Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az enyím szebb :P
szanfarnsziszkó
:)
Már csak a napelem hiányzik belõle :)
Nem tudom mit vártok egy olcsó kisautótól.

Már csak a napelem hiányzik belõle :)
Nem tudom mit vártok egy olcsó kisautótól.

www.gtr-masters.hu
bicskakulcsot nem csináltatsz hozzá? :D
És mi értelme százezreket költeni egy olyan autóra, amely eleve nem ér többet 2-300 ezernél?
De amúgy jó ötlet, ha sokáig akarod használni az autód, és olyanná alakítod ami neked tetszik.
De amúgy jó ötlet, ha sokáig akarod használni az autód, és olyanná alakítod ami neked tetszik.
www.gtr-masters.hu
Az a baj nem valami kényelmes az eredeti ülése a GC verziónak.
Így legjobb egy gyenge minõségû bõrös ülést venni 40 ezer körül, és áthuzni egy minõségi mondjuk nappa bõrrel.
A kormánykerék és a váltó, kézifék bõrözése, minõségi fekete színû bõrrel, kézi varrással 25 ezer ft lesz.
Mûszerfalhoz pedig ki lesz kevertetve festõvel kb ilyesmi bézs színû mûanyag festék.
A mûszerfal aluminium keret 10 ezer ft. (van fa utánzatú is.)
Még az ülésbõröztetést kell megkérdeznem mennyiért bõröznek be egy ülést minõségi bõrrel.
Meg az ülésfûtés kapcsolóit el kell helyezni valahol a kéziféknél.
Így legjobb egy gyenge minõségû bõrös ülést venni 40 ezer körül, és áthuzni egy minõségi mondjuk nappa bõrrel.
A kormánykerék és a váltó, kézifék bõrözése, minõségi fekete színû bõrrel, kézi varrással 25 ezer ft lesz.
Mûszerfalhoz pedig ki lesz kevertetve festõvel kb ilyesmi bézs színû mûanyag festék.
A mûszerfal aluminium keret 10 ezer ft. (van fa utánzatú is.)
Még az ülésbõröztetést kell megkérdeznem mennyiért bõröznek be egy ülést minõségi bõrrel.
Meg az ülésfûtés kapcsolóit el kell helyezni valahol a kéziféknél.
vagy simán az eredeti ülést bõrözteted be...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Úgy gondoltam Golf IV bontott ülést veszek, és áthuzatom bézs bõrrel.
hol kapsz te ehhez bõr ülést?
Egy minõségi bézs bõrüléssel persze még jobban fel lehetne dobni a belteret, ülésfûtéssel, elsõ osztályú börözött kormánykerékkel.
Gyorsan összedobott képek, de a lényeg:
Van olyan festék, amivel ezt el lehet érni, hogy így nézzen ki a mûszerfal, meg ezüst mûszerfalbetét van-e?
Nekem egy nagyon tetszene, csináltam is egy próbaverziót, nem tökéletes, de ilyen lenne:
Eredeti kép:
Módosított mûszerfal (Elegance kivitel) :

Van olyan festék, amivel ezt el lehet érni, hogy így nézzen ki a mûszerfal, meg ezüst mûszerfalbetét van-e?
Nekem egy nagyon tetszene, csináltam is egy próbaverziót, nem tökéletes, de ilyen lenne:
Eredeti kép:
Módosított mûszerfal (Elegance kivitel) :

szevasz kocsis
szép lesz
most monjátok azt hogy nemtetszik a tervem bameg!
Akinek tetszik az lájkolja!!!!! xD
Sokkal férfiasabb karakterisztikát kölcsönöz az automobilnak ez a határozott formaterv.
Ezt egységesen vezetném be az USA ba és HUngaryba is, és japán kínába is megállná a helyét.
A sport modell is morcosabb lenne.
Természetesen már elküldtem a kész terveket esztergomba.
Ez csak egy száraz kompozíció a no1 terv.
Mihint visszajeleznek elküldöm a photowellt.
Akinek tetszik az lájkolja!!!!! xD
Sokkal férfiasabb karakterisztikát kölcsönöz az automobilnak ez a határozott formaterv.
Ezt egységesen vezetném be az USA ba és HUngaryba is, és japán kínába is megállná a helyét.
A sport modell is morcosabb lenne.
Természetesen már elküldtem a kész terveket esztergomba.
Ez csak egy száraz kompozíció a no1 terv.
Mihint visszajeleznek elküldöm a photowellt.
mercedes E320 CDI owner
majd ha kínába én fogom tervezni a csunghuang 590 est akkor majd nézhecc!
mercedes E320 CDI owner
jólvan kocsis, befejezheted

