KILLZONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
sztem meg rosszul:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"A késõbbi pályák már tényleg nehezek! Idegeskedek is néha miatta eléggé, szegény joy már alig bírja! :) Bár néha inkább a game hülyesége miatt, fõleg az ilyen "gránátbiztos" ruhákban szaladgálók miatt idegesítem fel magamat. Hiába dobod oda mellé vagy közel szart sem ér, néha totál el kell találni az egyént és csak akkor hat, ez igaz a gránátvetõre is. :('

egy sniper a fejbe és kész...hihetetlen pontosan kell lõni
és valóban le kell venni az az analóg érzékenységet

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

torrente
Jól írta Csipi az 576 Konzolban: a Call of Duty sokkal hangulatosabb és jobban bele lehet élni magunkat a háborúba!

mohus
Nekem ezt hozta a Jézuska, hamár a GT4 csúszott...

fergeteges hangulat...eddig nem javasoltam konzolon FPS-ezni...a HALO sem jött be, de ez a Helghastos móka..tehát nem szörnyecskéket vagy vietnamiakat kell puffogtatni nagyon bejött

Akit érdekel smartjoy Frag , xbox -> keyboard-mouse csati az
az [email protected] -n tudja lebeszélni a dolgot , ha pesti vagy, egy nap alatt hozzájuthatsz.

Teljesen így van! mindenképp érdemes megvenni! :)

Afe
Ne sajnáld, mert az 1játékos modban se vagy egyedül. A "vállvetve" dolog azé ott van, a 3 gépirányitotta társad ölég korektül kivan dolgozva. Különbözõ harcmodor, jellem és esetenként különbözõ útvonal. És ami a legszebb, hogy a pályák elején cserélgetheted õket, így kis túlzással azt is mondhatnám, hogy 4 FPS gamet kapsz 1 áráért. Sztem megéri a pénzét.

guardian hero
Kár...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Afe
Sztem azt nem lehet!
Multiplayer csak aréna szerü pályákon, a sztorit csak egyedül.

guardian hero
és végig lehet tolni a játékot ketten vállvetve? tök jó! lehet megveszem :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

van igen! :)

guardian hero
Kooperativ osztott képernyõs multi van a Killzone-ban?

jujj most megkavartatok ezzel a sok kifelyezéssel! <#buck>
Szóval én meg az öcsi egy gépen egyszerre játszottunk egymás ellen osztott képernyõn! Így talán már helyes! <#fogmosas>

Tegnap megszereztem a gámát nagyon jó, kellemes, perfekt és gyilkos! :) LAN-ban én nem nyomom mert nemtudom összekötni a ps-t, de sebaj még a single résszel sem mentem csak az öcsivel kicsit multiba ketten! :)))

Ja igazad van nem igazán volt megfelelõ a fogalmazásom, BOCSI !!

Na akkor mégegyszer felteszem "Skacok, nyomjátok a multit LAN-ban?"<#nyes>

PS4 PSN: angyisz

guardian hero
Nem tudtam hogy multiról beszélsz. Mondjuk én úgy fogalmaztam volna:

"Skacok, nyomjátok a multit LAN-ban?"

He, He úgy értem mondjuk ketten, otthon, 2 géppel, összekötve tudod... az azért nem igen nevezhetõ online-nak szerintem.
De akkor ezek szerint Te ezt másképp gondolod

guardian hero
Gondolom a legtöbben offline nyomják :)

Skacok valaki nyomja offline közületek ?

duc
Végig Helghast katonákat kell irtani (nincs sokfajta 3-4)
Adi
Remélem ilyen buzi élõhallotak nem lesznek a game-be!
Már nagyon unom, hogy egyfolytába ezzel terelik el az ember figyelmét, hogy ne legyen unalmas.
pl.: far cry-t addig élveztem míg embereket kellett ölni. Mikor ilyen gyors kis szarokát hát abba is hagytam.
Ezek után a doom.. Graf miatt tetszet aztán azt is otthagytam. Csókolom.
Most HL2. Ebbe is buzi mutánsok vannak, de leglább emberek is vannak!:)
Ha ebbe végig emberek vannak akkor az nagyon király!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
hahahaha!! nagyon állat a game!!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

duc
Hali, valaki próbálta már ps2-n smartjoy-al? Végigtoltam normálon kontrollerrel, de kipróbálnám egérrel is.
Lammer
nem is kérdezted a SmartjoFraget... kb 10 rugesz, van ps2-höz is meg boxhoz is...
rádugsz billit meg egeret azt mehet a haddelhadd profibban...
xbox365.hu fórumában találsz embereket akik hoznad neked...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Adi
Na végig toltam 2 pályát!:) Normálon.. Hát nem volt könnyû!
2-szer majd nem kipusztitotak!:)

Lammer
ma úgyis átjössz, majd elmesélem...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Adi
Én már a HL2 miatt is kényszerültem fére tenni!:)

Adi
õõõõ:)...
hadd kérdezek!
MO. lehet vhol ilyet kapni és kb. ennek mennyi az ára?!

