GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak a Video problémámra kéne megoldás! :/
www.sciennet.com/enyimeee
Erre szeretnék megoldást keresni, esetleg valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném, már órák óta szenvedek vele...
Club3D GeForce 7600 GS-em van a legújjabb Nvidia driverrel.
www.sciennet.com/enyimeee
PedÍg egészségesebb ha leszeded mejd utánnarakaod az újat.
Az innok ALAPBÓL nagyon melegszenek..
Amúgy 1 általán nincs meleg.
Legalize!
Ha az alkatrészek nagyon melegednek, az lehet a táp miatt is.
Fogadok, ha megtoldod a géped 1 márkás táppal(400 as chieftech 10500+áfa xal kb 11000), akkor a melegedés is kissebb lesz, és nemlesznek problémák a VGA val.
A másik pedÍg az, hogy a 6600 GT iszonyatosan "forrófejû", szóval mindenképpen vagyél rá 1 tisztességes hûtõt, én a zalman vf 700 ast javaslom, mert azt tudom, hogy mekkora javulást hoz.(Osztálytársnak is az van, és neki is a melegedés volt az 1 ik problem)
Szóvalkell 1 táp, följebb Írtam+a Vf700 ami kb 6-7 k...Abból is a sima CU -t vedd mert az al-cu 1 nagy rakat sz@r.
Legalize!
Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
Nem melegszik a VGA?
Az a bajom, hogy néha amikor bekapcsolom a gépem akkor csíkos a kép és amikor már betöltõdik a windows akkor az egész kép eltünik mintha ki lenne kapcsolva a monitor, ilyenkor úgy szoktam megoldani a problémát, hogy kikapcsolom a gépet és fél percre kihúzom a gépet a konektorból aztán amikor visszakapcsolom akkor meg van rendessen kép. Biztos, hogy nem illesztési probléma van, a videókártyám GeForce 6600 GT
Legalize!
Lenne egy hülye kérdésem...<#idiota>#idiota>
Egy GeForce 6600 GT kártyám van és igazából eddig leszartam, hogy újabb driverek jöttek ki, mindig a mellékelt cd-n találhatót használtam.
A legutóbbi windows install után viszont gondoltam egyet és letöltöttem a legfrissebbet.
Ha megint kijön egy frissebb driver, akkor a jelenlegit elõször uninstalláljam, vagy mehet egybõl a talepítés (és az majd felülírja az aktuálisat)?
Tudom elég alap dolgot kérdeztem, de mint említettem eddig nem foglalkoztam ezzel.
Elõre is köszi a segítséget.
Történelem:
2005 februárban vettem egy 6800 GT kártyát. Egy hónap után meghalt, kicserélték, majd az a jószág ment októberig. Az is meghalt.
Na, gondoltam, akkor ilyenbõl többet nem kérek, kértem egy Ultra verziót. Az múlt hétig bírta. Szépen kifogtam. Gari persze már ugrott, kártya így ment vissza a dobozába dísznek. (Ennyi pénzért dísznek jó lesz.)
Fogtam azt vettem egy Inno7600GT-t azt jónapot. Legalább legyen egy normális vkártya amin lehet idõnként játszani. Meg vagyok elégedve vele, olcsó volt, jobb is mint a 6800-asom és alig melegszik, plussz nem kell neki tápcsati sem az oldalába.
Gondolkodtam, hogy x1950pro legyen, de az az igazság, annyira nem érdekelnek már a játékok. Inkább értelmesebb dolgokra költöm a pénzem.
Ennyit még nem szívtam géppel kapcsolatban, de olvastam anno, meg másoknak is ment tönkre ilyen kártyája, hogy szériahibás lett ez a sorozat. Gondoltam leírom ide, biztosan másnak is volt ilyen pech sorozata.
erre is tippelek...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Az ilyen szarok szépen,lassan ölnekk..sajnos..
bár az alapméretezettnél is lehetne állogatni.
amugy 4bitrõl még nem is hallottam...
lehetséges h a mercury kifingatta
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
És azért az a mercury akármi tápcsodát gyosan hajÍtsd ki a francba...
Az az áramingadozással zépen, lassan mindent kinyÍr a gépedbe.
de kipróbáltuk más tápokkal is de semm i nicns alami ötletetek mi lehet ?
szerinted érdemes frissíteni a videokártya bioszát, vagy nagyon macera?
valaki tudna egy leírást adni a bios frissítéshez? egyáltalán érdemes megcsinálni? inno3d 6600gt-m van (agp) és pci-e -enk érzékeli a rendszer
+ sztem egy játék ez miatt bugosodik be sztem (splinter cell chaos theory, de viszont a régebbi driverrel jól mûködik)
Mien a tápja??márka-watt.
Próbáljátok meg kicsetélni a tápkábelt1 másikra.
Egyébként nekem 6800GT 80 foknál kezdi el szórni a szemetet. Tehát javasolt 80 fok alatt maradni. Legalábbis ennél a szériánál.
Hol lehet azt megnézni vagy beállítani hogy mi az a hõmérséklet amin még jó és nem hal be a gép?
Next PC upgrade: 2022
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"
Maximumtradenél Debrecenben 30e fölött akarták adni<#wow1>#wow1>, de montam nekik, hogy felejtsék el.<#ejnye1>#ejnye1> Kb. 15-18e ft-ra gondoltam.
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Szerintem nyugodtan tedd fel kapásból az újabb drivert !