KILLZONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egy sniper a fejbe és kész...hihetetlen pontosan kell lõni
és valóban le kell venni az az analóg érzékenységet
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
fergeteges hangulat...eddig nem javasoltam konzolon FPS-ezni...a HALO sem jött be, de ez a Helghastos móka..tehát nem szörnyecskéket vagy vietnamiakat kell puffogtatni nagyon bejött
az [email protected] -n tudja lebeszélni a dolgot , ha pesti vagy, egy nap alatt hozzájuthatsz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szóval én meg az öcsi egy gépen egyszerre játszottunk egymás ellen osztott képernyõn! Így talán már helyes! <#fogmosas>#fogmosas>
Na akkor mégegyszer felteszem "Skacok, nyomjátok a multit LAN-ban?"<#nyes>#nyes>
PS4 PSN: angyisz
"Skacok, nyomjátok a multit LAN-ban?"
De akkor ezek szerint Te ezt másképp gondolod
Már nagyon unom, hogy egyfolytába ezzel terelik el az ember figyelmét, hogy ne legyen unalmas.
pl.: far cry-t addig élveztem míg embereket kellett ölni. Mikor ilyen gyors kis szarokát hát abba is hagytam.
Ezek után a doom.. Graf miatt tetszet aztán azt is otthagytam. Csókolom.
Most HL2. Ebbe is buzi mutánsok vannak, de leglább emberek is vannak!:)
Ha ebbe végig emberek vannak akkor az nagyon király!:)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
rádugsz billit meg egeret azt mehet a haddelhadd profibban...
xbox365.hu fórumában találsz embereket akik hoznad neked...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2-szer majd nem kipusztitotak!:)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
hadd kérdezek!
MO. lehet vhol ilyet kapni és kb. ennek mennyi az ára?!
dobjon egy mailt az [email protected]!
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
1 pályát lehet kipróbálni 3 emberrel. Néhány észrevétel:
+ végre nem úgy érzem magamat, mintha egy lebegõ pisztolyt, vagy robotot irányítanék. Azaz tárcserénél a karakter a fegyverre figyel és lövés közben tényleg alig lehet célra tartani stb.
+ oldalazni, hátrálni kifejezetten nyûgös egy ember számára
+ a gugolás sem azonnal megy
+ AI nem teljesen hülye, azaz néha teljesen jól csoportban viselkednek és beássák magukat fedezékbe
+ zaj a képen (nagyon jó)
+ tûrhetõ a látvány és van valami kevés stílusa is
- nincs hajolgatás (vagy csak nem jöttem rá, hogy hogyan kell). Baromira kellene.
- ricc-röcc
- környezet tök statikus (még a papírdobozt sem lehet odébblõni, hullákat gyalázni stb.)
Hirtelen ennyi.
www.youtube.com/aabyssx
1. Erõs akarat!!!
2. Nagysebességû internetkapcsolat(minimum 384/64 Kbps,ennél több csak jobb...)
3. PS2+Network Adapter/PSTwo
4. 1 db online regisztráció a saját MAGYAR címedre,a
http://uk.playstation.com/user/eligibility.jhtml?section=5
5®istrationSuccessURL=/home/home01_generic.jhtml&rt
tionCancelURL=/home/home01_generic.jhtml&linktype=MPCp
pe=PC25
címen...
5. online nyomható játék
A PStwo-nál adapter nem kell mivel belevan épitve. Kb. ennyi ha Network adaptert akarsz azt itthon nem tudom hol lehert kapni én a netrõl rendeltem a www.newegg.com címrõl. Szóval Eredeti játék, adapter, Internet, regisztráció ennyi.
Sok szerencsét<#integet2>#integet2>
És milyen az online parti mesélj? Kinyírtad már a távoli spanokat? :))
Szerdára már én is tolom.....remélem.
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#vigyor3>#vigyor3>
Ma este nekifeszülök és játszok, és játszok, és játszok........
Kiváncsi vagyok, hogy egyezik-e a véleményem az itt olvasott hozzászólásokkal?
<#confused>#confused>
További szép napot mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De amúgy nagyon jó kis game ez, szép grafikával és kellõ hangulattal! Kíváncsi leszek, hogy ha majd más emberekkel állok neki a pályáknak mennyivel fog változni az átélt esemény, eddig ugyanis csak Templar-t használtam még!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)