KILLZONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

váááá már nagyon kéne a smartjoyfrag mert már tûkön ülök... <#nevetes1>
anélkül az elsõ bokorban lelõnek... <#zavart2>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Sephi
Nekem teccet a realisztika csak az a baj hogy szvsz tul nehezre sikeredet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien!
pfff....sikerült megnézni....kegyetlen,szenzációs,gyönyörû...minden elismerésem a programozóké...bár kicsit néha belassul,illetve van egy-két bug,de olyan jó hangulata van és olyan képi világot kreáltak,hogy csak néztem mint a moziban...bár a létrán mászástól elkapott a hányinger(a ringatózástól),lehetett volna kevésbé realisztikus...:)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
Hihetlen mekkora fiiling. Elso konzolos FPS amirol nem tudok leszakadni. Ha en a GTASA-t felreraktam ezert....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
Nem, leülnek multiban nyomni : )

bocsi 1l lejjebb ment...boongalow nak

Jezusom....tenyleg ennyire hulyek az emberek ???? Bazzz ha mar egyszer lopsz akkor ne ordibald vilagga, hogy nekem is lopott van, nekem is lopott van... az ilyen hozzaszolasok mindig felb***k az agyamat...

CrucifX
No és szerinted a BSA mit kezdene vele? Kettéharapná a DVD-t?

Kaplan
még egy kicsit hangozdtasd , ha akarod hívom a bsa-t...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tényleg jó a gamma?mer hétfõn jön meg a játék hozzám,ÉS MÁSOLT!<#worship>

szevasztok parasztok,egjött dobrádi a discóstok

Lammer
2vel alattad ott a link, olvasd el(mondjuk a 3ik oldalra mutat, értelemszerüen lapozz majd vissza)

amúgy a SmartjoyFrag egy nagyon zsír kis 3rdparty Cuccos... Fogod bedugod a konzolba(csak Xbox,PS2) és rádugsz egeret,billentyût(PS2) és nyomulsz királyúl az FPSekkel, meg amivel akarsz, elvileg könnyen settingelhetõ!!!! nagyon zsírnak néz ki... ;)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mi az a smartjoy?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Tyler Durden
Nahh hazajöttem és rádurrantam csúnya módon. Eddig kb 10 percet gameltam vele, de azt kell mondjam, hogy BESZARÁS!
Kõkemény akció, ultra a csapatmunka és az egész feeling szerintem haza fogja vágni azokat akik kicsit is szeretik a lõdözõs játékokat. <#violent>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lammer
hehe királyos itt írják királyúl megy vele!!! jajjdejó!!!
killzone-t is említik, hogy frankón vágja a cuccost...

btw: ki szokott rendelni külföldrõl, mert beszállnék nekem kéne 2 smartjoy frag(ps2,xbox)
hmmm?

Lammer
Na végre kipróbáltam!
hááát elég dögös ahhoz képest, hogy csak PS2 <#awink> hehe
na az elején meg is haltam...
hát ha támogatja a Smartjoy ezt akkor már télleg venni fogok 1et...
utánanézek külföldi fórumokon...
;)

Tyler Durden
Mindig is szartam az értékelésekre, ha bejön akkor gamezok vele, ha nem akkor kuka (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hi

A gamespot-on nincsenek különösebben elragadtatva tõle...

Kár. :(

[HUN]Kami*, kiskami*

Tyler Durden
csorog lefele.. (:

Sephi
Hat mar en is... jovo het szerdara igertek....

Lammer
dettó, már annyira hájpolták, qrván kiváncsi vagyok rá! :Ð

Nah megjelent a gamma hamarosan szedem!!!!
nah ha minden jólmegy ma megjelenik a gamma!szeretettel várjuk:)
CrucifX
Ne kínozz ;) Következõ konzolban (ami ha jól tippelek valamikor csütörtökön, esetleg a jövõ héten érkezik) lesz róla pár sor?

