Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Verpecz NB2-ben tõlünk 4-et szopott, akkor most õszintén, egy Basel ellen mit vártak tõle?
Verpecz Chipperfield farkát akarta megfogni???
Kulibali lövéseeeeeeeee😄😄😄
Megint a töketlenkedés és a kapus.
Pedig megvannak a helyzetek. Nem túl erõs ez a Basel. Csak gólképtelenek vagyunk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Talán megérte volna vásárolni egy normális kapust legalább...
bakkerman
jah,csak egy baj van,ezek közül kap majd valakit a Loki:

AEK,Aston Villa,CSZKA Moszkva,Dortmund,Feyenoord,Dundee United,Feyenoord,Grasshoppers,Getafe,Leverkusen,Lille,Lokomotiv Moszkva,Manc City,Napoli,Palermo,Porto,PSG,PSV stb...plusz még akik most jutnak tovább az EL-bõl...szerintem nagyobb bravúr lesz idén bejutni az EL csoportkörbe,mint tavaly a BL csoportkörébe,mert ott nem kaphat ilyen országokból jött ellenfeleket a Loki,de itt az EL-ben igen...:SS

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jól járnának, csak még oda is be kellene jutni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LasDen
jól járnak az EL-lel is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tényleg nem volt benne a játékban a 2 gólos Basel gyõzelem. Egy X es meccs volt ami szokás szerint számunkra alakult rosszul.
A játék sokkal jobb volt mint az elõzõ körben.
Sajnos a két kapott és 0 rúgott gól hazai pályán valószínûleg a végét jelenti a BL sorozatnak.
Hacsak nem lesz nekünk is hasonló szerencsénk kinn az elsõ félidõben, hogy megpattanó és vagy távoli lövés beakad úgy, hogy közben nem kapunk.

bakkerman
Fõtábla <#wave>

LSSAHPAUL
Na a kapusnak köszönhetõen a visszavágón egy támadó lokit láthatunk!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Casillas
mert jó játékos

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ez a Farkas Balázs...nem vágom miért van itt. a csapat egész jó volt, de ez a meccs szívás<#szomoru1>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

streamet tud valaki?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LSSAHPAUL
Debrecen lassan az igéret földje lesz! lásd stadion

Az a másik fele. Nem jó kapus õ sem.

bakkerman
hát nem egy Polekszic a srác az tuti 😊) khmm,most nem a tippmix tudásukról beszéltem 😄

Forza Italia
sport1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
TV-ben közvetíti ma valamelyik adó az esti meccset?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

egész tavasszal õ volt a diósgyõr legjobbja, neki is lehet 1 szar napja, majd meglátjuk a következõ meccsen mit alkot, én bízok benne
LSSAHPAUL
Uh engem is meglepett a kapus.. a szuperkupán ezek szerint csak mákja volt. De nézzük a jó oldalát, ha ilyen könnyen gólt kap akkor a jövõben mindig támadásra fogja késztetni a csapatát és jó izgalmas meccset lát a közönség, a Loki meg úgymegtanul támadni hogy a magyar barca lesz.

Nem biztató, hogy egy értelmes gól se lõttünk. Viszont a 2. gól amit kaptunk. Istenem mintha én álltam volna a kapuban. <#pardon1>

Lcapitant
nah ez megvan 😄
a Basel keményebb lesz

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ForzaInter
ezek az észtek nagy mákerok..

Yo, Bitch!

eléggé szenvedõsre sikerült, de azért csak meglett
😄DDD

bakkerman
*szõrmekabát

bakkerman
de arról kiderült hogy szõrmekabád volt 😊

young boystól volt egy igen csúfos kudarc pár éve 😞

LSSAHPAUL
Baselen csak úgy tovább menni?? 😄 Vaduz mond valakinek valamit? 😄

tényleg, akkor viszont jó lenne tovább jutni a Baselen.

passatgt
akkor még nem mennek, még ott is van egy selejtezõkör

A Tallin ellen kellene még valahogy továbbmenni, aztán ha a Basel ellen ki is kapnak akkor is mehetnek a EL csopotrkörbe.

passatgt
ha kikapnak mennek az EL utolsó selejtezõköre, ha esetleg nyernek, akkor meg már tuti az EL csoportkör, és ha ott is nyernek, akkor tuti a BL

nem olyan rossz azért a helyzet, de kaphatak volna valami gyérebb csapatot

na nem lesz hosszú ez az idei menetelés

LSSAHPAUL
és ha most nincs a bl szereplést akkor nincs utánpótlás se?? ez alapdolog hogy utánpótlást csinálnak, eddig is volt asszem 2 is debrecenben..
Én meg azt látom amit a fradinál annó, a lovettát lenyulták de nem annyira és nem olyan látványosan, de annyira mindenképp hogy a csapat még gyengébb lett mint a bl szereplés elõtt.

bakkerman
a vezetés jól csinálta a pénzügyeket eddig,nem herdálták el szir-szar dolgokra,szinte mindet az utánpótlásba tették,ami 4-5 év múlva adhatja a következõ fõtáblás debrecen magját

na az is igaz

ha a vezetés próbálkozna, akkor nem Kabát Petit igazolták volna le...
nekem az az érzésem hogy a vezetés próbálkozik ("valamit"), de a játékosok hozzáállása elég rossz, sokan inkább ugródeszkának használják egy zsírosabb külföldi szerzõdéshez (ráadásul közel sem erõs csapatokhoz)...így pedig sose fog felépülni egy nemzetközileg is igen eredményes csapat 😞

passatgt
az összes pénzt amit kaptak az utánpótlásba rakták debrecennél, azért nem volt érdemi erõsítés, ettõl függetlenül még nem rosszak, majd meglátjuk, szerintem az EL mindenképp meglesz, de sztem a bl is😊

A pontszerzés az szép cél, de én nem látok erre esélyt jelen pillanatban.
Sõt törekvést sem. Semmi erõsítés nem történt. Sõt inkább gyengébb lett a csapat. Nem a meccsbõl következtetem ezt. Ez még nagyon az idény eleje.
Ne nekem legyen igazam, de ebbõl így nem lesz megint bravúr.
<#szomoru1>

bakkerman
ha idén is bejutnak,akkor se lehet nagyobb cél a pontszerzésnél...már egy red bull salzburg,vagy egy unirea is teljesen más dimenzió,mint egy magyar bajnok...és ahhoz,hogy ezt leküzdje a magyar futball,nem elég 2 fõtábla(mégha csodás is lenne)...

Szép eredmény, hogy bejutottak a fõtáblára. Nagy örömet szereztek nekem is.
Viszont van némi hiányérzetem. A mostani csapat gyengébb...Nem látom, hogy jó úton indultak volna meg.
Ebbõl így nehéz lesz újabb fõtáblát elérni.
Viszont, ha elérik akkor megint csak az a cél?

bakkerman
az valóban égõ,ha itthonról bejut egy csapat a BLfõtáblára,ami ráadásul vidéki is....ennyi eszed van fiam!

REALista
Szánalmas vagy...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én ezt nem mondtam volna... ilyeneket gázkamrába kéne zárni és ott rohasztani pár évig ... örülne hogy egy magyar csapatnak van esélye BL Fõtáblára feljutnia , kiváncsi lennék kinek is szurkolsz a magyar csapatok között

passatgt
hülyevagy