Hajformázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a waxxal az a bajom hogy ha keveset viszek fel akkor azért nem tartja meg a sûrû hajamat...ha megsoka waxot rakok rá akkor meg szobahõmérsékleten csak lelapítja a hajam mert nem köt meg csak "ragad"
Nekem most valami ilyesmi hajam van a style beváltnak tünik bár igen makacshajszerkezetem van most matt waxot vadászok rá de nehéz csak boltba beszerválni legalábbis erre de most próbálkoztam matt zselével nemis rossz 😊
ez duúúúúúrva,hogy hogy még életbe hagytak békáson?😄
de én ugyvagyok vele a hosszu hajjal hogy max. lófarokban😛 vagy tarzanosan...😄
de aztis meguntam...legjobb ha rövid
utána meg elkezdem tupirozni, aztán mikor már elég jól szét áll akkor kap még egy kis hajlakkot vagy nem ez a kinti idõtõl függ X'D
()() (^^)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
mindenesetre ha látsz hasolnlo haju embert az én voltam 😄D
()() (^^)
.a csajomban nincs ennyi😄,,szóval nagyon kis buzik,,nem kéne ilyen szinten elnõiesedni!
És ez van evvel a japó muzsikkal is,,nézd meg a kiss-t,,adtak a külsõségekre?,de durván,,és nõiesedtek ?a lófaszt...
ezek a japómuzsikusok meg nõisebbek mint fél békásmegyer,
a megjelenésük ..áááá
persze adjon az ember magára,de hogy férfiak a fél napot a tükör elõtt basszák a rezet mert 1 tincs nem ugy áll?...
és 1 ujfajta szó kerül bele a szótárukba minthogy hajvasalás?..ÚRISTEN!!
<#eplus2>#eplus2>
Ezt a hátul feltúrásost hogy kéne megcsinálni?? Bazisok hajlakk, vagy mi az annya??? Valaki segítsen már 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
énis hallgatok japót 😄 jóféle
kis buzi Gackt-ot szoktam 😄
Én már nagyon várom, hogy olyan 10 cm fölé menjen, remélem nem lesz az már akkor az a nagy afro féle hatás. Vasalni meg nem akarom, valahogy nem fér bele a stílusomba.
Müvelõdj egy kicsit 😛
szerintem gáz haja van a csávonak de persze kinek mi 😄D
()() (^^)
amugy ezt az emo stílust hanyagoljátok már, már 2 éve is kurva gáz volt
nekem most valami
ilyesmi hajam van (mint a férfinak) de az a baj hogy látjátok, elõl már kicsit hoszabb és ha nemjól waxolom akkor lelapul az egész! szóval ma lehet hogy rövidebbre vágatom elõl
én tupirozni szoktam attol elég jól kiáll a fejembõl 😄
csak mondjuk nem úgy ahogy én szeretném :S
én igazábol olyat akanék mint a jobb oldalinak van 😄
de elképzelésem sincs hogy és mivel csinálhatják meg :S
()() (^^)
de most hogy 4-5centis elég szar, olyan mint a fanszõr! az a jó ha 2-3nap elalszom, akkor lelapul szépen😛
igazábol nem az a lényeg hogy "belõjjem" a fejem, hanem hogy ne legyen olyan durva hajmosás után. pl mikor valami alkalom elött hajat mosok, megszáritom akkor olyan mintha glóbusz méretü fejem lenne 😄
Én most növesztem a hajam, de nagyon száraz és ami a legrosszabb tiszta szálka. Ide oda állnak a szálak a hajamból, elõl szinte lehetetlen normálisa beállítani(max ha sapkát húzok úgy 10 percig az valamenyire lelapítja), pedig enyhén hullámos a hajam, viszont full afro az egész. Ezzel kéne kezdenem valamit. :S
sg-s poénoktol, mint pl víz... kíméljetek XD