Íjászat

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Valaki a #37 -ra lécci.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sadun Tryst
hej! íjászkodás! na azt szívesen kipróbálnám! de én az 1880'-as évek beli japán íjjakat tesztelném le! azok vmi eszméletlen királyak! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

nemcsakfeel
kései férfikor? lol 😊
inkább gondolj arra hogy 10 éven belül lehet hogy önygilkos leszel, és milyen szar lenne úgy meghalni hogy még nem is csináltad 😊))

nekem is házilag készített van, mondjuk sztem olyannal érdemes kezdeni. igaz azért nem ilyen szar mûanyag 😊 üvegszál meg minden.. csak már fél éve kezemben nemvolt .. 😞

*hihi ** *

Adam5
np

Bandew
THX!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam5
Bandew
Miért nincsenek árak kiírva? :-(

Bandew
Tényleg, fontos kérdés:
Kardokhoz és íjakhoz kell fegyverviselési engedély?

Mhosah Myth

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

na elmentem aludni, szeva mindenkinek

ja, én is kenegetem mindig

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

apám a Kassainál vette az ijját.

Mhosah Myth
Kassai-val csak az a baj hogy ideget az íjra nem nagyon tud csinálni mert én is minden edzés után kenhetem le méhviasszal mert kiszálasodik és az nem túl jó dolog.... Az üvegszál szétmegy benne ha nem kened....

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Végülis márka annyira nem számít.....
Nem sok márka van Magyarországon a készítõtõl függ az ár....
Pl.: Nekem Kassai féle íjjam van azt ajánlom az nem rossz de ha többet rászánsz akkor Grózer félét ajánlok mert az sokkal nagyobb márka külfödön is sokan ismerik de kétszer olyan drága mint a Kassai!!!

Egyébként link:

ijasz.lap.hu

lehet..

én nem tudok eggyet sem, ez az elsö ijjam, de majd szeretnék egy sport ijjat.

Punker
szerintem ezt a topic-t át kéne rakni a sport fórumba....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hi 😄

PResident Evil
de nemtudom milesz belõle... márkákat, árakat tudtok mondani ? lehet hamarabb lesz 😊

na én nem tom hogy az enyém hány fontos, asszem 30 körül van. apámnak van csigás ijja.

Punker

Mhosah Myth
Nekem egy 41 fontos mongol íjam van....

Mhosah Myth
Helló! 😄

na ezt jo hallani 😊

PResident Evil
ez engem is érdekel... de én kései férfikorom hobbijának tûztem ki 😊 sosem elég korán kezdeni 😊

nem tom, de ha akarod holnapra megkérdezem ,mer már alszik 😊

nekem kiskoromban volt "star wars"-os számszeríjam, mûanyagból volt és tapadókorongos vesszõt lehetett kilõni belõle😊
aztán mogyorófából csináltam egyet magamnak...képzelhetitek...😞
mikike
és hogyan csinálta pontosan?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

nekem régen faterom csinált, de akkor még naon kicsi voltam😊

mikike
havero számszeríjjat szeretne készíteni magának
errül tud valaki valami infot, hogy hogyan lehet ilyet csinálni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

hehe.. azért most elég drága mulatság ez, vigyázni kell a vesszökre, nem ugy mint Robin Hood barátunk 😊

hen-tes
áááá
mi nem úgy 😄
nád szálakból nyílvesszõ, végére zsék kötözõ drót azt csá 😄D
fene foogja mindet megkeresni mondtuk 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

régen mi is azzal toltuk, amugy még most is 100-as szögböl kovácsolok magamnak nyilhegyet ha eltörik egy vesszöm😊

hen-tes
én régen ilyen házi nyilakkal lövöldöztem haverral
poén volt
de így komolyabban nincs rá sajna lehetõségem..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

amugy köszi 😊

ok, majd biztos jön késöbb, vagy holnap.

Punker
MSN-n írtam neki hogy van topic de nem reagált

Myth? na ez király!

a középkor a kedvencem

Punker
Myth íjászkodik....

Bandew
Engem érdekel az íjászat (mint minden középkori fegyvernem), de sajna nem tudom mívelni.

senki? senki nem ad a régi jo kis honfoglalás beli korra?
bár lórol még nem probáltam ,de ugy is király lehet!

valaki probált már löni ilyesmikkel?? mer én rendszeresen ijjászkodok, van egy régi szkíta ijjam.

← ElőzőOldal 8 / 8