Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali , a szervo olajtartót hol találom sx4 nél?? agyonra kerestem és sehol sem találom , választ elõre is köszi 😊
Online live Set's : https://livesets.com/zsolt/live
értem mit mondasz.
ezér kell nekem suzuki mert megbízható 😊
de lehet az se mind1 kitõl veszed
ezér kell nekem suzuki mert megbízható 😊
de lehet az se mind1 kitõl veszed
hát, ha ismert hiba lenne, akkor már milliószor le lenne írva a neten, de ezekszerint nem az...
én az enyémet (1.3, 94-es) 290-ért vettem, vagyis egy Fiatot beszámoltak 150-ért + 140 kp.
Suzuki szalon használtautós részérõl hoztuk, ott helyben fel is emelték, alá lehetett menni, korrektek voltak nagyon. Kívülrõl ütött-kopott, karcos, horpadt néhol, az tény, de motorikusan kifogástalan. (le is kopogom)
óra szerint 130 ezer volt benne, de ránézésre is reálisnak tûnik ez, olajat sem eszi, benzinbõl se sokat, illetve adták a szervizkönyvét is vele, amit 70 ezerig vezettek, meg a szervizek számlái is megvannak, elõzõ 2 tulaj leinformálható is lett volna, de nem volt rá szükség.
Ebbõl csak annyit akarok kihozni, hogy 300 alatt is lehet jót kifogni, de drágán is lehet szart venni (elõzõ autóm pl.)
Suzuki szalon használtautós részérõl hoztuk, ott helyben fel is emelték, alá lehetett menni, korrektek voltak nagyon. Kívülrõl ütött-kopott, karcos, horpadt néhol, az tény, de motorikusan kifogástalan. (le is kopogom)
óra szerint 130 ezer volt benne, de ránézésre is reálisnak tûnik ez, olajat sem eszi, benzinbõl se sokat, illetve adták a szervizkönyvét is vele, amit 70 ezerig vezettek, meg a szervizek számlái is megvannak, elõzõ 2 tulaj leinformálható is lett volna, de nem volt rá szükség.
Ebbõl csak annyit akarok kihozni, hogy 300 alatt is lehet jót kifogni, de drágán is lehet szart venni (elõzõ autóm pl.)
Hajrá Magyarország!
Na ezt szeretném elkerülni. Én arra tippelek hogy valami logó kábel vagy biszbasz zörög, és hátha ez egy ismert gond. Csak nem tudom hogy tudnék hozzáférni a területhez. Ötletek?
szerintem mindenképpen ugorj be vele egy szervizbe, házilag ez már húzós ügy
Sziasztok!
Van egy 99-es Swift szedánom, Manager kiszerelés vagy milyen. Már egy ideje egészen durva zörgõ, kopogó hang jön a vezetõoldali ajtóból menet közben (nem csak rossz úton, de akkor jobban). Egész konkrétan a hang az ajtó, és az autó találkozási helye környékérõl hallatszik, és nem tudom pontosan megállapítani, hogy az ajtó felöli részrõl, vagy az ajtó után, a lemez mögötti részrõl szól. Amikor kinyitom az ajtót akkor is elég nyikorgósan nyílik.
Van tippetek hogy minek lehet ez a hangja? Lehet házilag orvosolni vajon? Nem tudom hogyan lehetne hozzáférni, akár megtekintés erejéig a lemez alatt dolgokhoz az ajtó környékén. Elõre is köszi a segítséget.
Van egy 99-es Swift szedánom, Manager kiszerelés vagy milyen. Már egy ideje egészen durva zörgõ, kopogó hang jön a vezetõoldali ajtóból menet közben (nem csak rossz úton, de akkor jobban). Egész konkrétan a hang az ajtó, és az autó találkozási helye környékérõl hallatszik, és nem tudom pontosan megállapítani, hogy az ajtó felöli részrõl, vagy az ajtó után, a lemez mögötti részrõl szól. Amikor kinyitom az ajtót akkor is elég nyikorgósan nyílik.
