Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó banda! Imádom a basslinejait... és ez az egész funkos dolog... náluk jobb ebben a stílusban manapság nem nagyon lesz😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

tep
le tudjátok tölteni?

(ajánlott kis ablakban nézni)

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
Igen, igen, eszméletlen jó volt. 😊

A koncert utáni dolgok is igencsak összejöttek, még elnyomtunk egy tribüt koncertet a metrónál <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
hát ez kurva jó volt, tök közel voltunk, minden összejött.😊

nagyon jó volt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
ez bizony odabaszott 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ha még esetleg el akarja csípni õket valaki, a 14h-s géppel repülnek ma délután Düsseldorfra a 2A-s terminálról...
tep
én is felléptem 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
örök emlék 😊

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
Kegyetlen volt srácok, most értem haza.Most pihi aztán mesélünk!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tep
....hát igen , messze voltam és sötét volt a színpad...a kis Casio-mnak ez túl sok volt...

a hangosítás elég ramaty volt , jobb volt a Pecsában.

...a végén csak megugráltatott megint Jay Kay 😊

\"SLICE of LIFE\"

Ha esetleg valakinek lenne majd infója hogy mikor érkeznek Budapestre illetve hogy melyik Hotelbe, írjon majd ide.
Nekem eddig nem sikerült semmit kideríteni:S😞
tep
tényleg<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

23h-tól a Club Rádió Jazz színpadon Rhonda Scott hammond orgonás koncertje lesz, fél egytõl pedig, ha jól emlékszem, az Irie Maffia játszik valamelyik sátorban (az egyik vezetõ reggae/dancehall zenekar idehaza), soraiban a tribute zenekarunk két ékkövével😄

http://www.youtube.com/watch?v=FulHQkypcTY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RPpBCn3vUZg
tep
most már csak a napi programot kéne nagyjából összeválogatni....

Ki , melyik bandát ismeri a cs-i fellépõk közül?

....mert én alig látok ismerõst 😞

\"SLICE of LIFE\"

tep
el se hiszem.....a hozzánk legközelebb esõ jegyirodánál kaptam jegyet csütörtökre<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
igaz<#eljen>

© LittleL
2005. júl. 26. 22:56 | privát | válasz erre | #1006

A Le Meridien hotel -ben szálltak meg Jamiroquai -ék. Hmmmm
Nem a Meridienben? Voltak itt fenn képek, asszem.
Christiansen
legutoljára a Kempinskiben voltak

Valaki tud vmit arrol, hogy mikor erkezik a banda Magyarorszagra, vagy esetleg hogy melyik hotelben lesznek elszallasolva?
Kellõen felcsigázátál LittleL!😊 Várom majd a számokat 😉
Nagyrészt Glastonbury 1993 a lemez, az Emergency-tõl másik koncert (érdekes verzió mindenesetre), plusz a végén akusztikus IILIIDI az MTV Most Wanted-bõl.
menyus77
nagyon ottvan!<#eljen>

LittleL
most hallgatom éppen a lemezt...beszartok olyan jó számok vannak rajta. Élõ koncert felvételek. Eddig sohasem hallottak.<#zavart1><#buck>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
itt van a markomban..el sem hiszem.. állítólag csak 2000 darab van belõle a világon..

És iszonyat jó számok vannak rajta..fel fogom majd tölteni. szuper album

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL

LittleL
Jó az új banner 😄

Na megjött ma Tel Aviv -ból <#zavart1> a leges legkülönlegesebb Jamiroquai album :
If I like it, I do it.

http://img142.imagevenue.com/img.php?image=62313_if_i_like_it2_2_123_742lo.JPG

tep
kell az 😊

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
nembaj az..<#ravasz1>

tep
de nem jó , mert kihagytam a Dynamite-albumot<#falbav>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
wow, mehet neki<#eljen>

Kaplan
Jóóóóó 😊
Mehet bannerba, thx a kiegészítést, így mégjobb!

hunbasser
cooool 😊 (Y)

ReaL MaDRid x siempre

tep
unatkoztam 😊

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
azám..<#worship>

nézegettem az általad linkel oldalt, a GEMM.com -ot..

az egy gyûjtõ oldal . Össze hozza az eladókat a vevõvel.
tehát ha venni akarsz valamit, írni kell az eladónak hogy mennyi a szállítási költség...egykét eladó írja csak oda hogy hová mennyi a postaköltség..

meg akarom még venni a Black Capricorn DAy, maxilemezt 😄

gemm

na errõl van szó..a 18.72 dollárosról...eBayen egyszerûen nem tudom kifogni olcsón..itt meg egybõl van 3. hitelkártyával lehet fizetni.

tep
jó számok<#eljen>...gyûjteményed ékköve lesz

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
Jaaaj, mit vettem ma.<#zavart1>
megvettem a leginkább különleges MAxi lemezt ami csak létezik..

If I like it, i do it.
élõ turné felvétel..azthiszem eddig még nem hallott elõadásban..plusz egy új szám...
már csak meg kell hogy érkezzen majd valamikor..
nagyon ritka lemez..azthoszem csak 2000 van a világon belõle.
és nem volt licitáló...nem is értem..szerencsém volt.

LittleL
Heló TEP

tehát megérkezet...örülök neki..

Én most vettem egy másik CD -t az emergency on plane earth Japán kiadását..de másféle borítóval..
már alig várom hogy megjöjjön..

Meglett mostanában a Jay's selection is...hogy micsoda jó számok vannak rajta...ha lesz idõm majd feltöltöm ide.

tep
Megérkezett , most hallgatom , egész jó ez a London Rican Mix is 😊
Köszi szépen LittleL<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

Ez a legeslegutolsó verzió a '93-as Club Citta dvd-bõl, javított hanggal, be kéne már szereznem... Szerintem kb. a monte carlói buli az irányadó, tudtommal a headliner 90 percet játszik a Szigeten.

http://rapidshare.com/files/129429139/Jamiroquai_-_Monaco_Live_Festival.zip.html
Christiansen
Christiansen
Nekem ez 😄

remélem kapunk a Szigeten "ritkább" számokat, nem 70perces mainstream-hakni lesz

A LF eleje a Mondo Grosso Remix verziója a számnak. A 2002-es Rock Am Ring bootlegen van egy hasonló verzió, ott gyorsan kezdik, de pillanatok alatt átvezetik a Mondo Grossoba, majd megint felpörög a szám, mint a Rock In Rios felvételen. Az új vokál viszont nagyon üt, csakúgy, mint Matt szólója.
menyus77
itt a rock in rioos kids kicsit jobb hangminõséggel:
http://www.youtube.com/watch?v=c1xI_rEe1Fc
viszont nekem továbbra is ez a kedvenc kids verzióm:
http://www.youtube.com/watch?v=WzIndndIfYo&feature=related

Love foolosophy tetszik, mindig kitalálnak alá egy újabb grooveot, az elsõ pár perc lassuuzás szerintem fõleg idõkitöltésre játszik😊

Emberek, és az új dalverziókról valami vélemény (SDISJ, LF, Kids)? Pont 1 hónap és itt a pesti buli!
LittleL
oké, kösz Tep..😄

majd priviben megbeszéljük...lassan te is összegyûjtöd az összes maxi lemezt :-))
nekem már betellt a 60 lemezes polcom..2 -õt le kellett venni. kell másikpolc 😄

tep
<#wave>jöhet...fénypostával
(címem tudod)

\"SLICE of LIFE\"