Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tûnik, ugyanaz várható, ami a magyar válogatott két szeptemberi meccsén. Ilyen taktikával nem lesz gólszerzés! Legalább itthon két csatárral kellene kezdeni - már ha szóba kerül a gyõzelem lehetõsége. De nekem úgy tûnik, hogy a szakvezetés a 3 pont megszerzését nem tartja reálisnak és egy 0-0-ra játszanak. Ne legyen igazam!!
oda mennek a sünikhez 😊)) SOS!!!
a.c.a.b.
A DVSC különvonatot indít a DVSC-Lyon BL mérkõzésre, Budapestre. A vonat 16.25 órakor indul Debrecen nagyállomásról. A vonatra 15.00 órától már fel lehet szállni, kizárólag felszálló jeggyel, amelyet még hétfõn 17.00 óráig a DVSC VIP-helyiségében meg lehet vásárolni. Felszálláskor szigorúan ellenõrizni fogják a dátum szerinti kiállított nyugtát. A Keleti-pályaudvartól rendõri kíséréssel érkeznek a Puskás-stadion Dózsa Gy. Úti kapujához, ahol a beléptetés folyik.
Kérjük a Debrecenbõl érkezõ szurkolókat - függetlenül attól, hogy a jegyük melyik szektorba szól, a Dózsa Gy. úton parkoljanak, és a Dózsa-kapun lépjenek be. Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy a beléptetés a Dózsa kapunál 44 beléptetõ soron fog folyni, ezért kérjük, hogy a torlódások elkerülés érdekében valamennyi belépõsort használják. A beléptetõ kapukat a szervezõk 18.45 órakor nyitják, ezután már be lehet jönni a létesítménybe. A korai érkezés azért is fontos, mivel a stadionon belül a debreceni csapat bajnokok ligája szereplésével kapcsolatos kizárólagos ajándéktárgyak kaphatók a hivatalos BL shopokban. Kérjük a szurkolókat, hogy a torlódások elkerülése végett minél hamarabb érkezzenek ki a stadionhoz, hiszen a korábbi tapasztalatok alapján a mérkõzést megelõzõ 30 percben már nagyon nehézkes a bejutás. Kérjük a gépkocsikkal, autóbuszokkal érkezõ szurkolókat, hogy figyeljék a közlekedési rendõrök jelzését. A Dózsa Gy. utat a mérkõzés kezdete elõtt a rendõrség lezárja, így minden gépkocsivezetõ tartsa magánál jegyét, mert a lezárt területre csak azokat a gépkocsikat engedi be a rendõrség, amely utasai érvényes belépõjeggyel rendelkeznek.
Kérjük szurkolóinkat, tartózkodjanak az ellenérdekû szurkolók provokációitól, bármilyen problémájuk van a közterületen, forduljanak a legközelebbi rendõri egységhez.
A gépkocsikkal érkezõ szurkolóknak a rendõrség az alábbi útvonalat ajánlja: M3 autópálya - Hungária krt. - Kerepesi út - Dózsa Gy. út. A Kerepesi út - Dózsa Gy. út keresztezõdésénél már csak érvényes jeggyel rendelkezõk mehetnek be a Dózsa Gy. útra.
Kérjük a DVSC-érzelmû szurkolókat mûködjenek közre, hogy a rendet megzavarni szándékozó szurkolókat figyelmeztessék a renitenskedõket, vagy szóljanak a legközelebbi biztonsági õrnek, rendõrnek.
A stadion teljesen be lesz kamerázva, így lehetõség nyílik a rendzavarók azonosítására.
Jó szórakozást kívánunk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
rányomnék vagy 3 edzésnyi pluszmunkát büntetésbõl, aztán elmenne a kedve a tizenegyesrúgástól....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Poleksic 11-est hibázott a 90. percben.