Van tippetek hogy minek lehet ez a hangja? Lehet házilag orvosolni vajon? Nem tudom hogyan lehetne hozzáférni, akár megtekintés erejéig a lemez alatt dolgokhoz az ajtó környékén. Elõre is köszi a segítséget.
hát, 400 ér több jó állapotú van mint 250-300-ér.. ebbõl kiindulva nagyobb eséllyel jobb lenne
mert biztos nem véletlenül 269ezer az autó.. de így fényképek alapján nehéz megitélni.. elmegyünk megnézzük, kipróbáljuk aztán majd kiderül 😊
mert biztos nem véletlenül 269ezer az autó.. de így fényképek alapján nehéz megitélni.. elmegyünk megnézzük, kipróbáljuk aztán majd kiderül 😊
ha 400ezer lenne akkor nyugodtabb lennél ? 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az lesz. 😊 mert azért fura nekem hogyha teljesen rendben van akkor miért ,,csak" 269ezer.
de normálisnak tûnik az eladó.
másik levél: Az autó valóban kiváló állapotban, mivel a korából adódóan elõfordulnak kisebb problémák, jelen esetben pont a jobb hátsó kerékcsapágy, de ennek javítása benne van az árban. Minden autómat átvizsgáltatom és ha szükséges megjavíttatom, tehát én csak olyan autót árulok, amit nyugodt szívvel tudok eladni, tehát a mûszaki állapota felõl nyugodt lehet.
de normálisnak tûnik az eladó.
másik levél: Az autó valóban kiváló állapotban, mivel a korából adódóan elõfordulnak kisebb problémák, jelen esetben pont a jobb hátsó kerékcsapágy, de ennek javítása benne van az árban. Minden autómat átvizsgáltatom és ha szükséges megjavíttatom, tehát én csak olyan autót árulok, amit nyugodt szívvel tudok eladni, tehát a mûszaki állapota felõl nyugodt lehet.
így már teljesen korrekt, beviszed egy szervizbe, 2-3 ezer forintért alaposan átnézik az egészet, ha úgy is oké, akkor szerintem jó biznic
Gondoltam arra én is egyébként 😊 ami a kormányon látszott, nekem is ez jutott eszembe elöször.
irtam a piros suzukisnak egy e-mailt. amire ezt a választ kaptam:
Baja nincs semmi, tökéletesen üzemképes állapotú. Vezetett szervizkönyv???? 17 éves autónál???? Ilyet még ember nem látott, de bármilyen szervizben átvizsgáltatható kifogástalan állapotú az autó.
Átírás költségei "tokkal-vonóval" 53.000 Ft
Amennyiben bármi kérdése van, állok akár telefonon is rendelkezésére. Várom válaszát.
irtam a piros suzukisnak egy e-mailt. amire ezt a választ kaptam:
Baja nincs semmi, tökéletesen üzemképes állapotú. Vezetett szervizkönyv???? 17 éves autónál???? Ilyet még ember nem látott, de bármilyen szervizben átvizsgáltatható kifogástalan állapotú az autó.
Átírás költségei "tokkal-vonóval" 53.000 Ft
Amennyiben bármi kérdése van, állok akár telefonon is rendelkezésére. Várom válaszát.
Ha rendszeresen volt szervizelve (ez a könyvbõl úgyis kiderül),
akkor a lentieken kívül sztem csak ennyi.
Késõbb persze elõjöhetnek kisebb-nagyobb toldozgatások-foldozgatások,
féltengely, kipufogódob, vezérmûszíj, vízpumpa stb. de ez ezzel jár.
Viszont én semmiképp se vennék olyan kocsit (nekem ez a mániám😛)
mint a legelõször linkelt sedan, mert a kormányon látszik az elõzõ sofõr mentalitása..vszeg nem kímélte a kocsit és üveghangig húzatta neki..de ez csak az én hülyeségem.
akkor a lentieken kívül sztem csak ennyi.
Késõbb persze elõjöhetnek kisebb-nagyobb toldozgatások-foldozgatások,
féltengely, kipufogódob, vezérmûszíj, vízpumpa stb. de ez ezzel jár.
Viszont én semmiképp se vennék olyan kocsit (nekem ez a mániám😛)
mint a legelõször linkelt sedan, mert a kormányon látszik az elõzõ sofõr mentalitása..vszeg nem kímélte a kocsit és üveghangig húzatta neki..de ez csak az én hülyeségem.
hát ennyi pénzért ne várj csodát
esetleg még EZT néztem.. bár ez kicsit régebbi mint amit elsõnek mutattam..
vagy ez felejtõs teljesen? öreg már nagyon?
vagy ez felejtõs teljesen? öreg már nagyon?
köszi!
suzukinál akkor végülis csak a rozsdásodásra figyeljek oda?
suzukinál akkor végülis csak a rozsdásodásra figyeljek oda?
átírásnál a vagyonszerzési illeték 18 forint köbcentinként, olyan 70 körül van az átírás általában, azt pedig, hogy volt-e törött, festékréteg mérõvel lehet a legegyszerûbben megállapítani
köszi!
megnézem majd. még ne vettem soha használtautót.. az átírási költségek kb mennyit kóstálnak?
hol tudok utána nézni annak, hogy törött volt-e az autó?
megnézem majd. még ne vettem soha használtautót.. az átírási költségek kb mennyit kóstálnak?
hol tudok utána nézni annak, hogy törött volt-e az autó?
Korához képest nem ment sokat,
viszont szerintem alaposan nézd át mindenhol, rozsdásodás ilyesmik..
utána kell nézni volt-e törve, új lengéscsillapítót kapott-e már(visszahívás) stb.
viszont szerintem alaposan nézd át mindenhol, rozsdásodás ilyesmik..
utána kell nézni volt-e törve, új lengéscsillapítót kapott-e már(visszahívás) stb.
sziasztok!
szeretnék venni egy swiftet.. szeretnék tanácsokat kérni tõletek, hogy mire kell figyelni a vásárlásnál, + 300 ezerért vajon lehet-e használható swiftet kapni?
ezt néztem: ERRÕL mi a véleményetek?
szeretnék venni egy swiftet.. szeretnék tanácsokat kérni tõletek, hogy mire kell figyelni a vásárlásnál, + 300 ezerért vajon lehet-e használható swiftet kapni?
ezt néztem: ERRÕL mi a véleményetek?
Jaa elfelejtettem mondani bocs , a fékpofák , meg az olaj is rendben van ....
hogyérted, hogy más? más típusból?
Az lenne még a kérdésem h más suzukibol nem jó kompletten a fõfék munkahenger? , mert azt sztem tudnék szerezni .. Választ elõre is köszi 😊
Nagyon szépen köszönöm a segítséged , most jöttem a szarvízböl , fõfék munkahenger ment tönkre , mindenki megvan lepõdve h 2008 as autón ez tönkrement.. javítókészletet próbálok most szerezni .
megkérdeztem, de ebbõl így konkrétan nem lehet megmondani, hogy mi a baja, ki kéne deríteni, hogy van-e még benne fékolaj, mert lehet, hogy ereszt valamelyik kerékféknél, vagy a motorban tûnik el, de az is lehet, hogy fals levegõt szív, azért sziszeg, vagy az ABS-nek lehet gondja, esetleg nem-e ég az ABS lámpája a mûszerfalon, mert az ABS elõidézhet ilyen problémát, a sziszegés amiatt is lehet, mindenképpen szervizbe kellene vinni, leginkább ott tudják neked kideríteni
Nagyon szépen köszönöm ! Amikor nyomom a féket sziszeg azaz sztem valahol levegõt kap ...
holnap megkérdezem neked a szervizben, hogy mi lehet a gond
Sziasztok .. Lenne 1 kérdésem , sx4 em van és lenne vele 1 olyan gondom , hogy a fék tönkrement. Az lenne a baj hogy amikor fékezek , akkor ha félig nyomom a pedált akkor fog , ha tovább akkor nem és utána már csak padlónál fog megint.. Aztmondja 1 ismerõsöm , hogy ez a fõfék munkahenger ment tönkre kiszakadt a membrám , a másik ismerõsöm meg hogy szimeringes. Nem volt valakinek ilyen problémája? A segítséget elõre is köszönöm ...
