Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Reflect my power..." - Verd vissza az erõmet...
Ugrálni kell a tûz elõl vagy mi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gameplay
Nero's Attack
Boss1
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
www.youtube.com/aabyssx
De nem az 1lövésest, mert az még az easy-nél is könnyebb, hanem ami elõtte van az a legnehezebb fokozat....
<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
Casshern a "Japán Mátrix"
A lényeg, hogy a film 1/3-ánál van egy jelenet amikor lefut egy épület oldalán Yusuke....namost ennél a néhány percnél valami oknál fogva nekem a DMC3 torony tetején játszódó események jutottak eszembe, de hogy ki honnan lopott ihletet azt nem tudnám megmondani, de a hold meg a falon futás....háát....és a szõke hajú gonosz boss...mint Virgil hasonmása....
Mindenesetre egy látványos képregényrõl készült állítólag a film és én még eddig nem láttam ehhez még csak hasonlót sem.....a 2. helyezet nálam az Equlibrium, de csak jóval lemaradva a Casshern-tõl....!!..😄
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Gold ha megmurdálsz, akkor egy orb felhasználásával onnan folytathatod, ahol voltál.
Yellow ha megmurdálsz, akkor egy orb felhasználásával az utolsó checkpoint-tól folytathatod (ha egy boss-nál véreztél el, akkor az ajtó elõl és kezdhetet újra a maximum életerejétõl).
A gold könnyebb, cserébe sokkal drágább. Nagyobb a kihívás a yellow orb-okkal, mert akkor a boss-okat nyûgösebb legyûrni (ami jó dolog SZVSZ, hiszen miután megtanulja az ember, gyerekjáték).
www.youtube.com/aabyssx
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
www.youtube.com/aabyssx
Ott kijjebb kell menni egy kicsit és az szobor+kék orb után (amit azt hiszem Beowulf-fal kell egy nem túl összetett kombóval széttörni) ott az ajtó.
www.youtube.com/aabyssx
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
EU verziónál azonnal elérhetõ Vergil.
Warezmadár gondolom az NTSC-t "kapta le".
www.youtube.com/aabyssx
Címképernyõn nyomva tartani: R1+R2+L1+L2+bal-fel a dpadon+jobb-le a bal analógon. Ha jól csináltad devil may cry-t mondják be.
PSN ID.: Beegabor
és után vele játszod
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
én eddig mindig izomból nyomtam le cerbit, ezt a holtteres dolgot nem fedeztem fel, de így tényleg könnyû préda volt.
már régebben nyomtam a gamet és most a sima ellenfelekkel is alig bírtam, sõt még a gurulásra sem emlékszem 😊
Bloody Palace mind a 10000 szintje... CHECK

www.youtube.com/aabyssx
BTW Cerberust ki lehet simán nyírni:
Kell a sprial, meg ebony és ivory.
Húzódj hátra és teljesen balra, amennyire csak lehet. Itt Cerberus nem talál el az elõreugrásaival, és könnyû védekezni.
Célozz elõször a sárga szemûre folyamatosan spiral+e&i weapon switch cancel-lel!
A sárga szemû a leghúzósabb, mert olyan támadása van, hogy jégcsapok zuhannak a mennyezetrõl. Ekkor el kell gurulni. Kb. 2x-3x, aztán vissza gbalra.
Amikor nem gurulsz el valami támadás elõl, akkor lõni folyamatosan. Ha a sárga szemû megvan, akkor már lehet sima felugrással és e&i lebegéssel védekezni.
Sokáig tart, de könnyû!
www.youtube.com/aabyssx
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Nem volt olyan brutálisan megcsinálhatatlan, mint a DMC1 Dante Must Die! módja, de azért trófeának igazán nemes. 😄
www.youtube.com/aabyssx
Elõre is thanks.
www.youtube.com/aabyssx
...Leondídász, és 300 bátor katonája...