Hajformázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi! A kérdésem: mivel lehet megcsinálni azt, hogy így /mint a képen/ álljon a hajam. Úgy értem, hogy a hajszálak tincsekké vannak összeállva. Nagy tincsekké. Tuti nem zselével van, az látszik. Ebben szeretném a segítségét kérni annak, aki tudja.
válaszul: nincs olyan sapka, ami nem funkcionál sapkaként.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
hát sztem növeszd mindenhol hogy ne nézzen ki hülyén, és amikor már érzed hogy elég hosszu, akkor vágasd le ilyenre.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
JA most én XD
Node én nem értek hozzá.
Szerintem hagyd azt,ami most van :)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"

\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
garantáltan így fog állni
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Ilyen hajat hogyan csináljak és mik kellenek hozzá (zselé, lakk, stb)?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Thrash \'Till Death
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
(én 2 évig kerestem azt amit te...)
Nincs valami megoldás rá, pl valami hajnehezítö cucc hogy lenyomja?
amikor megmosom és vizes akkor kurvajó tüsis lesz! de amikor megszárad akkor ..mivel sûrû a hajam eléggé összeáll! nekem ilyen vizes hatású zselé kellene, ami kõkemény! tudtok ajánlani valami jót?
szeretnék beújítani frizura téren eddig csak ugy volt simán, nem nagyon foglalkoztam vele:D(ezt ne ugy értsétek,hogy le volt szarva, volt ahogy voltXD) viszont most eljött a változás ideje:)
olyasmi sérót akarok mint amilyen cesc fábregasnak van.
kép1
kép2
az lenne a kérdésem,hogy hogy oldjam meg. waxxal vagy zselével? elõtte esetleg hajszárítóval megszárítsam a hajam?
elõre is köszi:)
cesc fábregas
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Majd egy-két hónap múlva hosszabb lesz, akkor megint kiritkíttatom, aztán akkor talán jó lesz. Remélem :)
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
nekem belissima van (a hajas laci nevével fémjelzett)
25-30centis haj, banderas/kurt cobain stílusban:)
na azmár hardcore:P
3éve énis ilyen emos hajat akartam aztán ugydöntötem hogy megnövesztem jobban..hát nem bántam meg (bár õsszel meg levágtam tüsire és jópár évre sztem eléglesz a rövid haj nekem)
de majd ha emberesebb lesz az arcszõrzetem akkor körszakáll kombóval megnövesztem megint:)
de akkor már derékig érõ rasztás haj lesz a célom
#352: Normális hosszú haj alatt mit értesz?? Fogjam csurkába?X'DD