Legjobb sportoló
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem minden idõk legjobb sportoloja Mike Tyson.
nem hiszem el!
küldj képet magadról.
akkor elhiszem <#ravasz1>#ravasz1>
küldj képet magadról.
akkor elhiszem <#ravasz1>#ravasz1>
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
nemmmmmismeeeeeereeeeééééén!!!!!!!!!!! <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
négyszázgát
ja es Roberto Carlos, termeszetesen -.-
BUDA > miskolc.
az ki?
BUDA > miskolc.
nöi sportolt jelölnék Bojana Radulovics személyében.Véleményem szerint mint a válogatotban mint Dunaferrben meghatározó a teljesitménye.Mindeze3k melett a magánéletében rendkivül szerény , barátságos egyéniség.példaképe lehet minden Magyar sportolonak.
sztem palik... a hõs dakarista...
de mielõtt megvernétek, sztem jelenleg Igaly Diána a legjobb, és nem csak azért, mert olimpiát nyert, hanem amilyen fölénnyel és magabiztossággal verte az egész világot, sok ilyen nem volt idén, nem igaz?
de mielõtt megvernétek, sztem jelenleg Igaly Diána a legjobb, és nem csak azért, mert olimpiát nyert, hanem amilyen fölénnyel és magabiztossággal verte az egész világot, sok ilyen nem volt idén, nem igaz?
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
gera max a jelenlegi legjobb magyar focista címre pályázhatna, semmiképpen sem a valaha élt legjobb sportolóira
Retteketet
Adriano
PÁLINGER KATALIN
már megint a 14-évesek raknak RENDET!!!!
Hajrá Béka !!
napersze...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Idõvel talán Cseh Laci lesz, aki most lett Európa-bajnok 100 háton, pedig nem ez a fõ száma. Gratula Laci!
Baumgarthner Zsolt:DDDDDDDDD
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Hát szerintem Puskás volt a legjobb, de a most is aktív sportolók közül szerintem mondjuk Ronaldinho a legjobb.
Azért mondok focistát, mert azokat ismerem, bár nyilván minden sportágban vannak kitûnõ sportolók.
Azért mondok focistát, mert azokat ismerem, bár nyilván minden sportágban vannak kitûnõ sportolók.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Minden sportágnak megvan a maga legjobbja,nemnagyon lehet összehasonlitani egy autóverseynzõt,egy labdarúgóval.
Itt nagyon sok nevet lehetne felsorolni!Tiger Woodstól-Gretzky-ig,Sennától,Peléig..Carl Lewistól...Aliig..szóval összehasonlíthatatlan.
Itt nagyon sok nevet lehetne felsorolni!Tiger Woodstól-Gretzky-ig,Sennától,Peléig..Carl Lewistól...Aliig..szóval összehasonlíthatatlan.
Go Jeff Go!!!!
Nemtudom ki ez az okos újságíró aki ezt írta, de igen érdekes látásmódja van. Szerencsére én a legtöbb eseményre máshogyn emléxem.
http://epica.nl
Oldal 1 / 2Következő →