Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nála több gólt mégis csak 2 külföldi tudott lõni tavaly az enbéegyben...

Lcapitant
"tényleg remek teljesítményt nyújtott"...csak sztem nem ér semmit? :D

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
helyette akárki játszhatna, nem lenne rosszabb...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

bakkerman
egy koordinációs csõdtömeg az az ember amúgy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
magyar foci azért tart ott ahol, mert Coulibaly szintû játékosok vannak. nemhiszem h nincs tehetséges játékos....

bakkerman
jön Dombi :DDDDDDD

simán piroslapos megmozdulás volt! a bírók manapság elfelejtik, hogy alapvetõ feladatuk a játékosok testi épségének védelme, és elõbb kap lapot valaki színészkedésért mint egy ilyen belépõért... aztán meg szörnyülködik mindenki, amikor valakinek kettétörik a lábszára...
amúgy hajrá loki!

bakkerman
mééég egyet!!!

Lcapitant
emberelõny, na fiúk még 1t

Lcapitant
nem a hanggal van baj.... sötét :D hozza a formát...

eltiltott, ezért eljött :D

bakkerman
gecc Dzsudzsák is kinnt van a meccsen

bakkerman
buzi hangja van nagyon

Lcapitant
ez a kommentátor mekkora köcsög....

Lcapitant
3-0 már megnyugtató lenne nagyon is

bakkerman
félidõben 2-0,a vége fele lehetetett volna 4-0 is,jó lesz ez,második félidõben tartani kell! Hajrá Loki!

Lcapitant
2-0 :D
Hajrá Loki!

Murder3

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Golyo69
én megyek csak kapjak jegyet :)

GGMU

Akkor tényleg marad a tv.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Golyo69
Debrecen, augusztus 10., 16.28 Minden követ megmozgattak a DVSC vezetõi.

Az UEFA döntött: a DVSC Nyíregyházán rendezheti meg a Litex Lovecs elleni Európa Liga-selejtezõt. A DVSC az elmúlt napokban minden követ megmozgatott, hogy a találkozót ne Budapesten, hanem a Szpari stadionjában rendezhesse meg. Az Európai Labdarúgó-szövetségtõl péntek este még azt az értesítést kapták, hogy a Városi Stadion nem szerepel az UEFA által elfogadott létesítmények listáján.
Tegnap a DVSC munkatársai kétszer is Nyíregyházán jártak, fotókat és adatokat gyûjtöttek, amihez a stadion üzemeltetõi minden segítséget megadtak. A dokumentumokat a klub továbbította az UEFA illetékesei felé, akik mindent rendben találtak, és végül megadták az engedélyt.
A mérkõzést tehát augusztus 19-én, 20 órakor rendezik Nyíregyházán, a Városi Stadionban.

GGMU

Akkor marad a TV

bakkerman
Verhetõ,de ilyen játékkal amit az eddigi 4 BL meccsen nyújtott a Loki nem fogják megverni õket se...

Golyo69
Nyon, augusztus 6., 15.49 Szinte biztos, hogy a Szpari otthonában fogadhatja a Loki a Litex Lovecset.

Ma délután az UEFA-val történt egyeztetéseket követõen szinte biztosra vehetõ, hogy megvalósulhat a Debrecen kérelme, és a Nyíregyháza stadionjában fogadhatja az Európa Liga-selejtezõjében a Litex Lovecs csapatát.
A Debrecennek az MLSZ-en keresztül kell benyújtania a kérelmét az UEFA-hoz, és amennyiben az UEFA által elfogadott stadionok között szerepel a nyíregyházi, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy a Szpari otthonában játsszák le a találkozót. A változásba a Litex Lovecs vezetõi is belementek.
Mivel a nyíregyházi stadionban nemrégiben az UEFA utánpótlás-válogatott mérkõzéseket rendezett, ezért szinte biztos, hogy zöld utat nyer a Loki kérelme, és Nyíregyházán rendezik meg a Debrecen-Litex Lovecs EL-selejtezõt.

nb1.hu

GGMU

Olyan tehetséges Verpecz, hogy a hattrick csapatomba se tenném be.

