Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem a devil may cry 3-at, a 10. misszionál vagyok.ha átváltok special editionra a mentésem megmarad???
Cool story, bro.
Én most, még a Devil may cry 1-el játszok - persze tervben van a 3. rész rongyosra játszása is - és mivel nincs normális DMC1 topik, ezért itt kérdezném meg, hogy a játékban melyik fegyverre érdemes ráfejleszteni? Már megvan a kard, amin az áram megy át, meg a tüzes öklök (lol, nem tudom a nevüket). Szóval, ezekre megéri nyomatni az orbokat, vagy várjak, gyûjtögessek, mert kapok a játék folyamán egy olyan ûûûber fegyót, amit nagyon megérné tápolni, csak akkor meg már nincs pontom.
én már a ketrecbõl felvettem azt a valamit, de utánna nemtudom merre mennyek.pls segítsetek.
elõre is köszi
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
www.youtube.com/aabyssx
A sztori módot érdemes elõször Dante-vel csinálni, mert a Vergil (sajnos) csak bele lett barkácsolva.
Continue módszernek a gold egyszerûbb, de ebben a játékban szerintem nem az egyszerûséget kell keresni, hanem a kihívást.
www.youtube.com/aabyssx
mert saját magam ellen megküzdenem
www.youtube.com/aabyssx
nem tudjátok hogy miben különbözik a DMC3😄ante Aweking,s a Special Edition-tõl???
elõre is köszi
2 manga(code 1 dante/code 2 vergil)
DMC3
novella(volume1)
DMC1(képregényben ugyanaz 3 bookban)
novella(volume2)
DMC2
Anime
Így jön sorban?És a DMC 4 hol helyezkedik el történetileg?
És van még olyan könyv vagy film ami megjelent a DMCrõl?
http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry_2
Csak a Designer emberkék nem ugyanazok.
De ha nagyon kell, fuss végig rajta, mert tök könnyû az egész - és kb. olyan értelmetlen is.
www.youtube.com/aabyssx
A második részt viszont szerintem hagyd ki, mert az nagyon rossz!
www.youtube.com/aabyssx
Amúgy Mundus szerintem könnyebb, mint Nightmare. Csak meg kell tanulni, hogy milyen támadásai vannak, hogyan jelzi, és hogyan lehet kivédeni.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Nem nehéz!
A Sparda szerintem nem jó fegyver, mert nincs DT-je.
2 gránát 1 egész DT kanji-t feltölt! És ez az egyik legerõsebb dolog, ha a gurulással, vagy ugrással kombinálod.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Itt a srác Dante Must Die! fokozaton csinálja ki Nightmare-t hiba nélkül.
Neked normal fokozaton töredéke ennyi damage-et kell összehoznod! Amikor Nightmare a végén van (piros), akkor a Vortex jól mûködik. Normal-on egy Devil Trigger elég is lehet rá, hogy Vortex-szel kivégezd.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lásd lejjebb...
PS2-re és 2DVD-n...