KILLZONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na regeltem magam Central Stationbe, azt majd kapok megint egy 10 jegyû kódot 3 héten belül. Na most csak annyi hogy ugyan Magyarország is fel van sorolva, de be van csillagozva, ezért nem voltam benne biztos hogy oda is küldenek-e? Ami *-al volt jelölve oda volt írva, hogy ott nincsen netes játék, vagy vmi hasonló.
Akkor most mit csináljak?
bocs, hogy itt teszem fel a kérdést de ugylátom, hogy itt játszotok neten ps2-vel.szal' az lenne a kérdésem, hogy neketek megvan é a socom 2 és merõ véletlenségbõl nem e akartok vele neten játszani?
enyit kartam kérdezni.
köszönöm
Vazzeeeeeg Tényleg ott volt a 14 jegyû kód!!!!!!!!!
Csak még valami. Ez most végleges, vagy csak 1 darabig használható?
BONO
Én már rég mennék ha az a qrva posta kapkodná a valagát!<#crazya>

yaya
pontosan!!!
Én akkor észre se vettem csak a mi nap ...
Mikor jöttök fel nyomni neten?
fent leszek szombaton de v du oasissun néven !!!
Remélem jön vki gamelni !!!
BONO
De azt a kódot regeléskór már meg kellet adni nem? (Legalább is nekem megkellett de én neten regeltem!) Egyébként aza a kis "reklámmal teli füzet" az arra szolgál, hogy regeld magad a Sony(nál) postai uton...

oké majd megnézem hétvégén, mert otthon van én meg a koleszban...
Majd írom hogy mit találtam.
Különben arra gondolsz amit el lehet küldeni a SONYnak, mert erre emlékszem hogy több nyelven van...
vuumar keress 1 vastag szines reklámmal teli füzetet!!
benne kell hogy legyen a pstwo dobozában!!
van benne minden nyelven csak magyarul nem
nézd meg a hátulját fel kell h legyen ragasztva a végén 1 14 jegyü szám
aza nac!!!!
csináld és gyere én is ma láttam meg LOL majd ki baszta a szemem!!!!
BONO
vumaar menj be a PS2 + chip + online topicba és ott kérdezdmeg én ott már kérdeztem a KILLZONE-nal kapcsolatos network kérdéseket sztem ott tudnak neked segiteni...

Hali

Lenne egy kérdésem hogy a Central Station kér egy 2*7 jegyû kódot.
Na ezt én nem kaptam mega a Network acces dischez. Ja és slim PS2mvan.
Már csak regisztrálni kéne...
BONO
Na ebben a pillanatban áltam fel a gépmelõl mert ugyanis végig toltam kinyirtam azt a köcsög hosszúhajó here szakálas árulot! A játék fain de azért örülök, hogy már vége!<#worship><#worship><#worship>

BONO
Jól emlékeztél az R3 volt köszi az infot!<#worship><#worship><#worship>

ha jól emlekszem, akkor R3

[HUN]Kami*, kiskami*

BONO
Oké thankx de már rájöttem, hogy fegyvert cserélni a földrõl a hosszan nyomvatartott körrel tudok de azt még mindig nem értem, hogy, hogy tudok a sniperrel zoomolni?<#nemtudom>

Kaplan
3 fegyver lehetõséged van. Többet nem tudsz felvenni. Legfeljebb cserélgetni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BONO
Na segitesetek már lécci!<#duma>

BONO
Hi abban szeretnék segitséget kérni, hogy a játékban hogyan lehet a földrõl felvenni a fegyvereket! A körrel nem tudom mert akkor csak a nállam lévõket cserélem! Please!<#szomoru1>

Szerintem is kiraly, PS2-n viszi a primet...
sigmavirus1
Hmm érdekes, az elõbb áltment a gép a DNS teszten! Utánna jött volna a Ping teszt de én meg annyira megörültem hogy egybõl beraktam a Killzonet, de nem jött össze...:P Még egyszer megpróbálom aztán ha nem megy akkor mindneképp router kell!:(

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Az majd az adaptor regisztálásához kell, majd, PS2 Central Station-jében!

