Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"SLICE of LIFE\"
apropó, megjött a kék stillness in time lemez, nagoyn szép állapotban van, de számok ugynazok rajta mint amit már feltöltöttem, de ez a borítóval nagyon rikta.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A setlistet, pár képet az afterpartyról, illetve egy TWM videót megtaláltok ebben a topicban.
ReaL MaDRid x siempre
Ja meg megvettem a Kék Stillness in time -ot , mai marha ritka, de "Buy Now " ajánltaban 2 fontért azonnal lecsaptam rá.<#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"SLICE of LIFE\"
Zsoma! Most az említett bootlegek után rákerestem pl. a We Gettin' Down c. számra Youtube-on, és a Te feltöltésedet találtam. Ha majd megint lenne lehetõség videót kunyizni', akkor esetleg ezt a '95-ös Tokyo-t illetve a Club Citta-t ha lehet vedd elõre😊 Sajnos ezeket az anyagokat sehol sem találom a neten...
Olyan ritkán lehet kapni, minimál árról, és mndig felverik persze... ha azonnal akarném megvenni, 3800 -ba kerülne.
Éreked, de szerintem jól nyúltak hozzá, nekem tetszik. Remélem játszák majd még, és lesz ennek vmi jobb minõségû változata is😊
Canned Heat (live @ Audi R4 presentation)
Rá sem ismertek😄!
Tegnap felléptek oroszországban az új Audi A4-es bemutatóján, itt láthattok pár képet róla, illetve ott a setlist is: Jamiroquai 2008.02.28
Mai postával jött ez a Multiquai lemez.<#vigyor3>#vigyor3>
Ez elég ritkának számít. Boltban sosem volt kapható, csak promóciós célokból osztogatták. Van hogy hetekig nincs belõle, de én 1 fontért megvettem <#pias>#pias>
ez olyan jazzes, érdekes :
Jamiroquai - Canned heat masters at work remix
Jamiroquai - Little L Blaze shelter mix
hát ez nem az a szokásos..nem a lagjobb szerintem, de gyûjtõknek kötelezõ 😄
Jamiroquai - Love foolosophy Lottie's Missdemeanours Vocal mix
hát igen nézzétek meg a TOo young to die klipjét, ott még olyan volt, mint egy átlagos gimnazista kisrác, most meg már 40 éves, de hát ilyen az élet...
Az is tény, hogy arcra is változott, ha nem ismerném és elém raknának egy képet róla mondjuk a When You Gonna Learn klippbõl és mondjuk a Love Foolosophy-ból, nem biztos hogy elsõre megmondanám, hogy ugyanaz az ember. Viszont sokan elfelejtik, hogy milyen fiatal(ok) volt(ak) amikor kezdtek.
Tényleg jó egyébként az anyag, az meg hogy nem új felvétel...nem szempont. Kiváló felvétel minõsége, és az is amit elõadnak, nem mindegy akkor, hogy mikori?
A többibõl pedig csemegézek! Köszi szépen!
(Amit Te "Who the funk do you think you are" néven tettél fel, azt én E.O.P.E néven ismerem. Kicsit jobb minõségben felraktam én is. Az én verzióm a '95-ös montreuxi fesztiválon hangzott el.)
Jamiroquai - Feel so good (knee deep vocal dub)
Jamiroquai - Light Years 4 To Da Floor Mix
Jamiroquai - Light Years
Jamiroquai - Little L Blaze Remix
Jamiroquai - Main Vein Live
Jamiroquai - Picture Of My Live Radio Acoustic Session
Jamiroquai - Space cowboy ( demo version 4.17 )
ez valami élõ felvétel, de szerintem nagyon jó:
Jamiroquai - Who the funk do you think you are
01. Love Foolosophy
02. Love Foolosophy (Knee Deep Remix)
szerintem ez a legjobb:
03. Love Foolosophy (Bini + Martini Ocean Remix)
02. Love Foolosophy (Twin Club Remix)
03. Little L (Blaze Remix)
Jamiroquai - Love Foolosophy Knee Deeps Re-edit
jó kis szám.
Jamiroquai - Bullet
Igen hallottuk. 😉 Remélem Morissons kettõben is minimum ilyen jó lesz a parti.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A dalszövegek, pedig alap, hogy megvoltak 😊
Köszi😊
More information about the festival including ticketing details are available at the Rock in Rio website.
This concert announcement means that the band will almost certainly be announcing further gigs over the coming weeks and months (well at least I hope so!)."
Tehát fesztiváloznak nyáron, a Szigetre is eltolhatnák a képüket, annyiszor hívták már õket.... Mindegy, idén ki kell mennem valamelyik koncertre.
a Bullet egy különlegesség, semmi máson nincxs rajta.
Helló Menyus<#wave>#wave>
Jamiroquai - Bullet 4.19
Jamiroquai - Do you know where you're coming from
Jamiroquai - Virtual insanity ( album version 5.40)
02. Space Cowboy (Classic Radio)
03. Emergency On Planet Earth (London Rican Remix)
04. Do You Know Where You're Coming From
02. Virtual Insanity (Unreality Mix)
03. High Times (Sanchez Radio Edit)
vótmá 😄
05. Alright (Tee's In House Mix)
04. Space Cowboy (Classic Club)06. Cosmic Girl (Classic Mix)
Jamiroquai - Virtual Insanity (4.04)
most ért véget annak a Morning glory -nak a licitje.
75.000 -ft -ért vitték el..<#zavart1>#zavart1>
mondtam hogy rekord lesz. én másfél év alatt még csak nem is láttam ilyen lemezt, annyira ritka.
eBay -en olcsóbban be lehet szerezni mindent, pedig mindneki látja õket a világon.....
Én már megrendeltem a Montreaux -i DVD -te csak még mindig nem ért ide, már nagyon itt kéne hogy legyen..
Eladó darabok