Devil May Cry III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Nem. Az...
...kimaradt. 1 és 3 van csak. A 2..
..az ...valami más!

www.youtube.com/aabyssx

Tekken5
És Devil May Cry 2 létezik? 😉 😄

Tekken5
Ezt kár volt megkérdeznem. Bekapcsolás után rájöttem és végig is vittem 😄

aabyssx
Multiplatform. PS3 és 360 is.

www.youtube.com/aabyssx

vagy van😄
Télleg dmc4 csak ps3on lesz?😞
aabyssx
DMC2? Olyan nincs is! Nem létezik. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Tekken5
Elakadtam a DMC 2-ben! Luciával a 8. pályán a kõtáblás szemnél...
"Reflect my power..." - Verd vissza az erõmet...
Ugrálni kell a tûz elõl vagy mi?

DarkSector
Ha kell akkor tudok linket a savegame letöltéshez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez sima átváltozás?És ilyen tök jól repül meg támad?

DarkSector
Változz át...

Még meg sem jelent.És a DMC2-ben hogy lehet ezt csinálni?

DarkSector
Ha valaki már megszerezte, akkor riasszon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Devil May Cry Anime

DarkSector
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Gameplay

Nero's Attack

Boss1

aabyssx
Ez a DMC2-bõl van (ami egy felháborító félrelépése a DMC-nek).

www.youtube.com/aabyssx

Itt egy videó a Devil May Cry 1-bõl,ezt hogy lehet csinálni?http://www.youtube.com/watch?v=7MnHLsEjvzs&mode=related&search=

DarkSector
Jah de Dante Must Die módban elég szívós a dög...

berlinboy6329
Én is így csináltam. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
Üsd a lábukat, a fejüket, vagy ahol éred õket....

aabyssx
E&I, húzódj hátra, balra, becéloz sárga fej, lõ mint állat, ha jegeset támad, gurul, mint állat, vissza hátra+balra, lõ, mint állat, ha kinyúvadt a sárga fej, akkor már sima ugrással lehet evade-elni a többi támadásait, és maradhatsz balra+hátul.

www.youtube.com/aabyssx

Hali a 3fejü kutyát hogy kell kinyirni?
DarkSector
Én érdekességképpen avi-ba rögzítettem a legnehezebb fokot gyors végigvitel mellett.....
De nem az 1lövésest, mert az még az easy-nél is könnyebb, hanem ami elõtte van az a legnehezebb fokozat....
<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

DarkSector
Ez nem füzõdik szorossan a témához, de most volt szerencsém látni a Casshern-t ami teljessen tükrözi az izlésemet és a kedvencemé vált, ahhogy megnéztem....
Casshern a "Japán Mátrix"
A lényeg, hogy a film 1/3-ánál van egy jelenet amikor lefut egy épület oldalán Yusuke....namost ennél a néhány percnél valami oknál fogva nekem a DMC3 torony tetején játszódó események jutottak eszembe, de hogy ki honnan lopott ihletet azt nem tudnám megmondani, de a hold meg a falon futás....háát....és a szõke hajú gonosz boss...mint Virgil hasonmása....
Mindenesetre egy látványos képregényrõl készült állítólag a film és én még eddig nem láttam ehhez még csak hasonlót sem.....a 2. helyezet nálam az Equlibrium, de csak jóval lemaradva a Casshern-tõl....!!..😄

nagyon thx és kurva jó a special edetion!!!
<#eljen><#worship>
aabyssx

Gold ha megmurdálsz, akkor egy orb felhasználásával onnan folytathatod, ahol voltál.
Yellow ha megmurdálsz, akkor egy orb felhasználásával az utolsó checkpoint-tól folytathatod (ha egy boss-nál véreztél el, akkor az ajtó elõl és kezdhetet újra a maximum életerejétõl).

