Hajformázás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Igazábol szerintem alapbol ilyen a haja... nincs ötletem :S

A kép:

http://ajanlo.plt.hu/galeria/7605/7605_soundclash_2009_bonyi_08_n.JPG

hi! A kérdésem: mivel lehet megcsinálni azt, hogy így /mint a képen/ álljon a hajam. Úgy értem, hogy a hajszálak tincsekké vannak összeállva. Nagy tincsekké. Tuti nem zselével van, az látszik. Ebben szeretném a segítségét kérni annak, aki tudja.
Csuhai G
ikszdé, azbazmeg.
válaszul: nincs olyan sapka, ami nem funkcionál sapkaként.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A "nem nyomódik"-ot úgy értem h visszaugrik az eredeti állapotba a haj!
Hi! Létezik olyan hajzselé ami sapka levétele után sem nyomódik le?? Ilyen szar hideg idõbe sapka kéne, de nem vágnám most le rövidre a hajam! zselé nélkül meg idétlenül áll XD Vmi ötlet? thx
ja õõ alsó kérdést nem láttam.

hát sztem növeszd mindenhol hogy ne nézzen ki hülyén, és amikor már érzed hogy elég hosszu, akkor vágasd le ilyenre.

oszt?

Hi!

Ilyen frizurát szeretnék:
D.Leary
D.Leary2

Hogyan növesszem majd, hogy így nézzen ki?

Narxis
<#bee1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
Rá senkiseh allgasson :C hazudikk

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Narxis
Nem tûnik bonyolultnak, oldalt lenyíratod géppel, fent meg zselézed. szvsz :D

belapeter
Nézd meg mikor írtak ide utojjára XD
JA most én XD
Node én nem értek hozzá.
Szerintem hagyd azt,ami most van :)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Bali0119
Senki?

\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"

Bali0119
Sziasztok! Szerintetek hogy lehet megcsinálni hogy pont így nézzen ki a hajam?

\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"

kakaoskalacs
ok thx :)

somdav95
ultra erõs hajlak.. ennyi

mézzel kenegesd aztán hajszárító
garantáltan így fog állni

Kérem kapcsolja ki!

kakaoskalacs
Sárcok szerintetek ilyen hajat hogyan csináljak mert probaltam felallitani de nem marad ugy :D pedig pont jo hosszban a hajam , fujjak rá egy flakon hajlakkot,waxoljam? Üdv

Picar77
paroka<#idiota>

()() (^^)

alvás közben forgolódj sokat...reggelre kb így fog kinézni <#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

Ilyen hajat nem lehet :DDD de nekem is bejon :P

Csuhai G
Sziasztok!
Ilyen hajat hogyan csináljak és mik kellenek hozzá (zselé, lakk, stb)?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

FlyHigh
Én annyira nem kínlódom a séróval, kicsit sok és hullámos hajam van, fodrászom mindig megritkítja és ferdén vágja, egy kis víz reggelente és tök jó strukturált egyenesszálúnak tûnik.

Thrash \'Till Death

jackcsabi
Most döbbentem rá mit is írtam <#banplz><#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxxis
:DDDD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

somdav95
RITKÍTÓ OLLÓ!!!!!!

jackcsabi
Na mindegy akkor, azért kösz. Legfeljebb hülye fejjel megyek majd el :)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tigeroo
nincs. mindig vissza fog állni a hajad, elõbb vagy utóbb.
(én 2 évig kerestem azt amit te...)
jackcsabi
Na egy hete vettem hajvasalót, 7-7,5 centis hajam van és olyan göndör mint a fene, ezért kellett a vasaló. Szóval már egész jól megy a vasalás, de van hogy annyira idiótán sikerül egykét helyen, hogy kivasalom rendesen de valahogy akkoris az égnek akar állni, és nem segít a fésü se, reggelente meg nincs elég idöm újra elkezdeni :S
Nincs valami megoldás rá, pl valami hajnehezítö cucc hogy lenyomja?

somdav95
vegyél kézilabda wax-ot :D tuti beáll...
vagy tapéta ragasztó... mint a punk-oknál :D

tigeroo
izé 3 centis hajam van kb.
amikor megmosom és vizes akkor kurvajó tüsis lesz! de amikor megszárad akkor ..mivel sûrû a hajam eléggé összeáll! nekem ilyen vizes hatású zselé kellene, ami kõkemény! tudtok ajánlani valami jót?
Jah ez eleg egyszeru. En pl. 20 percig csinalom a hajam :D es nem is hosszu.

