Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Jamirofan89
.

Jamirofan89
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni: hol lehet beszerezni "Chullu" sapit amit az SC klipben is visel?

hunbasser
na,hát ilyen kultúrált fórumozót sem látni minden nap 😊

ReaL MaDRid x siempre

Nyilvános bocsánatkérést közlök:
Kedves peetside! Szeretnék bocsánatot kérni az alaptalan állításért, miszerint nem mûködik a jamiroquai.hu domain-en elérhetõ oldal. Az oldal mûködik, kültakarója igényes, adatai viszonylag frissek. Mentségemre szóljon, hogy nagyon lassan jött be az oldal, talán ha nem atw.hu-s tárhelyen lenne. Havi 1000 Ft-ért lehet kapni rendes tárhelyet. Akár közpénzbõl is össze lehet dobni.

Mégegyszer bocsánat.
Jamiroquai Forever
Hé peetside!

Az oldalon semmi nem megy. Csinálod Te még ezt egyáltalán? Ha nem, szívesen átveszem! Nekem van saját tárhelyem is. Ha gondolod...
PJack
köszii

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Pjack: Eve St. Jones - Space Cowboy c. száma volt az.
PJack
hát ez rohadtul az 😄

Christiansen
hm bocsi fake

PJack
tegnap mr2-n olyan 10:50 körül hallottam egy jazzes feldolgozását a Space Cowboy-nak. azóta keresem de csaknemtaláltam meg 😞
esetleg tudja vki mirõl van szó?

<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sziasztok! megnyílt az új oldal! csekk itt: http://jamiroquai.hu/
PJack
<#eljen><#eljen><#eljen>

Christiansen
Itt is írom: ha valakinek van kedve átvenni a Jamiroquai-.hu szerkesztését (akár 0-ról kezdeni, akár a jelenlegi weblappal), az szóljon, mert szívesen "megszabadulok" tõle.
de azért az is milyen, hogy egy ilyen full "langyi" nótában ilyen dögös bassline😄

LittleL
Innen koppintotta az alap dallamot..de azért az eredeti is frankó...Jamiroquai -é meg pláne frankó 😄

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Az se copy😄

tep
<#integet2>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Canned Heat 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
ma jött levél a Jamiroquai.com-tól :

"Jamiroquai are now back in the studio, recording a new album! Jay is really pleased with the way the album is shaping up and we should hopefully hear the first tracks soon.

So, keep smiling, keep dancing, and we’ll bring you more news as it happens!"
<#vigyor2>

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
jó ez is. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jamirofan89
Sziasztok! Azt hiszem jó helyen járok <#nyes>

hunbasser
ejj,hát igen...:S 😄

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
Hali! hát ez igen gyanús<#vigyor0>

LittleL

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Helló Skacok

Felismeritek melyik számban használta fel a banda a dallamokat ? 😄
http://www.youtube.com/watch?v=sp3_UxXfWQs&eurl=http%3A%2F%2Fstocklandyard.hu%2Fforum%2Ftopic%2F44%2FZENE-Stock&feature=player_embedded

PJack
megint elõvettem a régi albumokat (Emergency on plenet Earth, Travelling without moving). annyira jók, hogy nembírok betelni a hallgatásukkal 😄
When you gonna lear, High Times, Virtual Insanity - ezek a legjobbak<#eljen><#worship>

Ez a faszi se fiatalodik😄

Garf
SZEPT. 24-ÉN, SZERDÁN, 21 ÓRÁTÓL:
Cosmic Night Jamiroquai Tribute - szezonnyitó koncert a Morrison's 2-ben. A színpadon a Brownfield kábít Walkó Csabival és Boogieval, mindenkit szeretettel várunk!
Info:
http://www.jamiroquai.hu

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Az nem az én példányom, hanem valaki másé, egy haverom a Jazz Caféban ilyet dedikáltatott JK-vel, nem túl drága darab, inkább a jelentõsége miatt vettem meg. A cd más sokkal keményebb dió, az tényleg ritkaság. Az egyik olasz srácnak 1 (!!!) kivételével megvan az összes vynil, 16x darab, már csak a Space Cowboy 7"-t hajkurássza...
LittleL
Zsoma, jól látom hogy autogram van rajta ? mennyi volt ha nem titok ?

egyébként én is meg akarom ezt venni CD -n , de nagyon ritka darab...

no léptem is az ebay -re böngészni-

LittleL
Egy Jamiroquai -osnak ez kötelezõ is, azthiszem <#idiota><#zavart1>....amúgy mellettünk éppen ez a bank nyitott fiókot..én is gondolkodom 😄

tep
#1872 wow<#eljen>
#1875 <#eljen>

más : mivel én (is) Máv-os voltam , váltanom kellett....nanáá , hogy a Canned Heat-es banknál kötöttem ki<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
<#eljen>

egyetértek Christiansennel

ReaL MaDRid x siempre

Christiansen
TWM-Dynamite vonal érzõdik

Új anyag, még ha csak 30 mp-es is!

Jamiroquai - By Any Means theme
Ez sajnos nem az én példányom, az még csak most van érkezõben, ebay-en vettem, nem volt túl drága.
LittleL
Gratulálok Zsoma. Hol lõtted ez a lemezt ? 😄

Ezt sikerült megvennem, a zenekar elsõ kislemeze bakeliten, az egyetlen, melyet még az Acid Jazz adott ki, mielõtt a Sonyhoz aláírtak.:

When You Gonna Learn
UK Acid Jazz 12" Vinyl release
Side A
When You Gonna Learn - JK Mix (6.20)
When You Gonna Learn - JK Instrumental (6.20)
Side B
When You Gonna Learn - Canté Hondo Mix (5.47)
When You Gonna Learn - Original Demo (4.50)
When You Gonna Learn - Didj. Instrumental (6.28)
Catalogue Number: JAZID 46T
Label: Acid Jazz
Year: 1992
Format: vinyl
Packaging: picture sleeve
A Tokyo '95-tel (és a Montreux '95-tel) együtt az egyik kedvenc dvd-m, ráadásul teljes koncertanyag, nem tv által megvágott.
http://www.youtube.com/watch?v=Xv-mILTyAE4

Ilyen introval még soha nem hallottam a high times-ot. Zseniális!!!

Ez a 97-es Sao Paulo-i koncert nagyon ott van!
tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
más : aratnak a zsaruk
aki autóval érkezett és füves területen állt meg , az számítson rá , hogy kap tõlük egy vastag csekket....mindegyik kocsit lefényképezték.

(ezt látva én a Kaszásdûlõ belsõ parkolójában álltam meg)

\"SLICE of LIFE\"

tep
aztán átmentem a Jazz-sátorba is

....de csak pár szám erejéig , mert fáradt voltam.

\"SLICE of LIFE\"

tep
így sokkal jobb , köszi

\"SLICE of LIFE\"

Aztamindenit mennyien kamerázták😄