A gold könnyebb, cserébe sokkal drágább. Nagyobb a kihívás a yellow orb-okkal, mert akkor a boss-okat nyûgösebb legyûrni (ami jó dolog SZVSZ, hiszen miután megtanulja az ember, gyerekjáték).

www.youtube.com/aabyssx

hello mindenkinek egy kérdésem lenne: mi a külömbség a yellow és a gold fokozat között????
<#kerdes><#kerdes>
aabyssx
A Devil's Lair video-it néha érdemes átnézni.

www.youtube.com/aabyssx

Köszönöm
aabyssx
A "csavar" mellett vagy?
Ott kijjebb kell menni egy kicsit és az szobor+kék orb után (amit azt hiszem Beowulf-fal kell egy nem túl összetett kombóval széttörni) ott az ajtó.

www.youtube.com/aabyssx

sziasztok tudnátok segíteni elakadtam a devié my cry 3 special editionban ott amikor a kékruhás srácot másodszor vertem ki és a pap felmegy a magasba. a csaj felmegy de utánna én nem tudok tovább menni semerre sem. elõre is köszi [email protected]
Okami Amaterasu
hát csak igy annyit h vergillel és dantéval is végig vittem az összes fokozaton +bloody palacet is:püber vki?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Seth
"Warezmadár"<#vigyor3>

PSN ID.: Beegabor

aabyssx
USA verziót elõször végig kell vinni Dante-vel.
EU verziónál azonnal elérhetõ Vergil.

Warezmadár gondolom az NTSC-t "kapta le".

www.youtube.com/aabyssx

Seth
de csak ha már végigvitte Dante-vel ( vagy van mentése a sima 3-ból a mem kártyán) Illetve van kód is

Címképernyõn nyomva tartani: R1+R2+L1+L2+bal-fel a dpadon+jobb-le a bal analógon. Ha jól csináltad devil may cry-t mondják be.

az elején kell kiválasztani a karaktert
és után vele játszod

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Seth
Végigviszed Dante-vel

Hy!Lekaptam a Devil May Cry 3 special editont.DE azt nemtom h lehet menni a Vergillel.Tud vki segíteni?Elõre is thx!
Afe
kiprobáltam és egybõl sikerûlt, kösz.
én eddig mindig izomból nyomtam le cerbit, ezt a holtteres dolgot nem fedeztem fel, de így tényleg könnyû préda volt.
már régebben nyomtam a gamet és most a sima ellenfelekkel is alig bírtam, sõt még a gurulásra sem emlékszem 😊

aabyssx
BTW nem írtam, de hétvégén a

Bloody Palace mind a 10000 szintje... CHECK

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Köszönöm-köszönöm! Virágokat az öltözõmbe kérem! 😄

BTW Cerberust ki lehet simán nyírni:

Kell a sprial, meg ebony és ivory.
Húzódj hátra és teljesen balra, amennyire csak lehet. Itt Cerberus nem talál el az elõreugrásaival, és könnyû védekezni.
Célozz elõször a sárga szemûre folyamatosan spiral+e&i weapon switch cancel-lel!
A sárga szemû a leghúzósabb, mert olyan támadása van, hogy jégcsapok zuhannak a mennyezetrõl. Ekkor el kell gurulni. Kb. 2x-3x, aztán vissza gbalra.
Amikor nem gurulsz el valami támadás elõl, akkor lõni folyamatosan. Ha a sárga szemû megvan, akkor már lehet sima felugrással és e&i lebegéssel védekezni.

Sokáig tart, de könnyû!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Rendes játék, kiegészítve. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Afe
gratulálok! <#eljen>

nálam 1,5 órás cerberus szenvedésnél ért véget a DMD fokozat 😞

HY everbody!Most szedem a Devil May Cry Special Editont.Csak annyit szeretnék megtudni , hogy ez most kiegészítés vagy rendes játék?Elõre is thx.
már szedem is 😄

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

aabyssx
DMC3 Dante Must Die! trófea......check.

Nem volt olyan brutálisan megcsinálhatatlan, mint a DMC1 Dante Must Die! módja, de azért trófeának igazán nemes. 😄

www.youtube.com/aabyssx

Hellosztok!!Nem tudja vki, honnét lehet letölteni a játékot PC-re?
Elõre is thanks.
aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

God of War
jó ez a dmc se,de semmi könnyités nincs benne,de extrák vannak

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

adam first
van helyett lett.