Viva La Virus1!!!

volt a küldött csomagban egy "kártya": PlayStation I.D. és egy hét jegyû betû/szám kód
sigmavirus1
Köszi, reggel nézem, mosmá túl álmos vagyok!:D

Viva La Virus1!!!

mohus
nem szórakozz már....

10-max 15e....mondjuk nem wireless hanem hagyományos "zsinóros"

www.depo.hu
nézz ott körbe

nekem linksys BFSR41 típusú van ajánlom...mert nálam minden ok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
remélem azért elküldik nekem azt a pin kódot...bár anélkül is lehet gémelni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nem rossz:)

sigmavirus1
Hát igen, érdeklõdtem router után de 20000 ft-t kértek érte!:P

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Szerintem írj nekik mailt hogy küldjék már a lemezt mert különben a magyar hadsereggel leigázzuk õket!:D

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ez kibaszás mert nekem meg régi ps2-m van, még is küldtek Network disket a demo mellé!

Viva La Virus1!!!

érdekesa, mert a neten regeltem
erre jött egy demo CD, és a másik CD helyben egy papírlemez volt, amire az volt írva, hogy "At this point in time, Sony CEE regret that there ar no plants to launch our Central Sattion service in your country. We will keep you informed if this situation changes in the future."
mohus
netes regisztrációs kártya volt benne?

mert ha igen, lehet küldenek egy lemezt a pin koddal....

mohus
hát akkor ahol vetted verheted az asztalt...

hm, én a tacskós pakkban (slim+gt4) nem találtam ilyet
mohus
benne van a csomagban...

meg az uj ps2-höz adjak alapból

a network dischez hogy lehet hozzájutni?
mohus
hát azt passzolom miért nem megy nálad

enyém UPC-s

automatikus ip cím osztogató

a PC mac címe klónozva van a routeremre....arra van a PS2 is aggatva

a hivatalos PIN kódot még nem kaptem mg de így is enged játszani amig az meg nem jön

sigmavirus1
Voszont az itteni netemmel nem akar felengedni, a DNS-nél mindig hhibát észlel, már nemtom mit kéne csinálnom hog ymenjen, pedig nyomatnám a Killzonet mint állat!:(

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hm, az enyimnek a tokja ilyen kék, és az a fordítíott kék 8-as van rajta!:)

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Érdekes, nálam teljesen más a Central Station de mondjuk én mindig csak az adaptorhoz kapott lemezt használom, van egy másik is amit még a www.playstation.com-tól küldtek, még nem is néztem!:)

Viva La Virus1!!!

mohus

sigmavirus1
Kira, csak érdeklõdöm az sg-n hányan vannak...:)

Viva La Virus1!!!

mohus
én igen

sigmavirus9
onlájn szokott valaki lenni?
STREEX
A killzone 2 bõl megjelent egy kis vázlat a játék egyik jármûjérõl

