Demoscene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyebár ott a víz alatt lett vége, itt pedig a víz alatt kezdõdik
egyébként egy csomó motívum átjött más demókból, a halak, a VW Bogár, a helikopter, hangyák, stb.
az utolsó vacsora rész különösen tetszett, biztos a csapattagok ülnek ott, nagyon jól összehozták, mondjuk kicsit sok a sötétség, elég nyomasztó a légköre, de asszem ez elnézhetõ egy szürreális álomnál, sõt lehet ez volt a cél
[center]

Strung Out by kvasigen & boozoholics
Sim Reich by Contraz, igen egyedi grafikája van
Érdekes, hogy még ez se szerepelt itt, pedig ma is népszerû. ;-)
Szintén egy klasszikus 2003-ból.
Ez a demo kis saját történettel rendelkezik. 😊
A benne hallható dalszövegben ugyanis az van, hogy Deus Ex Machinaként emlegetik a Valium!design-t, de az Ephidrena és a többi csapat inkább tûnjön el a Scene-bõl, menjen haza és inkább játszanak a gépeiken, mint demót készítsenek.
No erre a Valium!design kicsit késõbb ugyanabban az évben készített egy demót, amelyben rejtve fikázzák mindezért az Odd brigádot. 😊
Ez egy 5 éves munka, de máig megállja a helyét, amilyen félelmetes és hátborzongató. 😊
Viszont a MFX demói többnyire errõl híresek (persze vannak kivételek 😊)
Bemutatták: Stream 2005 (1st place, combined demo)
United Force & Digital Dynamite - Wir sind Einstein
Furcsa érzés.. elsõre-másodikra nem tetszett.. most meg borzasztóan bejön a hangulata, a zene, minden.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szubjektív persze hogy mi a mûvészet és mi nem az (és új mûfajoknál mindig vitatott, de ez így volt a szürrealizmusnál, az impresszionistáknál, és 60 éve is az absztraktnál, a konstruktivista festészetnél is stb) .
Van ismerõsöm aki nem érti, hogy a digitális "art" miért mûvészi.. (vagy pl a graffiti stb)
Mûvészet-e vagy nem?
Ez AZ.
Azt hiszem objektíven kijelenthetjük.. 😊
30 év múlva másképpen fogják ezt is megítélni..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem hinném, hogy bárki röhögne
egyébként is szerintem már volt linkelve
ajánlom figyelmedbe továbbá a Dope-t azt hiszem 95-bõl
Van az ETA meg a sajtból van a hold stb.. 😊
Jóak.
😄
Õk valami MMA néven mentek..
félelmetes mennyit haladtunk elõre '93 óta.
Én akkor 15 voltam, és a haveri körben a Future Crew - 2nd reality volt az ász, demóparty-kra németbe kijártak a haveromék, programoztak, zenét írtak, minél kisebb méretbe kellett beleférniük. Teljesen belemerültek ebbe. Vicces. de anno a BBS-ek világát éltük 😊).. egyik demojukba még én is rajzoltam egy sárkányt meg egy logót terveztem nekik... csatlakozni nem tudtam.. valahogy nem jött össze a suli miatt 😊
Az AXN Sci-Fi-n késõ este elég jó demók mennek, csak sajna ugyanazt az ötöt ismétlik mindig...
Okulásul íme a Second Reality (nem röhögni!! 😊 ) anno 93-ból.
Ezen nõttem fel. Bocs ha vótmá.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/