Jamiroquai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Hi
Hát persze hogy meg lehet itthon is szerezni egypárat...
pl. vaterán vettem egyet, és eladó mondta hogy van még neki 6 lemez..az kapásból 7 lemez volt... meg még volt 2 aszsem..
többi 60 külföldrõl lett véve.
fõleg Anglia, de volt Belgium, Németország, Franciaország, USA, Japán, Spanyolország, Portugália, Ausztrália....És majdnem vettem Izraelbõl is..csak lekéstem 😄D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Helló emberek

Vettem eBayen egy Sárga borítós Virtual insanity maxi lemezt, de hiba történt, ugyanazt küldték ami nekem már megvolt. elnéztem valamit..ill.az angol hibázott..

Szóval ha valakinek kellene eladó.
számok :
virtual insanity 4:04
space cowboy classic radio 4:01
emergency on planet earth london rican mix 7:10
Do you know where you're coming from 4: 59

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hunbasser
nem voltam itthon,így utólag kívánok én is nagyon boldog születésnapot!

ReaL MaDRid x siempre

Kösz Tep!
tep
H.B. Zsomának!.....így utólag.

\"SLICE of LIFE\"

Zsoma! Fel tudnád tenni vagy meg tudnád adni a linket ahonnan letölthetném azokat a számokat, amik a jamiroquai.hu-n mennek (Ken Bruce Show vagy vmi ilyesmi)?
Ha jól hallom, nem olyan régi felvételek és nem is rosszak. (Ha létezik, akkor legalább 192kb/s-os verzióban fel tudnád tenni / vagy persze a linket) 😊
Köszi elõre is!
hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Meg tudja nekem mondani bárki is, mikor érkezik meg végre a kis hazánkba kedves Jamiroquai 2003as Montreux-i DVD?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vagy tudtok ajánlani ilyen zeneboltokat ahol vannak jami maxi cd-k? 3 éve megvagyok bolondulva ezért a zenéért 😄
Nah srácok maxi cd-ket honnan tudok szerezni?
hunbasser
hát igen,akkoriban még nem volt menõ dolog a licensz 😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
És mint tudjuk Beethoven, tõlem lopott :/

😄DDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
nem igaz,mert Bobby Hebb is Beethoven egyik számát dolgozta fel 😄DDDDDDDDdddddddd

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
Hamár itt tartunk a Sunny eredetileg nem Boney M, hanem Bobby Hebb szám<#vigyor4>

hunbasser
hopp,tényleg 😄DDDDDdddddd

bocsánat SpaceCowboy77,figyelmetlen voltam 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Szerintem nem is azt mondta, hogy az õ száma 😊

"Ajánlom figyelmetekbe ezeket a JAMIROQUAI által elõadott számokat" Fuss neki még egyszer 😛

hunbasser
a Sunny az nagyon nem Jamiroquai szám...😄😄😄 keress rá youtubeon: Boney M - Sunny

ReaL MaDRid x siempre

Úristen LittleL!!! Gyönyörû gyüjteményed van!!!!! Azt szeretném kérdezni hogy ezeket a maxi lemezeket csak külföldrõl lehet rendelni, vagy párat itt Magyarországon is meglehet venni?
Ajánlom figyelmetekbe ezeket a JAMIROQUAI által elõadott számokat: we gettin down, dont stop the feeling, our time is coming, sunny!!!!!!!!
tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
film a legtöbb rajta , zene nemsok..

\"SLICE of LIFE\"

Hi Tep,

Nekem kéne meghívó, ha van még belõle!

Thx
tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
off
ha kell vkinek DS-ra meghívó , jelezze priviben (3db)
on

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
Funky paradise maxi lemez..aha ismerem, nagyon ritka...6000 Ft alatt nem lehet megszerezni..

Múlkor licitáltam a legritkább lemezre amit csak láttam. :

10 darab van csak belõle a világon 😄
Ez egy interjú lemez volt, németországi rádióállomások számára készült, 3 perces interjú van rajta. Tehát szétosztották nagyobb rádiókközt, és ezt adták le mûsorban...

ez is gyári lemez volt, csak ilyen házi módon írták rá a dolgokat filctollal.. azthiszem 35 euróért vették meg, de lehet hogy ha én is tovább licitáltam volna, még több lett volna..

Köszi LittleL! hálám üldözzön! 😊
Köszi LittleL!
A Scam és a Journey to Arnhemland fel lett cserélve.
Egyébként tényleg jók. Nekem ezek a számok egy Funky Paradise címû bootlegbõl vannak meg😊
LittleL

LittleL

ma megjött 3 lemez 😄
Ez a japán verzió.
Jamiroquai - Light years edit 3.59

iszonyat jó ez a maxi, ez még teljesen új számunkra.<#smile>
Jamiroquai - Scam live 5.13

Jamiroquai - Journey to arnhemland live 5.39

na ez is szuper jó, ilyen számokkal tényleg arat a JAmiroquai a mai zenei palettán..
Jamiroquai - We gettin' down live 9.31

LittleL
majd felrakom mindjárt....

apropó..megvettem megint 4 maxi CD -t a ritkábbik fajtából, már csak ide kell hogy érjen 😄D

Jay's selection - japán
Light years - japán
Emergency on planet earth - japán
Stillness in time promo.

Sziasztok! Jamiroquai-tól a Bullet c. számot fel tudnátok újra rakni?
sajna az elõzõ linkek nem elérhetõk. 😞

thanx elõre is!
tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
<#worship>Tibi<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

menyus77
a nagyszínpad szerintem a mocsok legközepén lesz😊

Ez igen! Akkor egyszer az életbe mégis ki kell látogatnom a szigetre. Pedig a hátam közepére se kívánom! Remélem közel lesz a bejárathoz és nem kell átgázolnom az egész mocskon 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Christiansen
Minden évben azt hittem lesz, de mostmár tényleg ójeh
FÓRUMTALIII 😄DDd

tep
<#eljen>úgysem voltam még a Szigeten....mármint koncerten

\"SLICE of LIFE\"

Garf
fainfainfain. fain.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Kaplan
Végre, imáim meghallgatásra leltek 😊 Áhhh, nagy partyt fog csapni a srác. <#worship>

vmvr
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

menyus77
Ezazz!<#hawaii>

Fenn van már a Sziget oldalán, immár biztos!!!

Jamiroquai a Szigeten
Remélem nem kiabálom el a dolgot, de klikk ide
tep
ment pü

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
jah, felesleges az egyik... mennyit ér meg neked ? utánvéttel, vagy átutalás után küldjem ? - úgy olcsóbb lenne.

tep
igen , mert azt mondtad , hogy neked 2 példányban van meg.....gondoltam az egyik felesleg 😊

\"SLICE of LIFE\"

LittleL

LittleL
Tep, bocs hogy csak most válaszolok.. tehát ez kellene ?

tep
jah , Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Jó locsolkodást 😊

\"SLICE of LIFE\"