PiszkosFred
Rudolf egy kulon kategoria. Rajta latszik igazan, mit jelent az, hogy 14 evesen a foci igazi alapjait mar nem itthon, hanem mondjuk a franciaknal sajatitod el, ahogy tette o. Az egesz mezonyhoz kepest o midnig egy gondolattal elorebb volt, pontosan tudta mit akar, es meg is csinalta. Egyike volt azoknak, akik nem voltak a meccs 5 perccel mar beszarva, mint az atlag magyar focista, megcsinalta a cselt es probalt alkotni. Jo, voltak duzzogo meccsei is, de ez ilyen. Nagyon sokat vesztett fele az osszjatekunk, de mindenki tudta, hogy jo jatekosokat sosem fogjuk tudni megtartani, igy oruljunk ha egy-ket evet lehuznak nalunk es segitenek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Simán verhetõ, de nem fér bele megint ennyi kapus és csatár hiba sem.

KAMIONOS KOGYO
Európa Liga:
Debrecen - PFC Litex Lovech

Verhetõ ellenfél!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Eddig Balajti és Farkas Balázs nevezhetõ igazi erõsítésnek. Kabátot eleve nem is megvettük, mivel ingyen igazolt. Ha pénzbe került volna, nem hiszem, hogy megvesszük.
Amúgy, szerintem kár leírni õket. Tavaly is ugyanez volt a helyzet, hogy széthullot a csapat, és lám-lám mi lett belõle. Akkor minden összejött, most lehet, hogy nem fog.
Azt viszont aláírom, hogy Plexi-Mészáros-Rudolf hiánya, nagyon nagy érvágás. Rudolf játéka hiányzik a legjobban, legalábbis én szerintem.
Kapus témában, nem hiszem, hogy Verpecz nyakába kéne varni a vereséget, szerintem nagy jövõ áll elõtte.

én csak mint Fradista néztem a meccset, s mint magyar drukkoltam a Debrecennek, tehát "kívülrõl" gyakorlok kritikát, ami persze könnyû, de szerintem felesleges Verpeczre verni a vereséget, ok h fiatal kapus, nem sok rutinnal, de ha belegondolok máig hálát adok azért, hogy az ex-dió litván kapus nem hozzánk írt alá, õ még a fiatal magyarok szintje alatt van sokkal, jobb hogy nem õ védett a Basel ellen, Bl selejtezõben már "bizonyított".

Nem tudták pótolni az eltiltottakat, meg a távozókat, ennyi, a tavalyi csapat gerince szétmállott.

Egyetértek. Bár a Levszki egy picivel gyengébb a Baselnél szerintem.

Lehetett volna könnyebbet kapni, de a Basel nem volt erõsebb a tavalyi Levszkinél... Vicc volt a kapus, vicc volt Kulibali, és mi volt az idei nagy erõsítés? Kabát. Most komolyan???
Szerintem nem kell bántani a csapatot. Az tény, hogy most nem olyan erõsek mint tavaly, de idén nem is volt akkora szerencsénk a sorsolásnál, mert ismerjük el, hogy könnyebb ellenfelet is kaphattunk volna a Baselnél. Fizikailag tényleg nem erõsebbek nálunk de az tény, hogy szellemileg sokkal jobban ott vannak mint mi. Ennek az lehet az oka, hogy õk egy jóval erõsebb bajnokságban vesznek részt és teljesen másképpen állnak a dolgokhoz. Szerintem ez a szakadék csak akkor dolgozható le ha itthon a nemzeti bajnokságba nagyon sok minden megváltozik és lesz legalább 4-5olyan csapat aki képes lenne elérni valamilyen komolyabb teljesítményt a nemzetközi porondon és köztük menne a verseny a bajnoki címért és ezáltal a BL indulás jogáért is. Komolyabb siker alatt értem azt, hogy EL megy egy-két kört a kieséses szakaszban illetve, hogy a Bl-ben legalább közel áll a csoportkörbe kerüléshez és évrõl-évre folyamatosan tudja hozni azt a teljesítményt amivel ott tud lenni.
Lcapitant
õk tudnak csapatot alkotni, mi meg nem...

