocsXD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

baszki:D:D:D micsoda jóslások

Torres mondjuk tényleg jó volt és a Liverpoolos idõszakában is nemcsak az Atleticoban. Legjobb csatárok egyike volt, talán, ha átigazolna újra tündökölne

Érdemes a topikot az elejétõl olvasni. #38 :D #224 :D

REAL MADRID

Kerlon volt a fókcseles brazíl az se vitte sokra:D

meg Keirrison se

bakkerman
inkább adják kézrõl kézre a 32-33 éves lepukkant játékosokat,a lényeg,hogy ne kelljen a zsebbe nyúlni :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez baj az olasz csapatokkal nem próbálják ki a fiatalokat. Ez is szerencsétlen nem kapott lehetõséget...

DasIsFuck
csak a németekrõl, illetve a BVB-be játszókról a véleményem:

Götze,Reus-ból kétségkívül világklasszis lesz.
bár még az igazán angy klasszis teljesítmény hiányzik, de a vb-re szerintem kijön belõlük.
Müller,Kroos már elég tapasztalt és már most is klasszisok a maguk nevébe.
Levandowsky-nál viszont fontos lesz az elkövetkezendõ 1-2 év, hogy hova igazol, eggyáltalán el igazol-e..
mert õ még akár el is tûnhet ha elmegy egy Man city vagy hasonló klubba.
Hummels szintén már az eggyik legjobb német védõ.
Subotic szintén nagyon jó már most, de még nála is hiányzik az a kiemelkedõ teljesítmény.

bakkerman

DasIsFuck
na ismeritek már a Mambada Libbalát XD<#banplz>

ha komolyak akarunk lenni akkor

Götze
Reus
Müller
Kroos
M'Vila
Pogba
Levandowsky
Badstuber
Alba
Hummels
Subotic

elég fiatalok és nagy jövõ vár rájuk, persze ezek között a fiatalok között is már van tapasztaltabb

Effe88
ja

ifj. Orbán Viktor

már, ha van ilyen<#idiota>

Effe88
adorján krisztián

Gróf Dévid

Effe88
fecesin

Vass

Effe88
filkor

Benzia
Nathan Ake
Lucas Piazon
Eden Hazard
Emre Can
Zouma

DasIsFuck
jó most akkor én is feltudok noname játékosokat szerkeszteni fifába atomtehetségessé xD

bakkerman
Czvek Eddly-re is érdemes odafigyelni,cseh korosztályos válogatott,a slavia prahaban tolja,fm-ben 4,5 csillagos

DasIsFuck
Mambada Libbalát ismeritek?
hatalmas játékos lesz belõle!!!

szucsy89
Hát, ez nem jött be Gabber :p

Én is írok pár nevet, hátha pár év múlva aranylabdások lesznek!

El Shaarawy
Neymar
Oscar
Eriksen
Balotelli
Effe88
gera zoli

a vb-n is nem egy új névvel lehet találkozni, akik mondjuk jó néhány meglepetést okoztak:D
bár azért azt el lehet mondani az idei vbrõl, h eddig eddig nem volt vmi izgalmas, bár a hangulatot lehet tetõzni:D:D ha haverokkal vagy és van pia akkor nincs gond, ma is valszeg westend tetõterasz lesz!!!! ott minden megvan így egyszerre<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
hullabaloo
El kellett volna olvasnod ezt: Mi a pálya?, lehet h akkor már a bundesligában tolnád :)

jancso22
Itthon nincs esélyük a fiataljainknak olyan szintre fejlõdni, mint mondjuk angliában vagy spanyolban. Ha annó tehettem volna és lett volna rá lehetõség én is kimentem volna.. Ehelyett maradt a megye 1 :)

Szerintem jelenleg a legtehetségesebb magyar játékosok, az Koman és Szalai! Még szerencse, hogy hamar kikerültek külföldre és nem fásultak be...
Divizio88
tokeletesen egyet ertek <#worship>

HIP-HOP ARAD

nembaj, ennyit megér :D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

jaja

hunbasser
õmiatta vonták le? :O

amúgy levonták,ha nem vonták volna le,simán bajnokok lettek volna

ReaL MaDRid x siempre

jah és le is vontak asszem a Haladástól ez miatt 11pontot, vagy csak akarnak?!

France men
Samir Nasri... szerintem a legnagyobb francia tehetség!

München ist ROT!!!

hunbasser
az igen!ezek szerint komolyan veszik.sok sikert kívánok neki (hivhatta volna a Real is,Enzo Zidanenal játszott volna együtt)

ReaL MaDRid x siempre

nono84
Már megtaláltam.
<#taps>Nem tenne rosszat a magyar focinak az biztos. Kiváncsi vagyok mekkora tehetség lehet ha ennyi idõsen leigazolják.Link

Messivel :D

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hunbasser
én úgy tudom,h már leigazolták

ReaL MaDRid x siempre

nono84
Volt a Nemzetisportban egy cikk pár hete, hogy egy 12 éves gyereket ,ha jól tudom pont a Haladástól két hétre a Barca teszteli. Õ róla mit tudni?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

csm
és már a sampban is bemutatkozott :D

BMW 325 iX Rallye Car :)

vmvr
LTC!!!:)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
Zidane fia,Enzo Zidane

még csak 12 éves,de a mozgása ugyanaz,mint az apjáé,szóval meg van oldva az utánpótlás ^^

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úristen,te vmvr haverja vagy? -.-

ReaL MaDRid x siempre

http://www.youtube.com/watch?v=wRKM5-q6uoQ
Oldal 1 / 7Következő →