Csuhai G
Ennél egyszerûbb nem is lehetne. Kevés zselé, hajszárító sem kell.

hy all:)
szeretnék beújítani frizura téren eddig csak ugy volt simán, nem nagyon foglalkoztam vele:D(ezt ne ugy értsétek,hogy le volt szarva, volt ahogy voltXD) viszont most eljött a változás ideje:)
olyasmi sérót akarok mint amilyen cesc fábregasnak van.
kép1
kép2
az lenne a kérdésem,hogy hogy oldjam meg. waxxal vagy zselével? elõtte esetleg hajszárítóval megszárítsam a hajam?
elõre is köszi:)

cesc fábregas

en 1,5 hete kaptam hajvasalot, azota elengedhetetlen :)) Nem gondoltam volna, hogy ennyire hasznos eszkoz :DDD Igaz nekem is rovid meg hajam, de lesz majd nyar elejen egy kis valtas.

Narxis
:ADSDDDAD

erik10
Remington.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Zsófy
Végül milyet vettél?

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

erik10
Na megvan a hajvasaló :D zsír minden, csak oldalt még rövid a hajam, és nemtudom befogni a vasalóval. Ezenkívül nagy a fejem (xD), mert a hajam még mindig túl vastag, nem tudták rendesen kiritkítani :D
Majd egy-két hónap múlva hosszabb lesz, akkor megint kiritkíttatom, aztán akkor talán jó lesz. Remélem :)

erik10
Köszi a válaszokat, mások is Remington-t ajánlják. Majd utána nézek még :)

Zsófy
Én is a Remingtonra esküszöm... Annak van vmi olyan, ami fekete kerámialpos, most olyat akarok, mert fodrászom arra esküszik, és cserélni sem kell (ugye a kerámialap néha elkopik...), jah, és azt is mondta, h nem kell ilyen extra hõfokállíthatós, mert az úgyis csak elcseszõdik...

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

somdav95
Remington se rossz...

tigeroo
mindegy, az a lényeg hogy kerámiaborítású legyen, mert a "vas" nagyon roncsolja és töredezetté és szálkássá teszi a hajad!

nekem belissima van (a hajas laci nevével fémjelzett)
tigeroo
nem:) azt se szeretem aki mindig lófarokban hordja a hosszú haját, olyan mintha nemis lenne hosszú:P

25-30centis haj, banderas/kurt cobain stílusban:)
na azmár hardcore:P

3éve énis ilyen emos hajat akartam aztán ugydöntötem hogy megnövesztem jobban..hát nem bántam meg (bár õsszel meg levágtam tüsire és jópár évre sztem eléglesz a rövid haj nekem)

de majd ha emberesebb lesz az arcszõrzetem akkor körszakáll kombóval megnövesztem megint:)

de akkor már derékig érõ rasztás haj lesz a célom
erik10
Ha esetleg vasalnám a hajam, milyen hajvasalót ajánlanátok? :/

somdav95
Csak ha feltûnési viszketekség rám jön akkor ilyen XD Amúgy rendesen áll...

#352: Normális hosszú haj alatt mit értesz?? Fogjam csurkába?X'DD

tigeroo
sztem gagyi:D

akkor már inkább normális hosszú haj...
igazabol eleg fura hajviselet ez dehat izlesek es pofonok a legnagyobb baj talan az vele , hogy ezt minden reggel megcsinalni ?:) megis meddig tart? meg kinek van erre energiaja (nekem a legnagyobb bajom a hajammal ugy megcsinalni hatul hogy tettszen is meg jol is alljon mert idegesito flashelni 2 tukorrel magam)

somdav95
Szóval ilyen teljesen megcsinálva...