Dioniszisz Hiotisz (APOEL) - Bodnár László (DVSC), Eliaqium Mangala (Standard Liege), Madjid Bougherra (Rangers), Marcel Schäfer (Wolfsburg) - Oleg Guszev (Dinamo Kijev), Xavi (Barcelona), Clarence Seedorf (Milan), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Grafite (Wolfsburg), Filippo Inzaghi (Milan)
(eurosport)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
FC Liverpool: Pepe Reina 6 - Glen Johnson 7, Jamie Carragher 6, Martin Skrtel 6, Emiliano Insúa 6 - Josszi Benajun 7 (Javier Mascherano 5), Steven Gerrard 7, Lucas Leiva 6, Albert Riera 6 (Ryan Babel 5) - Dirk Kuyt 8 (Fábio Aurélio 5), Fernando Torres 6
Debrecen: Vukasin Poleksic 7 - Bodnár László 7, Komlósi Ádám 6, Mészáros Norbert 6, Fodor Marcell 6 - Luís Ramos 7 (Laczkó Zsolt 5) - Czvitkovics Péter 6, Kiss Zoltán 6, Leandro 7, Szakály Péter 6 (Feczesin Róbert 5) - Adamo Coulibaly 7
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
FC Liverpool: Pepe Reina 7 - Glen Johnson 6, Jamie Carragher 7, Martin Skrtel 6, Emiliano Insúa 6 - Josszi Benajun 6 (Javier Mascherano, 88.), Steven Gerrard 7, Lucas Leiva 6, Albert Riera 6 (Ryan Babel, 80.) - Dirk Kuyt 8 (Fábio Aurélio, 90.), Fernando Torres 7
Debrecen: Vukasin Poleksic 7 - Bodnár László 6, Komlósi Ádám 7, Mészáros Norbert 7, Fodor Marcell 6 - Luís Ramos 6 (Laczkó Zsolt, 67.) - Czvitkovics Péter 6, Kiss Zoltán 5, Leandro 7, Szakály Péter 6 (Feczesin Róbert, 79.) - Adamo Coulibaly 6
(A cserejátékosok nem kaptak osztályzatot.)
Jövõre még erõsebbek lesznek és így tovább. A Lehetõség adott.
ladbát szerezni? tkp-t írtam, tudod mi az?
A masik pedig hogy ha ilyen sokat futsz 90perc alatt ugy hogy kozel hasonlo adottsagokkal(sot ebben az esetben sokkal jobbakkal)megaldott vedok figyelik minden mozdulatod,es masfel masodperced van arra hogy atvedd a labdat,es passzolj,vagy fedezd akkor nemigazan marad erod arra hogy megforgasd oket,vagy golokat rugdalj.Sztem a belet kihajtotta a srac.Nem egyszer harcolt ki szabadrugast,vagy bedobast szinte lehetetlen helyzetekbol.Nem sokra ment ezekkel a debrecen,de addig is pihenhettek a tobbiek.
Sosem lesz egy Ronaldo de tok jol beleillik ebbe a jatekrendszerbe.
Hajra magyarok,itthon 50ezer nezo elott 1-2pontot szerezhetunk.
peace
Ramos meg tényleg jó, már az elõzõ meccsen is nagyon jól játszott
Így kell küzdeni. Innentõl számomra hozták a kötelezõt.
A rádióban most hallottam, hogy az egész meccsen Leandro futott a legtöbbet.
Egyáltalán nem voltunk alárendelt szerepben. Sõt szerintem picit aggódtak is, hogy találunk egy gólt és akkor kész a világ égés.
Koszonjuk,vegig partiban voltak!
Visca El Barça!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Grat a Debrecennek!
Mondjuk nem pörögtek fel a liverpooli szurkolók, Angliában már csak ülve tapsikolnak mint a színházban, annyi elkurvult a stadion, de ennek ellenére jók voltak a debreceni szurkerek!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Sehol se jön be..
neketek is szaggat a digisport.hu
Mert nálam elég zavaró. Pedig elég gyórs netem van.
BattleTag: kabel15#2672
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”