Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.youtube.com/aabyssx
Olyan játék még nem jött ki amit billentyûzettel ne vittem volna végig.
Csak kézre kell állítani.
Csak kézre kell állítani.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
kevesebb kombot tudsz öszzehozni nehezebben, sõt pár mozgást kinszenvedés lehet elõhozni, szal nemlehet meszze olyan profin tolni mint gamepaddal
ÉN PC-n toltam végig és nem tom miért nehéz bilen irányítani,azon kívûl,hogy ha sokat játszottam(2-3 órát)néha összekeverem a gombokat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ehh...amugy a devil may cry 3:special edition most jön/jött ki Pal-ba ps2-re, pc-n az egész gagyibb, amugy polip vagy? billenytûzetrõl halál jáccani, a ps2-es gamepad a legjobb hozzá és ha van ps2-õd akkor arra szerezd be
és eredetiben sose venném meg.
már a 3.részt megtaláltam,hogy honnan lehet,de a többit seholse találom.
ki fognak moderálni sztem.Honnan lehet leszedni az 1.2.részt???
És van msn címed?Ha megmondod,felveszlek,mert kérdeznék vmit.
Az 1 megvan.
A 2 egy borzalmasan gyenge játék lett, és számomra nem is létezik.
A 3 Special Edition-t meg most veszem meg.
A 2 egy borzalmasan gyenge játék lett, és számomra nem is létezik.
A 3 Special Edition-t meg most veszem meg.
www.youtube.com/aabyssx
és a dante's awakening az alcím,vagy kieg?
és neked megvan?
Csak a 3-ból van egy ilyen extra kiadás (ami pécére is eljutott véletlenül).
www.youtube.com/aabyssx
Tehát minden szempontból jobb a Special Edition.De akkor nincsenek kiegészítõk?Csak 1,2,3?
Special Edition-ben van játszható Vergil, gold orb, Jester boss, átvezetõk megnézhetõk külön, meg turbo mód (PS2 PAL változatban nincs).
www.youtube.com/aabyssx
és a 4.rész még nem jelent meg PC-re??
és a sima 3,ami sztem ps2-re jelent csak meg,és csak a special edition PC-re.Mi a 2 játék közt a különbség???
és mi ez a sins remembered?egy mozifilm a játékról?
nem éppen,mert pl a 3 special edition megjelent PC-re.(sztem)
egy kérdésem lenne:a Devil May Cry1,2,3,3:Special Edition mikre jelentek meg,és tényleg csak ilyen részek vannak-e???
Meg van a coal chamber - devil's cry nagy nehezen megtaláltam limewire-n XD
Coal chamber - devils cry a címe ha minden igaz. Ez alapján remélem le tudod szedni valahonnan.
Ahh bocs. 😊 Nem ide akartam írni...
A videók szétesnek és oylan csíkossá válnak. Mi lehet a baj? Kodek? Ti mivel nyomjátok, hogy ne legyen baj?
Kombózd Rebellion-nal - a karddal - folyamatosan! Amikor összecsaptok és nem tudsz vágni egy ideig, mert egyensúlyvesztésben vagy - kékes villanás és hang jelzi -, akkor ugorj el, majd kombózd újra! Nem vészes.
www.youtube.com/aabyssx
hello
elakadtam rögtön a második pályán amikor jön egy kaszával valamilyen banya hangon röhögõ szörnyeteg és nem birom kinyírni.Valaki lécci írja le,hogy melyik a legkönyebb módszer?Próbáltam pisztolyal de kinyír
elakadtam rögtön a második pályán amikor jön egy kaszával valamilyen banya hangon röhögõ szörnyeteg és nem birom kinyírni.Valaki lécci írja le,hogy melyik a legkönyebb módszer?Próbáltam pisztolyal de kinyír
Hát nem azé de nekem meg sem fordult a fejemben hogy bilentyüzettel meg egérrel játszam a DMC3-at
www.gamefaq.com
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
hi hol lehet végigjátszást szerezni a gaméhoz
ha jol emlékszem valami siren shriek kell hozzá
Van egy ajtó, ami elõtt tûz van. Oltsd el egy item-mel, amit már elvileg megszereztél.
www.youtube.com/aabyssx
Hali! Elakadtam ott, hogy a toronyba beaktiváltam a liftet ami levisz vissza az aljára, de most nemtom mit kell csinálni. HELP PLEASE!
na tegnap este végig is toltam, dante életereje majnem maxon lett(két csik)
de csak 6-7 secret missiont csináltam, és nemvolt olyan vészes mint egyesek riogattak vele, talán aza sok dmc1 dante must die-ban😄
na szal rohattjo volt
de csak 6-7 secret missiont csináltam, és nemvolt olyan vészes mint egyesek riogattak vele, talán aza sok dmc1 dante must die-ban😄
na szal rohattjo volt
én pont a sok föellenségnél tartok😊
eladni? egy ilyen remekmûvet? kár lenne
és még a végefele mik várnak rád... ja, meg azon a pályán, ahol az összes boss ott van 😊 kemény, de megéri
és még a végefele mik várnak rád... ja, meg azon a pályán, ahol az összes boss ott van 😊 kemény, de megéri
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::