bakkerman
igen,erõsebbek az él csapataik,de azokat a csapatokat se svájci játékosok húzzák,hanem légiósok! egy svájci,meg egy magyar játékos közt technikailag,és fizikailag sincs nagy különbség,csak mentalitásban van szakadék,és lesz is egy darabig

Lcapitant
max 2 csapatuk lesz az EL-ben

azért a svájci bajnokság sokkal erõsebb mint a magyar. sokkal jobb játékosok alkotják, mint a magyart.

PiszkosFred
Nana. Meg van rajuk egy playoff meccs a csoportkorert, ez csak a 3. selejtezo volt. De teny, hogy ketten is ott vannak a kapuban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oziris666
Hullagyenge,jah azért jutott be 2svájci csapat is a BL-csoportkörbe:)

LSSAHPAUL
Ezzel a kapussal azért ne vegyél mérget rá.. hogy is van kb minden 3. kapu elõtti szituból gól lesz? :D Ha bajnok lesz akkor a Loki rúgja és kapja a legtöbb gólt.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
hát,ez a BL búcsú inkább a Lokinak égõ,mint a Baselnek siker...hullagyenge a svájci bajnokság is,és azt mondom,ha egy az egyben a tavalyi Loki állt volna ki az idei Basellel,akkor megvan a továbbjutás! Egyszerûen GYENGE az idei keret,Coulibaly-t elérte a "sztár vagyok itt,úgyis játszok" életérzés,Czvitkovicsékon is látszott az a mentalitás,hogy "sebaj,majd a bajnokságban leszopatjuk megint a mezõnyt"....ez a gyenge Debrecen megint bajnok lesz,ha egy Pápát úgy tudnak lefocizni a pályáról a B csapattal,mint annak a rendje,akkor nem lesz gond...5% esélyt látok az EL csoportkörre,az az 5% remény,egy gyengébb ellenfélre

peteemol
Hát ez vicc volt, ez a tegnapi meccs...számomra teljesen felfoghatatlan, hogy miért kell eröltetni ezeket a külföldi gyenge játékosokat...meg miért nem játszik egy teljesíteni vágyó tehetséges fiatal se a Lokiba...számomra ezek felfoghatatlan...ha megfigyelítek az összes nagyobb csapatba vannak 17-18éves fiatalok, akik valóban olyan tehetségesek, hogy az hihetetlen...véleményem szerint, hogyha ide hoznának Spanyolországból egy fiatalt az élvonalba akkor az feldobná a magyar focit, ne az öreg kiöregedett focistákat vagy az ügyetlen még az angol 6.osztályba se kellõ focistákat igazoljuk le a magyar élvonalba...amúgy meg szerintem is meglesz a Debrecennek az Európa-liga...továbbra is hajrá Debrecen!

Persze...Majd csak figyeld meg, hogy milyen szép kapus teljesítménnyel esünk ki.
Nem akarom szerencsétlenre kenni az egészet, mert nyilván nem csak ezen múlt, de sajnos õ nem az a szint amit akár egy Magyar bajnok csapatnak elsõ számú kapusnak tartani kéne.

passatgt
nembaj, EL-be bejutunk

Lcapitant
az a baj, ez a magyar foci

Coulibaly meddig rúghat még büntetõket? Borzalmas amit csinál.
Kapus és normális, minõségi csapat erõsítés nélkül nem lehet tartósan nemzetközi vizeken maradni.

Lcapitant
reális eredmény volt.

LasDen
én megmontam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

remélem, lemegy DVSC II-be...
Lcapitant
Coulibaly érdekesen rúgja a tiziket...

Murder3
Ti kik vagytok?:D
Szép továbbjutás, így már simán bent leszünk a bl-be.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer