Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-nemtudnak labdátkezelni
-futni->elfáradnak
-nincs agyuk a focihoz
-nincs vállalkozószellem
-hamar feladják
stb. x1000
minden respect a Debrecennek,de a hazai foci még mindíg lófasz szinten van!:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vagy akkor most a focicsapatok 60-70%-ának BL-t kéne nyernie, mert régen alapították õket?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
(igaz aki azt hitte nyerünk vagy pontot szerzünk 6 meccs alatt az nem ért a focihoz, a tv2 is a kommentátorok szakértõk is tudják, hogy arra nincsen esélyünk, hogy gól rúgjunk).
Ovrebö-nél mûeséssel próbálkozni hogy tizenegyest csikarjon ki... lol, õ még a tényleges tizit sem fújja be nemhogy a "mû"-t 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Nah ez van,kíváncsi vagyok mi lesz a 2.félidõben.
Go Jeff Go!!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
remek szabadrúgás 0:2
fejesbõl megvan a harmadik is...
elég csak ezeket említeni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kurvára nem jó egyáltalán a Lyon ugyanakkora fos mint mi.
Hajrá Loki
Szomorú vgyok, de ez már kezd vicces lenni.
Sejtettem hogy ki fogunk kapni, de azért a Liverpool utáni meccs után azt hittem jobban fogunk játszani.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Reálisan nézve viszont.
0:3 az tisztes helytállás
0:2 az szép eredmény
0:1 erõn felül teljesítettünk megint.
0:0 csoda.
1:0 világszenzáció!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!