Demoscene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
Desiderata
X Marks The Spot by Portal Process, Function invitáció, a robot tánc nagyon jó benne 😊
Desiderata
pár kép Assembly-rõl...

Desiderata
sokadik megnézésre esett le, felfogható úgy hogy a Lifeforce folytatása a demó
ugyebár ott a víz alatt lett vége, itt pedig a víz alatt kezdõdik
egyébként egy csomó motívum átjött más demókból, a halak, a VW Bogár, a helikopter, hangyák, stb.
az utolsó vacsora rész különösen tetszett, biztos a csapattagok ülnek ott, nagyon jól összehozták, mondjuk kicsit sok a sötétség, elég nyomasztó a légköre, de asszem ez elnézhetõ egy szürreális álomnál, sõt lehet ez volt a cél
arty
ezt itthon is megnéztem, "realtime". mestermû 😊

Forza.

Desiderata
Ceasefire (all falls down..) by Carillon & Cyberiad & Fairlight, második helyezett, a zenéje nekem nagyon tetszett, részecskékbõl áll a demó, látványos de nem ütött akkorát mint az elõzõ részecskés demójuk

Desiderata
Happiness is Around the Bend by ASD nagyon látványos demó, ASD megint nagyot alkotott <#worship> elsõ helyezett lett!

[center]
Desiderata
64 KB lement, nem volt sok, de azok igényesek, majd linkelek... most várom a demo compo-t!!!4
Desiderata
de idõeltolódás miatt 1 órát le kell vonni! idõbeosztás itt
Desiderata
ma elkezdõdött az Assembly, Demo compo szombat 23:30, online nézhetõ
Desiderata
valami riliz kéne hozzá, csak még sehol sem tartok <#nemtudom> de attól függetlenül szeretnék menni
Mentek-e ?

Desiderata
Starcraft 2 Cracktro by Razor 1911, bárcsak minden crack-hez ilyen alkotás születne, népszerûsítené a demoscene-t gamerek körében
Desiderata
kiírásra került a Function 2010 demoparty!!!
Desiderata

Desiderata
Euskal képei

folyt. köv.
Desiderata
The Wind Under My Wings by ASD, mit is mondjak, elsõ nézésre brutálisan komplex, agyam majdnem ledobta az ékszíjat 😊 még emésztenem kell, de szerintem megy fav-ok közé, mindenesetre jó hogy viszonylag lágy zene szólt hozzá mert egy zúzósabbtól (fõleg ha félrészeg lennék) biztos kidobom a taccsot, nagy hatással volt rám ez a pár perc, nézzétek meg feltétlenül <#heureka>
Desiderata
Sim Reich by Contraz
Desiderata
Solskogen két demója
Strung Out by kvasigen & boozoholics
Sim Reich by Contraz, igen egyedi grafikája van

Desiderata
Solskogen képei

Desiderata
pár kép Dihalt partyról

Lehet, hogy még voltak ilyenek...én csak ezt ismerem közülük. 😄

Desiderata
ino by Quite 64K a DiHALT 2010 partiról
Desiderata
nagyon jók, köszi hogy linkelted, van még mit behoznom, ezek a táncoló szörnyikék meg a balettáncos... <#hehe><#eljen> ilyen fika demóból több is készült?
Einklang.net & Elektro Heizmann - Atomrave (the Ultimate Meeting 2006)

Érdekes, hogy még ez se szerepelt itt, pedig ma is népszerû. ;-)

Odd - World Domination (The Gathering 2003 - 1st place, combined demo)

Szintén egy klasszikus 2003-ból.
Ez a demo kis saját történettel rendelkezik. 😊

A benne hallható dalszövegben ugyanis az van, hogy Deus Ex Machinaként emlegetik a Valium!design-t, de az Ephidrena és a többi csapat inkább tûnjön el a Scene-bõl, menjen haza és inkább játszanak a gépeiken, mint demót készítsenek.

