Fiatal foci csillagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÍMe egy mai fiatal játékos intelligenciája...
a képen Kacidisz látható. Tettéért örökre számûzték a görög válogatottból
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. Jack WILSHERE
2. Daniel Sturridge
3. Danny Welbeck
4. Tom Cleverley
5. Kyle Walker
6. Phil Jones
7. Alex Oxlade-Chamberlain
8. Raheem Sterling
9. Kieran Gibbs
10.Chris Smalling
kaka
297: Ja fáradt voltam már nem figyeltem csak linkeltem:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Roberto Inglese
Ekuban (nem tudom milyen Ekuban :D)
Federico Maccarone
Adrian Stoian
Isaac Cofie
Paul Papp
Nicola Bellomo
Mario Sampirisi
Marco Silvestri
Sergio Viotti
Nicola Rigoni
Diego Farias
Nestor Djengoue
Guenouche Mehdi (nagy focista lesz)
Tuti kihagytam még valakit... :D
Pedro Azogue
ezt a játékost felfuttattam a FIFA 13-ban:D:D:D Amúgy kajak nem tudom hol játszik sehol nem írják.
Torres mondjuk tényleg jó volt és a Liverpoolos idõszakában is nemcsak az Atleticoban. Legjobb csatárok egyike volt, talán, ha átigazolna újra tündökölne
REAL MADRID
meg Keirrison se
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Götze,Reus-ból kétségkívül világklasszis lesz.
bár még az igazán angy klasszis teljesítmény hiányzik, de a vb-re szerintem kijön belõlük.
Müller,Kroos már elég tapasztalt és már most is klasszisok a maguk nevébe.
Levandowsky-nál viszont fontos lesz az elkövetkezendõ 1-2 év, hogy hova igazol, eggyáltalán el igazol-e..
mert õ még akár el is tûnhet ha elmegy egy Man city vagy hasonló klubba.
Hummels szintén már az eggyik legjobb német védõ.
Subotic szintén nagyon jó már most, de még nála is hiányzik az a kiemelkedõ teljesítmény.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Götze
Reus
Müller
Kroos
M'Vila
Pogba
Levandowsky
Badstuber
Alba
Hummels
Subotic
elég fiatalok és nagy jövõ vár rájuk, persze ezek között a fiatalok között is már van tapasztaltabb
Nathan Ake
Lucas Piazon
Eden Hazard
Emre Can
Zouma
hatalmas játékos lesz belõle!!!
Én is írok pár nevet, hátha pár év múlva aranylabdások lesznek!
El Shaarawy
Neymar
Oscar
Eriksen
Balotelli
bár azért azt el lehet mondani az idei vbrõl, h eddig eddig nem volt vmi izgalmas, bár a hangulatot lehet tetõzni:D:D ha haverokkal vagy és van pia akkor nincs gond, ma is valszeg westend tetõterasz lesz!!!! ott minden megvan így egyszerre<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
amúgy levonták,ha nem vonták volna le,simán bajnokok lettek volna
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
<#taps>#taps>Nem tenne rosszat a magyar focinak az biztos. Kiváncsi vagyok mekkora tehetség lehet ha ennyi idõsen leigazolják.Link
Messivel :D
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
még csak 12 éves,de a mozgása ugyanaz,mint az apjáé,szóval meg van oldva az utánpótlás ^^
ReaL MaDRid x siempre