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

dinomano
Sziasztok!:-D
Killzone...nekem nincs ps2-öm(még kis 1-essel nyomulok; nosztalgia-feeling + qrvajo kis autos gamek vannak rá... :-D, de most ez nem tartozik ide); nahszoval ps2-ön vegigvittem havernal, tetszeni tetszett, de annyira nem jo mint ahogy beharangoztak...(föle, mivel nagy HALO-gyilkosnak titulaltak a game-et...azért sztem a HALO szintjet nem éri el...igaz, picit mas jellegü mint a HALO, a HALO kicsit meseszerü volt, a K.zone meg probal "hardcore-osabb lenni picit...nah, de mindenki ugy harangozta be, hogy "na, ez majd überel...")
Azért pár dolgot leirok, tetszett a game, jo a hangulat; de szo mi szo, neha rohadtul zavaro volt, h. szaggat; nyilt terepen mindenkepp+vannak böven grafikai hibak, poligonillesztesnel pl. sötét falnál bejön pár fehér csik, stb; szoval tudott zavaro lenni... a masik..neha a karakterek eszmeletlenül szögeletesnek neznek ki; messzire egy low-poligon-os modellt alkalmaz a progi, amivel nicns is gond, de neha ha közel jönnek arcok, ill. agyonlötted öket és közelmész; akkor néha "elfelejti" a game a magasabb poligonszamu modellre cserelest(bocsi, ha nem voltam szakszerü fogalmazas terén, ill. nem vágom a technikai részleteket, én csak toltam, és sasoltam néha erre arra a gameben...)
Amugy ez nem egy fikazo cikk akar lenni, ne értsetek félre, nekem tetszett a game+jo; egyetlen bajom vele, h. latszik h. koran adtak ki, apro hibak vannak csak, de azok idegesitöek...
Jah, még vmi, amit nem ertettem, az az, h. elmeletileg haboruban vagyunk... és folyamatosan (keves kiveteltöl eltekintve) 4-en, az "übersoldat" haverjaimmal megyünk; és osztjuk a hazak között/hazakban bujkalo ellenseges karaktereket...harctér nicns, csak mi megyünk gyilkolni a rezidens ellent; aki tisztara ugy viselkedik mintha vedekezne..tehat a game sztorija sántit picit, a jatekmenet alapjan oylan, mintha a Hellghast megnyerte volna a haborut; mi meg 4übergyerekkel visszafoglalnank1bolygot... :-D
Nah, idaig tartott a fikazas, en nem lehuzni akartam a progit; csak leirtam a vélemenyem; remelem senki Killzone-fan nem vette tamadasnak ezt a kritikai-szösszenetet!:-D
Jah, még vmi..imadok granatozni, de sajna a game ugy van megcsinalva, h. csak nagyritkan érsz el vele vmi eredményt... A hellghast-osok hangja qrvajo; nekem Half-life-os idöket idezett; ott is imadtam, amikor küldték az infot egymasnak a kommandosok... :-D Hellgahst-osok jol neznek ki mindd; mondjuk a rag-doll(vagy hogy kell irni) fizika neha megbosszulta magat, minden iranyban hajlottak az izületek... :-D
Ennyi, jo a game, de tény, Call of duty istenség még mindig! :-D
(meg kövezzetek meg érte...régi game; de én még mindig sokra tartom a Medal Frontline-t)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

bigapó
ez pech. de akkor még van remény, hogy a PS3-asok sem kapnak olyan jót, mint gondoltuk :DDD kicsit gonosz voltam? :))

The Matrix has you...

Dynamic
Most olvastam a HW-n, kvázi hivatalos forrásból, hogy renderelt múvi.
cenobite
A legtöbb nextgen video-t sokan úgy kezelik, hogy "90% hogy render, és nem in-game..." Biztos, hogy vannak ilyen video-k, is de kijött egy rakat filmecske (amik odab*sznak rendesen) és én meg azt tartom kizártnak, hogy ezek mind render cuccok lennének. Én bizakodom, de a tutit majd úgyis késõbb tudjuk meg.

gamertag: kenobita

bigapó
azért amit olvastam az XBOX360-ban dohogó hardverrõl, aminél persze jobb lesz a PS3 akkor valamennyire hihetõ. ezzel persze megint az a gond, hogy az csúcsgép, ami nekem lesz az meg ahhoz képest közepes alulról:), szóval PC-vel a büdös életben nem fogok látni ilyet élõben a saját gépemen:((

The Matrix has you...

Dynamic
Egyelõre erõs fentartással kezelek minden ps3 videót.Ez a múvi is szinte biztos, hogy renderelt(legalábbis részben).Az elején elég büdös, amikor bejön az ipse feje és még nagyon közelrõl látjuk a fejének egy részletét még amikor a szeme sem látszik, tele milliónyi ráncokkal.Na nem már, azért ne nézzenek már hülyének!
Azért kétségtelenül hangulatos múvi.
bigapó
Hi!

topik UP!

Az E3-on bemutatták a 2.részt!! naggyon üttõs :DD. kár hogy nincs PS3-am, de azért megjelenhetne PC-re is:))

Töltsétek, nézzétek, vegyétek (majd meg) :DD

The Matrix has you...