kamu
baszottnagy photoshop
baszottnagy photoshop
Suzuki Swift 2012 (Hungary Facelift modell)
Csak nekem tûnik Cruze koppintásnak? :D
Bár szerintem a hosszú nyújtott lámpás verziótól azért jobb! Sokkal komolyabb.
Csak nekem tûnik Cruze koppintásnak? :D
Bár szerintem a hosszú nyújtott lámpás verziótól azért jobb! Sokkal komolyabb.
mercedes E320 CDI owner
Gondolom már nagyon nem aktuális, de azért leírom:)
Nekünk is jobbra húzott, mint kiderült a gumi volt már rossz. Azóta rendesen megy:)
A fémes hang meg lehet a fék is. Bár azt nem tudom. Nekünk ciripelni szokott kanyarodás közben néha.
Nekünk is jobbra húzott, mint kiderült a gumi volt már rossz. Azóta rendesen megy:)
A fémes hang meg lehet a fék is. Bár azt nem tudom. Nekünk ciripelni szokott kanyarodás közben néha.
ja hogy te el is akarod vinni :D
jaa :D
kíváncsi vagyok, hogy melyik kereskedõ fogja hagyni, hogy te lemérd
kíváncsi vagyok, hogy melyik kereskedõ fogja hagyni, hogy te lemérd
veszel?
Mindjárt rendelhetõ az új swift sport.
Az ára 18.490 EURÓ, azaz kb itthon 5,2 millió forint lesz.
A végsebesség 195 km/h lesz. (ez nem valami sok, az elõd is tudott 200-at...)
És menni fog 95-ös benzinnel is. (az elõdbe 98-as kellett)
Gyorsulást majd lemérem.
Az ára 18.490 EURÓ, azaz kb itthon 5,2 millió forint lesz.
A végsebesség 195 km/h lesz. (ez nem valami sok, az elõd is tudott 200-at...)
És menni fog 95-ös benzinnel is. (az elõdbe 98-as kellett)
Gyorsulást majd lemérem.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Ezt az enyhén jobbra húzást egy futómû beállítás valószínûleg orvosolhatja, többnyire az elsõ futómûvek elállítódása, helytelen beállítása tud ilyen problémákat okozni.
Én csapágyra tippelek de csak tipp nem vagyok autószerelõ.
De swift sedanja van apáméknak is és mintha lett volna valami ilyesmi.
De swift sedanja van apáméknak is és mintha lett volna valami ilyesmi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sziasztok!
Péntek óta én is tulajdonosa vagyok egy 2000es évjáratú ezres suzuki swift-nek..
azóta elöjött 2 probléma.. az egyik enyhe jobbra kanyarodáskor fémesen súrlódó hangot ad ki a kocsi, de ha megpöccintem a kormányt balra akkor abba hagyja... ez mitõl lehet , mi a baja? nagyon idegesít hogy vmi komoly baja van
a másik hogy enyhén jobbra húz az autó... ez orvosolható valahogy? próbáltam hogy elengedtem a kormányt és erõsen rá léptem a fékre.. akkor nem húzott el sehova.
köszi a válaszokat elõre is.. remélem nincs komoly baj.. elég ideges vagyok miatta.
Péntek óta én is tulajdonosa vagyok egy 2000es évjáratú ezres suzuki swift-nek..
azóta elöjött 2 probléma.. az egyik enyhe jobbra kanyarodáskor fémesen súrlódó hangot ad ki a kocsi, de ha megpöccintem a kormányt balra akkor abba hagyja... ez mitõl lehet , mi a baja? nagyon idegesít hogy vmi komoly baja van
a másik hogy enyhén jobbra húz az autó... ez orvosolható valahogy? próbáltam hogy elengedtem a kormányt és erõsen rá léptem a fékre.. akkor nem húzott el sehova.
köszi a válaszokat elõre is.. remélem nincs komoly baj.. elég ideges vagyok miatta.
Tisztelt Suzuki Swift tulajdonosok!
Eladó az alábbi linken megtekinthetõ KIFOGÁSTALAN állapotú 2005-tõl gyártott Suzuki Swiftekbe való multikormány.
Suzuki Swift multikormány
A kormány teljesen gyári, újszerû állapotban van! Sehol nincs lekopva, a markolat nincs simára dörzsölve, a kapcsolók is hibátlanok, egyszóval KIFOGÁSTALAN állapotú a kormány, de ez a képeken is látszik.
Akit esetleg érdekel, annak elérhetõ vagyok a 20/541-6610 telefonszámon, és a [email protected] címen.
Üdv: Varga Ádám
Eladó az alábbi linken megtekinthetõ KIFOGÁSTALAN állapotú 2005-tõl gyártott Suzuki Swiftekbe való multikormány.
Suzuki Swift multikormány
A kormány teljesen gyári, újszerû állapotban van! Sehol nincs lekopva, a markolat nincs simára dörzsölve, a kapcsolók is hibátlanok, egyszóval KIFOGÁSTALAN állapotú a kormány, de ez a képeken is látszik.
