GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig ATI kartyaim voltak es ez az elso NVIDIA card ami a gepemben fut....meg is vagyok elegedve vele, mar ami a teljesitmenyt illeti..azt azert sajnalom hogy a "kis" felbontasban nem tamogatott a wide
Remelem majd azert a driver - ek frissitese hoz eredmenyt.😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tudom hogy nem feltetlenul jo helyre irok, de egy kis segitsegre szorulnek.
Meghozza abban kernem a segitsegeteket hogy van nekem egy 7600 gt kartyam es hozza egy 19" wide moncsim...de a kartya felbontasaiban csak 1440x900 van ami a wide felbontasra jo, es szeretnem alacsonyabb felbontasban nezni a moncsimat.😊 mondjuk 1280x720...erre van valami megoldas?
Ez a problema a 6800 nal is felmerul?
Elolre is koszi a segitseget....egy gyakorlatlan forumozo.😊
csao Asim
A többivel nincsen általában probléma.
Szvsz max 10k amit még megér. (esetleg ha valami nagyobb márka esetleg garis akkor 12k DE TÖBBET NEM ÉR!!!)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Ajánlottak nekem egy használt 6600 128bit 256MB os sima (nem GT és nem Se azt mondta a srác, hogy nincs egyéb jelzése)12-15e.ft megéri megvenni? menyiért manapság az ilyen kártya kb? van e ezekkel valami gáz?.
Köszi CSao Asim
letöltöttem egy NVIDIA beta drivert (93.81 November 28, 2006) ami persze angol... és letöltöttem az Ntune programot amiben minden nyelv benne van és mikor telepítem akkor autmatikusan magyarral teszi föl és hát nekem speciel magyar+ angol egy programban hát.. nem szeretem vagy legyen angol vagy magyar de inkább angol... szal hol tom megcsinálni h autómatikusan angollal tegye föl??? ja és ha fölteszem magyarral akkor a menüt nem úgy ábrázolja ahogy kéne:
hanem így:
vki vmi ötlet????
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A kiolvasás problémám megoldódott az új everest feltelepítésével. A TV-out nem hiszem hogy ilyen egyszerû, ezekszerint nem függött össze a 2 dolog.
Kipróbáltunk másik vga-t, másik kábelt, másik gépet, tuti hogy a kártyámnak van baja. De így biztos hogy hw hiba lesz, mert már a gép bekapcsolásánál sem jön kép, ahol még driver sem dolgozik. A másik kártyával jött, meg régen ennél is. esetleg így valami megoldás?
Üdv!
Csabi
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Remélem még nem volt ilyen hsz, nem volt idõm végigolvasni közel 8000 hsz-t.
A problémám az lenne, hogy van nekem kb másfél éve egy MSI NX6800GS-TD256e kártyám. Úgy fél éve észrevettem, hogy nem akar menni a tv-out. Talán mikor az elsõ RTM vista megjelent, én feltettem, és abban nem volt jó (driver is beta volt még csak). Elõtte rendszeresen használtam, de mivel azt hittem hogy jólesz a vista egyszer, addig vettem egy asztali dvd-t és nem folgalkoztam a tv-out-al.
Visszadobtam egy ideje az XP-t, megjelent néhány HD-s film, és gondoltam kiteszem a tv-re, mert az asztali lejátszóm azt a formátumot nem szereti, és láttam csodát nem jó a kimenet még mindíg. azóta több kipucolás, reinstall is történt már, de semmit nem javult.
A napokban kérdeztek 1-2 adatot a kártyámról, és mikor everesttel rámentem volna a GPU-ra, egy nagy szürkeség jobboldalt, mintha le lenne tiltva valami. Másik videókártya jó a gépemben, biztos hogy másnak a gépemben semmi baja. Firmware-t keresgettem, de nem találtam hozzá, és persze azt sem tudom hogy kell frissíteni, vagy hogy érdemes-e.
Esetleg valaki tud nekem a problémámban segíteni?
Köszönettel:
Csabi
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Mielõtt azonban elhelyeznéd a szemetesben, próbáld ki esetleg egy másik gépben is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szal többeközött azért kellene nekem uj driver, mert november ota sok olyan játék jött ki, aminél nem ártana egy kis driver oldali optimalizálás.
*Posse*T.W.D*
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
(természetesen honlapot megnéztem, illetve havonta felnézek van e uj, és nem akarom elhinni hogy ennyire leszarják a kicsit régebbi kari tulajokat)
*Posse*T.W.D*
Persze kb. 11 ezret megér, de a te kártyádnál nem erõsebb.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Második, ha a memóriák melegszenek: bordácskákat ragaszthatsz a memória chip-ekre.
Ha a HSI melegszik túl, akkor viszont maximum újrapasztázni vagy barkácsolni lehet, mert azon már alapból kell legyen egy termetes borda.
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Szerintetek jó egy geforce fx6800 gs 512 Gddr3-as videókártya?
tegnap ujra lett vasalva xp, de van egy olyan gondom hogy nem tudok filmet lejatszani-msn en webcam nem megy, de ajtszani tudok ezerrel😄 amikor filmet nyomok be vagy webcammal eroskodok akkor fullra belassul egész gép vmi eszméletlenfokon, vagja valami h milehet? drivereket probaltam mar...
GLDirect 5.02
A GLDirect nem kevesebbre vállalkozik, mint arra, hogy pótolja az OpenGL-illesztõprogram esetleges hiányát vagy a hibákból származó hiányosságait, és lehetõvé teszi az OpenGL-alapú játékoknak és alkalmazásoknak, hogy kihasználják a 3D-gyorsítás elõnyeit a videokártya Direct3D-alapú meghajtóprogramjain keresztül.
HardwareOC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A graf.kártyám sem lehet gyenge,mert az unokatesómnak ugyan ez van és neki hiba nélkül viszi!
Van egy GeForce 6200-os és kéne hozzá új driver!
A hivatalos oldalon nemtom mért,de nem találtam.
V.ki tudna segÍteni?Mert én csak 6800-as hoz találtam!
Elõre is köszönöm!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nekem amikor le állt a ventilátor 100 x (asszem 160 körül volt, meg is ijedtem) fokra felment és volt kép.
Amúgy szomorú lennék, ha konkrétan a kártyádnak (Gainward) lenne baja.
Mert kezdenék izgulni, hogy így járhatok még a jövõbe.
Milyen idõs a tied ?
Sokszor rakod ki-be ?
Esetleg elképzelhetõ, hogy nem érintkezik, tehát vmi törés lehetne a videókari tápcsatiján?
Én jó múltkor jártam úgy, hogy meg állt a ventilátora. Lehúztam a ventilátor csatlakozóját és rá tettem egy másik ventilátort külön táppal csatlakozóval és akkor küldött nekem ilyen hasonló hibaüzenetet, mint amit írtál.
Kártya rendesen ül a foglalatban?
Hûtõventije nem állt le?