Ha rám hallgatsz akkor utángyártottat nem veszel, mert méteresek rajtuk az illesztési hézagok 😊 úgy be fog ázni, mint a fene.
Inkább bontottat keress.
Inkább bontottat keress.
az elsõ lökhárító fölött a legfelsõ díszrácson belülrõl van az érzékelõ ott valahol, ahol a suzuki jel is van
hétfõn megkérdezem neked, ha ráér addig
a 3 ajtós 1.2 glx 3.582.000 listaáron, az 5 ajtós meg 3.699.000, a szülinapi akciósból meg asszem már nincs készleten, bár nen biztos
naugye asztm ég mehazutóják a szaktudásom a kis verdzsákók.
háh senkinek sincs igaza!! 😄
Az új swift jublieumi modell Glx
1.2 Swift GLX AC CD ESP ( 5 csillagos biztonság: 7 légzsák, ABS EBD-vel, ESP Légkondicionáló, CD+MP3-lejátszó, USB-csatlakozó, 3 küllõs bõrkormány ) 3 290 000 Ft
Majdnem...
Hát a 3 literes fogyasztás 50 es tempóba 5. be igaz is lehet akár 😄
tud valamit mégiscsak?! 😄
Az új swift jublieumi modell Glx
1.2 Swift GLX AC CD ESP ( 5 csillagos biztonság: 7 légzsák, ABS EBD-vel, ESP Légkondicionáló, CD+MP3-lejátszó, USB-csatlakozó, 3 küllõs bõrkormány ) 3 290 000 Ft
Majdnem...
Hát a 3 literes fogyasztás 50 es tempóba 5. be igaz is lehet akár 😄
tud valamit mégiscsak?! 😄
egy új glx-es swift 3.5 millió, nem tudom, hogy mirõl beszélsz 😊
sõt 94 lóerõs splash sincs, 3 litert meg fogyaszt, csak nem 100km-en
sõt 94 lóerõs splash sincs, 3 litert meg fogyaszt, csak nem 100km-en
hol fogyaszt az neked 3 litert? XD 3 literrel még a hibridek se mennek 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
az, hogy inkább még gyûjtsél 300 ezret és vegyél egy GLX-es vadiúj swiftet 😉
Vagy ha mindenképp Splasht akarsz vadiújat vegyél, mert most kezdték el beletenni az új 1.2 es motorokat ami 3 litert fogyaszt és 94 lóerõs.
Egész megbízható autók amúgy.
Vagy ha mindenképp Splasht akarsz vadiújat vegyél, mert most kezdték el beletenni az új 1.2 es motorokat ami 3 litert fogyaszt és 94 lóerõs.
Egész megbízható autók amúgy.
váltsunk témát, splashrõl mi a véleményetek, kategóriájában mennyire számít jónak?
Inkább max annyi.
Nekem egy teljes lökhárító javítás, lámpatartó javítás, motorháztetõ elejének kiegyengetése, plussz az egész festése lesz 35-40..
Nekem egy teljes lökhárító javítás, lámpatartó javítás, motorháztetõ elejének kiegyengetése, plussz az egész festése lesz 35-40..
nem kárörvendtem 😄 de ez legalább 100eFT 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
lol ez mi?? 😄
vegyél egy AUTÓT!
kalapáccsal faszán ki lehet egyengetni.
én pont ilyen kocsikat elõzök ledadogó motorral 😛😛😄😄
vegyél egy AUTÓT!
kalapáccsal faszán ki lehet egyengetni.
én pont ilyen kocsikat elõzök ledadogó motorral 😛😛😄😄
Te kis kárörvendõ, na hogy jó napod legyen a motorháztetõ, lökhárító tartó konzol, és pontosan nem tudom a nevét, a lámpa mögött van egy átkötés ez tartja a lámpát,
Ezek sérültek meg.
Lehet örülni 😄
De ne feledd, jön még kutyára teherautó!!!!!
Ezek sérültek meg.
Lehet örülni 😄
De ne feledd, jön még kutyára teherautó!!!!!