Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát persze hogy meg lehet itthon is szerezni egypárat...
pl. vaterán vettem egyet, és eladó mondta hogy van még neki 6 lemez..az kapásból 7 lemez volt... meg még volt 2 aszsem..
többi 60 külföldrõl lett véve.
fõleg Anglia, de volt Belgium, Németország, Franciaország, USA, Japán, Spanyolország, Portugália, Ausztrália....És majdnem vettem Izraelbõl is..csak lekéstem 😄D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Vettem eBayen egy Sárga borítós Virtual insanity maxi lemezt, de hiba történt, ugyanazt küldték ami nekem már megvolt. elnéztem valamit..ill.az angol hibázott..
Szóval ha valakinek kellene eladó.
számok :
virtual insanity 4:04
space cowboy classic radio 4:01
emergency on planet earth london rican mix 7:10
Do you know where you're coming from 4: 59
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha jól hallom, nem olyan régi felvételek és nem is rosszak. (Ha létezik, akkor legalább 192kb/s-os verzióban fel tudnád tenni / vagy persze a linket) 😊
Köszi elõre is!
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
😄DDDD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ReaL MaDRid x siempre
"Ajánlom figyelmetekbe ezeket a JAMIROQUAI által elõadott számokat" Fuss neki még egyszer 😛
ReaL MaDRid x siempre
\"SLICE of LIFE\"
Nekem kéne meghívó, ha van még belõle!
Thx
Múlkor licitáltam a legritkább lemezre amit csak láttam. :
10 darab van csak belõle a világon 😄
Ez egy interjú lemez volt, németországi rádióállomások számára készült, 3 perces interjú van rajta. Tehát szétosztották nagyobb rádiókközt, és ezt adták le mûsorban...
ez is gyári lemez volt, csak ilyen házi módon írták rá a dolgokat filctollal.. azthiszem 35 euróért vették meg, de lehet hogy ha én is tovább licitáltam volna, még több lett volna..
A Scam és a Journey to Arnhemland fel lett cserélve.
Egyébként tényleg jók. Nekem ezek a számok egy Funky Paradise címû bootlegbõl vannak meg😊
ma megjött 3 lemez 😄
Ez a japán verzió.
Jamiroquai - Light years edit 3.59
iszonyat jó ez a maxi, ez még teljesen új számunkra.<#smile>#smile>
Jamiroquai - Scam live 5.13
Jamiroquai - Journey to arnhemland live 5.39
na ez is szuper jó, ilyen számokkal tényleg arat a JAmiroquai a mai zenei palettán..
Jamiroquai - We gettin' down live 9.31
apropó..megvettem megint 4 maxi CD -t a ritkábbik fajtából, már csak ide kell hogy érjen 😄D
Jay's selection - japán
Light years - japán
Emergency on planet earth - japán
Stillness in time promo.
sajna az elõzõ linkek nem elérhetõk. 😞
thanx elõre is!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"SLICE of LIFE\"