KILLZONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem másodjára jobban fog tetszeni :)
És ez furcsa! Arról a pályáról beszéltem, ami a 27-es videóban van. De engem nem követnek a csapattársaim!
Valaki meg is jegyezte a kommentek közt : " what happened? when i did this stage, the other didn't follow me. i played as the hellgas guy "
Nálam ugyanez a helyzet..
SG fórummotor FTW... <#levele>#levele>
Van egy rossz érzésem hogy ez egy bug... pedig minden játékom eredeti.
Köszi a választ!
Remélem valaki válaszol.
Van a játékban háttérzene?
És a játék akadozik vagy a lemez szar? ( néha beakad, olvastam más helyen hogy elég rossz a frame per sec-je)
És máris m1 ez a szutyok!
akkor nem a gamespy és nem is a ign !
1 konzol magazinban olvastam errõl a 29%rol:)
vmi nagy konzol szakértõ ujság irta! de majd elõkeresem és +mondom meik volt!
csak annyi kellene még h regisztráld magad a www.playstation.com oldalon!
...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Állítólag nem lesz ADSL a falumba csak kábelNet :( Azzal lehet kezdeni vmit?
Fákjúal!
kábelt! 2x 1,5m elég háló kábel kell
RJ45 dugot! 4x
Kell 1 NAD ps2 net belövéséhez!
beállitod a 2 ps2õt ezzel a Network Acces Disc-el!
Ez a GT4nél müködik LAN-ban!
A KZ-nál nem vagyok biztos mert ott kéri a update-et!!! mielõtt fellépnél a netre !
LAn-ban meg nem hsizem h be lehet csapni a gépet ha összekötitek a 2õt és neten valo játékhoz probáltok bejelentkezni!
Bár probáljátok ki! Ha gondoljátok!
Amugy ez KZ 1 összecsapott rakás szar játék! annyi bug van a neten is benne h hihetetlen a sok noobrol nem is beszélve!
kevés a pálya szar a multi szekcio gyenge minden téren! Már értem anno miért kapott csak 29%ot az ign és gamespy-toL!!!
DE amugy miért nem jöttök fel netre vele jáccani?
nem nem támogatja
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
LAN hatot vagy többet is
timesplittersben pl igen
gt4-ben pl nem
Killzone-ban sem lehet...mivel az i-linket sem támogatja a gém
Neten azonban Killzone-ozni nem rossz dolog 16 játékos van egy arénában. Minden gémer külön PS2-vel van, LANon nem tudom lehet-e Killzone-ozni a gépkönyv nem tesz rá utalást
ha "vékony" ps2-d van, akkor azon nincs i-link.
nyugi én se értek annyira ehhez, sõt a kérdésedre kapott válaszok számából arra következtetek, hogy itt még senki nem látott 2 ps2-t összekötve.. szal sztem probáld meg más forumokon. pl az 576-on, ott talán akad vki aki tud segíteni.
Fákjúal!
aszem az i-link kábelt nem nagyon vették ezért tartották feleslegesnek benne hagyni a gépbe.
de a régi gáépeknél, amilyen nekem is van talán müxik<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
én csak ps1-en láttam ilyen gamet jó régen, de abban is fel volt tüntetve külön, hogy osztott képernyõs v link kábeles a multi.
az is lehet, hogy már ps2-es gameknél amiben van multi az alapbol vágja ezt, de kétlem.
Fákjúal!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Elõre is köszi szépen az infókat.
Fákjúal!
Fákjúal!
Nekem mondjuk még mindig nem külték pedig már nyáron regeltem..:P
Viva La Virus1!!!