Hooligans
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt tombolnak fél km-re, kussolhatnának már...
Én szeretem a Hooligans zenéit. Fõleg az új albumukat a Privát Menyországot... 😊
Szeretema hooliganst DE NEM EZT!Ez az új album egy kalap SZAR!Értelmetlen gagyi zene és szövegek!Mostmár tuti hogy a 14éves tinicsajokat akarják megcélózni!Egyszó mint 100 mindenidõk legszarabb hooligans albuma!
Háát nem tudom.. Eddig a lemezeket nem igen hallgattam, de a klippek tetszettek....Gondoltam beruházom az új albumra....háát..hááát....
Szóval az elsõ 3 szám gyakorlatilag ugyanaz a szám.....a 6. szám után kezd a dolog nagyon elnyálasodni...tegnap Black Label Societyre zúzattam..így nehezen veszi be a gyomrom...hol is a rock?? és a zene nem eladó?? én a zene nem eladóhoz valami olyat gondolnék, hogy Slash Ain't Life Grand ..nem mondom, hogy rossz, de nekem nem mond semmi újat.
Szóval az elsõ 3 szám gyakorlatilag ugyanaz a szám.....a 6. szám után kezd a dolog nagyon elnyálasodni...tegnap Black Label Societyre zúzattam..így nehezen veszi be a gyomrom...hol is a rock?? és a zene nem eladó?? én a zene nem eladóhoz valami olyat gondolnék, hogy Slash Ain't Life Grand ..nem mondom, hogy rossz, de nekem nem mond semmi újat.
Huligenysz...a legszégyenletesebb, legszutykabb "zenekar" a magyar popszcénában...persze csak a No Thanx után... <#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#gun>#gun>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Hooligans forever!!!!!!!!!!!
Vasárnap adtak közel kétórásat Tfüreden, nagyon megszerettem õket 😉
Nagyon jó pörgõs volt, még az is belefért h a gitáros elesett a hangfalról lejövet szám közbe 😄
Nagyon jó pörgõs volt, még az is belefért h a gitáros elesett a hangfalról lejövet szám közbe 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Öt rendõr erõszakolta meg Zsanettet (a Hooligans-gitáros, Késmárki Zsolt barátnõjét) <#wow2>#wow2>
volt nemrég itt Kecskeméten koncert, nem voltam, de néha hallani véltem olyasmiket hogy "legyen valami" 😄 alvás helyett jól jött :-)
Kuss!-magyarázta.
Hotel Mámor...<#nyes>#nyes>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Tóth Tibi a magyar egyetemes kultúra koronázatlan királya. Gratulálok!
CSAK EGYSZER TUDD MEG MIT JELENT MAGYARNAK LENNI SZERBIÁBAN!!!!!!
AZTÁN MEGDÖGÖLHETSZ!
CSAK EGYSZER TUDD MEG MIT JELENT MAGYARNAK LENNI SZERBIÁBAN!!!!!!
AZTÁN MEGDÖGÖLHETSZ!
Hooligans cd nyerhetõ
gondoltam hátha valakit érdekel
gondoltam hátha valakit érdekel
FElvettelek már msn-re😊
Nem minden dal jó de a 14 számból 9-10 szám igencsak jóra siekredett és végre visszatértek a rockhoz kevés lassú számmal hála a jó égnek nagyon jólett az album...
remélem az én tetszésemet is elnyeri, de biztos vagyok benne, eddig minden daluk nagyon bejött....😊)
xD
Nekem megvan az új album és igencsak ütõs lett nagyon bejön
elvileg kijött egy új album
elõzõrõl a Vírus (vagy mi) egész tûrhetõ volt, 2 napig hallgattam aztán meguntam 😊, van hasonló kaliberû dal az új lemezen?
elõzõrõl a Vírus (vagy mi) egész tûrhetõ volt, 2 napig hallgattam aztán meguntam 😊, van hasonló kaliberû dal az új lemezen?
Óké!Az jó lesz!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
az tény, hogy régen nagyon ottvolt a funky-rocknroll amit nyomtak, onnan látszik, hogy értik a dolgukat mind, csak hát a pénz... :S 😞
Kuss!-magyarázta.
