KILLZONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most mit csináljak?
enyit kartam kérdezni.
köszönöm
Csak még valami. Ez most végleges, vagy csak 1 darabig használható?
pontosan!!!
Én akkor észre se vettem csak a mi nap ...
Mikor jöttök fel nyomni neten?
fent leszek szombaton de v du oasissun néven !!!
Remélem jön vki gamelni !!!
Majd írom hogy mit találtam.
Különben arra gondolsz amit el lehet küldeni a SONYnak, mert erre emlékszem hogy több nyelven van...
benne kell hogy legyen a pstwo dobozában!!
van benne minden nyelven csak magyarul nem
nézd meg a hátulját fel kell h legyen ragasztva a végén 1 14 jegyü szám
aza nac!!!!
csináld és gyere én is ma láttam meg LOL majd ki baszta a szemem!!!!
Lenne egy kérdésem hogy a Central Station kér egy 2*7 jegyû kódot.
Na ezt én nem kaptam mega a Network acces dischez. Ja és slim PS2mvan.
Már csak regisztrálni kéne...
[HUN]Kami*, kiskami*
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
10-max 15e....mondjuk nem wireless hanem hagyományos "zsinóros"
www.depo.hu
nézz ott körbe
nekem linksys BFSR41 típusú van ajánlom...mert nálam minden ok
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
erre jött egy demo CD, és a másik CD helyben egy papírlemez volt, amire az volt írva, hogy "At this point in time, Sony CEE regret that there ar no plants to launch our Central Sattion service in your country. We will keep you informed if this situation changes in the future."
mert ha igen, lehet küldenek egy lemezt a pin koddal....
meg az uj ps2-höz adjak alapból
enyém UPC-s
automatikus ip cím osztogató
a PC mac címe klónozva van a routeremre....arra van a PS2 is aggatva
a hivatalos PIN kódot még nem kaptem mg de így is enged játszani amig az meg nem jön
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Killzone...nekem nincs ps2-öm(még kis 1-essel nyomulok; nosztalgia-feeling + qrvajo kis autos gamek vannak rá... :-D, de most ez nem tartozik ide); nahszoval ps2-ön vegigvittem havernal, tetszeni tetszett, de annyira nem jo mint ahogy beharangoztak...(föle, mivel nagy HALO-gyilkosnak titulaltak a game-et...azért sztem a HALO szintjet nem éri el...igaz, picit mas jellegü mint a HALO, a HALO kicsit meseszerü volt, a K.zone meg probal "hardcore-osabb lenni picit...nah, de mindenki ugy harangozta be, hogy "na, ez majd überel...")
Azért pár dolgot leirok, tetszett a game, jo a hangulat; de szo mi szo, neha rohadtul zavaro volt, h. szaggat; nyilt terepen mindenkepp+vannak böven grafikai hibak, poligonillesztesnel pl. sötét falnál bejön pár fehér csik, stb; szoval tudott zavaro lenni... a masik..neha a karakterek eszmeletlenül szögeletesnek neznek ki; messzire egy low-poligon-os modellt alkalmaz a progi, amivel nicns is gond, de neha ha közel jönnek arcok, ill. agyonlötted öket és közelmész; akkor néha "elfelejti" a game a magasabb poligonszamu modellre cserelest(bocsi, ha nem voltam szakszerü fogalmazas terén, ill. nem vágom a technikai részleteket, én csak toltam, és sasoltam néha erre arra a gameben...)
Amugy ez nem egy fikazo cikk akar lenni, ne értsetek félre, nekem tetszett a game+jo; egyetlen bajom vele, h. latszik h. koran adtak ki, apro hibak vannak csak, de azok idegesitöek...
Jah, még vmi, amit nem ertettem, az az, h. elmeletileg haboruban vagyunk... és folyamatosan (keves kiveteltöl eltekintve) 4-en, az "übersoldat" haverjaimmal megyünk; és osztjuk a hazak között/hazakban bujkalo ellenseges karaktereket...harctér nicns, csak mi megyünk gyilkolni a rezidens ellent; aki tisztara ugy viselkedik mintha vedekezne..tehat a game sztorija sántit picit, a jatekmenet alapjan oylan, mintha a Hellghast megnyerte volna a haborut; mi meg 4übergyerekkel visszafoglalnank1bolygot... :-D
Nah, idaig tartott a fikazas, en nem lehuzni akartam a progit; csak leirtam a vélemenyem; remelem senki Killzone-fan nem vette tamadasnak ezt a kritikai-szösszenetet!:-D
Jah, még vmi..imadok granatozni, de sajna a game ugy van megcsinalva, h. csak nagyritkan érsz el vele vmi eredményt... A hellghast-osok hangja qrvajo; nekem Half-life-os idöket idezett; ott is imadtam, amikor küldték az infot egymasnak a kommandosok... :-D Hellgahst-osok jol neznek ki mindd; mondjuk a rag-doll(vagy hogy kell irni) fizika neha megbosszulta magat, minden iranyban hajlottak az izületek... :-D
Ennyi, jo a game, de tény, Call of duty istenség még mindig! :-D
(meg kövezzetek meg érte...régi game; de én még mindig sokra tartom a Medal Frontline-t)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
The Matrix has you...
gamertag: kenobita
The Matrix has you...
Azért kétségtelenül hangulatos múvi.
topik UP!
Az E3-on bemutatták a 2.részt!! naggyon üttõs :DD. kár hogy nincs PS3-am, de azért megjelenhetne PC-re is:))
Töltsétek, nézzétek, vegyétek (majd meg) :DD
The Matrix has you...