Helló , akit érdekel smartjoy Frag xboxhoz (egeret , bill.-t lehet xboxra kapcsolni,az összes létezõ gammát támogatja)
dobjon egy mailt az [email protected]!
aabyssx
???

www.youtube.com/aabyssx

Megfájdult tõle a fejem... :) (az FPS nézet miatt)

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
Na (végre) megérkezett az elmaradt OPSM2 és ki tudtam próbálni a Killzone demo-t is.

1 pályát lehet kipróbálni 3 emberrel. Néhány észrevétel:

+ végre nem úgy érzem magamat, mintha egy lebegõ pisztolyt, vagy robotot irányítanék. Azaz tárcserénél a karakter a fegyverre figyel és lövés közben tényleg alig lehet célra tartani stb.
+ oldalazni, hátrálni kifejezetten nyûgös egy ember számára
+ a gugolás sem azonnal megy
+ AI nem teljesen hülye, azaz néha teljesen jól csoportban viselkednek és beássák magukat fedezékbe
+ zaj a képen (nagyon jó)
+ tûrhetõ a látvány és van valami kevés stílusa is
- nincs hajolgatás (vagy csak nem jöttem rá, hogy hogyan kell). Baromira kellene.
- ricc-röcc
- környezet tök statikus (még a papírdobozt sem lehet odébblõni, hullákat gyalázni stb.)

Hirtelen ennyi.

www.youtube.com/aabyssx

Nincsmit bármikor.<#wave>
Kösz zozy, próbálkozom<#eljen>

Mi kell a SonyOnline szolgáltatás kihasználásához?

1. Erõs akarat!!!

2. Nagysebességû internetkapcsolat(minimum 384/64 Kbps,ennél több csak jobb...)

3. PS2+Network Adapter/PSTwo

4. 1 db online regisztráció a saját MAGYAR címedre,a

http://uk.playstation.com/user/eligibility.jhtml?section=5
5®istrationSuccessURL=/home/home01_generic.jhtml&rt
tionCancelURL=/home/home01_generic.jhtml&linktype=MPCp
pe=PC25

címen...

5. online nyomható játék

A PStwo-nál adapter nem kell mivel belevan épitve. Kb. ennyi ha Network adaptert akarsz azt itthon nem tudom hol lehert kapni én a netrõl rendeltem a www.newegg.com címrõl. Szóval Eredeti játék, adapter, Internet, regisztráció ennyi.
Sok szerencsét<#integet2>
Te Zozy, egy kicsit beavathatnál az online mûvészetbe, erkó game-val chip nélkül nyomod ?

Na azért! :) Nem csalódam benned! <#eljen>

Bazzeg ezek ugy nyomulnak, hogy lehetetlen kinyírni õket, de azért leszedem õket néha<#nyes><#taps>
Szia Zozy!! Hogy vagy Pajti? :) Mikor kérhetem el tõled a gammát? :))
És milyen az online parti mesélj? Kinyírtad már a távoli spanokat? :))

Lehet osztott képernyön is nyomulni, nálam most az online a nyerõ
Winz
Valamit csipogjatok már a gémrõl!
Szerdára már én is tolom.....remélem.

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Rincewind
Mar rajottem.
Rincewind
Emberek van a jatekban osztott kepernyos multi? Sajnos csak a demojaval jatszottam eddig, de az kegyetlenul bejott.
Sephi
Szvsz naon utos gama vala :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

spockee
Megérkezett a KILLZONE játékom !!!!!!!!
<#vigyor3>
Ma este nekifeszülök és játszok, és játszok, és játszok........
Kiváncsi vagyok, hogy egyezik-e a véleményem az itt olvasott hozzászólásokkal?
<#confused>
További szép napot mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Sephi
Az is! Vegig elveztem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Meg van végre ez a gyönyörûség! Atomdurvának tûnik!

A késõbbi pályák már tényleg nehezek! Idegeskedek is néha miatta eléggé, szegény joy már alig bírja! :) Bár néha inkább a game hülyesége miatt, fõleg az ilyen "gránátbiztos" ruhákban szaladgálók miatt idegesítem fel magamat. Hiába dobod oda mellé vagy közel szart sem ér, néha totál el kell találni az egyént és csak akkor hat, ez igaz a gránátvetõre is. :(
De amúgy nagyon jó kis game ez, szép grafikával és kellõ hangulattal! Kíváncsi leszek, hogy ha majd más emberekkel állok neki a pályáknak mennyivel fog változni az átélt esemény, eddig ugyanis csak Templar-t használtam még!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
En is arrol beszeltem :D

Alien!
a létramászásra gondoltam....egyébként télleg nem könnyû....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)