Demoscene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A 4. szerzõjére lennék kíváncsi, nagyon emlékeztet a stílus a Magic the Gathering kártyagrafikáira.. Állati profi és stílusos.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
még ez a szám tetszett, rave-es stílus bejön, Dancing on the sun
Elektrosokk by Necrophone & Lungcancer Entertainment
Necrophone - Leváglak
nagyon nagy arcok 😊 röhögtem amikor elõször hallottam <#hawaii>#hawaii>
Yes We Can eddig elkerülte a figyelmemet, tényleg jó, úgy látom hogy a nonfiguratív, absztrakt vonal jön át neked, majd keresgélek
Quite - Yes We Can
Conspiracy - Chaos Theory
ezeket most szeretem nagyon (2 külön stílus de mindkettõt imádom)
Ha tudsz hasonlókat, öntheted! 😊
egyébként jó dolog hogy így szakmailag ki tudod elemezni, én laikusként csak felületesen tudom megítélni mennyi meló volt egy képpel és a hibákat se nagyon veszem észre
mindjárt folytatom a linkelést...
Többi munkáján érezhetõ az iskolázottság. Teljesen biztos. 😊
Remélem nem bántottam meg a post-ommal ha erre téved... 😊)
A bõr tónusolása pedig nagyon elnagyolt, elrontott. Rossznak végsõ soron azért nem mondanám mert ha hunyorogva ránézel akkor a mind térbeli elrendezés mind a színkomponálás elviszi a képet, láthatóan ezt vagy tanulta, vagy leginkább jól ráérez. Ez itt megmenti. Hangulatilag pedig ötös.
A második konkrétan profi mûvész vagy grafikus munkája. Túl steril, túl tökéletes munka. Precíz, tanult ember munkája, akinek tapasztalata is megvan és kellõképpen professzionista is. Valószínûleg ilyen területen is dolgozik.
Utolsó: dark fantasy / groteszk mûfaj. Színvilág eltalált, komponálás jó, anatómia nem hibátlan, Õ nem profi de szeret és tud is festeni, haladó szint, de még fejlõdésben van. Érzelmileg gazdag, érzékeny ember festette ezt.
elsõnél a csaj bõre nem lett eléggé kidolgozva, kicsit olyan mintha olajjal lenne bekenve 😊 de lehet ez volt a cél
utolsó pedig remekmû, nekem valami középkori Terminator jutott róla eszembe 😊
Nagyon odaver!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.