Akit esetleg érdekel, annak elérhetõ vagyok a 20/541-6610 telefonszámon, és a [email protected] címen.
Üdv: Varga Ádám
Meg ha ugyanolyanra csinálnák meg mint amilyen a koncepció, akkor az durván nyálcsorgatós lenne, de nem így szokták az autógyárak.
Hajrá Magyarország!
Semmi baj nincs, csak az új motor árát akkor költsék normális futómûre, fékekre, hogy tényleg Handling-on legyen a hangsúly :)
Turbo-kit,et úgy is lehet rá majd kapni, sõt a régi swift-é is jó lesz rá, volt egy csávó, aki saját magának építette meg, olyan 5-600 ezerbõl, úgy hogy még mindig mûködik, és olyan 150-160 lóerõs.
Tehát, így még nyerõ lehet, ha rendes pályázásra alkalmas fékei, és futómûve lesz.
Az elõzõbe is állítható Koni szettet kellett venni, hogy pályán használni lehessen.
Turbo-kit,et úgy is lehet rá majd kapni, sõt a régi swift-é is jó lesz rá, volt egy csávó, aki saját magának építette meg, olyan 5-600 ezerbõl, úgy hogy még mindig mûködik, és olyan 150-160 lóerõs.
Tehát, így még nyerõ lehet, ha rendes pályázásra alkalmas fékei, és futómûve lesz.
Az elõzõbe is állítható Koni szettet kellett venni, hogy pályán használni lehessen.
www.gtr-masters.hu
úgy tuti, hogy többen vennék
viszont megnéznék egy Swift Sportot valami tuti kis turbómotorral is. :)
Hajrá Magyarország!
Valahol olyat olvastam, hogy a régi ezres swifteknél vezérmûszíj szakadás esetén nem keletkezik kár a motorban, mert a dugattyú nem tud beleütni a szelepekbe. Ez igaz vagy kamu? Esetleg akinek már elszakadt leírhatná ide a tapasztalatait.
nem nagyon kell majd itt senkinek a magas ára miatt, az tuti...
meg ha a japánból szállítás megint úgy fog menni, mint pl az sx4 sedan-nál, akkor nem fogja senki kivárni a hónapokat
meg ha a japánból szállítás megint úgy fog menni, mint pl az sx4 sedan-nál, akkor nem fogja senki kivárni a hónapokat
de ilyen finomságokat még nem tudtunk:
"Az új Swift Sport a korábbival szemben már nem öt, hanem hatfokozatú manuális sebességváltót kap, ám újdonságként a kormányról is kapcsolható hatfokozatú automata is kérhetõ lesz. A 2012 elején piacra kerülõ autó várhatóan számos részletet megörököl a koncepció modelltõl, de annál sokkal visszafogottabb lesz. Természetesen a nagy felnik, peres gumik, a feszes futómû és Brembo fékrendszer jár majd hozzá, ahogy spoilerek és a sportülések is."
ui: Remélem ellesték a VW duplakuplungos megoldását, ha már partnerek.
De sajnos ennek részben ellentmond az, hogy nincsenek valami jóba.
Meg még annyi, hogy Japánból fogják szállítani, mint az elõzõ modellt, így gondolom a fullos swiftnél is drágább lesz vagy 20%-al, tehát olyan 5-5,5 millióra gondolok... <#nemtudom>#nemtudom>
"Az új Swift Sport a korábbival szemben már nem öt, hanem hatfokozatú manuális sebességváltót kap, ám újdonságként a kormányról is kapcsolható hatfokozatú automata is kérhetõ lesz. A 2012 elején piacra kerülõ autó várhatóan számos részletet megörököl a koncepció modelltõl, de annál sokkal visszafogottabb lesz. Természetesen a nagy felnik, peres gumik, a feszes futómû és Brembo fékrendszer jár majd hozzá, ahogy spoilerek és a sportülések is."
ui: Remélem ellesték a VW duplakuplungos megoldását, ha már partnerek.
De sajnos ennek részben ellentmond az, hogy nincsenek valami jóba.
Meg még annyi, hogy Japánból fogják szállítani, mint az elõzõ modellt, így gondolom a fullos swiftnél is drágább lesz vagy 20%-al, tehát olyan 5-5,5 millióra gondolok... <#nemtudom>#nemtudom>
www.gtr-masters.hu
Készül a suzuki sportmodellje
Fuck Yeah
Polo GTI ellenfél 130 lóerõs szívó motorral <#rolleyes>#rolleyes>
De majd elsõ teszt után meglátjuk!
Ne ítéljük el elõre.
Fuck Yeah
Polo GTI ellenfél 130 lóerõs szívó motorral <#rolleyes>#rolleyes>
De majd elsõ teszt után meglátjuk!
Ne ítéljük el elõre.
www.gtr-masters.hu
a lökhárító érdekelne, honnan tudok ilyet beszerezni? :)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
szép!!
tadam tadam
2001-es suzukiba mikor kell légszûrõt cserélni?
ezer köbcentis
ezer köbcentis