Hajformázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
garnier fructist használtam eddig, de most kísérletezgetnék :)
Layne
Cornell

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Layne Staley
Chris Cornell

tedd te is ezt, garantálom neked h mûködni fog és még képet is tudsz vinni
György

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Én hajvasalóval, waxal és lakkal próbálkoznék... olyan 10-15 perc, de ha belejössz sztem 5 perc alatt is megvan:)
ilyen hajat hogy tudnék csinálni? még nem ilyen rövid, kicsit hosszabb, de szeretnem ezt a félhosszú egyenest lecserélni ilyenre. ez zselé/wax/lakk vagy miez? sokáig tartana ilyenre megcsinálni reggelenként?:S
Sztem, ha van hajszárítód, aminek ilyen feje van, vagy az a sima kis ágacskás, és akkor azt úgy tolod a hajtövekre, h picit össze-vissza legyen rajta a hajad, és kicsit göndörnek szárad be... Szem egy próbát megér:)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
de akkor már inkább ilyen

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ilyen hajat hogyan tudnék csinálni magamnak? A kellõ hossz már körülbelül megvan.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
a vasalas ha naponta vasalod frnakon tönkrebasza a hajad ...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
és 3 éven at novesztettem ugyh ogy nem is vagattam belole .... aztan vege lett annak az idoszaknak is ._.
kérj meg vmi csajt hogy segitsen :))
Amugy a fodrász a lehetö legjobb és biztos nem horror ára van
amugy filctollal :)))
A másik lehetõség, a haj természetes zsírosodása, attól is összeáll tincsekbe a haj, ha nem mosod adott ideig (ez mindenkinél más idõ, nekem például már egy nap hajmosás kihagyása nélkül is ilyesmi lesz - hasonló formájú a hajam is).
Megpróbálhatsz esetleg valami olyan zselét, amit nem azzal hirdetnek, hogy kakastaréjt formázhatsz belõle. Nekem van ilyesmi "Taft Reflex-Shine Gel-Wax" néven, kis henger alakú lapos piros dobozban van szürke lecsavarható kupakkal. Ha kivasalod a hajad, és ezt a gélt szétoszlatod az ujjaid végén, az ujjbegyeidet szétnyitva a hajtincseid között lenyomod egészen a fejbõrödig, majd a forgótól kifele irányuló mozdulattal elhúzod a hajszálak végéig, akkor sikerülhet. Vigyázni kell, hogy ne fogj össze a zselével pár hajszálas tincseket, mert akkor olyan, mintha leöntötted volna a fejedet egy vödör vízzel. A "lehúzásnál" pedig figyelj arra, hogy nehogy túl görbe ívet alakíts ki a hajszálaknak, mert akkor úgy marad és csak hajmosással tudod kiszedni az ívet belõle.
Remélem érthetõ nagyjából, sajnos nem vagyok fodrász, hogy normálisan el tudjam magyarázni.