Martin576
Meglepõen jó! Eddig egy olyan szitu volt, amikor feltûnõen beszaggatott, de szerintem azt ott kijavítják. Ha nem, akkor sincs katasztrófa, mert nem cseszte el a játékélményt. Minden helyszínen forogtam egyébként, mint a bolondóra, de nagyon szépen fut...

aabyssx
Framerate?

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Az 576 online Konzol fórumán bõvebben is írtam a játékról. Az a nagyon komoly benne, hogy nem olyan idióta lúzerség, mint sok más FPS, hogy kifogy a skuló, neked meg van idõd szépen újratölteni, és ledurrantani a veled szemben álló segghülye ellenfelet. Itt, ha kifogysz, azonnal fedezékbe kell ugrani, mert szarrá lõnek, és kampó.

Alapból nálad van az ISA fegyver. Erõs géppisztoly, másodlagos tûz a robbanó gránát. Finom, DE hamar kifogy, két kis tár van összeragasztószalagozva, azt forítja meg töltéskor a csávó (királyság), ha ez is kifogy eldobja és elõhúz egy újat. Annyira kevés benne a lõszer, hogy tényleg csak egy 4-5 másodperces folyamatos sorozatra elég (rövideket kell vele ereszteni).

Felveheted a Helghast géppisztolyt is. Ez gyengébb, de sokkal több benne a golyó, a másodlagos fire egy sörétes patron.

Tök jó, ahogy váltogatni kell õket. Van aztán gépágyú, kispiszoly, robbanó golyós pisztoly, sniper fegyver, a csaj szereplõnél hangtompítós pityu, kés, egy csomó minden.

ha belegondolok akor nekem ugy általában az elsõ FPS lesz ha beszerzem... nem nagyon játszottam én ilyenekkel belemélyülõsen.

CrucifX
Ohóó, remek, akkor már biztos, hogy meglesz életem elsõ konzolos FPS-e: szép, színes-szagos változatban, rögtön a debütálást követõen.

Martin576
Alapállapotban kb. félúton van a függõleges / vízszintes mozgás érzékenysége, ezt nekem le kellett vennem nagyon kicsire, mert irtó érzékeny - gondolom ezen a végleges verzióban változtatnak. Az irányítás szerintem tökéletes, már ha nevezhetjük az én kezemet konzolos FPS-hez szokott kéznek.

A gombkiosztás tetszés szerint variálható, de alapból R1 a lövés, R2 a másodlagos lövés, L1 gránát, L2 guggolás (lehet választani, hogy tartva vagy kattintva).

Kör a villámgyors fegyverváltás (lehet nálad egyszerre 2 nagy fegyver és egy pusztolyféle), Háromszög a reload, X az akciógomb. A Négyzet mindig más, pl. nightvision.

R3 a közelítõ célzás, L3 nyomva a futás. Ugrás nincs, ha olyan hely van, ahol át lehet lendülni valami felett, kijön egy ikon a képre, X, és már ugrik is. Ugyanígy mászik fel a létrákon is: ikon aztán X. Létrán lefelé nem mászik, hanem kirányul, kommandós módra csúszik.

CrucifX
Mázlista ;)
Egy kérdés: milyen az irányítás kontrollerrel?

Jut eszembe: irigykedik-irigykedik. :)

Martin576
Két napja tolom a játékot - mondjuk úgy, két éjszaka óta. Ha a nálam levõ verzió többé-kevésbé végleges a pályák tekintetében, szerintem a többi FPS játékhoz képest rendben lesz a szavatosság. Már most látom, hogy lehetnének hosszabbak a páylák, de technikailag valszeg nem kivitelezhetõ, mert minden pálya tök más helyszín, nincs ismétlõdés.

A game 4 részbõl áll (esetleg 5), részenként négy pályából (esetleg 5). Van egy órás és 15 perces pálya is. Bizonyos pályákon (talán majd mindegyiken?) több karakter közül is választhatsz, ami más-msá játékstílust és harcmodort jelent.