Hát régen jó volt,de ezek az ujjak!!!!A Virus cimû szám egyébként egy Blink 182-szám aki nem tudja.Ügyes nyúlás.Egy másik egy az egyben John Frusciante!!!Szegény Tóth Tibor gitáros!!!!Elfogyott az összes ötlete és nyúl mindent ami épp tetszik neki!!!De azért 36évesen good charlotténak öltözni:-)Gratula!!!Ez a deszás fazon ezekhez a fiukhoz már nagyon gáz.Még ha 20-évesek lennének talán,de....Én csalódtam bennük de nagyon.Hová lett a régi jó Rock'N'Roll???Ez a pop-rock-funky kulimájsz lassan a back street boys-hoz fog hasonlitani.A Pénzért a RockNRoll-t is megölték!!!!Elkurvultak a kemény hooligánok!!!Mióta a Nox managerre átvette õket még gázabb...Vén bohócok szerintem akik nem tudják meddig lehet a pénzért elmenni.Lassan Trafónak öltöznek majd mert az lessz a mÓdi!Haggyuk mááá ezt.Hooligánok,röhög a vakbelem <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Sziasztok!
Keresek egy hooligans számot.Nemtudom a cimét sajnos,de valami ilyesmi volt benne hogy:"nekünk a nõ szöke szeme mint a tenger".
Ez kellene.Hol lehet letölteni.Vagy ha valakinek megvan az szóljon!
Elõre is köszi!!!
Keresek egy hooligans számot.Nemtudom a cimét sajnos,de valami ilyesmi volt benne hogy:"nekünk a nõ szöke szeme mint a tenger".
Ez kellene.Hol lehet letölteni.Vagy ha valakinek megvan az szóljon!
Elõre is köszi!!!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerûbb együttes?- SZAVAZZ!
ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142
ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142
Sziasztok , valahonnan lelehet tölteni a "menny tovább" címû számot, ha igen kérjek linkeljétek be, mert nagyon király !
én is ugggyanígy tettem volna a helyükben😄 míg én énekelek /zenélek egy csákó felküzdi magát a rajongókon át az elsõ sorok közé hogy mutogasson és fél kezével a sört lötyögtesse kifele. nah jó, legalábbis szó nélkül nem hagyom:o)
(+ reklámnak sem utolsó..hooligans a tévében, ingyen és bérmentve!)
(+ reklámnak sem utolsó..hooligans a tévében, ingyen és bérmentve!)
egy jó ingyenrekklám is a banda számára!
hát nemtudom, énis lefejeltem volna azt az embert ha nekem szidta volna az anyámat, nemtudom a média mért kapja fel enyire, mert szerintem természetes dolog, de ezek ugy álitják be hogy a "rajongó" az áldozat, tudtommal nemlett komolyabb baja...
"..amit Viván+rádióban nyomatnak arról mindenkinek van véleménye vagy jó, vagy rossz, és sajnos vonzza a csõcseléket.." azért vonzza a csõcseléket mert azoknak készül, kénytelenek olyan zenét csinálni huligánszék amit a csõcselék megkajál és amit a rádiók orrvérzésig játszhatnak! (késõbb aztán ez a réteg fogja a különféle díjakig repíteni a bandát!)
honnan lehet felismerni a csõcselék slágereket ?
a fülünkön megy be, majd a könyökünkön jön ki!
honnan lehet felismerni a csõcselék slágereket ?
a fülünkön megy be, majd a könyökünkön jön ki!
"..Játszom, mint egy bohóc a színpadon!.." /Hooligans-Játszom/ <#nyes>#nyes>
ahogy rokkerzsolti mondja: Neszójjábe!! <#mf2>#mf2> Beszótáá?...<#boxer>#boxer>
ahogy rokkerzsolti mondja: Neszójjábe!! <#mf2>#mf2> Beszótáá?...<#boxer>#boxer>
éppen ezen filóztam, más koncerteken valaki fújjol, azt azonnal orrbanyomják
jaja! De azért egy kicsit õk is hibásak, mert ha nem törõdnének velük akkor a rajongók úgy is elintézik, vagy a biztonságiõr!
xD
sajnálatos, hogy ilyen dolog megtörténik, valaki azért megy ki koncertre, hogy anyázzon + mutogasson
meg is értem, hogy elegük van már a sok "rajongóból"
talán ha Viva nem kapná fel a bandát ennyire, akkor egy békésebb réteg "szeretné" õket, mert amit Viván+rádióban nyomatnak arról mindenkinek van véleménye vagy jó, vagy rossz, és sajnos vonzza a csõcseléket
meg is értem, hogy elegük van már a sok "rajongóból"
talán ha Viva nem kapná fel a bandát ennyire, akkor egy békésebb réteg "szeretné" õket, mert amit Viván+rádióban nyomatnak arról mindenkinek van véleménye vagy jó, vagy rossz, és sajnos vonzza a csõcseléket
aha....a fiuk felgyógyult 1 majdnem halálos betegségbõl makkegészségesre, és a hooligansat meghívták sztárvendégnek
Kuss!-magyarázta.
Oldal 1 / 3Következő →