KILLZONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anélkül az elsõ bokorban lelõnek... <#zavart2>#zavart2>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szevasztok parasztok,egjött dobrádi a discóstok
amúgy a SmartjoyFrag egy nagyon zsír kis 3rdparty Cuccos... Fogod bedugod a konzolba(csak Xbox,PS2) és rádugsz egeret,billentyût(PS2) és nyomulsz királyúl az FPSekkel, meg amivel akarsz, elvileg könnyen settingelhetõ!!!! nagyon zsírnak néz ki... ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Kõkemény akció, ultra a csapatmunka és az egész feeling szerintem haza fogja vágni azokat akik kicsit is szeretik a lõdözõs játékokat. <#violent>#violent>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
killzone-t is említik, hogy frankón vágja a cuccost...
btw: ki szokott rendelni külföldrõl, mert beszállnék nekem kéne 2 smartjoy frag(ps2,xbox)
hmmm?
hááát elég dögös ahhoz képest, hogy csak PS2 <#awink>#awink> hehe
na az elején meg is haltam...
hát ha támogatja a Smartjoy ezt akkor már télleg venni fogok 1et...
utánanézek külföldi fórumokon...
;)
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
[HUN]Kami*, kiskami*
Alapból nálad van az ISA fegyver. Erõs géppisztoly, másodlagos tûz a robbanó gránát. Finom, DE hamar kifogy, két kis tár van összeragasztószalagozva, azt forítja meg töltéskor a csávó (királyság), ha ez is kifogy eldobja és elõhúz egy újat. Annyira kevés benne a lõszer, hogy tényleg csak egy 4-5 másodperces folyamatos sorozatra elég (rövideket kell vele ereszteni).
Felveheted a Helghast géppisztolyt is. Ez gyengébb, de sokkal több benne a golyó, a másodlagos fire egy sörétes patron.
Tök jó, ahogy váltogatni kell õket. Van aztán gépágyú, kispiszoly, robbanó golyós pisztoly, sniper fegyver, a csaj szereplõnél hangtompítós pityu, kés, egy csomó minden.
A gombkiosztás tetszés szerint variálható, de alapból R1 a lövés, R2 a másodlagos lövés, L1 gránát, L2 guggolás (lehet választani, hogy tartva vagy kattintva).
Kör a villámgyors fegyverváltás (lehet nálad egyszerre 2 nagy fegyver és egy pusztolyféle), Háromszög a reload, X az akciógomb. A Négyzet mindig más, pl. nightvision.
R3 a közelítõ célzás, L3 nyomva a futás. Ugrás nincs, ha olyan hely van, ahol át lehet lendülni valami felett, kijön egy ikon a képre, X, és már ugrik is. Ugyanígy mászik fel a létrákon is: ikon aztán X. Létrán lefelé nem mászik, hanem kirányul, kommandós módra csúszik.
A game 4 részbõl áll (esetleg 5), részenként négy pályából (esetleg 5). Van egy órás és 15 perces pálya is. Bizonyos pályákon (talán majd mindegyiken?) több karakter közül is választhatsz, ami más-msá játékstílust és harcmodort jelent.
Már közepes fokozaton is rendkívül nehéz, pályánként simán van akár 6-8 halál is - van, ahol több is.
A mulitja full komoly, akár egyedül is botokkal (1-16).
\"my love for you is like a truck\"
Alig várom!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
A Killzone-ra viszont õk is azt mondták, hogy "na ez komoly"...
Hasonló mértékû (szándékos szabotálás) miatt nem játszik le például RGB-n DVD filmet a PS2 (mivel az komoly konkurenciája lett volna az akkori asztali $ony DVD lejátszóknak).
www.youtube.com/aabyssx
A $ony-nak inkább arról kell gondoskodni, hogy ne csábuljanak a konkurenciához a már megszerzett emberek. Erre talán a legjobb módszer, a "minek nektek HALO, hiszen majdnem ugyanazon a napon kaptok Killzone-t helyette" stratégia.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
A $ony is elég ~rohadék üzletstratégiát folytat (nem csak a M$).
www.youtube.com/aabyssx