Már közepes fokozaton is rendkívül nehéz, pályánként simán van akár 6-8 halál is - van, ahol több is.

A mulitja full komoly, akár egyedül is botokkal (1-16).

CrucifX
Kvalitás ide vagy oda, a legfontosabb dologról egy szót sem hallottam még: szavatosság. Rendben van, hogy két oldalon folyhat a küzdelem, de kérdem én: ha neadjisten (mert ezt szeretném a legkevésbé) 3-4 óra alatt végig lehet rusholni a drága Killzone-on (ami tényleg drága, Red Dead Revolvert szeretném nagyon de nem akarok kiadni 17 ezer forintot egy egy délutános kalandért) akkor bizony várni kéne míg lemegy az ára :(

pont az a jó,nem?(mármint ha nem engednének át minden [email protected])Egyébként a Riddick-en kívûl x-en sem láttam ilyen dulvát.(gfx)

\"my love for you is like a truck\"

aabyssx
Na-na-na!

www.youtube.com/aabyssx

sephivel karöltve... :)))

aabyssx
> Mindent fikáznak

LOL - Ott a helyem!

www.youtube.com/aabyssx

Zsír! :D
Alig várom!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Martin576
Beszéltem egy belsõs Sony-s emberrel. Azt mondta, hogy a Sony saját játéktesztelõi gárdája eléggé "köcsög" brigád, abba kötnek bele, amibe csak tudnak. Mindent fikáznak.

A Killzone-ra viszont õk is azt mondták, hogy "na ez komoly"...

egen,sõt valszeg a Killzone-nal elég ha lefektetik az alapokat,az igazi eladásokat ott is a második rész(ami úgy hallottam már készül)fogja hozni.

ez mondjuk logikus döntés a saját szempontjukból, de azér kicsit szenyaság.

aabyssx
Én nem bírom az ilyen dolgokat, mert gyakran inkább destruktív és igazságtalan még a $ony termék tulajdonosok felé is.

Hasonló mértékû (szándékos szabotálás) miatt nem játszik le például RGB-n DVD filmet a PS2 (mivel az komoly konkurenciája lett volna az akkori asztali $ony DVD lejátszóknak).

www.youtube.com/aabyssx

Okos Sony én bírom õket :)

aabyssx
A $ony-nak nem kell népszerûsítenie magát, hiszen az átlagjátékosnak a konzol egyenlõ a playstation-nel. Így hosszú távon úgyis hozni fogja az eladásokat a játék és nem számít annyira a megjelenés idejekor a népszerûsítés.

A $ony-nak inkább arról kell gondoskodni, hogy ne csábuljanak a konkurenciához a már megszerzett emberek. Erre talán a legjobb módszer, a "minek nektek HALO, hiszen majdnem ugyanazon a napon kaptok Killzone-t helyette" stratégia.

www.youtube.com/aabyssx

a játékosok elég nagy százaléka rendelkezik kint mindkét konzollal,számítani kell arra is,hogy az egyszeri ember csak azt veszi meg,amelyik szerinte jobb.

ez az eladásoknál visszafelé is elsülhet..

aabyssx
Pontosan! Amikor a M$ bejelent valami szerinte nagyot (X-Box 2, XNA, vagy valami húzós játék), akkor a $ony azonnal (szinte pár órával késõbb) elpletykál valami hype alapot, ami jelentõsen csökkenti, de akár el is nyomja a hírt (PS3, GTA infók stb.).

www.youtube.com/aabyssx

de miért lenne konkurencia a két játék? elnyomják egymásróla híreket?

aabyssx
Amilyen ellenpropagandákat képes indítani a $ony még a (nagyon-nagyon várt) HALO2 eladásoknak is betehet rendesen.

A $ony is elég ~rohadék üzletstratégiát folytat (nem csak a M$).

www.youtube.com/aabyssx

hzx mondta a múltkor(az x365 fórumon talán),hogy pénzügyi tanácsadók ajánlották pl az MS-nek,ne adja ki a Forzat a GT4-gyel egyidõben.