Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...simán nyomod a kört, akkor védesz, de megsebeznek a támadások.
...ha a támadás becsapódásának pillanatában nyomod meg a kört, akkor teljesen elhárítod a támadást és növekszik a parry számláló (zöld pöttyök)
...ha a zöld pöttyök megtelltek, akkor mehet a release (nagyon-nagyot sebzõ RG támadás)
...ha a release-t parry helyett csinálod, akkor még durvább a sebzés
...ha a release-t még max-os devil transformation-nel is összekötöd, akkor akár a boss-ok fél(!) energiáját lehúzhatod (normal módban).
www.youtube.com/aabyssx
Tudom hogy gyakorlás teszi a mestert de akkor is,meg már probáltam Swordmesterel de nem sikerült.
Tehát akkor Royalguard azt mikor támadnak akkor kell kört nyomni és vissszatámadni?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Hát ezvan,mert nekem már annyi sikerült hogy az egyiket levertem azt a másiknak csak a fele élete volt meg de ugye az a szivatás hogy utána felveszi a másik kardot is és ugy nem ért😞
Na mind1 tehát már csak a fél élete volt meg azt két csapásból levert mint vak a poharat😊
www.youtube.com/aabyssx
Mondta egyik spanom hogy nehéz lessz ojan nehézségbe mint a Gof of War Hardon de ez annál joval nehezebb pedig még csak az elején vagyok.
Te gondolom a két föbossról beszélsz a végén azok kmények voltak mert lealáztak mint a szar😊
Nem ér mert ök összejátszanak és ketten vannak én megcsak egyedül😞
Az egyiknek a fele életét már leszedtem de aztán nem figyeltem hátba vágtak kétszer azt má nem volt idegem újra kezdeni majd holnap.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
na avval mitkell csinálni?Most jártam végig minden termet de nincs semmijen ketrec
mijen sok lépcsös torony?és ott vagyok ahol kinyitottam egy részt ott van a lándzsa és a föteremben van egy pont ami magasra felrepit és nincs semmijen ketrec leeresztve
és mejik gombal kell
Ha nem jártál még ebben a szobában, akkor gyõzõdj meg róla, hogy a sok-sok lépcsõs toronyban minden ajtót próbáltál-e!
www.youtube.com/aabyssx
Tudod mit kell az 5.páján csinálni miután szereztem egy lándzsát ami a villámot irányicsa és a földbe van egy piros valami amivel nagyokat lehet ufrálni
de menj végig az ajtókon és megfogod találni amit keresel
ahol egyszer leestél ott, nem biztos hogy másodszor is le fogsz 😉 ne hidj a szemednek 😊
Avanti Crociati!
mert falbaverem a fejem<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
De azt a bosst mégmindig nem sikerült.
Egyébként te is PS-en nyomod?
www.youtube.com/aabyssx
Van egy úgynevezett guard cancel trükk a DMC3-ban. Ez azt jelenti, hogy meg tudsz szakítani néhány mozdulatot a guard gomb megnyomásával és utána azonnal támadni.
A szokásos kombókon kívül érdemes ezeket végigpróbálgatni, mer' a jéghegynek csak a csúcsa látszik ki a víz felett:
http://www.ntsc-uk.com/feature.php?featuretype=tqn&fea=TechniqueDMC3
http://www.ntsc-uk.com/feature.php?featuretype=tqn&fea=TechniqueDMC3Swordmaster
www.youtube.com/aabyssx
Spoiler-es, de ez megmutatja, hogy hogyan kell Dante Must Die!-on: http://www.youtube.com/watch?v=gLM5PZqekZU&search=devil%20may%20cry%20gigapede
www.youtube.com/aabyssx
A kérdésem az lenne hogy azokat a gömböket amivel álandóan lövöldözik kilehet védeni?
És bármennyire zseniális a DMC1 és a DMC3, dobd ki a 2-õt!
www.youtube.com/aabyssx
az SE nem csak a Vergil vonallal több, vannak másabb extrák is benne