No erre a Valium!design kicsit késõbb ugyanabban az évben készített egy demót, amelyben rejtve fikázzák mindezért az Odd brigádot. 😊

MFX - The Ballet Dancer

Ez egy 5 éves munka, de máig megállja a helyét, amilyen félelmetes és hátborzongató. 😊

Viszont a MFX demói többnyire errõl híresek (persze vannak kivételek 😊)

Bemutatták: Stream 2005 (1st place, combined demo)

morcosqtya
AXN-en sokszor ment ez is:
United Force & Digital Dynamite - Wir sind Einstein
Furcsa érzés.. elsõre-másodikra nem tetszett.. most meg borzasztóan bejön a hangulata, a zene, minden.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Depridol
nagyon komoly 😊

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Desiderata
még nem volt idõm @party stuff-jainak csekkolására, de a magyar készítésû Computer Candy Overload Assembly invit demót megnéztem és igen absztraktra sikerült, nagyon jó hangulata van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felhívnám a figyelmeteket a végén felhangzó vuvuzela koncertre 😊

Desiderata
ez nagyon beteg <#idiota>, de természetesen tetszik 😊
Desiderata
szerintem mûvészet, legalábbis én önkifejezés miatt szeretnék csatlakozni ehhez a közösséghez, itt kiélhetem a kreativitásomat, rögös az út, de ha elkészül a demó akkor megérte a rengeteg fáradozást
morcosqtya
Végre egy topic, ahol normálisan is lehet beszélgetni, flém nélkül, arról amit közösen kedvelünk. 😊

Szubjektív persze hogy mi a mûvészet és mi nem az (és új mûfajoknál mindig vitatott, de ez így volt a szürrealizmusnál, az impresszionistáknál, és 60 éve is az absztraktnál, a konstruktivista festészetnél is stb) .

Van ismerõsöm aki nem érti, hogy a digitális "art" miért mûvészi.. (vagy pl a graffiti stb)
Mûvészet-e vagy nem?
Ez AZ.
Azt hiszem objektíven kijelenthetjük.. 😊
30 év múlva másképpen fogják ezt is megítélni..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jómagam is foglalkozom mûvészettel 20-25 éve, csak nem digitális hanem analóg terepen.. 😊

Ez pszicho-brutál, de baromi jó, s immár 6 éves örökzöld. 😊

Huhh...ismerõs...talán egy õsi CaPaNNa demóban...

Mike at home
mi be volt, hogy "állj meg lepke, állj meg!"

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azt se felejtsük el, hogy talán még egy 286-oson is futott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és kibaszott jó zene

Mike at home
hát igen, a Future Crew, legenda

nem hinném, hogy bárki röhögne

egyébként is szerintem már volt linkelve
ajánlom figyelmedbe továbbá a Dope-t azt hiszem 95-bõl

morcosqtya
nem mûsorszünet (ha az adás végére gondolsz) hanem a késõ esti filmek között egy 3-4 perces blokkban.. de csak kb 23 óra után jellemzõ.
Van az ETA meg a sajtból van a hold stb.. 😊
Jóak.
😄

Desiderata
AXN Sci-Fi a mûsorszünet alatt ad demókat? még nem sikerült elcsípnem
morcosqtya
mármint a haveromék természetesen =/= future crew.. 😊)
Õk valami MMA néven mentek..

morcosqtya
+fav
félelmetes mennyit haladtunk elõre '93 óta.

Én akkor 15 voltam, és a haveri körben a Future Crew - 2nd reality volt az ász, demóparty-kra németbe kijártak a haveromék, programoztak, zenét írtak, minél kisebb méretbe kellett beleférniük. Teljesen belemerültek ebbe. Vicces. de anno a BBS-ek világát éltük 😊).. egyik demojukba még én is rajzoltam egy sárkányt meg egy logót terveztem nekik... csatlakozni nem tudtam.. valahogy nem jött össze a suli miatt 😊

Az AXN Sci-Fi-n késõ este elég jó demók mennek, csak sajna ugyanazt az ötöt ismétlik mindig...

Okulásul íme a Second Reality (nem röhögni!! 😊 ) anno 93-ból.
Ezen nõttem fel. Bocs ha vótmá.

Jim Morrison
jó a kép 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Desiderata
Haujobb BBQ 2010 az üveg kockák nagyon jól néznek ki
Desiderata

1995 by Kewlers & mfx, a zenéje már evergreen
Desiderata
elevated by Rgba & TBC, bámulatos milyen tájat kihoznak 4K-ból

Desiderata
Desiderata
ezt csak úgy, mert jó a zenéje és nyomasztó a hangulata